- Konu Sahibi usuyenprenses
-
sen kimsinŞuan belki inanmayacaksınız ama ben profil fotonuzun orjinalini size gönderebilirim. Face de paylaşmıştınız çünkü:) tanınmak istemiyorsan kaldır canım onu
niye desin yababama söz geçmez ki o da ben nişanlımla dışarı çıkamaz mıyım falan demiyor babama sesini çıkarmaz
Ben tanınmak istemiyorumsen kimsin
çok tatlısın :)Ben tanınmak istemiyorum
adam haklı. Allah yardımcısı olsun. sizinle hayat geçmezArkadaşlar 1.5 senelik sevgili 7 günlük nişanlıyız nişanlımla 3 gün iyi 1 gün kavgalıyız kavga etmemizin sebebi sanırım benim en ufak şeyleri sorun etmem mesela neden eve geçerken beni aramadın ya da neden bana artık şiir okumuyorsun gibi yani nişanlım eskiden her gün şiir okurdu sesi güzeldir şarkı söyleri 6 enstürman biliyor görüntülü konuştuğumuzda onları çalardı her gün de görüntülü görüşürdük neyse artık yapmıyor ben 3 saat aramadı diye ayrılan bir tipim saçma sapan sebeplerle benden ayrılıyorsun inancımı kırdın eskisi gibi olamıyorum dedi sürekli ayrılan ama asla birbirinden kopamayan bir çiftiz nişanlım içki içmez camide vakit namazlarını kılar haftada 1 dışarı çıkar o da sürekli haber vererek falan tek sıkıntısı sinirlenince bana sesini yükseltmesi onu aşamadık babam evlenene kadar nişanlınla tek dışarı çıkamazsın dedi uzun süredir baş başa kalamıyoruz ben de dün sevdiğim sanatçı gelmişti sahne aldığı yere gitmek istedim babandan izin alamayız boşa hayal edip üzülme sonra dedi dün biraz da rahatsızdım 1.5 saat boyunca aramadı beni neyin var diye ben de kızdım bir de konser için babamdan izin almadı çaba göstermedi diye kırgınlık vardı ben de o seni çok seviyorum huzurum falan yazmış ben sadece iyi geceler yazdım üstüne aradı soğudum senden dedim o da yat biraz dinlen tartışmayalım dedi sonra yazmış ben senin oyuncağın değilim sıkıldıysan kendine yeni oyuncak bul babana söyle sıkıldım de o halletsin sizce ben hatalı mıyım sanırım çok bunaldım ona sarıyorum.
Canım evleneceksin zaten, düğün ne zamana ki? Hergününüz dipdibe geçecek. Düşme bu kadar üzerine.ondan başka bir şeye vakit ayırmak istemiyorum çalışıyorum hafta sonları da fotoğrafçılık kursuna gidiyorum kendime daha fazla vakit ayırmak istiyorum ama o aklımdan hiç çıkmıyor
babam çok kısıtlıyor sanırım babam beni bunalttıbabanızın müdahalesine kızgın nişanlınız.
yetişkin insanlarsınız zaten nişandan önce uzun süre çıkmışsınız.
nerde ne yapacağınızı bilirsiniz, babanız fazla kısıtlamış.
kendimi düzeltmeye çalışıyorum yani nişanlımın da kabahatleri var birikim de var ben de nişan günü S***** G** (Defol) dedi bana yüzük almaya gittiğimiz kuyumcu da bana bağırdı ağlattı beni benden önce 2 defa sözlenmiş benden gizledi kimse olmadı dedi ben başkasından öğrendim bunun gibi daha başka şeyler bunlar da aklımdan çıkmıyorNişanlınızı arayıp uyaralım da sizinle barışmasın çekilmezsiniz
Arkadaşlar 1.5 senelik sevgili 7 günlük nişanlıyız nişanlımla 3 gün iyi 1 gün kavgalıyız kavga etmemizin sebebi sanırım benim en ufak şeyleri sorun etmem mesela neden eve geçerken beni aramadın ya da neden bana artık şiir okumuyorsun gibi yani nişanlım eskiden her gün şiir okurdu sesi güzeldir şarkı söyleri 6 enstürman biliyor görüntülü konuştuğumuzda onları çalardı her gün de görüntülü görüşürdük neyse artık yapmıyor ben 3 saat aramadı diye ayrılan bir tipim saçma sapan sebeplerle benden ayrılıyorsun inancımı kırdın eskisi gibi olamıyorum dedi sürekli ayrılan ama asla birbirinden kopamayan bir çiftiz nişanlım içki içmez camide vakit namazlarını kılar haftada 1 dışarı çıkar o da sürekli haber vererek falan tek sıkıntısı sinirlenince bana sesini yükseltmesi onu aşamadık babam evlenene kadar nişanlınla tek dışarı çıkamazsın dedi uzun süredir baş başa kalamıyoruz ben de dün sevdiğim sanatçı gelmişti sahne aldığı yere gitmek istedim babandan izin alamayız boşa hayal edip üzülme sonra dedi dün biraz da rahatsızdım 1.5 saat boyunca aramadı beni neyin var diye ben de kızdım bir de konser için babamdan izin almadı çaba göstermedi diye kırgınlık vardı ben de o seni çok seviyorum huzurum falan yazmış ben sadece iyi geceler yazdım üstüne aradı soğudum senden dedim o da yat biraz dinlen tartışmayalım dedi sonra yazmış ben senin oyuncağın değilim sıkıldıysan kendine yeni oyuncak bul babana söyle sıkıldım de o halletsin sizce ben hatalı mıyım sanırım çok bunaldım ona sarıyorum.
o bu sene istiyor düğünü ben seneye belki de nişan süremiz 1 yıldan fazla olacak bunun da stresi mi var bilmiyorumCanım evleneceksin zaten, düğün ne zamana ki? Hergününüz dipdibe geçecek. Düşme bu kadar üzerine.
Hem böyle bir insanı hayatının merkezine koyup, sensiz benim varlığımın bir amacı yok cinsinden alt mesajlar verince, totosu da kalkar haklı olarak. Sevin, sevilin ama boğmayın muhatabınızı. Nazlanıp, sitem yapacağın zaman, bir dur, 10 saniye nefes al. Sonra yut diyeceğini.Daha abartısız tepkiler ver; isteklerini yapıcı bir şekilde dile getir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?