- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
Soğumaktan korkuyorum, borçsuz evlilik yaşamak ve ev almak istiyorum ama nişanlımın maddi durumu kötü dediğin için yazdım. Yoksa mutluluğunuz bozulmasın. Kimse durumu yok diye sevdiğinden ayrı kalmak istemez. İşleriniz rast gitsin.Yapacağız işte bişeyler. Birbirimizi seviyoruz. Her zorluğu aşarız
Aman ya yikayamiyor mu makinede. Acitasyon yapiyor bence sana para yiyici olabilirİşe giderken giyinmiş. Marka mağazadan pahalıya almıştık günlük giyilecek takım değil. Niye giyindin yazık Bi sürü düğün nişan var eskitme dedim pantolonlarım hep kirlide dedi
Ohhh ayni ben bohcami bile kendim dizmistim. Esim daha bilmezki kendine bir cift corap alsin. Ailesinnin durumu oldugu halde cok cimrilerdi. Ama simdi ailesime canini verir banada maastan belli bir para verse cani gider kavga kiyamet. Bekle ve gor diyorum sadeceKızlar nişanlımı çok seviyorum. Zamanında çok yokluk çekmiş. Bende çektim.ikimizde asgari ücretliyiz. Bende herşeyimi tek yapıyorum oda. Sağolsun yapılması gerekenleri yapıyor. Ama ailesi inde maddi durumu yok. Çevreme yok olduğunu göstermemek için çırpınıp duruyorum. Aileme de yansıtmamaya çalışıyorum ama çoğu şeyi ben yapıp o yaptı gösteriyorum. Bazen kızıyorum madem durumun yoktu neden nişanlandın ama çok sevdiğim içinde bundan sonraki hayatı iyi geçsin diye elimden geleni yapacağım. Eminimki düğünden sonra çok fazla borç ödiyecez.rabbim beni yoklukla sınıyor belli. Baba evinde ailem yüzünden koca evinde eşim yüzünden gün görmicem. Nişan için aldığımız takımı giyinmiş sıcak yaz ayında. İçim parçalandı. Ona hediye almıştım gömlek pantolon yine bişeyler alacağım ama acaba yanlışmı yapıyorum diye sormadan edemiyorum. Soğumaktan da korkuyorum. Çünkü ek işte yapıyor Bi pantolon tişört niye almaz insan kendine
Bir cok kisi Bende dahil bunu söyledik ama konusahibesi inanmak istemiyor.Ohhh ayni ben bohcami bile kendim dizmistim. Esim daha bilmezki kendine bir cift corap alsin. Ailesinnin durumu oldugu halde cok cimrilerdi. Ama simdi ailesime canini verir banada maastan belli bir para verse cani gider kavga kiyamet. Bekle ve gor diyorum sadece
Asgari ücret alıyorsa kıyafet de alabilir, kendine de bakar, size yatırım da yapar. Parasını ailesine veriyor galiba. Eh evlenince de böyle vermesine sömürülmesine katlanabileceksen evlen.
Öyle yatırım değilasgari ücretle yatırım mııııığ
Öyle yatırım değilyani çeyiz vs alır anlamında demistim. Çoğu insan asgari ücretle yapıyor bunları
Yahu soyle israrla bu adamlarla evlenmek isteyenleri birakin surda yorum yazip kendinizi yormayin. Ben kendimden biliyorum hakkaten evliligi degil ebemi gordum. Ben esimi buldugumda agac kovugundan cikmisti yerim deyindeyse. Ohhh masalalh atandi atanirken sinavlara giderken yol paralarini ben verirdim senelerce calismadi atanana kadar. Aptalim iste.sonra evlendik atandi ailesi ortaya cikti. Simdi anamda anam babamda babam. Soyle bir kaos olsa ailecek yerim dibime batsalar derim hep.Bir cok kisi Bende dahil bunu söyledik ama konusahibesi inanmak istemiyor.
Tüm pantolonları çamaşırdaymışlar, Türkiye gibi bir yerde 20 dakikada hadi 1 saatte olsun yıkanınca kurur, neyse kırmak veya yanlış konuşmak istemiyorum ama Perşembenin gelişi Çarşamba’dan belli olurmuş...
