- 21 Mart 2020
- 8
- 1
- 16
- 28
- Konu Sahibi Yasemiiiinn__
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Disler hallolur.Benim dislerim cok guzel olmasa da guzeldi.Dogumlardan sonra mahvoldu hep cekildi simdi esim yaptiracak.Ona itici mi gelmeliyim?Sadece sorun buysa seninde disten sikintin olabilirdi ve bununla yargilanmak istemezdin demi?Bence yuregine bak eski esinde neye baktiysan olmamis demek bunda yuregine merhametine,comertlige bak3 hafta önce görücü usulü ile biriyle tanıştım mantık olarak düşünceleri bana çok iyi geldi ve evet dedim nişanlandik ama ben kendisine hala alışamadım bana davranışlari çok iyi kalbi çok iyi Allah korkusu var. Normal herkesin içinde duruşu ciddi olunca çok iyi görünüyor gözüme yalnız kendimiz konuşunca mutluluktan gülüyor ve gülünce çok farklı görünüyor gözüme diş yapısı bozuk ve bana itici geliyor gözlerine bakamıyorum o konuşunca direk dişine bakıyorum ve konuşunca odaklanamiyorum durum böyle olunca bana çok itici geliyor soğuk konuşuyorum ve bu sefer herşey daha da zorlaşıyor ne yapmaliyim ben kendimi çok mu dinliyorum acaba birde ben daha önce evlilik yaptım ve beni böyle kabul etti kendisi daha önce evlilik yapmadı ve çok düşünceli davranıyor bana bu konuda bir dediğimi iki etmiyor ne istersem yapıyor ama bilmiyorum ne yapmam lazım zamanla sever miyim
Sorun dişler değil.3 hafta önce görücü usulü ile biriyle tanıştım mantık olarak düşünceleri bana çok iyi geldi ve evet dedim nişanlandik ama ben kendisine hala alışamadım bana davranışlari çok iyi kalbi çok iyi Allah korkusu var. Normal herkesin içinde duruşu ciddi olunca çok iyi görünüyor gözüme yalnız kendimiz konuşunca mutluluktan gülüyor ve gülünce çok farklı görünüyor gözüme diş yapısı bozuk ve bana itici geliyor gözlerine bakamıyorum o konuşunca direk dişine bakıyorum ve konuşunca odaklanamiyorum durum böyle olunca bana çok itici geliyor soğuk konuşuyorum ve bu sefer herşey daha da zorlaşıyor ne yapmaliyim ben kendimi çok mu dinliyorum acaba birde ben daha önce evlilik yaptım ve beni böyle kabul etti kendisi daha önce evlilik yapmadı ve çok düşünceli davranıyor bana bu konuda bir dediğimi iki etmiyor ne istersem yapıyor ama bilmiyorum ne yapmam lazım zamanla sever miyim
O beni gerçekten çok seviyor aşık olduğunu söyledi ve bende onunla mutlu olmayı çok istiyorum ama işte mesajlaşinca ve telefon ile konuşunca herşey çok iyi yüz yüze konuşunca direk odak noktam dişler oluyor yani gözlerine baksam belki böyle hissetmeyeceğim peki zamanla alışır miyim sizceDisler hallolur.Benim dislerim cok guzel olmasa da guzeldi.Dogumlardan sonra mahvoldu hep cekildi simdi esim yaptiracak.Ona itici mi gelmeliyim?Sadece sorun buysa seninde disten sikintin olabilirdi ve bununla yargilanmak istemezdin demi?Bence yuregine bak eski esinde neye baktiysan olmamis demek bunda yuregine merhametine,comertlige bak
Yani şuan da tanıma aşamasındayim kalbi gerçekten çok iyi bir insan yani zamanla sever miyim acaba onu bilmiyorum böyle zamanla seven var mı aramızdaEger sevmedigin bi adamla evlenirsen hayati hem ona hemde kendine zorlastirirsin. Yapma bunu. Ikiniz de sevilmeyi severek evlenmeyi hakkediyorsunuz.
