Nişanlımdan soğudum uzaklaştım

• Konu Sahibi Konu Sahibi elya1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya kim ne derse desin maaslı adam meslegi var ama araba yok. Birde hic cekinmeden araç yok diyor at çöpe gitsin. Bu adam ne ev gecindirir ne cocuk büyütür cimri oglu cimri garibancılık yapmaya gerek yok daha gezmekten, anı biriktirmekten yoksun.

Bununla beraber oldum evlenmek zorundayım küçük yer vs diye sakın düşünme. Hak etmeyen birine çok konfor sağlamışsin, o da iyice yayılmış. Neyse işte geleceğin daha da monoton olacak kendin karar ver bacım.

Sermin iki insan nişanlandıysa aileler biliyosa bir baskasının ne önemi var? Adam rahatlıktan bahsetmis ama anlamadım nisanlılık süreci en rahat sürec degil mi?
Adam o şehirde arkadaşlarla buluşuyorum ayağına, kendini bekar/ ilişkisi olmayan biri olarak tanıtıp; başkasıyla görüşüyor olabilir mi diye düşündüm ben.

Adam o şehirde arkadaşlarla buluşuyorum ayağına, kendini bekar/ ilişkisi olmayan biri olarak tanıtıp; başkasıyla görüşüyor olabilir mi diye düşündüm ben.
Adam böyle icine kapanık sosyal anksiyeti olan ilişkiler konusunda hicbir şey bilmeyen sanki birde anne baba travmalı korkak yetişmis bir çocuk gibi geldi anlattıklarından konu sahibinin.

Sonunu görmen güzel cnm düşün taşın bence dedigin gibi evlenmeden böyleyse evlenince daha cok sorumluluk binicek geçim derdi diye hic birsey yapmaz

Adam böyle icine kapanık sosyal anksiyeti olan ilişkiler konusunda hicbir şey bilmeyen sanki birde anne baba travmalı korkak yetişmis bir çocuk gibi geldi anlattıklarından konu sahibinin.
Valla adam Bana sadece paragöz geldı

Teşekkür ederim yorum için

Haklısınız kesinlikle çok fazla taviz vermişim

Sonunu görmen güzel cnm düşün taşın bence dedigin gibi evlenmeden böyleyse evlenince daha cok sorumluluk binicek geçim derdi diye hic birsey yapmaz
Bence de öyle olur yani görünen köy kılavuz istemez

Bence de öyle olur yani görünen köy kılavuz istemez
Hayat senin ama mesleğinde varmış küçük yerdesiniz diye pikniğe gidin vs evde yemek yapiyosun ediyorsu.n ama arada olmali zaten çalışıp yoruluyorsun en iyisini hakediyrosun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…