- 21 Kasım 2017
- 29.204
- 127.431
- 598
O ondan değil de neyse.Bana göre çok alakası var :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O ondan değil de neyse.Bana göre çok alakası var :)
Alın alın tabi bende çocuk için bakacak insan ayarlayacağımİyi hatırlattınız bak uçak bileti alacaktım ben.![]()
JandarmaSınıfı ne nişanlınızınOna göre tavsiye vereceğim
![]()
Jandarma çok yok çevremde asayiş var birde trafikçi onlarda rahat yerdeler genelde eşleriyle gittiler hep. Kara kuvvetleri deseydın daha iyi bir aydınlatma metni yazacaktım sanaJandarma
Şu an asayiş ama doğuya gidince komando oluyorlarJandarma çok yok çevremde asayiş var birde trafikçi onlarda rahat yerdeler genelde eşleriyle gittiler hep. Kara kuvvetleri deseydın daha iyi bir aydınlatma metni yazacaktım sana![]()
Neyden kız, ben çok merak ettim.O ondan değil de neyse.![]()
Komando dedin işler değişti.Benim eşimin komando kursu var diye komando birliklerinden kurtulamadı kir kez görev yapıncada tecrübeli diye devamlı oralara düştü.Uzman çavuşlarda doğu 3 yıl. Eğer eş gitmez bir garnizona çakarsa ayrı kalacaksınız buna hazırlıklı olun.İleride çocuk olunca çocuğu yalnız büyütmeyede hazırlıklı olun olaki evlenirseniz.Görevler bitmez sürekli görevlendirme olabilir bunada hazırlıklı olun.Ben 11 yıllık evlilik hayatımda 7 yıl ayrılık yaşadım eşimle halada yaşıyoruz ve tayini çıktı sürpriz bir şekilde yaşamayada devam edeceğim.Çocuğu ben büyüttüm çok yıprandım şimdiki aklım olsa asker biriyle evlenirmiydim bilemiyorum delilik gibi birsey çünküŞu an asayiş ama doğuya gidince komando oluyorlar
Neyden olacak, beğenmediklerinden.Neyden kız, ben çok merak ettim.
Eşiniz nasıl biri Peki size iyi miKomando dedin işler değişti.Benim eşimin komando kursu var diye komando birliklerinden kurtulamadı kir kez görev yapıncada tecrübeli diye devamlı oralara düştü.Uzman çavuşlarda doğu 3 yıl. Eğer eş gitmez bir garnizona çakarsa ayrı kalacaksınız buna hazırlıklı olun.İleride çocuk olunca çocuğu yalnız büyütmeyede hazırlıklı olun olaki evlenirseniz.Görevler bitmez sürekli görevlendirme olabilir bunada hazırlıklı olun.Ben 11 yıllık evlilik hayatımda 7 yıl ayrılık yaşadım eşimle halada yaşıyoruz ve tayini çıktı sürpriz bir şekilde yaşamayada devam edeceğim.Çocuğu ben büyüttüm çok yıprandım şimdiki aklım olsa asker biriyle evlenirmiydim bilemiyorum delilik gibi birsey çünküBoşansan boşandım dersin böyle varla yok arası olunca kötü bir durum
![]()
gene öğretmenin tatiline takılan bir üye dahaaa.3 ay yok tatilleri ayrıca da olsa kime ne?bu arada ben de yazsam lise mezunundan hemşire olmasın 2 yıllıktan olmasın en az 4 yıllık okuma zorunluluğu olsun.hoşuna gider miyidi?Öğretmenler 3 ayda bir tatil yaptığı için olabilir mi
Valla 4 yıllık gazi üniversitesi mezunuyum lise mezunu değilimgene öğretmenin tatiline takılan bir üye dahaaa.3 ay yok tatilleri ayrıca da olsa kime ne?bu arada ben de yazsam lise mezunundan hemşire olmasın 2 yıllıktan olmasın en az 4 yıllık okuma zorunluluğu olsun.hoşuna gider miyidi?
yok 2 yıllık da olabilir hemşire .benim demek istediğim o meslek zor bu kolay yarışına girilmesin.her meslek zor kendine göre.Valla 4 yıllık gazi üniversitesi mezunuyum lise mezunu değilim
Bizim sorunumuz yokEşiniz nasıl biri Peki size iyi mio garnizon olayı neye göre belirliyorlar acaba
Eşinizin rütbesi neydi birde siz ne iş yapıyordunuz sormamda sakınca yoksaBizim sorunumuz yokzaten sürekli flört eder gibiyiz bir kavuşma bir ayrılma
Sürekli göçebe bir hayat.Biz tercih yaptığımız yerlere düşemedik hiç neye göre kime göre bende bilmiyorum
2 yılda 3 kez tayin olduk öyle diyim durumumu belki anlatmış olurum
![]()
Tanıyan çıkar rütbe belirtmeyim ama eşim subay.Bende teknik hizmet kadrosundayım memurum.Eşinizin rütbesi neydi birde siz ne iş yapıyordunuz sormamda sakınca yoksa
Benim içinde hayırlısı olur umarımTanıyan çıkar rütbe belirtmeyim ama eşim subay.Bende teknik hizmet kadrosundayım memurum.
Bende istemiyordum ama neden böyle oldu bilmiyorum anlaştım böyle çok samimi oldumBaktım olay çıkmış hemen geldimKonuya yanıt vereyim. Asker eş ben asla istemedim. Aday adayı bile olmadı. Hem çalışma şartlarının zorluğu hemde bana silahı olması sevimsiz gelmiştir. Annenizin hediye beklemesi itici görünebilir tabi ama ameliyat olup;4 gün evinde kalıp; paşalar gibi bakılıyorsan hediye düşünmek çok nazikçe olurdu sanki. Anneniz babanızdan göremediği romantikliği ya da inceliği damadından sizin adınıza görmek istiyordur.
Onu bunu bilmem de anneler hisseder yaBende istemiyordum ama neden böyle oldu bilmiyorum anlaştım böyle çok samimi oldumöyle çok çevrem olan birisi de değilim herkesle konuşup anlasabilen