Nisanlim ve sorunlar

Hala bu adamla ne diye birliktesin

Amin canim

Hep bana hep bana patliyor aslinda bi gun once falan annesi neden aramiyo gelmiyo demis olabilir o da bana bi gjn sonra soyledi yada hatali ya acigim yok bunu bahane edeyim uste cikayim dedi

oda olabilir.. bilemedim şimdi :))
ama sen genede hemen kestirip atma,yine bir şans daha ver derim..
genede sen bilirsin tabi tatlım..

Eveg balim bastan kokar seviyodum taaa ki dun beni kirip incitene kadar.. benimde karakterim var o annesi icin beni kirdiysa bende karakterjme yakisani yaptim ve asla aramiyorum yazmiyorum bitecek bu is anneme anlattim herkes ama herkes bana hak verdi kurdugu cumleler kiriciydi daba duzgun cumleler kurabilirdi iyi alisti beni kirmaya aileside benden beklenti.icinde olmaya iyi.alisti ama yok artik eskiden kendjsj derdj cok samimi.olma yuz goz olma diye ne degistj anlamadim

Nişanlılık zaten evlenmeden testtir bence nişanlın bu testi geçememiş evlenince iyice ezecek şu an bunun belirtileri var , zaten sürekli nişanlıyken kavga ve tartışan çiftler evlendiklerindede ne huzur nede mutluluğu buluyor çünkü kafalar uyumlu değil bence kafa uyumluluğu aşktan önce gelir buna dikkat edin bemce uyumsuzsunuz ,o kadar

Offf ya ne bu naz niyaz nisanlin cok sıkıcı bir tip
Bir de tamam nisanlisiniz da ailesiyle bu kadar icli dışli olma o seninkine nasilsa sen de oyle ol
Ne bu her hafta ara sor konus evine gidince vicik vicik hallerini gor

İnsanların karakterleri asla ama asla değişmiyor..Çevremde gördüğüm duyduğum bütün evliliklerde ve bdv'de bu böyle..Evlendikten sonra da gerçek yüzlerini bu sefer bütünüyle gösteriyorlar ve senden buna tabii olmanı bekliyorlar utanmadan!

Temelli şekilde hayatından çıkarmanı ve seni gerçekten hakeden bir insan evladını bulmanı haddim olmadan diliyorum Hayat çok kısa ve çok değerli..Herşey geçer yine en sonunda sen ve seçimlerin kalır geriye..

Anne duskunu diyosun anneme saygi duyacaksin diyor annemi kiskaniyorsun diyor vs bu adam cekilmez

Nisanlin annesinin eteğinin altindan ciksin bi ilk önce sonra evlilik düsün. Fotograf atinca bu konuyu acmasi da saçma yani sanki konuyu dagitmak icin yapmis gibime geldi

işaretlediğim yerden itibaren okumadım, gerek yok.
bu nişanlı çekilmez.

istersen bdv yi gez dolaş, eski konulara bak, kim "nişanlı iken şu sorunum vardı, değişir diye ses etmedim" diye başlamışsa, sonu tabi ki umulduğu gibi çıkmamış.

risk almaya değmez, hayat kısa ve çok değerli.

Aslında burda şu mesajı vermek istemiş sana bu aile.
Biz senin için bir şey yapmayız sen pek de değerli değilsin bizim için hediye almayız aramayız sormayız sen bizi aramak zorundasın.
Sana bunu yapmalarına izin verme asla!
Peki sen evlerine gidince sana yaklaşımları nasıldı nasıl davranıyorlardı?

Senin bir hatan yok. Karşındaki "defolu bir ayı".
Bu canlı türü, ataerkil bir ailede "sensin oğlum, sensin paşam, aman da sensin aslanım" diye gazlana gazlana yetiştirilmiş bir organizma.
Sen ona karşı gelemezsin,haşa hataları olduğunu söylemeyezsin. Zira o kusursuzdur, sevgili anneciği tarafından pamuklara sarıp sarılasıdır.
Yaşın kaç bilmiyorum, ama yetişkin bir ergenle birliktesin.Yetiştirilme tarzı bu,asla değişmeyecek.Ailesi seni zaten benimsemez ,bu adam da değişmez boşuna uğraşma. Ayrılmayacaksan bununla yaşamayı öğrenmelisin.

Tek kelime ayrıl asla sağlam bir evlilik yapamazsın evlensende 6 ay sonra boşanırsın

Elini boynuna attigi kiz hakkında nasıl hakliysan annesi konusunda da o kadarhaksızsin. Annem yasasaydi da ayaklarinin altini öpseydim kkeşke. Annem yasasaydi da 5dk yi geç 10saniyede bir opseydim keşke birak nisanlimin yanında ttüm dünyanın önünde saniye başı opseydim keske. Bak bitanem sen de anne olursun senin çocuğunseni 5dk da bir opse bunda ne var bunun kadar güzel bir şey var mi

Anne ile kaynana aynı değil annemin yanında uzanıp kanepede her saat yatabilirim kaynanada yatamam anında bana saygısız der anladın mı?!

doğru söylüyorsun şimdi bitse 1 ay üzülürüm rabbim belki daha hayırlısını verir.. inan bıktım kendimi yargılamaktan benmi hatalıyım demekten adam hem ana kuzusu onu geçtim bari dik başlı olma hatanı kabullen o da yok yani yok yok yok hiç elle tutulur bir artısı yok düşününce bende insanım şimdi ağlamak evli çocukluyken ağlamaktan iyidir

sanırım öyle yetiştirilmiş ama olmaz bende anne evladıyım. yerden göğe kadar haksız olsun bana tamam yeter uzatma der üste çıkar bağırıp ama aynısını ben yapım aynı hatayı haftalarca uzatır.. çok bencil ve asla kabullenmez hatasını.. bıktım sonunda

sana ayril diyemem
onu anca sen kendin icin karar verebilrisin
bende nisanliyim
okudum kadariyla aranizda sacma bi kiskanclik var ve cekisme var
nisanlini annesi konusunda uyarman hos olmamis acikcasi neblim düsünüyorumda nisanlim bana deseki babana sarilma öpme diye cok kötü tepki verirdim heralde
ama nisanlininda bunu icinde tutup sonradan patlamasida ayri bi konu
valla oturun düsünün hayirlisi olsn hakkinizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…