Nişanlım

Önüme bir sürü fırsat geldi aslında ama ayrılık olayına giremedim yani bir tartışma sonucu mu bitirmeliyim ya da durup dururken konuya mı girmeliyim o kadar karışığım ki..
aileniz biliyor mu bu huyunu? bahane bulmanıza falan gerek yok. ilişki size huzur vermiyorsa gereksizdir bence. hayatta yeterince dert varken birde böylesini seçmeyin. ayrılın, daha da beter olacak, evlenince düzelenini hiç duymadım ben.

Önüme bir sürü fırsat geldi aslında ama ayrılık olayına giremedim yani bir tartışma sonucu mu bitirmeliyim ya da durup dururken konuya mı girmeliyim o kadar karışığım ki..
Tartisma cikmasini neden bekliyorsun. Bahane ariyormus gibi olmasin, bugune kadar yasadigin ne varsa hepsini sakin sakin anlat. Illa kavgayla ayrilmaya gerek yok. Zaten eminim nisanlin yine kendini hakli gorur. Bu karakterdeki insanlara hatasini kabul ettirmek mumkun olmuyor.

adam bu
nıye degıssın kı?
hatta daha cok yuz goz olacaksınız ılerde

ustelık sıze ıstemedıgını de soylemıs sahsen benım onurum gururum kırılırdı ve atardım nısanı

adam bu
nıye degıssın kı?
hatta daha cok yuz goz olacaksınız ılerde

ustelık sıze ıstemedıgını de soylemıs sahsen benım onurum gururum kırılırdı ve atardım nısanı
Evet en büyük hatayı orada yaptım madem görmek istemiyorsun bitti diyip kesip atmalıydım sonrasında devam etti ve şuan o günlerden kalan kalp kırgınlığı devam ediyor toparlanmış gibi duruyorum ama içten içe daralıyorum.İyi tarafları elbette var baştan aşağı sıkıntılı değil ama bu huyu beni bitiriyor:/

Kızlar merhaba aranızda nişan atan oldu mu? Nişanlım sinirlendiğinde ne dediğini bilmeyen biri ve inanılmaz bir laf sokma yeteneği var.Sevgiliyken de böyleydi tartışmalar yaşardık ve gayet kırıcı da olabiliyordu ama ortalık sakinleşince bir şekilde devam ediyorduk.Nişanlanma sonrası ilk üç ay hiç sorun yoktu sonra malum ev kurma telaşları ufak sıkıntılar çıkmaya başladı ve son bir olayda yine beni arayıp bas bas bağırdı bu esnada da “zaten artık seni görmek istemiyorum bundan sonra da” gibi bir cümle kullandı.Sonrasında işler bir şekilde düzeldi ama bu olaydan sonra pek toparlayamadım.Şimdi ona sorarsak aramız iyi ama ben düşüncelerdeyim evlenince nolur diye?
Can çıkar huy çıkmaz

Back
X