Onu korkutup,durdurabilir.O sirada siz ayrilirsiniz o sehirden.Gelecek olursa aileniz polisi arar.Kiskirmasindan korkuyorum
Sakin dönme hem dönersen aileni de arkana alirsinMerhaba yaklaşık 4 yıldır bi ilişkim var son 1 yıldır da nişanlıyım, ilk 2 senemiz mükemmel aşırı anlaşıyoruz çok seviyorduk birbirmizi, 2 yildan sonra babasını kaybetti babası vurularak öldü, düşman sahibi oldular, ben yinede bırakmadim yanında oldum, her neyse ne olduysa babası öldükten sonra oldu ani sinirlnemeler , şiddet vurma dovme, küçük düşürme, küfürler, bambaşka bi insan oldu çıktı başıma. Siniri geçtikten sonra çok pisman oluyordu isteyerek olmuyor diyordu tedavi ol dedim dinlemedi. Nişanlandıktan sonra daha da çok olmaya başladı aileme karşı bi kin bi öfke ailem o kadar iyi olmasına rağmen saygisiz, suratsız hep ailem hakkında kötü sözler , ama en son öyle bir olay yaşadım ki beni çok kötü dövdü hiç acımadı ailemle tehdit etti aileme çok kötü sözler söyledi çok korktum kimsye bişey soyleyemedim ,düğüne 1 ay kala herşey hazırdı ev, gelinlik herşey ve Allah bisekilde bana yaptıklarını orataya çıkardı, ve ailem son derece arkamda asla ona bidaha gidemeyevegimi söylüyorlar bende asla istemiyorum ona gitmeyi, hep birilirini aracı yapıp çok pişman olduğunu düğünü uzatalim bi şans istediğini, köpek gibi pisman olduğunu söylüyor ailem son derece kararlı bende son derece kararliyim ama bunca yaşanmışlık bunca hazırlık tekrar bi hataya düşmekten çok korkuyorum ne olur yardım edin
Kararliysan korkacak biseyin yok demektir sorun ne anlamadım?Merhaba yaklaşık 4 yıldır bi ilişkim var son 1 yıldır da nişanlıyım, ilk 2 senemiz mükemmel aşırı anlaşıyoruz çok seviyorduk birbirmizi, 2 yildan sonra babasını kaybetti babası vurularak öldü, düşman sahibi oldular, ben yinede bırakmadim yanında oldum, her neyse ne olduysa babası öldükten sonra oldu ani sinirlnemeler , şiddet vurma dovme, küçük düşürme, küfürler, bambaşka bi insan oldu çıktı başıma. Siniri geçtikten sonra çok pisman oluyordu isteyerek olmuyor diyordu tedavi ol dedim dinlemedi. Nişanlandıktan sonra daha da çok olmaya başladı aileme karşı bi kin bi öfke ailem o kadar iyi olmasına rağmen saygisiz, suratsız hep ailem hakkında kötü sözler , ama en son öyle bir olay yaşadım ki beni çok kötü dövdü hiç acımadı ailemle tehdit etti aileme çok kötü sözler söyledi çok korktum kimsye bişey soyleyemedim ,düğüne 1 ay kala herşey hazırdı ev, gelinlik herşey ve Allah bisekilde bana yaptıklarını orataya çıkardı, ve ailem son derece arkamda asla ona bidaha gidemeyevegimi söylüyorlar bende asla istemiyorum ona gitmeyi, hep birilirini aracı yapıp çok pişman olduğunu düğünü uzatalim bi şans istediğini, köpek gibi pisman olduğunu söylüyor ailem son derece kararlı bende son derece kararliyim ama bunca yaşanmışlık bunca hazırlık tekrar bi hataya düşmekten çok korkuyorum ne olur yardım edin
Annesini kaybedince de sizi vurup öl.ürür.Merhaba yaklaşık 4 yıldır bi ilişkim var son 1 yıldır da nişanlıyım, ilk 2 senemiz mükemmel aşırı anlaşıyoruz çok seviyorduk birbirmizi, 2 yildan sonra babasını kaybetti babası vurularak öldü, düşman sahibi oldular, ben yinede bırakmadim yanında oldum, her neyse ne olduysa babası öldükten sonra oldu ani sinirlnemeler , şiddet vurma dovme, küçük düşürme, küfürler, bambaşka bi insan oldu çıktı başıma. Siniri geçtikten sonra çok pisman oluyordu isteyerek olmuyor diyordu tedavi ol dedim dinlemedi. Nişanlandıktan sonra daha da çok olmaya başladı aileme karşı bi kin bi öfke ailem o kadar iyi olmasına rağmen saygisiz, suratsız hep ailem hakkında kötü sözler , ama en son öyle bir olay yaşadım ki beni çok kötü dövdü hiç acımadı ailemle tehdit etti aileme çok kötü sözler söyledi çok korktum kimsye bişey soyleyemedim ,düğüne 1 ay kala herşey hazırdı ev, gelinlik herşey ve Allah bisekilde bana yaptıklarını orataya çıkardı, ve ailem son derece arkamda asla ona bidaha gidemeyevegimi söylüyorlar bende asla istemiyorum ona gitmeyi, hep birilirini aracı yapıp çok pişman olduğunu düğünü uzatalim bi şans istediğini, köpek gibi pisman olduğunu söylüyor ailem son derece kararlı bende son derece kararliyim ama bunca yaşanmışlık bunca hazırlık tekrar bi hataya düşmekten çok korkuyorum ne olur yardım edin