Bak ne diyecem sana.Biz esimle flort ederken kulaklari bana kocamaaaan gelirdi benimde gozum kulaklarina giderdi.Kepce falan degil buyuk.Esim 186 e boy pos cüsse oyle olmasi belkide normal ama bana garip itici gelirdi.Baktim olmayacak adamin kulaklarina dokunmaya basladimO beni gerçekten çok seviyor aşık olduğunu söyledi ve bende onunla mutlu olmayı çok istiyorum ama işte mesajlaşinca ve telefon ile konuşunca herşey çok iyi yüz yüze konuşunca direk odak noktam dişler oluyor yani gözlerine baksam belki böyle hissetmeyeceğim peki zamanla alışır miyim sizce
Bu onun üstünlüğü ya da sizin eksikliğiniz değil. Bunun için karşıdakine hayat adamak zorunda değilsiniz. Isındıysanız,devam edin.Tek problem dişse,halledilebilir. Ama yüreğiniz bahane arıyorsa,bulur.ben daha önce evlilik yaptım ve beni böyle kabul etti kendisi daha önce evlilik yapmadı
Tabiki bende sizin gibi düşünüyorum. Şuan da diş problemi olduğu için bana itici geliyor bu yüzden alışamiyorum ve daha çok yeni sadece zamanla alışır miyim bunu bilemiyorumBu onun üstünlüğü ya da sizin eksikliğiniz değil. Bunun için karşıdakine hayat adamak zorunda değilsiniz. Isındıysanız,devam edin.Tek problem dişse,halledilebilir. Ama yüreğiniz bahane arıyorsa,bulur.
Yani o çok sevdiğini ve aşık olduğunu söyledi sadece ben henüz alışamadım gülünce çok farklı geliyor zamanla olur mu bilemiyorumEvlenince herşey daha göze batar bir hale gelebilir.İyi düşünün aranızda çekim yok galiba.
Gerçekten aynı durum ailem diyor sen takılıyorsun aslında dişleri evet bozuk ama itici değil diyorlar bilmiyorum inşallah zamanla alışırımBak ne diyecem sana.Biz esimle flort ederken kulaklari bana kocamaaaan gelirdi benimde gozum kulaklarina giderdi.Kepce falan degil buyuk.Esim 186 e boy pos cüsse oyle olmasi belkide normal ama bana garip itici gelirdi.Baktim olmayacak adamin kulaklarina dokunmaya basladimOyle oyle normallesti simdi diom Allah Allah buyuk degil bana niye oyle geldi ki?
Yuregim baska bir guzelligiyle onu kapatti belkide gozumde.
Aynen sevince en çirkin biri bile olsa çok yakışıklı görünür göze ama henüz ben sevemediğim için gülüşüne takılıyorum ister istemez inşallah zamanla alışırım ilk eşimle de görücü usulü ile evlilik yapmıştım ama küçük bir yaşta yaptım ve ilk olduğu için herşey bana çok iyi geliyorsun oysaki psikolojik sorunları vardı ve bittiSevdiğin dünyanın en yakışıklı adamı geliyor gözüne. Sevmediğin Brad Pitt olsa ayy bu ne dersinKısacası huyunu suyunu sevmek mesele. Bir çekim olmamış hiç aranızda belli ki. İlk eşinle nasıl tanışmıştiniz?
Güven veriyor o konudaki çok şükür sıkıntı yok içimi ısıtıyor mu sorusuna gelecek olursak mesajlaşinca ve telefon ile konuşunca gerçekten herşey çok iyi ama yüz yüze gelince gülüyor ve ben o an ister istemez dişlerine odaklaniyorum ve bana itici geliyor bilemiyorum inşallah gülüşüne de alışırımZamanla tabii seven vardir. Ben mesela güvenince ısınırım, sevgi oluşur bende. Görsellikte ilgimi ceken bi seyi olmali. Istersen bi tanimaya calis. Sana Güven veriyor mu, icini ısıtıyor mu. Ama itici bulman devam edecek olursa bu iyi bi belirti değil bence