Nişanlıma ondan sıkıldığımı söyledim o da git babana söyle dedi ?

adam vakit namazını cami de kılıp ona buna kız yatağa nasıl atılır diye taktik veriyor öyle mi
biz tanışmadan önce yazmış onu ben daha sonra faceinde eski mesajları kurcalarken yakaladım onu öylesine yaptım çocukluk ettim o yapmayacağını bildiğimden yoksa öyle bir niyetim yok çok pişmanım dedi

siz de inandınız buna .. neyse hakkınızda hayırlısı olsun bunlar hep öylesine yaparlar genelde şaka falandır zaten

23 yaşındayım nişanlım zaten bana çok değer veriyor onun da dediği gibi ben fazlasını istiyorum hata benim
önceki sayafalrı okumamıştım,mimar yazınca baktım...
iyi de adamınd a epey falsosu varmış,yani siz de durup dururken paranoyak olmamışsınız...ama bu kadar sıkı takipte bile yapcaak adam her türlü yapar..adama güvenmiyorsanız bitsin gitsin,evlenince devamlı bunları düşünmesi daha zor..

siz de inandınız buna .. neyse hakkınızda hayırlısı olsun bunlar hep öylesine yaparlar genelde şaka falandır zaten
yok yok onun sözüyle değil inanmak için sağlam kanıtlarım var ben çok şüpheci birisiyim öyle bir şeye körü körüne inanmam

Okurken ben bile sıkıldım yazık valla çocuğa bu zamana kadar iyi dayanmış biraz fazla üsteliyorsunuzu gibi geldi hatalı taraf sizsiniz hiç bir şey başladığı halde kalmaz ki....Bu davranış şeklini değiştirmenizi tavsiye ederim yoksa er yada geç nişanlınızı kaybedeceksiniz.

babanıza yapamadığınız -tabiri yerindeyse- artistliği nişanlınıza yapıyorsunuz..
nazınız ona geçiyor diye...
ancak ;
fazla naz aşık usandırır sözü kadar da doğru bir söz yoktur...

size çok ama çok kızdım inanın, böyle insanlar yüzünden çünkü dünyada ki iyi insan sayısı azalıyor..
nişanlınız gibi iyi karakterde ki adamı o kadar yıldırmaya başlamışsınız ki, bir süre sonra o eski güzel hallerinden zerre eser kalmayacak...
siz onu tüketeceksiniz...
sonra da vay efendim neden böyle oldun diye tekrardan bağırmalar başlayacak...

nasıl yaparsınız bilmem ama lütfen tüketmeyin...
bırakın iyi insan olarak kalmaya devam etsin, sabır eşiğiyle bu kadar oynamayın..
zararlı siz çıkarsınız ...

yok yok onun sözüyle değil inanmak için sağlam kanıtlarım var ben çok şüpheci birisiyim öyle bir şeye körü körüne inanmam
ya ne kadar kanıt olursa olsun gerçekten namazını hakkıyla kılan adam ona buna şaka için bile olsa karşısındakinin yapmayacağına kalıbını bile bassa ona günaha sevkedecek en ufak fikri dahi vermez ki o olaya inandıysanız namazı doğru dürüst kılmıyor demektir göstermelik yani neyse bu sorunları zaten takmıyorsan aşmışsan bi şekil sorun yok lakin adamı bunaltıp durma sende

yok ona güveniyorum ben sürekli takip eden şüpheci biraz paranoyak birisiyim benimleyken bir hatasını görmedim telefonu elimden düşmez zaten arayanlarla hep benim kulağıma koyarak konuşur yani bir sürü şey benim de hatalarım oldu ona karşı benim saplantılı sevgilim yüzünden hastaneye gitti nişanlım hastalandı yani çok şey yaşadı çoğu şeye ikimizde sustuk şimdi çok şükür düzeldi sorunlar bitti tek sorun onun sinirlenince bağırması benim triplerim

tamam teşekkürler

Bakın arkadaşlar ben hatalarımın farkındayım ve düzeltmeye çalışıyorum nişanlımın da hataları var ama o hatalarını asla kabul etmez yüzük almaya gittik kuyumcu da bağırdı bana nişan günü S***** G** (Defol) dedi bana 2009dan sonra hayatımda kimse olmadı dedi başkasından 2009dan sonra 2 kere sözlendiğini öğrendim açıklaması da kalbine kimse girmemişmiş başka hiçbir yalanı olmadı bugüne kadar ama bu büyük bir yalan başlamadan bitmesinden korkmuş neyse yuttum onu biz sevgiliyken face de arama motoruna kaç gün boyunca sözlülerini aratıp bakmış neden profillerine bakıyor benimleyken kimse olmadı hayatında biliyorum ama benden ayrıldığında başkasıyla tanışmış kuzenine kız nasıl yatağa atılır taktikleri vermiş ben bunların hepsini gördüm yuttum yalan da söylemediği için her şeyi açıkladı zamanında çok ağlattı beni şimdi bütün sorunları bitti ama geçmiş unutulmuyor
bunu da sonra yazmasam iyiymiş

anladım..o zaman önceki yazdıklarım doğru..yani hayatınızın merkezinden çıkarmalısınız..kendinize dönün biraz bırakın adamı..evlenince daha zor olur inanın buna..
bir de sinirlenince insan bağırır zaten,anormal birşey değil ki..hani küfür,şiddet eğilimi vs yoksa tabi..

