Onu bunu bilmem de anneler hisseder
Hissedebilir ama olumsuz düşünceleri kendi çıkartıyor bir şey yoktu simdilikOnu bunu bilmem de anneler hisseder ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu bunu bilmem de anneler hisseder
Hissedebilir ama olumsuz düşünceleri kendi çıkartıyor bir şey yoktu simdilikOnu bunu bilmem de anneler hisseder ya
Ben size baştan anlatayım en çok istemedikleri asker ve diyarbakırli olmasıydı ama biz işte anlaşıyoruz konuşunca nişan oldu hastayken dediğim hastanede bir gün kaldik annemle refakatçi sonra kimse alıp götürmedi aileside diyarbakırda bizde neyse dedi annem birkaç gün ayağa kalkacak hale gelsin sonra evine gider dedi nisandan önce Diyarbakıra gittik ailesinin yanına kaldik birkaç gün gezdirdiler bizi agirladilar sonra işte üç ay sonra nişan oldu 6 kardeşler ikinci çocuk abisi evlenmiyor şu an ben dedim sizin orda yaşamam dedimSiz biraz fazla iyi niyetli ve safsınız. Annenizin dedikleri dışında detay vermediniz . Bunlara göre yorum yapmak bence sağlıklı değil. Anlamadığım bakacak kimsesi yok dediniz. Hasta iken gelip annenizin yanında sizde kalması biraz ilginç geldi.
Ailesini iyice tanıyın. Nişanlı olana kadar veya sonrasında neler yaşandı?.
Ne kadar tanıyorsunuz? Annenizin gördüğü nedir? Annenize yok gibi mi davranıyor?
Dedikleri gibi. Siz gidip ailesinde kaldınız mı? Size sonra tayini annesinin yanına çıkarıp o görevde il il dolaşırken onu ailesinin yanında beklemesini bekleyebilir. Ailesi kalabalık mı? Ailenin son çocuğu ise veya siz de hemşire diye ailesi sizde kalmayı planlayabilir.
Şimdiden ayıp demeden bunları konuşacaksınız. Sizin çocuk olunca çocukla onların evine veya aynı mahalleye yerleş diyip demeyeceğini, yaşlanınca ne yaparızdan, hangi illere gidebiliriz nasıl olur hepsini konuşun.
Annenizin hediye beklemesi şöyle eve biri misafir olarak yemeğe bile giderken bir tatlı alır, çiçek alır. İyilik görürsün teşekkür hediyesi verirsin. Bunlar görgüdür. Daha nişanlısınız bunları bu aşamada yaparlar. Annenin demek istediği bu olabilir
KatılıyorumBence nişanlınizin sizden ayrılması kendisi için daha hayırlı olur.
Zira aileniz çekilecek gibi değil.
Kendisi yureyemiyordu arabayla getirdik ayağa kalkana kadar bizde kaldı üç gün falan dediğim gibi şimdi dikişleri duruyor hala tam iyilesmedi ne diyimki hediye falan almayı düşünmedin mi diyim bilemedimSiz biraz fazla iyi niyetli ve safsınız. Annenizin dedikleri dışında detay vermediniz . Bunlara göre yorum yapmak bence sağlıklı değil. Anlamadığım bakacak kimsesi yok dediniz. Hasta iken gelip annenizin yanında sizde kalması biraz ilginç geldi.
Ailesini iyice tanıyın. Nişanlı olana kadar veya sonrasında neler yaşandı?.
Ne kadar tanıyorsunuz? Annenizin gördüğü nedir? Annenize yok gibi mi davranıyor?
Dedikleri gibi. Siz gidip ailesinde kaldınız mı? Size sonra tayini annesinin yanına çıkarıp o görevde il il dolaşırken onu ailesinin yanında beklemesini bekleyebilir. Ailesi kalabalık mı? Ailenin son çocuğu ise veya siz de hemşire diye ailesi sizde kalmayı planlayabilir.
Şimdiden ayıp demeden bunları konuşacaksınız. Sizin çocuk olunca çocukla onların evine veya aynı mahalleye yerleş diyip demeyeceğini, yaşlanınca ne yaparızdan, hangi illere gidebiliriz nasıl olur hepsini konuşun.
