- Konu Sahibi morbeyaz52
Sen böyle birsey yapmis olsaydin,
nisanlin nasil karsilardi ?
Once bu sorunun cevabini merak ediyorum
hayır kabul etmezmiş....iyide o zaman ben neden kabullenimm...diye düşünüyom bende...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen böyle birsey yapmis olsaydin,
nisanlin nasil karsilardi ?
Once bu sorunun cevabini merak ediyorum
kesinlikle beni doğru anlamışsın canım....evet benm böyle bi şey yapmış olsaydım kabul edermiydin sorusuna verdiği cevap hayır...eeee o zaman ben neden kabullenim...veee çokkk teşekkürederim canım beni rahatlattınız
şöyle yani bebeğim...
nişanlın sana bunu neden anlattı, amaç ne bilmiyorum...
o ayrı bir konu ve sizin sorununuz bir yorum yapamıycam...
ama bir kadın evlenmek üzere olduğu adam için hala bu adamdan ayrılsam daha iyi mi diye soruyorsa ayrılsın o adamdan...
bu soruyu sormak bile bir çok şeyin bittiğini ya da sizin aranızda birşeylerin doğru düzgün başlayamadığını gösterir...
evlenirsin, o zaman ayrılsaydım daha iyiydi dersin sonra...
evlilik senin anladığın gibi bir şey değil, verdiğin kararın arkasında durmanı gerektirir...
sen daha o kararı verememişsin içine sine sine...
anlatabildim mi bebeğim?
Canım senin gönlünü rahatlatman için nişanlınla konuşmak gerek çünkü kafandaki şüphelerdem kurtulman gerek yoksa düğününe çok az kalmış bu güzel zamanını mutsuz geçireceksin önce nişanlına neden bu kadar zaman sonra bu olayı anlattığını ve eski sevgilisini unutup unutmadığını sor , ama kalbin rahat olsun bence dediğim gibi çekinmiştir ve unutmuşdur çünkü şuan senşe nişanlı onla değil
konunun tamamını okumadım ilk mesajınıa istinaden yazıyorum. sizden önce yaşadıkları sizi ve şu andaki ilişkinizi etkilemez kimle olmuşsa olmuş geçmiş bitmiş ; mi acaba bu konunun üstünde durmanız önemli yani 2 yıllık nişanlılık döneminden sonra gelip bunları anlatıyorsa vicdan hesabı olduğuna pek güvenesim gelmiyor. iki ihtimal var ;
1) ailesi sevgilisini istemedi ve yaşanılan herşeye rağmen ayrıldılar
2) kızla cinselliği yaşadığı için onu evlenicecek kız olarak görmedi ( erkeklerde vardırya böyle bir sınıflama ) ve ayrıldılar.
her ne olursa olsun bana unutamıyormuş gibi gelioyor. ve eğer ortada bir vicdan azabı varsa bu senden önce ilişki yaşadığı için değil o kızı bıraktığı için olabilir için rahat olana kadar bu işin peşini bırakma derim. hiç bir evliliğe soru işaretleri ile başlanamaz başlanmamalı
ahhhhhhhh bir bilsem bebeğim ya onu tamamen unutmuşmu bilemiyorum...sormaya korkuyorum alacağım cevaptan dolayı yıkılırım artık evliliktende soğurum ayrılsamda evlenemem artık diyorum kendi kendime...
yookkkk içime sinmemiş olsaydı evlilik kararı almazdım bu sonuçta flört değil...evet bir kadın evlenmek üzere olduğu adamın geçmişinde yaşanmışlıklarını bu kadar şefaf olarak yeni öğreniyorsa ayrılmayı neden düşünmesin ki....ha ben evliliği o kadar hafife alsaydım eğer bunu duyduğum gün bitedi herşey bençok düşündüm ve bi sonuca varamadım buradaki üyelerden fikirlerini söylemesini istedim çünkü yanlış bi karar almak istemiyorum... sadece geri dönüşü olmayacak olan bir adım atıcam bunun ne kadar doğru bi adım olduğunu bilemiyorum
konu sahibi ben bir soru sormuştum herkese alıntı yapmışsın ama beni atlamışsın
burda kimse sana ayrıl ayrılma diyemez düğüne az kalmış bir zaman var. ama ben şunu çözmeni istiyorum
bu kızdan nasıl ayrıldı?
kızı kullanıp attı mı? yoksa karşılıklı mı ayrılık kararı vermişler?
bu önemli olan ama tabi erkek arkadaşın doğru söyler mi bilemiyorum.olmazsa kıza ulaş soru işaretlerini ortadan kaldır.
işte bunu buradakilere sorarak bilemezsin...
kendine soracaksın...
bu şimdi benim için hiç önemli değil, ben böyle bir şeyi sormam bile...
sevdiğim adamdan da bunun için ayrılmam...
sen ne yapacaksın şimdi bitti mi şüphelerin, alabilecek misin doğru kararı...
Sen nişanlının başkasıyla eskiden birlikte olduğu için değil adama hala ısınamadığın için bahane aradığın için bıraksammı? diye düşünüyorsun bence.
Bekarken bakir olan bir erkek var mıdır sence? bu seferde diyeceksinizki adam kimseyle birlikte olmamış ya iktidarsızsa? yani her zihniyette hatun konu açıyor şimdi açık konuşmak gerekirse sen bu adama aşık değilsin zaten görücü usulü anlaşıyoruz idare eder diye düşünüyorsun benim anladıklarım bunlar.
Yorumları okumadım bu arada.
İnsanlar aşık oldukları insanlar aldatsa bile kabul edebiliyorki siz geçmişten bahsediyorsunuz kim bilir daha başka ne ilişkileri oldu sonradan birde onları duyunca ne olacak?
2 sene sonra bunu öğrendiğinize göre nişanlınızın hayatında daha birçok şey bilmiyorsunuz demektir, takıntılarınız hayatınızı zindan eder, mutsuzsanız cevabı kendiniz vereceksiniz.
bende şöyle bir örnek yaşadık geri zekalı nın biri ile tanıştım ben 4 yıl biriyle çıktım sonra olmadı ayrıldık tanıştıgım kişi de nişan atmış biriydi... adam benım bu flörtümü duydugunda bana söylediğim söz " ben sütten çıkmış ak kaşık değilim ama sende 4 yıl çıkmışsın " dedi gerzekalı kendi de nişan atmış aileler girmiş araya en azından benım böyle bir durumum olmadı aptal! aklıma geldikçe sövüyorum neyalan söyliyim...bence erkek ler bizim kadar mütavazi olamıyorlar bence bence bu çok acı bi durum kenleri büssürü kızın canını yakıp el deymemiş kız istiyorlar. çok sinirlendim arkadasım![]()