Nisanlim ve sorunlar

Nişanlılık dönemi zaten bunlar için var birbirinizi tanımanız için. Mesele aile meselesinden daha çok adamın anlayışsızlığı bence hatasını kabul etmeyip üstüne sizi suçlayan bi erkekle bir ömür geçer mi

bu nasıl bir erkektir ki? Böyle şey mi olur ya annesi dolduruyor olabilir mi? Birde insan gelinini aramaz sormaz mı neticede oğlu değerliyse oğlunun sevdiği kadın da değerli olmalı annesi için garip geldi bence tüm olanları gözden geçirip etraflıca konuşun.

Pardon ama neden sorun değil?
8 ay olmuş neden kendinize bunu yaptınız 8 aydır?
İlerde her şeyi sizden bekleyecekler farkındasınız değil mi?
O gelsin o yapsın o alsın vs.
Buna siz izin vermişsiniz.
İnsan ilişkileri böyle yürümez ki.
Sen bir gidersin karşıdaki gelir böyle yürür.
Bize hiç gelmeyen insanlarla da ilişkimizi keseriz zaten kesmezsek bi sıkıntı var demektir.
Bu kadar saf ve iyi niyetli olmayın.
Şu saatten sonra da aramayın gitmeyin bakalım kv ve görümceyi.
Asıl saygısızlığı onlar yapıyor siz değil siz de buna izin veriyorsunuz.
Evlendikten sonra da burda konu açıyorsunuz kv şöyle görümce böyle.
E ama buna baştan siz izin veriyorsunuz ama farkında değilsiniz.

Kendi yazarsa bende konuscam yazmazsa yazmicam whatsatpta sosyal.medyalarda resimlerimiz duruyor hala ama.yazmiyo aramiyor

Yazma zaten bırakkk o düşsün üzerine kaybetme korkusu olsun biraz çok iyi yapıyrsun

Yaptim hani bi kiymet bilimse hic sorun degil ama baktim hep ben ariyorum ben yaziyorum ya sekiz aydir birlikteyiz yemin ederim bi kere bile aramadilar diyelim.konturlero yok sosyal medyadan yaz hep ben yazdm hep haftaxa bir gittim mutlaka ozel gunlerde hediye aldim gittjm ne hediye alindi ne baska sey sadece bu hafta aramadim gitmedim saygjsiz.oldum nankorluk ya bu

Ay madem o kadar kıymetli anası otursun dizinin dibinde evlenmesin. Dön kardeşim yol yakınken şimdiye kadar eyvallah dediği herşeyi evlenince ben basarım bunun kafasına her istediğimi yaptırırım diye düşünmüştür çamdan adam. At yüzüğü kafasına bidaha da arkana bakma o haremine cariye alıyor aklınca.

Oyle valla simdiye kadar ne bi.kere aradilar ne yazdilar ben yaptim hep be yaptim bi kere yapmayinca saygisiz oldum ee nereye gittj yaptigim iyilikler

Evet haklisin ama artik akillandim ben ailesi icin beni kiriyosa gitsin benden uzak olsun bi kalemde onca yaptigim iyilikleri sildi nankormus demek

Böyle erkek ve aile ile evlenilmez sorunlar ortada acaip küstahlar evlenince dahada çirkef olurlar

Böyle erkek ve aile ile evlenilmez sorunlar ortada acaip küstahlar evlenince dahada çirkef olurlar
O laflar cahillil ve saygisizlik zaten ne demek ya annem.operimde koklarimda noktaaa isine geliuorsa ne demek bunu daha guzel ifade edecek.milyon tane kelime var

Bu adamla hala nisanlimisin simdi ustunu kapattiklarin evlilikte icinde patlar acar okursun bu yazdiklarimi secimlerin hayatindir kendine layik bir adam sec bu nedir tutulcak yeri yok.pardon seni seviyodu dimi ..bu yetermi bi omre

Valla canm ailelrine soguk ve mesafeli ol onlarin kiymeti biliniyor .Benim babbam öldü görümcelrim orali olmadi.. aramiyolar sormuyolar bile bisleri dusunce... Anca sende arama salla gitisn. Annesi kıskandrmak icin yapıyode kesin gök gormemis gibi senin yannda niye yapıyosaa? Kiskanmakta haklisn kendjleri olsa bi ömür basa kalkarlar erkek milleti iki bayan iyi davraninca havalaniyolar iste.

