- Konu Sahibi morbeyaz52
Sen böyle birsey yapmis olsaydin,
nisanlin nasil karsilardi ?
Once bu sorunun cevabini merak ediyorum
nisanlin nasil karsilardi ?
Once bu sorunun cevabini merak ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayrıca birde şöyle bir şey düşündüm lütfen kimse yanlış anlamasın kimsenin aklınıda bulandırmak istemiyorum ama ne olaylar görüyoruz ya çocuğu varsa başkasından ileride bir durum olduğunda ben sana biriyle birlikte olmuştum demiştim diyebilir yoksa durduk yere 2 senedir nişanlısınız anlatmadı da şimdi neden anlattı :Skafam karıştı ben olsam iyice araştırırdım
biz kadınlar geçmişi geçmişte bırakıyoruz da neden bu erkekler geçmişimizi geçmişte bırakmıyorlar?
Bırakmak zorundalar. Kendine güveni olan adam/kadın geçmişi kafaya takmaz.
Ben bu geçmişe takma olayını yaşadım, biliyorum. Çok taktım başlangıçta ama iyi ki aşmışım. Bu güzellikleri yaşayamayacaktım onunla eğer ayrılmış olsaydım.
bende şöyle bir örnek yaşadık geri zekalı nın biri ile tanıştım ben 4 yıl biriyle çıktım sonra olmadı ayrıldık tanıştıgım kişi de nişan atmış biriydi... adam benım bu flörtümü duydugunda bana söylediğim söz " ben sütten çıkmış ak kaşık değilim ama sende 4 yıl çıkmışsın " dedi gerzekalı kendi de nişan atmış aileler girmiş araya en azından benım böyle bir durumum olmadı aptal! aklıma geldikçe sövüyorum neyalan söyliyim...bence erkek ler bizim kadar mütavazi olamıyorlar bence bence bu çok acı bi durum kenleri büssürü kızın canını yakıp el deymemiş kız istiyorlar. çok sinirlendim arkadasım![]()
Meraba kızlar ben 2 yıldır nişanlıyım ama nişanlım bana üniversite yıllarında yaşadığı eski sevgilisiyle birlikte olmuş ve bana bunu yeni anlattı....ben bunu hazmedemiyorum ne yapayım kızlar bana yardım edin lütfen geçmişinde yaptığı bir hata olarakmı kabul etmeliyim....bu arada biz görücü ususlü tanıştık aramızda çok büyük bi aşk ta yok en azından bunu duyduktan sonra ben soğudum ayrılmak istiyorum bu sebepten...
eger konu nısanlının senden oncekı kız arkadaslarıysa ben sana söyle söyleyeyım benım esımın benden oncekı hayatı ohhhooo :) ve hıcte takılmıyorum sımdı benımle mutluyuz sevıyoruz bananekı onun gecmısındekı ılıskılerınden.ıstermıydım ılk dokundugu ben olayım evet.ama oyle degıl dıye askımızı zehırlemem..sen zaten belırtmısıın aranızda okdr guclu bır duygu olmadıgını..sevseydın zaten bu konuyu acmazdın bıle buraya..her erkek yapıyor bu devırde..senınle bırlıkteyken yapmaması onemlı olan...adı üstünde geçmiş...gecmişte kalmalı..
ayrıl...
nişanlının ruh sağlığı açısından...
Yani öyle sıradan bir ilişki de değilmiş, ciddi düşündüğü birisiyle cinsel yaşamı olmuş.
Doğruluğu yanlışlığı tartışmaya açıktır tabiki ama sizin bence bu denli kafanıza takacağınız bir sorun olmamalı.
Eğer beyefendi sizin hayatınızda geçmişinizi kurcalıyor, nasıl diyeyim hiç erkeklerle ilişkisi olmamış kızlara iyi gözle bakıyor ya da bunun böyle olması gerektiğinini savunuyorsa zaten bu çifte standarttır ama size bir baskısı olmamışsa, sadece kendiyle olduğu zamandan itibaren ilgileniyorsa bu düşünceyi kafanızdan silin derim.
