Nişanlıma ondan sıkıldığımı söyledim o da git babana söyle dedi ?

kesinlikle çok hatalısın..
açıkçası hasta olduğum da aramamasına kırıldım nasıl oldun diye sormamasına geçen de başım döndü babası gördü gitmiş söylemiş aradı hemen neyin var nasılsın diye iyiyim dedim ama sonra çalışıyordu fakat 3 saat aramadı yoğun da olsa arayıp sorması gerekmez mi

Hatalısınız. O sesini yükseltme konusunda kendini düzeltecekse sizin düzeltecek daha bir sürü şeyiniz var. Bu şekilde karşınızdaki insanda geri dönüşü olmayan yaralar açar ilişkinizi bozarsınız. Bir an önce bunları yapmayı bırakın.
Açıkçası nişanlınızın cevapları çok yerinde olmuş.

sorun da sende telafısıde sende okurken ben bunaldım bana esım boyle trıp atsa kapı orda derım

haklısınız ne yapabilirim akıl verin
Ayrilmak istediginizi sogdugunuzu mu soylemek geciyor icinizden hemen olacak en kotu seyleri dusunun gercekten ayrildiniz bir daha yillarca karsiniza seveceginiz biri cikmadi babanizda tutucu anladigim kadariyla hep o evde yasamaya mahkum kaldiniz bunlari akliniza getirin. Sevgiliniz siir okumuyosa bunun ne onemi var gercekten seviliyorum ilerde kendi evimiz olunca hem sarki soyler hem siir okur deyin. Surekli kendinizi telkin edin. Iyi mizacli erkekler havada kapiliyor yarin bi gun nisan bozulsa en cok uzulen taraf siz olursunuz erkekler yoluna bir sekilde devam ediyor.

öyle nişanlı bulmuşun öp başına koy.

ne demek insan evleneceği kişiyle yalnız dışarıya çıkamayacak. ve nişanlın bu olgunluğu göstermiş. velilerinizle gezmeyi kabul etmiş..

sözünü geçirmek için uğraşacağın biri varsa o da baban ...

kimse sizi çekemez böyle. okurken bize fenalık gelldi.

aşamıyorum bir türlü ne yapmam gerek bilmiyorum
Anlattıklarına bakılırsa sıkılması gereken o. Düşünsene o size ben senden sıkıldım deseydi, sizin tepkiniz ne olurdu.

Biraz kendinize gelin. İnsanların bireysel özgürlüğünü kısıtlamayın. Nişanlınız olmadan tek başına hayatınız, bir meşgaliyetiniz yok mu ki, sürekli sizi eğlendirsin, şarkılar, şiirler söylesin, gönlünüzü hoş tutsun istiyorsunuz.

daha önceki ilişkilerimde biraz abartılı ilgiler gördüm başım ağrıyor desem hemen hastaneye götürmek için arabasıyla kapımda beklemeye hazır ilişkiler nişanlımda daha önce hiç ilgi göstermemiş sanırım ondan bocaladık nasıl oldun diye sormayınca zoruma gidiyor işte yaşım 23

ondan başka bir şeye vakit ayırmak istemiyorum çalışıyorum hafta sonları da fotoğrafçılık kursuna gidiyorum kendime daha fazla vakit ayırmak istiyorum ama o aklımdan hiç çıkmıyor

Güzelim daha önceki ilişkilerinden çok ilgi gördün eee ama bununla nişanlandın.Ne demek istediğimi anlıyor musun?

Yapmayın Allah aşkına adam 7 gün 24 saat sizinle mi ilgilenecek?
İşi gücü oluyor insanın.
Rahatsızlığını duyunca hemen aramış hal hatır sormuş.
Bir de saat tutmanız çok tuhaf siz acilen iş bulun çalışın çok boş vaktiniz var gibi.

babama söz geçmez ki o da ben nişanlımla dışarı çıkamaz mıyım falan demiyor babama sesini çıkarmaz

Şuan belki inanmayacaksınız ama ben profil fotonuzun orjinalini size gönderebilirim. tanınmak istemiyorsan kaldır canım onu

çalışıyorum zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…