- 15 Temmuz 2019
- 4.443
- 6.868
- 158
nişanlıyken döven evliyken bıçaklar sakat bırakır öldürür. sen bilirsinMerhaba yaklaşık 4 yıldır bi ilişkim var son 1 yıldır da nişanlıyım, ilk 2 senemiz mükemmel aşırı anlaşıyoruz çok seviyorduk birbirmizi, 2 yildan sonra babasını kaybetti babası vurularak öldü, düşman sahibi oldular, ben yinede bırakmadim yanında oldum, her neyse ne olduysa babası öldükten sonra oldu ani sinirlnemeler , şiddet vurma dovme, küçük düşürme, küfürler, bambaşka bi insan oldu çıktı başıma. Siniri geçtikten sonra çok pisman oluyordu isteyerek olmuyor diyordu tedavi ol dedim dinlemedi. Nişanlandıktan sonra daha da çok olmaya başladı aileme karşı bi kin bi öfke ailem o kadar iyi olmasına rağmen saygisiz, suratsız hep ailem hakkında kötü sözler , ama en son öyle bir olay yaşadım ki beni çok kötü dövdü hiç acımadı ailemle tehdit etti aileme çok kötü sözler söyledi çok korktum kimsye bişey soyleyemedim ,düğüne 1 ay kala herşey hazırdı ev, gelinlik herşey ve Allah bisekilde bana yaptıklarını orataya çıkardı, ve ailem son derece arkamda asla ona bidaha gidemeyevegimi söylüyorlar bende asla istemiyorum ona gitmeyi, hep birilirini aracı yapıp çok pişman olduğunu düğünü uzatalim bi şans istediğini, köpek gibi pisman olduğunu söylüyor ailem son derece kararlı bende son derece kararliyim ama bunca yaşanmışlık bunca hazırlık tekrar bi hataya düşmekten çok korkuyorum ne olur yardım edin
Ortaya çıkmasaydı devam yani. Sen bu kabullenişle baskasındanda dayak yersin. Ah vah edersin. Çol yok çocuk yok siddete neden susulurki. Bi sebep yok yaniMerhaba yaklaşık 4 yıldır bi ilişkim var son 1 yıldır da nişanlıyım, ilk 2 senemiz mükemmel aşırı anlaşıyoruz çok seviyorduk birbirmizi, 2 yildan sonra babasını kaybetti babası vurularak öldü, düşman sahibi oldular, ben yinede bırakmadim yanında oldum, her neyse ne olduysa babası öldükten sonra oldu ani sinirlnemeler , şiddet vurma dovme, küçük düşürme, küfürler, bambaşka bi insan oldu çıktı başıma. Siniri geçtikten sonra çok pisman oluyordu isteyerek olmuyor diyordu tedavi ol dedim dinlemedi. Nişanlandıktan sonra daha da çok olmaya başladı aileme karşı bi kin bi öfke ailem o kadar iyi olmasına rağmen saygisiz, suratsız hep ailem hakkında kötü sözler , ama en son öyle bir olay yaşadım ki beni çok kötü dövdü hiç acımadı ailemle tehdit etti aileme çok kötü sözler söyledi çok korktum kimsye bişey soyleyemedim ,düğüne 1 ay kala herşey hazırdı ev, gelinlik herşey ve Allah bisekilde bana yaptıklarını orataya çıkardı, ve ailem son derece arkamda asla ona bidaha gidemeyevegimi söylüyorlar bende asla istemiyorum ona gitmeyi, hep birilirini aracı yapıp çok pişman olduğunu düğünü uzatalim bi şans istediğini, köpek gibi pisman olduğunu söylüyor ailem son derece kararlı bende son derece kararliyim ama bunca yaşanmışlık bunca hazırlık tekrar bi hataya düşmekten çok korkuyorum ne olur yardım edin
canım gelecekteki çocuğuna uygun bir baba seçmekle görevlisin. Yani sen dayak yemeyi kendine layık görüyorsan bir şey diyemem ama böyle bir adamın çocuğu olacak bebeğe üzülürüm. Lütfen bunu düşünerek karar alMerhaba yaklaşık 4 yıldır bi ilişkim var son 1 yıldır da nişanlıyım, ilk 2 senemiz mükemmel aşırı anlaşıyoruz çok seviyorduk birbirmizi, 2 yildan sonra babasını kaybetti babası vurularak öldü, düşman sahibi oldular, ben yinede bırakmadim yanında oldum, her neyse ne olduysa babası öldükten sonra oldu ani sinirlnemeler , şiddet vurma dovme, küçük düşürme, küfürler, bambaşka bi insan oldu çıktı başıma. Siniri geçtikten sonra çok