Ya kim ne derse desin maaslı adam meslegi var ama araba yok. Birde hic cekinmeden araç yok diyor at çöpe gitsin. Bu adam ne ev gecindirir ne cocuk büyütür cimri oglu cimri garibancılık yapmaya gerek yok daha gezmekten, anı biriktirmekten yoksun.Bu araba meselesi değil esasen. İşi gücü olan evlilik aşamasında bir erkek var. Nişanlısı ile araba yok diye girusmuyor buluşunca da iki saat oturup kalkıyor. Nişanlısı otobüsle eve gitsin diye muhtemelen. Yakınlarda bir iki bile günübirlik gidip gezemiyor. Bu bireyin arabasının olmaması bir kapasitesizlik oluyor. Uyguna ayağını yerden kesecek bir arabadan bahsediyorum.
Yoksa asgari ücretlidir. Ya da üniversite öğrencisidir vs tabiki alamaz . Hele üniversitede vs tabiki güzel anılar biriktirir.
Ama üstte bahsettiğim erkek tipi ev de tutamaz düğün de yapamaz, eşini çocuğunu tatile çıkaracak kapasite bile yoktur . Beceri gösterip bir haftalık tatil bile planlayamaz. Böyle bir erkek ile evlenilmez. Nisanlanilmaz.
Paraları nasıl yapıosunuz hakkat bende merak ettım
Ben ayarla dedim yanlış yazmışım galibaBide konser ayarla dıyor. Kendı bısey yapmıyor. Nasıl bır özgüven verdıysenız
Adam o şehirde arkadaşlarla buluşuyorum ayağına, kendini bekar/ ilişkisi olmayan biri olarak tanıtıp; başkasıyla görüşüyor olabilir mi diye düşündüm ben.Sermin iki insan nişanlandıysa aileler biliyosa bir baskasının ne önemi var? Adam rahatlıktan bahsetmis ama anlamadım nisanlılık süreci en rahat sürec degil mi?
Aynen bunları öngörüyorumarabanın borcu var gezemeyiz, sonra ev borcu var gezemeyiz, sonra cocuk var gezemeyiz...
Teşekkür ederim yorum içinSoguduysan sonu belli, yok seviyorum hala kurtarilir diyorsan sen teklif et gezelim çıkalım ben böyle istiyorum de bakalım ne yapacak, ne diyecek
HaklısınızTaksi var otobüs var buluşmak için bir çok araç var gönlü olmadığı için mesafe bahane.....
Teşekkür ederim yorum içinYakınlık kurmakta zorlanıyorum artık dediğinize göre öyle tatilere çıkmakla buluşmakla onarılacak bir şey değil bana göre yine deneye bilirsiniz.
Adam böyle icine kapanık sosyal anksiyeti olan ilişkiler konusunda hicbir şey bilmeyen sanki birde anne baba travmalı korkak yetişmis bir çocuk gibi geldi anlattıklarından konu sahibinin.Adam o şehirde arkadaşlarla buluşuyorum ayağına, kendini bekar/ ilişkisi olmayan biri olarak tanıtıp; başkasıyla görüşüyor olabilir mi diye düşündüm ben.