Benim sana tavsiyem insanlara yok olmadığını göstermicem diye herşeyim dört dörlük olacak kafasına bürünme lütfen eve 2 takım koltuk alacağına 1 takım al 1. sınıf beyaz eşya yerine 2. sınıf al düğün salonuna milyarlar dökmek yerine ufak aile içinde bir düğün yap, bunlar senin mutluluğunu bozmaz ha sadece içinde kalır belki ama herşeyin en iyisi olsun diyip sonra borç harç içnde yüzerken kendinizi bir anda hakim karşısında bulmayın, untmayın ne sizin ailenizden ne eşinizin ailesinden kimse size yardım etmeyecek, Allah yardımcınız olsun.Kızlar nişanlımı çok seviyorum. Zamanında çok yokluk çekmiş. Bende çektim.ikimizde asgari ücretliyiz. Bende herşeyimi tek yapıyorum oda. Sağolsun yapılması gerekenleri yapıyor. Ama ailesi inde maddi durumu yok. Çevreme yok olduğunu göstermemek için çırpınıp duruyorum. Aileme de yansıtmamaya çalışıyorum ama çoğu şeyi ben yapıp o yaptı gösteriyorum. Bazen kızıyorum madem durumun yoktu neden nişanlandın ama çok sevdiğim içinde bundan sonraki hayatı iyi geçsin diye elimden geleni yapacağım. Eminimki düğünden sonra çok fazla borç ödiyecez.rabbim beni yoklukla sınıyor belli. Baba evinde ailem yüzünden koca evinde eşim yüzünden gün görmicem. Nişan için aldığımız takımı giyinmiş sıcak yaz ayında. İçim parçalandı. Ona hediye almıştım gömlek pantolon yine bişeyler alacağım ama acaba yanlışmı yapıyorum diye sormadan edemiyorum. Soğumaktan da korkuyorum. Çünkü ek işte yapıyor Bi pantolon tişört niye almaz insan kendine
Kızlar nişanlımı çok seviyorum. Zamanında çok yokluk çekmiş. Bende çektim.ikimizde asgari ücretliyiz. Bende herşeyimi tek yapıyorum oda. Sağolsun yapılması gerekenleri yapıyor. Ama ailesi inde maddi durumu yok. Çevreme yok olduğunu göstermemek için çırpınıp duruyorum. Aileme de yansıtmamaya çalışıyorum ama çoğu şeyi ben yapıp o yaptı gösteriyorum. Bazen kızıyorum madem durumun yoktu neden nişanlandın ama çok sevdiğim içinde bundan sonraki hayatı iyi geçsin diye elimden geleni yapacağım. Eminimki düğünden sonra çok fazla borç ödiyecez.rabbim beni yoklukla sınıyor belli. Baba evinde ailem yüzünden koca evinde eşim yüzünden gün görmicem. Nişan için aldığımız takımı giyinmiş sıcak yaz ayında. İçim parçalandı. Ona hediye almıştım gömlek pantolon yine bişeyler alacağım ama acaba yanlışmı yapıyorum diye sormadan edemiyorum. Soğumaktan da korkuyorum. Çünkü ek işte yapıyor Bi pantolon tişört niye almaz insan kendine
İşime gelmiyor desene ben senin Ailene üzülüyorum gerçektenNe kadar çirkin bir üslubunuz var. Cevap verip açıklama gereği duymuyorum size.
Evet maddi beklentiler içindeyim. Aileme para desteği yapmaktan yol paramı harcadığım günlerim oldu. Artık ömrümün geri kalanını rahat içinde yaşamak istiyorum.maaşımı istediğim gibi harcamak. Ama nişanlımın bazı şeyleri benden gizlenmesi ve yavaş yavaş öğrenmem sorun oldu. Have you understant
Beklentim borçsuz rahat Bi hayat sürmek hemen evimizi almak. Cimri mi sorumsuz mu çözemedim. Bende zor hayat geçirdim oda öyle 34 yolumuzdan sonra güzel bir yaşam sürelim istiyorum. 400 liraya takım varken gömleği kravatı içinde biz çıplak takıma 1000 lira verdik o günlük kullanıyor
Asgari ücret alıyorsa kıyafet de alabilir, kendine de bakar, size yatırım da yapar. Parasını ailesin
e veriyor galiba. Eh evlenince de böyle vermesine sömürülmesine katlanabileceksen evlen.
Size Yatirimmi yapar asgari ucret cok matah birsey sanki ulkede. Ayin sonunu zor goruyor insanlar neden kadin adama yikiliyor cocuguymus ta bakmaliymis gibi.
Size derken kız arkadaşına değil, neden yanlış anlaşıldı bu kadar anlamıyorum. Siz derken sen ve nisanlin yani ikiniz icin, sen in çoğulu siz olarak kullandim. saygi ifadesi olarak degil. Onun çeyizini bile ben yaptım demis ben de buna binaen yazdım. Ayrıca herkes neredeyse asgari ücretle çalışıyor. Herkes bu parayla yapıyor. Demekki yapılıyor ki evleniyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?