Nişanlıma haksızlık mı ediyorum

İstifa etmese bile evlenince de sürekli eve negatif gelecek.Mıy mıy erkek de çekilmez çok nazlı seninki
Benim de canım çok sıkılmaya başladı. 1 haftadır ruh gibi geziyor sanki iş yerinde eziyet ediyorlar gibi... Bana karşı tavırlarında ilgisinde bir fark yok ama karşımda ruhu çekilmiş gibi duruyor hissediyorum. Ben de iş yerimde çok zorlanıyorum hep destek oluyor. Ben etkilenmeyeyim diye iş yerinde olumsuz bir şey yaşasa da bana yansıtmıyor, anlatmıyor ama ben içten içe acaba bugün yine ne oldu, keyfi kaçtı mı acaba diye düşünüyorum

Evlenince beslemeye de başlarsınız işi bırakıp evde pasif bir erkek olarak yaşayacak bunu bilerek evlenin

Ben de gelecek göremiyorum zaten desteklemiyorum onu ama fikrimi sormuyor. 2 haftadır çok sıkıldım olsun hemen istifa edeceğim diyor sadece
Memuriyette yüz kızartıcı bir şey olmadıkça işi garanti. Diyelim arkadaşlarıyla yapacağı iş tutmadı. Siz de yaşıyorsunuz şu an, özel sektör insanın iflahını kesiyor. Öyle sıkıldım, modum yok falan anlamaz, çıkışını eline verir. O zaman da kafasını vuracak taşlardan taş beğenir durur.

Ay neresi iyi ya insan ilişkileri sıfır çözüm üretme sıfır prenses nazlı pasif erkek demeye bin şahit ister erkeğim diye geziyor bir de
Sizde de hiç mi sağlıklı düşünce olmaz.
Herkese bu prensesi savunuyorsunuz.
Alın besleyin o zaman evde.
Sosyallik sıfır insan ilişkisi sıfır enerji emer evde kukuman kuşu gibi pörsümüş kadını sömüren bir varlıkla aman evleneyim de kocam olsun kafasında olursanız görün bakalım neler oluyormuş

Çalışma hayatı böyle bir şey. Çok az insan topukları poposuna vura vura işe gider ama mecburdur ve çalışıyordur.
Bir işte tutunamayan, durmadan şikayet eden, iletişim problemi yaşayan bir insanlar evlenmeden önce çok çok iyi düşünün.
Bir tanıdığım aynı kafadaki kocasına yaklaşık 15 yıldır bakıyor. Özel şirket olsun, devlet olsun, yok kendi işim olsun, amann hiçbiri olmasın tavrı eş olmayı düşünen bir adam için biraz fazla kaypakça geldi bana.

Sevgiliniz tani almamis bir ozel birey olabilir mi? Psikiyatriste yonlendirseniz daha iyi olur sanki, calis diye baski kurmak yerine.

Siz tanıştığınızda ne iş yapıyordu peki?
Aynı işi yapıyordu ben öğretmen olduğum için formasyon almayla ilgili sorular soruyordu muhabbetimiz öyle başladı. O zaman da işinden memnun değildi istifa etmek istiyordu. Denedi ama olmadı Kendini garantiye almadan da istifa edemeyeceği için yollarını arıyordu, hâlâ da aynı

Evliliği erteleyin bence. Bana olgunlaşmamış geldi. İşyerinde niye kitap okuyorum zaten. Otuzlu yaşlarda evlilik arefesinde istifa etmek bilmediği bir iş yapmak istemek falan çok tekinsiz. Maaş az iş ile nasıl gecineceksiniz bu devirde ayrıca. İş konusunda salon ne yapmak isterse yapsın. Ama evliliği erteleyin derim ben. İnsanla muhatap olunmayan iş ve hayat yokki

Sevgiliniz tani almamis bir ozel birey olabilir mi? Psikiyatriste yonlendirseniz daha iyi olur sanki, calis diye baski kurmak yerine.
Kuzenim tam olarak böyle, daha dün annemle aynısını konuşuyordum. Beden eğitimi okudu, atanamadı. 3 yıl dershaneye gitti. İlk yıl dershaneyi beğenmedi, evde çalışıp atanacağını düşündü. 2. yıl kendi seçtiği dershaneye gitti, sınıftakilerin seviyesini düşük, kendini üstün gördü, gene beğenmedi. Tabi bu arada üst sınıflara da çıkamıyor, hep aynı seviyede. Gel gelelim böyle geçti 3 yılı ve şans eseri askerliği kazandı. Eğitime gitti, onla birlikte olan çocukları ve potansiyel görev yerini beğenmedi. Teyzemler tazminatını ödedi, ayrıldı. Şimdi iş yok güç yok 34 yaşında evde oturuyor. Özelde önceleri eş dost çok iş buldu, özelin garantisi yok dedi çalışmadı. Babası arkadaşının yanına rica minnet soktu, iş öğrensin diye. 2. günü hastayım dedi bıraktı. Sağlıklı bir mentalitede insanın yapacağı ne varsa tersini yapıyor, teyzeme ucundan kıyısından bahsedince de "Oğluma deli mi diyorsun?" diye celalleniyor. Öyle evde sepet gibi emekli anne babasıyla oturup, bu yaşında duvarları izliyor işte.