Sonunu görmen güzel cnm düşün taşın bence dedigin gibi evlenmeden böyleyse evlenince daha cok sorumluluk binicek geçim derdi diye hic birsey yapmazSelam kızlar, içimi dökmek istediğim bir konu var. Etrafımdaki insanlarla açıkça paylaşamıyorum. Konu nişanlımla ilgili. 3 yıldır beraberiz. Ben ilk defa aşık oldum ve biriyle bu kadar yakın olduğum ilk ilişki. 26 yaşındayım. Onu çok severek başladığım bu ilişkinin sanırım gözlerimin açıldığı evresindeyim. Öncelikle üzüldüğüm nokta bu üç yılda hiç birlikte tatile gitmedik, bir şehri gezmedik. İkimiz de küçük bir ilçede öğretmeniz. Yaz tatilinde memleketimize dönmüştük. O dönem benim onun yanına gitmem biraz zordu çünkü günübirlik gidebileceğim yakınlıkta değil yani ailem bunu problem ederdi ama o gelebilirdi ya da benim günübirlik gelebileceğim bir şehirde buluşabilirdik. Koskoca yaz tatilini uzakta geçirdik hiçbir şey yapmadan. Şu anda da çalıştığımız ilçedeyiz yine görüşme sıklığımız bence az. İkimiz de çalışıyoruz yoruluyoruz evlerimiz uzak derken zaten her gün görüşmüyoruz. Görüştüğümüzde de diyelim ki akşam 6’da görüştük 8 gibi ayrılıyoruz o arkadaşlarıyla buluşuyor. Ona durumu paylaştığımda küçük bir yerdeyiz aracımız yok ne yapabiliriz ki diyor. Hep evde buluşuyoruz. Ben yemek hazırlıyorum çoğunlukla bulaşıkları yıkıyorum çay kahve vs sohbet ve temas yakınlık bu kadar ilişkimizde başka bir şey yok. Yani bu işlerle ilgilenmekte beni yoruyor sonuçta ikimiz de çalışıyoruz. Onun cimri olduğunu bile düşünüyorum belki de tutumludur. Aslında bu iyi bir özellik. Parayı yönetme, birikim yapma konularında ona güvenirim. Tam olarak cimri diyemiyorum çünkü bana hediyeler aldığı oldu çokça. Bir yandan da nişan sürecinde evlenme teklifi bekledim en basitinde güzel bir akşam yemeğinde yapmadı, nişanı evde yapmak istedi. Ben her konuda anlayışlı olmaya çalıştım. Neyse mesele sadece para harcamak da değil ben onunla anılarımız olsun istiyorum. Sosyal medya tamamen gerçekçi değil biliyorum ama oradaki birlikte gezen çiftleri gördükçe çok üzülüyorum. O şimdiden böyleyse ileride evlenince değişmez ki zaten insanlar sevgiliyken bazı şeyleri daha rahat yaşıyor. Artık onunla görüşmek beni heyecanlandırmıyor, yakınlık kurmakta zorlanıyorum. Ben burada nasıl açıklarım bilmiyorum ama öyle seviyordum ki onu yazık etti sevgime. Fikirleriniz almak istedim.
Sana ne hedıyeler aldı valla merak ettım
Valla adam Bana sadece paragöz geldıAdam böyle icine kapanık sosyal anksiyeti olan ilişkiler konusunda hicbir şey bilmeyen sanki birde anne baba travmalı korkak yetişmis bir çocuk gibi geldi anlattıklarından konu sahibinin.
Teşekkür ederim yorum içinYa kim ne derse desin maaslı adam meslegi var ama araba yok. Birde hic cekinmeden araç yok diyor at çöpe gitsin. Bu adam ne ev gecindirir ne cocuk büyütür cimri oglu cimri garibancılık yapmaya gerek yok daha gezmekten, anı biriktirmekten yoksun.
Bana da tam tersi uyanık ve sinsi geldi.Adam böyle icine kapanık sosyal anksiyeti olan ilişkiler konusunda hicbir şey bilmeyen sanki birde anne baba travmalı korkak yetişmis bir çocuk gibi geldi anlattıklarından konu sahibinin.
Haklısınız kesinlikle çok fazla taviz vermişimBununla beraber oldum evlenmek zorundayım küçük yer vs diye sakın düşünme. Hak etmeyen birine çok konfor sağlamışsin, o da iyice yayılmış. Neyse işte geleceğin daha da monoton olacak kendin karar ver bacım.
Bence de öyle olur yani görünen köy kılavuz istemezSonunu görmen güzel cnm düşün taşın bence dedigin gibi evlenmeden böyleyse evlenince daha cok sorumluluk binicek geçim derdi diye hic birsey yapmaz
Şimdilik göstermese de bunu evlenince daha çok gösterir bence. “Arac yok” diyerek işe baslamıs sinyal burdan geliyoValla adam Bana sadece paragöz geldı
tamam iste saydıklarımın karanlık tarafı bu. Bunlar zaten fena uyanık ve sinsi oluyorlarBana da tam tersi uyanık ve sinsi geldi.
Hayat senin ama mesleğinde varmış küçük yerdesiniz diye pikniğe gidin vs evde yemek yapiyosun ediyorsu.n ama arada olmali zaten çalışıp yoruluyorsun en iyisini hakediyrosun cnmBence de öyle olur yani görünen köy kılavuz istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?