Belki içinize sindiremeyişinizin nedeni bir nevi kıskançlık olabilir, ben olsam ben de kıskanırım elbette ama ayrılmayı bir saniye aklıma getirmem.
Hem de dürüstçe beyefendi bunu kendi izah etmiş.
Onunla konuşmayı denediniz mi bu konuyu?
siz mi sordunuz o size bunu durduk yere mi anlattı bir erkek geçmişinden durduk yere bahsetmez :S siz onu unutamamış olmasından mı korkuyorsunuz evlenmeyi düşünmüşler üstelik gelip geçicide değilmiş:s
Meraba kızlar ben 2 yıldır nişanlıyım ama nişanlım bana üniversite yıllarında yaşadığı eski sevgilisiyle birlikte olmuş ve bana bunu yeni anlattı....ben bunu hazmedemiyorum ne yapayım kızlar bana yardım edin lütfen geçmişinde yaptığı bir hata olarakmı kabul etmeliyim....bu arada biz görücü ususlü tanıştık aramızda çok büyük bi aşk ta yok en azından bunu duyduktan sonra ben soğudum ayrılmak istiyorum bu sebepten...
Bu olay sizden önce olmuş :44:
Bunda tuhaf olan durum nedir ? Kızla birlikte olması mı yok sa evlenecek kadar ciddi düşünüyor olmaları mı ? Hangi durumu hazmedemiyorsunuz ?
Yada size yeni anlatmış olması mı ?
Bu durumu sizden saklamamış aslında. Doğru zamanda doğru bir şekilde anlatmak istemiş ve size anlatmış
Şuan nişanlısınız ve evliliğe doğru yaklaşırken aranızda bilinmeyenleri ortadan kaldırmak istemiş
Niye bardağın boş tarafından bakmayı tercih ediyorsunuz anlamıyorum :44:
Sanki ayrılmak için iyi bir bahane elinize geçirmişsiniz de bunu tüm fırsatlarıyla değerlendiyorsunuz gibi geldi bana :44:
Zaten çok büyük bir aşkta yokmuş aranızda
Tamamende soğumuşsunuz![]()
Bunun için ayrılınır mı.. Benim eşim benden önce oohoooo neler yaşamış,hiç umurumda değil...Hiç aklıma bile gelmiyor..
Ama sevgi yoksa kafana bu kadar takılıyorsa o başka,ilerde adamın başına kakma,kavga sebebi yapacaksan yüzüne vuracaksan o zaman zor...Sana karşı dürüst olmuş,anlatmış herkes hata yapar..
Bir de önemli olan şu an o kadını düşünüyor mu düşünmüyor mu!!?![]()
anladığım kadarıyla nişanlınızın bunu size düğüne çok az bir zaman kaldığında söylemesine hemde siz sormadan söylemesine şaşımışsınız ve kırılmışsınız
bide aklınızdan acaba onu unutamadığı içinmi durduk yere anlattımı diyede geçiyordur
karşınızda erkek siz el değmemiş kız olmasaydınız sizinle evlenmezmiydi ?eğer öyleyse sziden bunu bekleyen bir erkekten sizinde aynı şeyi beklemeniz çok doğal hakkınız ama ne yazıkki herkesinde bildiği gibi erkekler genelde evlilik öncesi birşeyler yaşıyorlar bunu kendilerinde hak görüyorlar ama kadının yapmasınada şiddetle karşılar
bence bu olaya iyi yönünden bakmalısınız belkide daha önce size söylemeye cesaret edemedi ve evlnemeden önce size yalan söylemek istemedi ve üzerindeki bu yükten kurtulmak için size anlattı
nasıl yani bebeğim nişanlımın ruh sağlığı açısından mııı???