Yani bu kadar tutunamamanin baska bir aciklamasi olamaz bence.

İnfaz koruma memuru geceye gittiğinde boş vakti oluyor. Çalışma arkdaşları çok bel altı vs konuşuyormuş muhabbetleri hoşuna gitmiyor. Sohbet etsem söylediğim şeyi küçümsüyorlar kitap okusam bu kez de kitap okuyorum diye bana takılıyorlar diyor. Yumuşak başlı olduğu için iş yerinde en ufak işi nişanlıma kitliyorlarmış
İş yerinde devamlı zorbalanıyormuş tanıştığımızdan beri aynı.

Değil bir kadınla olmak kadını mutlu etmek nişanlın erkekle bile mutlu olamaz bu sefer de ev işi yaptım der psikolojisi gider.

Ooo infaz memuru ise acilen işin iraksin. Onlar içerde bildiğiniz maaşlı hapis. Telefonlarını da çıkışta bırakıyorlar.

Ooo infaz memuru ise acilen işin iraksin. Onlar içerde bildiğiniz maaşlı hapis. Telefonlarını da çıkışta bırakıyorlar.
Evet kapalı ceza evinde telefonu ancak çıkarken alabiliyor. Göreve başladığı ilk yıl panik atak vs geçirmiş. Bir süre antideprasan kullanmış sonra toparladım dedi ama hâlâ çok mutsuz çalışıyor o kadar çaresiz ki üzülüyorum gerçekten istemeyerek yapıyor. Mülayim kendi çapında biri özgüveni de o kadar yüksek değil o yüzden işte meslektaşlarının onu zorluyor oluşlarından şüphem yok ama hiçbir iş yeri kolay değil ki

Son düzenleme:
Bilemiyorum şöyle düşünüyorum da insanlar abartısız kaç yıl üst üste kpss çalışıyorlar atanıp memur olmak için
Bu bağlamda nisanlinizin yaptığı kusura bakmayın ama bana şımarıklık olarak geliyor

Neymiş ev sizin olunca az maaş ile gecinilirmis doğru gecinilir ama neden niye yani millet ek iş yapıyor refah seviyesi yükselsin diye yasantisnin siz neden az maaşlı birine tamam diyeceksiniz

Şunu almayacak bunu almayacak hayatı evliliği kolaylastiriyorum diyorsunuz ya büyük hata yemin ediyorum büyük hata bakın 50 yaşına gireceğim (47) bana sorun deyin ki ne öğrendin? Harcamayan kadın makbul değildir bunu bilir bunu söylerim

Hic bir zaman kıymeti olmuyor fedakarlıkların buna emin olun siz içinizde ukdelerle kalıyorsunuz ve geçmiyor o pişmanlıklar

Kısacası bu kişiyle cok zor kuzum ha dersen ki ben her çileye razıyım az yer az giyer az gezer az yaşarım yine tamam diyemem çünkü bir de evladınız olacak ve evlat öyle bir şey ki insan kendine olmada da ona olsun istiyor hersey inanın

İşi bırakıp sınava hazırlanmak için neden evlenmeyi bekliyorsun ben onu anlamadım. Ayrıca adam da neyine güveniyor insanlar iş iş diye deliriyor memuriyeti elinin tersiyle itiyor. Yarın mumla arar bu günleri. Hiçbir şeyiniz net değilken ve adam her an işi bırakabilir gibiyken nasıl bir cesaretle evleniyorsunuz??

Değil bir kadınla olmak kadını mutlu etmek nişanlın erkekle bile mutlu olamaz bu sefer de ev işi yaptım der psikolojisi gider.
Öyle biri değil sorumluluk sahibi işten kaçmaz. İzin günlerinde bile evde tamir edilecek bir şeyler bulur tamir eder. İşlerini halleder aman yatayım dinleneyim demez. Eğer o evdeyse ben işe gidiyorum diye Bana yemek yapıp getirir. Bir ara ameliyat olmuştu raporu vardı o evde diye bana ameliyatlı haliyle iş çıkışı izinde olduğu sürece hep yemek pişirdi getirdi. Gerçekten iyi bir eş sadece şu iş olayı canımı fena sıkıyor

İşi ayarlayıp kendimi garantiye almadan istifa etmem diyor. Sınava hazırlanmak vakit ve emek isteyen bir şey. Zaten çok yoğun çalışıyorum bu yüzden ders çalışmaya vaktim yok. Ekonomik olarak da beni yorar çünkü yalnız yaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…