İşte burda sizde de hata var.Bir kez aradınız hadi iki kez aradınız.Aramadılar mı?Siz de aramayacaktınız.
Şimdi tabi ki suçlu bulurlar.Alışmışlar çünkü bu duruma onlara normal geliyor.
Hatta kusura bakmayın ama arkanızdan kendini hiç naza çekmiyor vs. gibi de konuşabilir bu tarz insanlar.
Bilemiyorum aranız düzelir mi ama düzelirse şayet bunu anlatın nişanlınıza.
Hep sizin aramanız normal ve sağlıklı bir durum değil.
Ki siz onların gelini olacaksınız asıl onların hediye vs. almaları lazım.

Bir de nişanlım tüm maaşını onlara harcıyor demişsiniz.
İlerde evlenince bu çooook büyük sorun olacak zaten buna emin olun.
Kıskançlıkta evet önemli bi sorun ama bu iki sorun da çok önemli.
Bu sorunları çözmeden adım atmayın derim ben size tecrübeli bir insan olarak.

Bu adamla hala nisanlimisin simdi ustunu kapattiklarin evlilikte icinde patlar acar okursun bu yazdiklarimi secimlerin hayatindir kendine layik bir adam sec bu nedir tutulcak yeri yok.pardon seni seviyodu dimi ..bu yetermi bi omre
Suan fark ediyorum elle tutulur hic bisey yok ya tamam annene duskunsun ama ne bu ego asiri dik basli kendi yapinca normal ben yapsam kavga kiyamet bende insanim biktirdi sonunda

Aslinda kiskanclik bile degil ki bu normal degil ben buna bozuluyorum madem ben kiskancim neden tamam yapmicam dddin duzeldin bj an patladin sirf uste cikmak icin bahane buldu benve

Bastan sona haklisin ben simdi simdi fark ediyorum oncdden hep gormezde geldim ama olmuyo cnku hep ben hep ben ama bende insanim nereye kadar ve ben calisan insanim bi pazarim var anneme ayiriyorum pazarlarimi ben isten cikip eve gidip uyuuyorum devamli oturup onlarimi dusuncem naasil bi mantkk onun beni savunmasi lazimdi ama.nerdeee anca gitmiyosun aramiyosun kiskaniyosun diye beni sucladi

Sen bu adamla evlenince mutlu mu olacaksın sanki. Kocana köle, ailesine hizmetçi olacaksın.

Bu bdv yi iyi oku. Kadınlar anacı kocalar yüzünden boşandı. Boşanmayan da hergün kocasıyla kavga ediyor.

Yazık geleceğini görüyorum. Karakteri çok ama çok itici. Tiksindim bian.

Bigün evlenirsen buraya yaz. Kocanın ve anasının yaptıklarını. Sözz. Biz demiştik demicez.

Allah kolaylık versin. Ben olsam çoktan şutlamıştım. Sakın seviyorum deme. Gün gelir o sevgi nefrete dönüşür. Keza dönüşüyorda. Sonra babamın evine nasıl dönecem dersin.

Abartma yok. Senin nişanlın canını yakacak belli.

Anne sözünden çıkmayan ve evlenince de muhtemelen çıkmayacak biri var karşınızda. Bende nisanliyim ama nadir giderim nisanlimin evine. Ya ailecek ya da dogumgunu vs oldugunda. Surekli onlara gitmek ve annesini pohpohlamak zorunda degilim diye dusunuyorum.Mesafe her zaman iyidir.
Nisanlimda annesini sever oper ama dozunda tabi ki. Anne kuzusu değil şükür.
Size en hayırlı kararı verdirir inşaAllah Rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…