Merhaba yaklaşık 4 yıldır bi ilişkim var son 1 yıldır da nişanlıyım, ilk 2 senemiz mükemmel aşırı anlaşıyoruz çok seviyorduk birbirmizi, 2 yildan sonra babasını kaybetti babası vurularak öldü, düşman sahibi oldular, ben yinede bırakmadim yanında oldum, her neyse ne olduysa babası öldükten sonra oldu ani sinirlnemeler , şiddet vurma dovme, küçük düşürme, küfürler, bambaşka bi insan oldu çıktı başıma. Siniri geçtikten sonra çok pisman oluyordu isteyerek olmuyor diyordu tedavi ol dedim dinlemedi. Nişanlandıktan sonra daha da çok olmaya başladı aileme karşı bi kin bi öfke ailem o kadar iyi olmasına rağmen saygisiz, suratsız hep ailem hakkında kötü sözler , ama en son öyle bir olay yaşadım ki beni çok kötü dövdü hiç acımadı ailemle tehdit etti aileme çok kötü sözler söyledi çok korktum kimsye bişey soyleyemedim ,düğüne 1 ay kala herşey hazırdı ev, gelinlik herşey ve Allah bisekilde bana yaptıklarını orataya çıkardı, ve ailem son derece arkamda asla ona bidaha gidemeyevegimi söylüyorlar bende asla istemiyorum ona gitmeyi, hep birilirini aracı yapıp çok pişman olduğunu düğünü uzatalim bi şans istediğini, köpek gibi pisman olduğunu söylüyor ailem son derece kararlı bende son derece kararliyim ama bunca yaşanmışlık bunca hazırlık tekrar bi hataya düşmekten çok korkuyorum ne olur yardım edin
Neyden korkuyorsunuz,adama tekrar kanmaksa kusura bakmayın "dayağa doymamuşsiniz."Merhaba yaklaşık 4 yıldır bi ilişkim var son 1 yıldır da nişanlıyım, ilk 2 senemiz mükemmel aşırı anlaşıyoruz çok seviyorduk birbirmizi, 2 yildan sonra babasını kaybetti babası vurularak öldü, düşman sahibi oldular, ben yinede bırakmadim yanında oldum, her neyse ne olduysa babası öldükten sonra oldu ani sinirlnemeler , şiddet vurma dovme, küçük düşürme, küfürler, bambaşka bi insan oldu çıktı başıma. Siniri geçtikten sonra çok pisman oluyordu isteyerek olmuyor diyordu tedavi ol dedim dinlemedi. Nişanlandıktan sonra daha da çok olmaya başladı aileme karşı bi kin bi öfke ailem o kadar iyi olmasına rağmen saygisiz, suratsız hep ailem hakkında kötü sözler , ama en son öyle bir olay yaşadım ki beni çok kötü dövdü hiç acımadı ailemle tehdit etti aileme çok kötü sözler söyledi çok korktum kimsye bişey soyleyemedim ,düğüne 1 ay kala herşey hazırdı ev, gelinlik herşey ve Allah bisekilde bana yaptıklarını orataya çıkardı, ve ailem son derece arkamda asla ona bidaha gidemeyevegimi söylüyorlar bende asla istemiyorum ona gitmeyi, hep birilirini aracı yapıp çok pişman olduğunu düğünü uzatalim bi şans istediğini, köpek gibi pisman olduğunu söylüyor ailem son derece kararlı bende son derece kararliyim ama bunca yaşanmışlık bunca hazırlık tekrar bi hataya düşmekten çok korkuyorum ne olur yardım edin
Hangi kuaför bu ben de adanaliyim hem kuaförüm belki tanıdığım birisid
Kurtulmak istiyorum ama hicde kolay pesedecek gibi durmuyor, eşyaları geri gönderin bizde sizinkileri dediğimizde düğünü uzatalim bi şans verin , felan diyorlarKesinlikle genel zekanıza hakaret etmek için yazmıyorum bu söylediklerimi ama siz bu adamlayken iradesiz bir gerizekalıymışsınız. O nedenle kendi iyiliğiniz için bu adamdan uzak durmanız gerek. Bu bilgiyi içselleştirip kabullenin. Siz bu adamın yanında mantıklı yetişkin bir kadın gibi davranamıyorsunuz. Bu sizin normal hayatınızda da mantıksız ya da güçsüz biri olduğunuzu göstermez ama bu adamdan kendinizi uzak tutmak için ekstra çaba harcamanız gerektiğini gösterir. Nasıl ki aklı henüz yetmeyen bir çocuğu yanan sobadan korumak için ekstra önlemler alıyorsak, siz de kendinizle bu adamı bir daha yan yana getirmemek için ekstra önlemler alın.