pisman oluyordu isteyerek olmuyor diyordu tedavi ol dedim dinlemedi. Nişanlandıktan sonra daha da çok olmaya başladı aileme karşı bi kin bi öfke ailem o kadar iyi olmasına rağmen saygisiz, suratsız hep ailem hakkında kötü sözler , ama en son öyle bir olay yaşadım ki beni çok kötü dövdü hiç acımadı ailemle tehdit etti aileme çok kötü sözler söyledi çok korktum kimsye bişey soyleyemedim ,düğüne 1 ay kala herşey hazırdı ev, gelinlik herşey ve Allah bisekilde bana yaptıklarını orataya çıkardı, ve ailem son derece arkamda asla ona bidaha gidemeyevegimi söylüyorlar bende asla istemiyorum ona gitmeyi, hep birilirini aracı yapıp çok pişman olduğunu düğünü uzatalim bi şans istediğini, köpek gibi pisman olduğunu söylüyor ailem son derece kararlı bende son derece kararliyim ama bunca yaşanmışlık bunca hazırlık tekrar bi hataya düşmekten çok korkuyorum ne olur yardım edin
sakin, asla, lutfen aklini basina al bir kadin cinayeti daha duymak istemiyoruz kendine aci ,genceciksin evlendigin kisi duzgun ,saygili, seven, el kaldirmayan biri olmali boyle biri degil, acimadi diyorsun sende ona acimayacaksin guclu dur hem duramayacak ne var yapmadigi ne kalmis ?bu pismanligi gecici aynisini yapacak sana el kaldirdigi ani hatirla evlenmeseydin ben boyleyim diyecek ,bu adama mi layik goruyorsun kendini defolsun gitsin acimaMerhaba yaklaşık 4 yıldır bi ilişkim var son 1 yıldır da nişanlıyım, ilk 2 senemiz mükemmel aşırı anlaşıyoruz çok seviyorduk birbirmizi, 2 yildan sonra babasını kaybetti babası vurularak öldü, düşman sahibi oldular, ben yinede bırakmadim yanında oldum, her neyse ne olduysa babası öldükten sonra oldu ani sinirlnemeler , şiddet vurma dovme, küçük düşürme, küfürler, bambaşka bi insan oldu çıktı başıma. Siniri geçtikten sonra çok pisman oluyordu isteyerek olmuyor diyordu tedavi ol dedim dinlemedi. Nişanlandıktan sonra daha da çok olmaya başladı aileme karşı bi kin bi öfke ailem o kadar iyi olmasına rağmen saygisiz, suratsız hep ailem hakkında kötü sözler , ama en son öyle bir olay yaşadım ki beni çok kötü dövdü hiç acımadı ailemle tehdit etti aileme çok kötü sözler söyledi çok korktum kimsye bişey soyleyemedim ,düğüne 1 ay kala herşey hazırdı ev, gelinlik herşey ve Allah bisekilde bana yaptıklarını orataya çıkardı, ve ailem son derece arkamda asla ona bidaha gidemeyevegimi söylüyorlar bende asla istemiyorum ona gitmeyi, hep birilirini aracı yapıp çok pişman olduğunu düğünü uzatalim bi şans istediğini, köpek gibi pisman olduğunu söylüyor ailem son derece kararlı bende son derece kararliyim ama bunca yaşanmışlık bunca hazırlık tekrar bi hataya düşmekten çok korkuyorum ne olur yardım edin
Tabiki barışmayın. Sizin gibi bir i vardi univde. Kizla hocalar dahi konuştu yok ikna edemedi kimse ayrılmaya. GaripMerhaba yaklaşık 4 yıldır bi ilişkim var son 1 yıldır da nişanlıyım, ilk 2 senemiz mükemmel aşırı anlaşıyoruz çok seviyorduk birbirmizi, 2 yildan sonra babasını kaybetti babası vurularak öldü, düşman sahibi oldular, ben yinede bırakmadim yanında oldum, her neyse ne olduysa babası öldükten sonra oldu ani sinirlnemeler , şiddet vurma dovme, küçük düşürme, küfürler, bambaşka bi insan oldu çıktı başıma. Siniri geçtikten sonra çok pisman oluyordu isteyerek olmuyor diyordu tedavi ol dedim dinlemedi. Nişanlandıktan sonra daha da çok olmaya başladı aileme karşı bi kin bi öfke ailem o kadar iyi olmasına rağmen saygisiz, suratsız hep ailem hakkında kötü sözler , ama en son öyle bir olay yaşadım ki beni çok kötü dövdü hiç acımadı ailemle tehdit etti aileme çok kötü sözler