• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisanlim ve sorunlar

hala bir adam ağır olmalı, anne ve oğul arasında bir çizgi olmalı diyorsunuz.ne alaka?alt tarafı annesine sevgi gösteriyor.size soracak değil herhalde annesini ne zaman öpüp koklayacağını."kendimi geri planda değersiz hissetmeye basladım" demişsiniz, bu yüzden kendinizi böyle hissediyorsanız buradan bile belli kendinizi kayınvalideyle yarıştırdığınız.siz nişanlısısınız o annesi, ikinizin yeri ayrı, ikinize de aynı anda eşit derecede sevgi gösterebilir veya değer verebilir.yapmıyorsa başka bir sebebi vardır çünkü annesine sevgi gösteriyor olması size de göstermesine engel değil ya da siz istiyorsunuz diye annesine sevgi göstermeyi bırakınca sizinle arası daha iyi olmayacak.bu ikisi birbirinden bağımsız şeyler.deseniz ki hangimiz haklı hangimiz haksız bakmadan sürekli annesini savunuyor, bana ikimiz yalnızken farklı annesinin yanındayken farklı davranıyor...o zaman haklısınız derim.çünkü insanlar ne olursa olsun eşimle annem karşı karşıya geldiğinde annemi savunurum kafasında olmamalılar.evet eşini de saysın, sevsin, ezdirmesin ama bir insanın annesine- babasına, kendisini bu günlere kadar getiren insanlara karşı sevgi göstermesinden daha doğal bir şey olamaz herhalde.bana nişanlım kesinlikle babana sarılma, öpme falan diyemez.başka bir üye de yazmış siz de nişanlınızın erkek olmasına dikkat çekerek cevap vermişsiniz.bunun cinsiyetçi bir yaklaşım olduğunun farkında mısınız?erkeklerin "kadınlar şöyle gülmemeli, şöyle oturmamalı, şöyle konuşmamalı" demesiyle aynı şey.ne kadar da çirkin.

Son düzenleme:
Nişanı bitmiş yüzükler atılmış bohçası geri verilmeye hazır biri olarak konuşuyorum. belki aynı konuyu yaşamadım ama. bu süreç öyle bir süreç ki söz nişan demek zaten birbirini tamamen tanıma sürecidir. ve nişanlıyken kanayan bir parmak varsa onu evlenmeden kesmek gerekir. içim yanıyor evet ama bir kere kanadıysa inan bana iyileşmiyor.. geriye sadece anılar kalacak üzgünüm..
konu nydi sizin ? ve bu süreçte eski nişanlın ne dedi sen nasıl atlattın :(

konu nydi sizin ? ve bu süreçte eski nişanlın ne dedi sen nasıl atlattın :KK43:

konu: eski sevdiğim biri vardı 9 ay kadar bi birlikteliğimiz olmuştu. nişanlıyken yolda görmüş beni kötü olmuş ve nişanlı oldugumuda biliyordu. hani özge yapma etme benim yüzümden bu yola girdiysen dön gel ben çok pişmanım fln dedi bana videolar gönderdi ses kayıtları vs. bende ben bu yola girdim ve nişanlımın hiç bir suçu günahı yok dedim. işte sen evlenene kadar ben seni beklicem fln dedi. ben nişanlıma bu konuşmadan bahsetmedim huzursuzluk çıkmaması amacıyla. sonuçta nişanlıyız ve böyle olaylar hoş olmaz diye. nişanlım konuşmaları görmüş whatsappdan. sonra çok kötü oldu. ailesine özge beni aldattı fln diye bağırmış. daha sonra bana inandı devam etmek istedi ama benim ailem kesinlikle istemiyo. çünkü sen ne yaparsan yap senin alnına lekeyi sürdü artık bu yolun geri dönüşü yok diyorlar. ailesine önce özge beni aldattı diyip daha sonra seni o eve gelin götüremez diyolar. hatta annem ya ben ya o dedi.... yani çıkmaz ve imkansısız artık.

