- 1 Mayıs 2014
- 591
- 347
- 63
hala bir adam ağır olmalı, anne ve oğul arasında bir çizgi olmalı diyorsunuz.ne alaka?alt tarafı annesine sevgi gösteriyor.size soracak değil herhalde annesini ne zaman öpüp koklayacağını."kendimi geri planda değersiz hissetmeye basladım" demişsiniz, bu yüzden kendinizi böyle hissediyorsanız buradan bile belli kendinizi kayınvalideyle yarıştırdığınız.siz nişanlısısınız o annesi, ikinizin yeri ayrı, ikinize de aynı anda eşit derecede sevgi gösterebilir veya değer verebilir.yapmıyorsa başka bir sebebi vardır çünkü annesine sevgi gösteriyor olması size de göstermesine engel değil ya da siz istiyorsunuz diye annesine sevgi göstermeyi bırakınca sizinle arası daha iyi olmayacak.bu ikisi birbirinden bağımsız şeyler.deseniz ki hangimiz haklı hangimiz haksız bakmadan sürekli annesini savunuyor, bana ikimiz yalnızken farklı annesinin yanındayken farklı davranıyor...o zaman haklısınız derim.çünkü insanlar ne olursa olsun eşimle annem karşı karşıya geldiğinde annemi savunurum kafasında olmamalılar.evet eşini de saysın, sevsin, ezdirmesin ama bir insanın annesine- babasına, kendisini bu günlere kadar getiren insanlara karşı sevgi göstermesinden daha doğal bir şey olamaz herhalde.bana nişanlım kesinlikle babana sarılma, öpme falan diyemez.başka bir üye de yazmış siz de nişanlınızın erkek olmasına dikkat çekerek cevap vermişsiniz.bunun cinsiyetçi bir yaklaşım olduğunun farkında mısınız?erkeklerin "kadınlar şöyle gülmemeli, şöyle oturmamalı, şöyle konuşmamalı" demesiyle aynı şey.ne kadar da çirkin.
Son düzenleme: