Nişanlımdan şiddet görüyorum

Asla ama asla dönme. Arkana bakma insan olan şiddete başvurmaz. Seni seven insanla karşılaşman dileğiyle

nişanlıyken döven evliyken bıçaklar sakat bırakır öldürür. sen bilirsin

dügün hazirligi olunca ne oluyo zinhar geri dönülemiyor mu?
geri dönerseniz yakin zamanda buyuk ihtimal aileniz (allah korusun) cenaze hazirligi yapabilir.
insanlar evlendigi, cocuk yaptigi senelerini verdigi insanlari tek celsede bosuyor hic dugun hazirliklarini vs dusunmeyin, bu adamada geri donmeyin.
ne demek dovuyor sonra ozur diliyor oh ne ala memleket valla.

Eski nisanlin zaten siddete meyilliymis. Babasinin ölumunden sonra bu huyu edinmemis. Gercek yuzunu simdi gosterneye baslamis, onceden sakliyormus ya da kendini frenliyormus. Sebep babasinin ölümü degil.
Bitmesi en dogru karar cunku o el bir kez kalkti mi bir daha inmez. Son pismanli da fayda etmez. Canını seviyorsan bu adamla evlenmezsin. Hazirlik, emek diye kendini ve hayatini feda edeceksen orasini bilemem. Ben olsam hazirliklara takilmak yerine hayatimin geri kalanini kurtardigima sevinirdim. Psikolojini de mi dusunmuyorsun, hadi fiziksel morluklari falan gectim. Seni doven bir insanla korkmadan ayni evde nasil yasayacaksin? Bile bile lades olur eger evlenirsen. Dunyada iyiler de var. Birak bu ruh hastasini.

Ortaya çıkmasaydı devam yani. Sen bu kabullenişle baskasındanda dayak yersin. Ah vah edersin. Çol yok çocuk yok siddete neden susulurki. Bi sebep yok yani

Böyle biriyle evlenip bir kadın cinayetimi işlensin tabi ki barışmayaın böyle ilişkinin yaşanmışlığını yerim. Şimdi böyle yapıyorsa evlenince bunun 2 katı hatta 10 katı yapılacak çokta rahatsız ederse şikayetçi olun uzaklaştırma alın.

Şu konuyu başka birisi açmışl gibi oku bakalım, sen ne önereceksin konu sahibine

T
canım gelecekteki çocuğuna uygun bir baba seçmekle görevlisin. Yani sen dayak yemeyi kendine layık görüyorsan bir şey diyemem ama böyle bir adamın çocuğu olacak bebeğe üzülürüm. Lütfen bunu düşünerek karar al

Sizin akliniz yokmu ilk hadi bilemedin ikinci dayaktan sonra ayrilmadiniz? Darp raporu alip kopek gibi surundurseydiniz ya sizin icin siddet normal bisey herlade bunca yasanmislik dediginiz yasadiginiz siddetlerin hatiralari olmali vazgecmekte zorlandiginiza gore. Alahim boyle kizim olsa ne yapardim siddet gormus ama yillarca ayrilmakis ve nisanlanmis sen buyuksun ya rabbim

sakin, asla, lutfen aklini basina al bir kadin cinayeti daha duymak istemiyoruz kendine aci ,genceciksin evlendigin kisi duzgun ,saygili, seven, el kaldirmayan biri olmali boyle biri degil, acimadi diyorsun sende ona acimayacaksin guclu dur hem duramayacak ne var yapmadigi ne kalmis ?bu pismanligi gecici aynisini yapacak sana el kaldirdigi ani hatirla evlenmeseydin ben boyleyim diyecek ,bu adama mi layik goruyorsun kendini defolsun gitsin acima

O kadar kötü dayak yedikten sonra nasıl hala soğumadınız anlamadım. Canınıza kastınız mı var her şey hazırsa hazır nişanlıyken bunu yapan evlenince size kim bilir neler yapardı. Valla pes dedim adını bile anmamanız gerekirken bir de konu açmışsınız.

Merak ettiğim bir konu var, siz ailenizden şiddet gördünüz mü?

Hayır şiddeti o kadar normal birşeymiş gibi anlatıyorsunız ki...

Yok düğün hazırlığımız var yok para verdik diye affetmeye çalışmak saçmalıktan başka birşey değil. Siz ölünce aileniz “neyse tencereler nevresimler boşa gitmedi en azından düğünde de iyi ki göbek atmışız” mı diyecek?

Karşı taraf tabi ki ısrar eder, böyle kötü birisini başka kime iteleyecekler? Zaten bütün zalim kocalar elde çiçek özür dileyip bir gün sonra cinayet işliyor, siz zannediyormusunuz ki hergün dayak atıyorlar? O ağlamalar klasik davranış şekli zaten.

Size acilen terapi öneriyorum özgüveniniz neden bilmiyorum çok düşük, bir toparlanmanız lazım. Nasıl kaçarım derken bir de ayrılırsam hata olur mu diyorsunuz.

Bir de nişanlıyken olan problemler için yönetim otomatik ayrıl butonu koysun, daha cicim aylarında problem yaşayıp bdv ye gelen, sonra da evlenip mutlu olan tek kişi görmedim.

Tabiki barışmayın. Sizin gibi bir i vardi univde. Kizla hocalar dahi konuştu yok ikna edemedi kimse ayrılmaya. Garip

Aslaa Aslaaa hayatının hatasını yaparsın. Hem aileni çiğner üzersin hem kendi hayatını yakarsın. Sakın yapma . Rahatsız ediyorsa da suç duyurusunda bulun. Kesinlikle düşme hataya . Hep öyle olur sinirlendim gözüm karardı sonucu felaket sakın yapma ablacim. 4 yıl uzun olsa da ömrünü hayatını verecek biri değil. Sakın yapma

Allahtan anneniz babanız var da engel olmuşlar yoksa sizin bırakacağınız yokmuş. Kendinizi geçin hadi ailenize bunu nasıl layık görüyorsunuz yazık değil mi?

Eski nisanlin zaten siddete meyilliymis. Babasinin ölumunden sonra bu huyu edinmemis. Gercek yuzunu simdi gosterneye baslamis, onceden sakliyormus ya da kendini frenliyormus. Sebep babasinin ölümü degil.
Konu sahibinin yazdıklarında en endişe verici bulduğum şeyler
1. Babası ölünce böyle şiddet uygulayan biri oldu: Anası babası çok üzücü şekillerde ölen insanlar gördüm, forumda birçok kişi görmüş ve belki kendi yaşamıştır. Evet, birkaç ay öfkeli, üzgün, kızgın olabilir insan böyle bir kayıptan sonra, birkaç aya geçer. Ama hiçkimsenin ölümü birini şiddete meylettirmez. Babası öldü diye kimse nişanlısını dövmez. Nişanlısını dövmek istediği için, dövebildiği için döver. Adam zaten şiddete meyilliymiş böyleymiş ama kendini tutmuş bir süre. Sizin gitmeyeceğinize emin olmayı beklemiş olabilir. Hayır bir de neden olayı romantize ediyorsunuz? "Ay babası vuruldu, çok acı çekti, böyle oldu, böyle değildi." Sen adama babası öldü diye merhamet mi ediyorsun şimdi? Seni acımadan döven adama mı acıyorsun? Saçmalamayın kızlar ya lütfen, bu adamlar her haltı gereksiz romantize-dramatize edişimizi kullanırlar, yapmayın. Her halükarda sizi döven, dövdüğü için nişan attığınız adamla barışıp evlenirseniz çok daha kötü şiddete maruz kalırsınız. Nişan atmanın hıncını çıkarırken "nişanlıyken gitmeyen evliyken hiç gitmez, bana mecbur" diyerek hiç acımaz. Adam babası öldü diye böyle olmadı, adam hep böyleydi ama şimdi ortaya çıktı.

2. Allah bir şekilde şiddete uğradığımı ortaya çıkardı: Allaha şükürler olsun ortaya çıkarmış da Allah ortaya çıkardı ne demek? Allah zaten şiddete uğradığınızda bu ortaya çıksın diye size dil vermiş? Kendi ağzınızla ailenize demediniz mi? Polise gidip şikayetçi olup darp raporu almadınız mı? Bakın bu kafayla çok sorun yaşarsınız, Allah korusun ama Allah size kendinizi korumanız için imkanlar vermiş, siz bu imkanları kullanmıyorsanız ilahi adalet vb. bekleyemezsiniz ve yine şiddete, haksızlığa maruz kaldığınız bir ortama girersiniz. Adamı seviyorum, beni dövse de ayrılmayalım mı dediniz de gidip şikayet etmediniz? Yani sizi neye ikna edelim mesela sizi döven adamla evlenmemenize ikna olmak için daha ne lazım? Bence acilen yaşadıklarınızı tekrar değerlendirmelisiniz.

deli misiniz siz?
kendi ağzınızla söylüyorsunuz nişanlanınca daha da arttı diye kim bilir evlenince ne kadar artacak Allah korusun

derhal tüm bağlantıları kesin ilk itip kaktığında ayrılmalıydınız

Ailem kovuyor yine anlamıyorlar, benim aldığım bulaşık Makinesi ve çamaşır makinesi onlarda gönderin doyoruz bizde sizin aldıklarınizi gondericez diyoruz, adamlar düğünü erteleyelim bi şans verin deyip duruyorlar ben bunları görünce daha da kötü oluyorum sağlıklı düşünemiyorum etkileniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…