konu: eski sevdiğim biri vardı 9 ay kadar bi birlikteliğimiz olmuştu. nişanlıyken yolda görmüş beni kötü olmuş ve nişanlı oldugumuda biliyordu. hani özge yapma etme benim yüzümden bu yola girdiysen dön gel ben çok pişmanım fln dedi bana videolar gönderdi ses kayıtları vs. bende ben bu yola girdim ve nişanlımın hiç bir suçu günahı yok dedim. işte sen evlenene kadar ben seni beklicem fln dedi. ben nişanlıma bu konuşmadan bahsetmedim huzursuzluk çıkmaması amacıyla. sonuçta nişanlıyız ve böyle olaylar hoş olmaz diye. nişanlım konuşmaları görmüş whatsappdan. sonra çok kötü oldu. ailesine özge beni aldattı fln diye bağırmış. daha sonra bana inandı devam etmek istedi ama benim ailem kesinlikle istemiyo. çünkü sen ne yaparsan yap senin alnına lekeyi sürdü artık bu yolun geri dönüşü yok diyorlar. ailesine önce özge beni aldattı diyip daha sonra seni o eve gelin götüremez diyolar. hatta annem ya ben ya o dedi.... yani çıkmaz ve imkansısız artık.
Buna benzer bi konu yasamistik bizde banada kiz arkadasim eski sevgilimi gordugunu yazmis bende kimi x imi benim eski sevgilim olani yazmistim kiz arkima o da benim whatsaptan gordu disarfaydik beeaber sinirlendi hala eski sevgilimmi diyosun sen dddi bagirdi eve geldik onlarin yuzugu annesine verdj bunu hak eden birine verin dedi annesine anlatti olayi onlaraneyse sonra ben sinirlendim bitti dedim vs sonra pisman oldu affettim salak gibi.. sen affetme seni nasil rezil edebilir ailesine onlar kimki yani . Benjm nisanlimda yapti ben affettm salak gubi ozel seyler neden aileye anlatilir ana kuzulari ya

Buna benzer bi konu yasamistik bizde banada kiz arkadasim eski sevgilimi gordugunu yazmis bende kimi x imi benim eski sevgilim olani yazmistim kiz arkima o da benim whatsaptan gordu disarfaydik beeaber sinirlendi hala eski sevgilimmi diyosun sen dddi bagirdi eve geldik onlarin yuzugu annesine verdj bunu hak eden birine verin dedi annesine anlatti olayi onlaraneyse sonra ben sinirlendim bitti dedim vs sonra pisman oldu affettim salak gibi.. sen affetme seni nasil rezil edebilir ailesine onlar kimki yani . Benjm nisanlimda yapti ben affettm salak gubi ozel seyler neden aileye anlatilir ana kuzulari ya

Aynen öyle devam edeceksen ilk başta hiç söylememesi geliyordu. Ee şimdi devam edebiliyo musunuz bari

Bundan Mutlu eden bir koca çıkmaz sinir hastası yapan koca çıkar çekilmez yani antipatik geldi zaten şu her daim ilgi bekleyen her gün aransın isteyen kayınvalide çok zor yasayan bilir üç gün aramazsam dördüncü gün niye aramadın muhabbeti geçer iyi düşün derim

• Beğen
Reactions: anu
Aynen öyle devam edeceksen ilk başta hiç söylememesi geliyordu. Ee şimdi devam edebiliyo musunuz bari
yok canım bizim ilşkimiz ite kalka yürüyor aslında çok garip ya çok iyi zaman geçiriyoruz hersey normalde iyi fakat nişanlım çoook dik başlı kuyruğu çok havada gezer asla kendi hatasını kabullenmez aslaa hep kendini halı görür herseye alınır bozulur trip atar günlerce küser bu davranışlarınıda hiç kabullenmez ama .. ve acayip annesine düşkün ama acayip derecede artık ben kıskanmaya basladım ve ilişkimize yansıdı yani hiç umut yok şuan :(

yok canım bizim ilşkimiz ite kalka yürüyor aslında çok garip ya çok iyi zaman geçiriyoruz hersey normalde iyi fakat nişanlım çoook dik başlı kuyruğu çok havada gezer asla kendi hatasını kabullenmez aslaa hep kendini halı görür herseye alınır bozulur trip atar günlerce küser bu davranışlarınıda hiç kabullenmez ama .. ve acayip annesine düşkün ama acayip derecede artık ben kıskanmaya basladım ve ilişkimize yansıdı yani hiç umut yok şuan :KK43:

Canım ozaman üzme kendini daha fazla lütfen ezilme. kafanı topla iyi düşün ve bu yoldan dön bence :(

Canım ozaman üzme kendini daha fazla lütfen ezilme. kafanı topla iyi düşün ve bu yoldan dön bence :KK43:
evet olmuyor zaten hep ben hep ben yoruldum artık o kadar seye dayandım tahammül ettim ki anlatamam sana ama artık sınıra ulaştım hep evlenceğim kişinin ailesi benim ailem gibi olsun istedim ama yok olmadı .. ya benim abim bize gelir karısıyla zaten ş.dışında yaşıyorlar karısı rus abim anneme sarılır o da çok nadir ayda yılda bir annem hemen git karına sarıl oğlum o karın senin der ben değil o var artık der.. annem hayatta ilişkilerimize karışmaz hayatta yaa.. hiç niye gelmedi niye aramadı vs bunlara aldırış etmez umursaamaz yani. ama onun annesi boş evde oturuyo niye gitmiyorum niye aramıyorum bunları dert ediyor delimi ne ya . zaten çalışan bi insanım yani.. kısacası aileler arasında aşırı bi kültür farkı vardı hadi hepsni yuttum nişanlım benim onu sevdiğim kadar beni sevmemiş bunu anladım sevse kaybetmekten korkardı annem annem demezdi bana .. 3 gün oldu ne o yazdı ne ben yazdım bakalım nasıl bitircez

Şimdi taviz verirsen gerisi gelir. Ben seni çok takdir ettim. Mutsuz olacağın bir şey yapma sakın

Şimdi taviz verirsen gerisi gelir. Ben seni çok takdir ettim. Mutsuz olacağın bir şey yapma sakın
evet ben 3 gündür konuşmuyorum ve düşündüm ya bu insan bana ne katttı ? hiçbişey bu insanla ben mutsuzum her dakka sorun stres sıkıntı gelceği düşünmekten beynim yoruluyodu benim ya evlenince ailesi olarak beni görmezse ya annesinden hiç kopamazsa ya daha fazla anneci olursa bunları düşün düşün hep mutsuzdum .. zaten adam aldığı maaşı annesine veririr yemin ederim içnden 10 tl dahi almadan verir çünkü annesi 3 aydan 3 aya maaş alıyor sevgili görümcem çalışmıyor akşama kadar yatar geceye kadar internette dolaşır tek çalışan nişanlım.. görümcem çalışmıyor diye evlenemiyoruz esya alamıyoruz hadi onlarıda bekleyim dedim zaten ayda yılda bir dışarı çıkıyoruz para yok üstüne bide adamıın nazını tribbini kaprislerini çekip bide bunları alttan alıyorum ben daha napim bu zamanda kim bu kadar evlenmeden fedakarlık yapar ben çok sevdiğim için yaptım ..

evet olmuyor zaten hep ben hep ben yoruldum artık o kadar seye dayandım tahammül ettim ki anlatamam sana ama artık sınıra ulaştım hep evlenceğim kişinin ailesi benim ailem gibi olsun istedim ama yok olmadı .. ya benim abim bize gelir karısıyla zaten ş.dışında yaşıyorlar karısı rus abim anneme sarılır o da çok nadir ayda yılda bir annem hemen git karına sarıl oğlum o karın senin der ben değil o var artık der.. annem hayatta ilişkilerimize karışmaz hayatta yaa.. hiç niye gelmedi niye aramadı vs bunlara aldırış etmez umursaamaz yani. ama onun annesi boş evde oturuyo niye gitmiyorum niye aramıyorum bunları dert ediyor delimi ne ya . zaten çalışan bi insanım yani.. kısacası aileler arasında aşırı bi kültür farkı vardı hadi hepsni yuttum nişanlım benim onu sevdiğim kadar beni sevmemiş bunu anladım sevse kaybetmekten korkardı annem annem demezdi bana .. 3 gün oldu ne o yazdı ne ben yazdım bakalım nasıl bitircez

Aynen öyle canım malesef her zaman kız tarafı daha sıcakkanlı oluyor. daha düşünceli daha yapıcı. ama erkek tarafı karşının kız evi naz evi oldugunu unutup herşeyi bizden bekliyor. benimde öyleydi. Annemi niye aramıyosun ablamı niye aramıyosun bilmemne. ya ben de çalışıyorum ve kendi annemi babamı arayacak vaktim bile olmuyor bazen. yani okadar zor ki birbirini bugüne kadar tanımayan kişilerin aile olup birleşmesi. kültür farkları diz boyu. inan bu yaşımda evlilikten fln da soğudum iyice. bilmiyorum yine de hayırlısı olsun hepimiz için..

Guzelim sen mutsuzmussun zaten bunun da sebebi nişanlın. Aile oldugunun farkina varamayacak adamla ne işin olur senin? Daha genceciksin zaten böyle bencil adamla ömür geçmez bence de. Sakin sakinnn geri adim atayim deme.

Aynen öyle canım malesef her zaman kız tarafı daha sıcakkanlı oluyor. daha düşünceli daha yapıcı. ama erkek tarafı karşının kız evi naz evi oldugunu unutup herşeyi bizden bekliyor. benimde öyleydi. Annemi niye aramıyosun ablamı niye aramıyosun bilmemne. ya ben de çalışıyorum ve kendi annemi babamı arayacak vaktim bile olmuyor bazen. yani okadar zor ki birbirini bugüne kadar tanımayan kişilerin aile olup birleşmesi. kültür farkları diz boyu. inan bu yaşımda evlilikten fln da soğudum iyice. bilmiyorum yine de hayırlısı olsun hepimiz için..
aynen aynen ama benimki bak anne düşkünüydü zamanla konuşa konuşa düzelttim hatta benim için annesine ablasına rest çekip evden falan gitmişti o derece düzelmişti.. bana kendi derdi samimi olma yüz göz olma falan diye benim tarafımdaydı uzun zamandır bianda bi tartıştık konuyu onlara gitmememe aramama getirdi . 2 seçenek var ya konuyu saptırmak beni suçlu çıkarmak için anne konusunu açtı yada annesi doldurdu bilemiyorum.. ama ailelerde kültür farkı çok önemli bişey gerçekten ya benim ailem çok anlayışlı çok düşünceli onlar öyle değil yol bilmez .. aileler tanışcağı zaman bimden tatlı alıp gelmişlerdi ev tasıdık bi kap yemek yapıp yollamadılar.. ilk tasındık ev görmeye elleri boş geldier..

Guzelim sen mutsuzmussun zaten bunun da sebebi nişanlın. Aile oldugunun farkina varamayacak adamla ne işin olur senin? Daha genceciksin zaten böyle bencil adamla ömür geçmez bence de. Sakin sakinnn geri adim atayim deme.
bende düşünmüyorum fark ettim ki benim içimde bitmiş soğumuşum ben normalde aslaaa aramadan duramzzdım arardım 3 gün oldu aramadım ve çok garip yüzüm gülüyor mutluyum :) tek korkum bidaha brine nasıl alışcam nasıl güvencem ne bilim ona öyle alışmıştım ki şimdi baskasına nasıl alışcam :(

Sana değer veren mutlu eden biri çıkınca alisirsin emin ol. Zaten farkindasin sende sende ki aliskanlik daha cok sevgi falan degil bence.

Sana değer veren mutlu eden biri çıkınca alisirsin emin ol. Zaten farkindasin sende sende ki aliskanlik daha cok sevgi falan degil bence.
kesinlikle alışkanlık ne sevgi kaldı ne bişey yoruldum daaha neresini seveyim ki

Aynen. Kendimi senin yerine koydum. Bende ayni seyi yapardım sanırım.

Back
X