Nişanlıma ondan sıkıldığımı söyledim o da git babana söyle dedi ?

haklısın

konu sahibi nişanlına dünyanın en sabırlı erkeği ödülünü kk ca layık görüyoruz,oscar goes to üşüyenprensesin talihsizprensi

ayrıca babana hiç suç atma çünkü adam o kadar kısıtlayıcı olsa nişanlından önce sevgililerin olmasına izin vermezdi.sen anlatıyorsun hasta olunca arabayla kapına kadar gelenler varmış.nasıl oluyor bu?

Allah nişanlıya sabır sana da birazcık mantık versin.

teşekkür ederim

babamın o sevgililerimden haberi yok ki ooo olsa nişanlımla bile istemeye gelmeden önce yeni tanıştık dedik

Siz iş hayatını bilmiyorsunuz sanırım yoğun iken nasıl aramasını bekliyosunuz , çok bencilsiniz kesinlikle.
Sadece kendini düşünüyorsun ,yine aramış sormuş yani daha neyin araması yahu , adam evde değil işte .
Yaşınız kaç acaba 15 yaşında felan mısınız? gerçi o yaştakilerde oldgun düşünebiliyor akıl yaşta değil baştadır gerçekten.

Biraz düşünce lütfen

Nişanlın çok iyi düşünmeli ciddi bir karar bir ömür senle yaşamak...

Genel davranışın böyle kaprisli mi yoksa sadece nişanlına mı yapıyorsun bu nazı
Yani ailene de küsebiliyor musun sudan sebeplerle ??

Bakın arkadaşlar ben hatalarımın farkındayım ve düzeltmeye çalışıyorum nişanlımın da hataları var ama o hatalarını asla kabul etmez yüzük almaya gittik kuyumcu da bağırdı bana nişan günü S***** G** (Defol) dedi bana 2009dan sonra hayatımda kimse olmadı dedi başkasından 2009dan sonra 2 kere sözlendiğini öğrendim açıklaması da kalbine kimse girmemişmiş başka hiçbir yalanı olmadı bugüne kadar ama bu büyük bir yalan başlamadan bitmesinden korkmuş neyse yuttum onu biz sevgiliyken face de arama motoruna kaç gün boyunca sözlülerini aratıp bakmış neden profillerine bakıyor benimleyken kimse olmadı hayatında biliyorum ama benden ayrıldığında başkasıyla tanışmış kuzenine kız nasıl yatağa atılır taktikleri vermiş ben bunların hepsini gördüm yuttum yalan da söylemediği için her şeyi açıkladı zamanında çok ağlattı beni şimdi bütün sorunları bitti ama geçmiş unutulmuyor

Genel davranışın böyle kaprisli mi yoksa sadece nişanlına mı yapıyorsun bu nazı
Yani ailene de küsebiliyor musun sudan sebeplerle ??
ben kimseye küsmem nişanlıma da bir şeye kızarım ama sonra neye kızdığımı unuturum yeter ki selam versinler konuşsunlar kimseye kin tutmam

Bence sen hatalısın. ikide bir ayrılmak, bikaç saat aramadı diye konsere gidemedik çaba göstermedi diye ve ya sık sık sorun çıkarmak karşı tarafı zorlar.. Eskdien çok ilgili olabilir yarın evlenince o ilgilin çoğu olmıycak zamanla azalacak. <o zaman daha çok yapıcaksın sanırım.

neden ilk mesajda adamı melek gösterdin ozaman..
onda yalan, sende kapris..
yürümez bu iş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…