tamam şekerim bende mi dikkat edeyim

değişmez konu akışı !
ilk mesajda sevgili-nişanlı-eş övülür, mükemmel tasviri yapılır ...
herkes eee o zaman sen hatalısın dediğinde; o da bunları bunları yaptı aslında diye bambaşka bir karakter anlatılır..

siz kafanızda nişanlınızın nasıl bir insan olduğunu oturtun öncelikle...
iyi mi, kötü mü ?

sizleri tanımıyoruz, ne anlatırsanız ona ilişkin yorumlar getiriyoruz..
yorumları beğenmediğiniz zaman da, aslında diye başlayan bambaşka olaylarla geliyorsunuz.

ne yapalım, ne diyelim.
haa o zaman tamam siz haklısınız evet sonuna kadar diretin mi diyelim ? tirplere devam edin..
tabi ki arayacak, şiir okuyacak, kapınızda sabahlayacak, babanızdan izin almak için babanıza karşı gelecek...
bunları mı diyelim ?

hayır değişmedi fikrim! hala sizi hatalı buluyorum..
bu tür şeyleri unuttum dediyseniz, kabul ediyorum tamam dediyseniz,o yüzüğü parmağınıza taktıysanız; hala dönüp geçmişi sorgulamak niye...?
ya affetmeyerek nişanı bozun, ya da gerçekten affedip yolunuza bakın..

affetmiş görüntüsü altında adama dünyayı dar etmenin anlamı yok.
o dürüst olamamış siz olun o zaman !

en büyük hatanız da bu işte, affetmediğiniz bir konuyu affettim diyerek ilişkiye devam edip, gereksiz yerlerde aslında affetmediğiniz o konu sebebiyle içinizde oluşan nefreti kusmanız..

haliyle adam bilmiyor sizin neye aslında kızdığınızı, küstüğünüzü... onun gözünde çekilmez, kaprisli, nazlı bir kız..
ne kadar sıkıcı bir algınız var, farkında mısınız ?

sizi bu hale o getirmiş olsa bile yine de kabahat sizde.. bunu belli etmiyorsunuz, dürüst olmuyorsunuz .

tekrar belirteyim, fikrim değişmedi.
sorun hala bana kalırsa sizde !

Hatalısın da senin nişanlın da normal bi tip değil ki. Daha geçen gün bu adam seni milletin içinde rezil etmedi mi? Sana küfürler etmedi mi? Seni aşağılamadı mı? Ayrıl gitsin. Sana şarkılar söylese ne olacak, gururunun içine etmiş bırakmış, azıcık bi gururun daha kaldıysa ayrılırsın yoksa yarın öbür gün dayak mayak yemen an meselesi. Anlamıyorum, buradaki bu kadar kadın bunları normal mi görüyor? Yani hepsi her gün küfür mü yiyor, rencide mi ediliyor da normal gibi karşılıyorlar? Diğer konunda da "gerginsiniz, olur öyle şeyler, düzelir" kafasında yorumlar yazılmıştı. Bunların hepsi mi gurursuz?

öyle şeyler yaptığını sanmıyorum da neden yazmış bilmiyorum ben onu öylesine yazdım dedi o sormuş da bir kız var çok yavşak falan diye ona öyle cevap vermiş o da yapacağından değil dedi

Bir kız var çok yavşak bunu nasıl yatağa atabilirim demiş te o da taktik vermiş. Şu adamlara prim veriyorsunuz ya, aklım almıyor ya. O hakkında kötü kötü konuştukları kız bir göz kırpsa kendilerinden geçerler ama. Kadına değer vermeyen, ağzı bozuk, yalancı, gözü hala dışarda. Senide bulmuş kendi fikrince 'yavşak olmayan iyi aile kızı' elinden kaçırmamak için her kaprisine katlanıyor, katlanmış gibi görünüyor. Arada patlamaları da olmuş zaten yerli yersiz. Yüzük alırken S***** G** (Defol) dediğinde nasıl o kelimeyi yutup alışveriş yapmaya devam ettin?

yani demek ki ilişkinden çok ta hoşnut değilsin. bu şekilde davranırsan o da senden sıkılacaktır. istemiyorsan ayrıl.kimse seni zorlamadı ya bu ilişkiye

işte erkeklere yüz verip, o laflarına izin verince ardı arkası da kesilmiyo

Evlat olsa cekilmeyecekleri ceken erkekler var masallah yaaa kusura bakmayin ama cok simarik davranmissiniz. Bunun daha evliligi var, kredinizi tuketmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…