İlk olarak hattınızı değiştirin ve sosyal medya hesaplarınızı kapatın. Yeni hattınızın rehberine ortak tanıdıklarınızı ve onun çevresinden kimseyi eklemeyin. Daha sonra yeni sosyal medyalarınızı isminiz kolayca bulunmayacak şekilde açın.
İkinci olarak telefonunuza Kades indirin ne olur ne olmaz. Ben biraz tedirgin oldum eski nişanlınız ve çevresinden. Babası vurularak öldüyse kesin onların tarafta da saçma bir bireysel silahlanma vardır dikkat edin. Hatta bir süre başka bir şehirde akrabalarınız varsa onlarda kalıp kafamı dağıtsanız acaba?
Üçüncü olarak eşyalara gelinliğe vs fazla anlam yüklemeyin, karşı tarafla muhattap olmayın bu konuyla ilgili büyükleriniz halletsin. Onlar da makul davransınlar bu konuda, karşı tarafın hediyeleri, altınları eksiksiz iade edilsin, sizinkiler geri alamadığınız ufak tefek şeyler varsa onların peşine düşmesinler başınızın gözünüzün sadakası olsun. Biran önce kendinizi bu insanlardan kurtarmaya bakın sadece.
Ailemde asla istemiyor kovuyoruzda yine anlamıyorlarKurtulmak istiyorum ama hicde kolay pesedecek gibi durmuyor, eşyaları geri gönderin bizde sizinkileri dediğimizde düğünü uzatalim bi şans verin , felan diyorlar
Tam guzel guzel yazacaktim ki nick dikkatimi cekti. Aslan bu doven aslan mi? Hayirlisi artik.
Aslan değil tabikide daha bugün kayıt yaptım kullanıcı adında sıkıntı yaşadım. Başka ark niyetli bişey değil yaniTam guzel guzel yazacaktim ki nick dikkatimi cekti. Aslan bu doven aslan mi? Hayirlisi artik.
Ne olur yardım edin demişsin ama biz ne yapabiliriz. Nişanlın başka biri olup çıkmamış zaten öyleymiş daha fazla rol yapamamış. Umarım kanıp geri dönmezsin. Evlenince daha beter olacak.Merhaba yaklaşık 4 yıldır bi ilişkim var son 1 yıldır da nişanlıyım, ilk 2 senemiz mükemmel aşırı anlaşıyoruz çok seviyorduk birbirmizi, 2 yildan sonra babasını kaybetti babası vurularak öldü, düşman sahibi oldular, ben yinede bırakmadim yanında oldum, her neyse ne olduysa babası öldükten sonra oldu ani sinirlnemeler , şiddet vurma dovme, küçük düşürme, küfürler, bambaşka bi insan oldu çıktı başıma. Siniri geçtikten sonra çok pisman oluyordu isteyerek olmuyor diyordu tedavi ol dedim dinlemedi. Nişanlandıktan sonra daha da çok olmaya başladı aileme karşı bi kin bi öfke ailem o kadar iyi olmasına rağmen saygisiz, suratsız hep ailem hakkında kötü sözler , ama en son öyle bir olay yaşadım ki beni çok kötü dövdü hiç acımadı ailemle tehdit etti aileme çok kötü sözler söyledi çok korktum kimsye bişey soyleyemedim ,düğüne 1 ay kala herşey hazırdı ev, gelinlik herşey ve Allah bisekilde bana yaptıklarını orataya çıkardı, ve ailem son derece arkamda asla ona bidaha gidemeyevegimi söylüyorlar bende asla istemiyorum ona gitmeyi, hep birilirini aracı yapıp çok pişman olduğunu düğünü uzatalim bi şans istediğini, köpek gibi pisman olduğunu söylüyor ailem son derece kararlı bende son derece kararliyim ama bunca yaşanmışlık bunca hazırlık tekrar bi hataya düşmekten çok korkuyorum ne olur yardım edin
Yaşanmışlık dediğiniz babasından önceki zamanmış. Sonraki dönüştüğü hali sizin elinizde olan bir durum değil ama onun elinde olan bir durum. Yani yaşadıkları zor olmuş olabilir ama her ebeveynini kaybeden böyle saçmalamıyor ya da şiddete başvurmuyor.Merhaba yaklaşık 4 yıldır bi ilişkim var son 1 yıldır da nişanlıyım, ilk 2 senemiz mükemmel aşırı anlaşıyoruz çok seviyorduk birbirmizi, 2 yildan sonra babasını kaybetti babası vurularak öldü, düşman sahibi oldular, ben yinede bırakmadim yanında oldum, her neyse ne olduysa babası öldükten sonra oldu ani sinirlnemeler , şiddet vurma dovme, küçük düşürme, küfürler, bambaşka bi insan oldu çıktı başıma. Siniri geçtikten sonra çok pisman oluyordu isteyerek olmuyor diyordu tedavi ol dedim dinlemedi. Nişanlandıktan sonra daha da çok olmaya başladı aileme karşı bi kin bi öfke ailem o kadar iyi olmasına rağmen saygisiz, suratsız hep ailem hakkında kötü sözler , ama en son öyle bir olay yaşadım ki beni çok kötü dövdü hiç acımadı ailemle tehdit etti aileme çok kötü sözler söyledi çok korktum kimsye bişey soyleyemedim ,düğüne 1 ay kala herşey hazırdı ev, gelinlik herşey ve Allah bisekilde bana yaptıklarını orataya çıkardı, ve ailem son derece arkamda asla ona bidaha gidemeyevegimi söylüyorlar bende asla istemiyorum ona gitmeyi, hep birilirini aracı yapıp çok pişman olduğunu düğünü uzatalim bi şans istediğini, köpek gibi pisman olduğunu söylüyor ailem son derece kararlı bende son derece kararliyim ama bunca yaşanmışlık bunca hazırlık tekrar bi hataya düşmekten çok korkuyorum ne olur yardım edin
Asla ama asla ama asla geri donme. Evlenince bu hep tekrarlanacak, pisligin onde gideni olup, kopek gibi pisman olacak ve bu dongu hep boyle gidecek.Merhaba yaklaşık 4 yıldır bi ilişkim var son 1 yıldır da nişanlıyım, ilk 2 senemiz mükemmel aşırı anlaşıyoruz çok seviyorduk birbirmizi, 2 yildan sonra babasını kaybetti babası vurularak öldü, düşman sahibi oldular, ben yinede bırakmadim yanında oldum, her neyse ne olduysa babası öldükten sonra oldu ani sinirlnemeler , şiddet vurma dovme, küçük düşürme, küfürler, bambaşka bi insan oldu çıktı başıma. Siniri geçtikten sonra çok pisman oluyordu isteyerek olmuyor diyordu tedavi ol dedim dinlemedi. Nişanlandıktan sonra daha da çok olmaya başladı aileme karşı bi kin bi öfke ailem o kadar iyi olmasına rağmen saygisiz, suratsız hep ailem hakkında kötü sözler , ama en son öyle bir olay yaşadım ki beni çok kötü dövdü hiç acımadı ailemle tehdit etti aileme çok kötü sözler söyledi çok korktum kimsye bişey soyleyemedim ,düğüne 1 ay kala herşey hazırdı ev, gelinlik herşey ve Allah bisekilde bana yaptıklarını orataya çıkardı, ve ailem son derece arkamda asla ona bidaha gidemeyevegimi söylüyorlar bende asla istemiyorum ona gitmeyi, hep birilirini aracı yapıp çok pişman olduğunu düğünü uzatalim bi şans istediğini, köpek gibi pisman olduğunu söylüyor ailem son derece kararlı bende son derece kararliyim ama bunca yaşanmışlık bunca hazırlık tekrar bi hataya düşmekten çok korkuyorum ne olur yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?