söyledi çok korktum kimsye bişey soyleyemedim ,düğüne 1 ay kala herşey hazırdı ev, gelinlik herşey ve Allah bisekilde bana yaptıklarını orataya çıkardı, ve ailem son derece arkamda asla ona bidaha gidemeyevegimi söylüyorlar bende asla istemiyorum ona gitmeyi, hep birilirini aracı yapıp çok pişman olduğunu düğünü uzatalim bi şans istediğini, köpek gibi pisman olduğunu söylüyor ailem son derece kararlı bende son derece kararliyim ama bunca yaşanmışlık bunca hazırlık tekrar bi hataya düşmekten çok korkuyorum ne olur yardım edin
Aslaa Aslaaa hayatının hatasını yaparsın. Hem aileni çiğner üzersin hem kendi hayatını yakarsın. Sakın yapma . Rahatsız ediyorsa da suç duyurusunda bulun. Kesinlikle düşme hataya . Hep öyle olur sinirlendim gözüm karardı sonucu felaket sakın yapma ablacim. 4 yıl uzun olsa da ömrünü hayatını verecek biri değil. Sakın yapmaMerhaba yaklaşık 4 yıldır bi ilişkim var son 1 yıldır da nişanlıyım, ilk 2 senemiz mükemmel aşırı anlaşıyoruz çok seviyorduk birbirmizi, 2 yildan sonra babasını kaybetti babası vurularak öldü, düşman sahibi oldular, ben yinede bırakmadim yanında oldum, her neyse ne olduysa babası öldükten sonra oldu ani sinirlnemeler , şiddet vurma dovme, küçük düşürme, küfürler, bambaşka bi insan oldu çıktı başıma. Siniri geçtikten sonra çok pisman oluyordu isteyerek olmuyor diyordu tedavi ol dedim dinlemedi. Nişanlandıktan sonra daha da çok olmaya başladı aileme karşı bi kin bi öfke ailem o kadar iyi olmasına rağmen saygisiz, suratsız hep ailem hakkında kötü sözler , ama en son öyle bir olay yaşadım ki beni çok kötü dövdü hiç acımadı ailemle tehdit etti aileme çok kötü sözler söyledi çok korktum kimsye bişey soyleyemedim ,düğüne 1 ay kala herşey hazırdı ev, gelinlik herşey ve Allah bisekilde bana yaptıklarını orataya çıkardı, ve ailem son derece arkamda asla ona bidaha gidemeyevegimi söylüyorlar bende asla istemiyorum ona gitmeyi, hep birilirini aracı yapıp çok pişman olduğunu düğünü uzatalim bi şans istediğini, köpek gibi pisman olduğunu söylüyor ailem son derece kararlı bende son derece kararliyim ama bunca yaşanmışlık bunca hazırlık tekrar bi hataya düşmekten çok korkuyorum ne olur yardım edin
Konu sahibinin yazdıklarında en endişe verici bulduğum şeylerEski nisanlin zaten siddete meyilliymis. Babasinin ölumunden sonra bu huyu edinmemis. Gercek yuzunu simdi gosterneye baslamis, onceden sakliyormus ya da kendini frenliyormus. Sebep babasinin ölümü degil.
Ailem kovuyor yine anlamıyorlar, benim aldığım bulaşık Makinesi ve çamaşır makinesi onlarda gönderin doyoruz bizde sizin aldıklarınizi gondericez diyoruz, adamlar düğünü erteleyelim bi şans verin deyip duruyorlar ben bunları görünce daha da kötü oluyorum sağlıklı düşünemiyorum etkileniyorumMerak ettiğim bir konu var, siz ailenizden şiddet gördünüz mü?
Hayır şiddeti o kadar normal birşeymiş gibi anlatıyorsunız ki...
Yok düğün hazırlığımız var yok para verdik diye affetmeye çalışmak saçmalıktan başka birşey değil. Siz ölünce aileniz “neyse tencereler nevresimler boşa gitmedi en azından düğünde de iyi ki göbek atmışız” mı diyecek?
Karşı taraf tabi ki ısrar eder, böyle kötü birisini başka kime iteleyecekler? Zaten bütün zalim kocalar elde çiçek özür dileyip bir gün sonra cinayet işliyor, siz zannediyormusunuz ki hergün dayak atıyorlar? O ağlamalar klasik davranış şekli zaten.
Size acilen terapi öneriyorum özgüveniniz neden bilmiyorum çok düşük, bir toparlanmanız lazım. Nasıl kaçarım derken bir de ayrılırsam hata olur mu diyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?