Annenizin hediye beklemesi şöyle eve biri misafir olarak yemeğe bile giderken bir tatlı alır, çiçek alır. İyilik görürsün teşekkür hediyesi verirsin. Bunlar görgüdür. Daha nişanlısınız bunları bu aşamada yaparlar. Annenin demek istediği bu olabilir
Ben size baştan anlatayım en çok istemedikleri asker ve diyarbakırli olmasıydı ama biz işte anlaşıyoruz konuşunca nişan oldu hastayken dediğim hastanede bir gün kaldik annemle refakatçi sonra kimse alıp götürmedi aileside diyarbakırda bizde neyse dedi annem birkaç gün ayağa kalkacak hale gelsin sonra evine gider dedi nisandan önce Diyarbakıra gittik ailesinin yanına kaldik birkaç gün gezdirdiler bizi agirladilar sonra işte üç ay sonra nişan oldu 6 kardeşler ikinci çocuk abisi evlenmiyor şu an ben dedim sizin orda yaşamam dedim
Şimdi doğulu biriyle olup olmamak tamamen sizin elinizde sonuçta dil farklı oluyor kültür gelenekler daha sert dogulularda kimisi bunlari önemsemez kimisi önemser bende istemezdim ama siz istemiş ve nisanlanmissiniz şimdi ailem doğulu ayrıl demesi tamamen saçma önceden aklınız neredeydi denir insana ayriyeten benim eşimde askeri personel gayette mutlu bir evliligim var ne alaka yani işiyle ayrılık hem de size hediye aldı diye ailenize de almak zorunda değil sizde seviyorsanız bu adamı istiyorsanız sahip çıkın canım ilişkinize kafam karıştı diyorsanız sevginizi bir gözden geçirin derim nisanlanmak çocuk oyuncağı mi yaa hayret ediyorum bunları Nisan öncesinde düşüneceksiniz sonrasında değilAilem diyarbakırli kürt diye evlendikten sonra kötü çıkarsa onlarla uğraşılmaz diyor şu an kötü bir şeyini görmedim bir buçuk senedir sevgiliydik bir aydır nisanliyiz sen istedin ondan nişan oldu diyor ben hemşireyim o jandarma uzman çavuş elide silahlı diyor annem ameliyat oldu birkaç gün bizde kaldı sana hediye aliyorda bana niye almadı diyor psikolojim bozuldu gerçekten ne yapmalıyım babamla annem bir buçuk senedir ayrılar nisanlimi seviyorum şu an ama bu şeyler modumu düşürüyor yoruldum ayrıca kadrosu yok falan dediler mesleginin bu arada ameliyat olan nişanlım birkaç gün yanında kaldik annemle sonra bana hediye almıştı annem bana neden hediye almadı dedi seni seven ailesini de sever dedi karşı tarafın göstermelik dedi
Annem babasına dedi benim kızım çalışıyor ondan çok şey beklemeyin demek istedi şimdi beni öyle çok aramiyorlarda babası da biz öyle rahatsız etmeyiz yılda iki üç sefer belki geliriz çokta durmayız dedi sonradan fikir değişmesi olur mu bilmiyorumBaştan anlaşma yapsan da kültür olarak aileye bağlılardır. Ailesi ne dedi? Nasıl anlaştınız? Kültürleri nasıl? Önemli olan o.
Hepsi aynı değil, ortak değerleri var ama açık net beklentileri var mı bunları sorman lazımdı. Ailesine de sormak akıllıca olur. Başka senin gibi farklı bir yerden gelen aile bireyi var mı?
Siz nerelisiniz eşiniz nereliŞimdi doğulu biriyle olup olmamak tamamen sizin elinizde sonuçta dil farklı oluyor kültür gelenekler daha sert dogulularda kimisi bunlari önemsemez kimisi önemser bende istemezdim ama siz istemiş ve nisanlanmissiniz şimdi ailem doğulu ayrıl demesi tamamen saçma önceden aklınız neredeydi denir insana ayriyeten benim eşimde askeri personel gayette mutlu bir evliligim var ne alaka yani işiyle ayrılık hem de size hediye aldı diye ailenize de almak zorunda değil sizde seviyorsanız bu adamı istiyorsanız sahip çıkın canım ilişkinize kafam karıştı diyorsanız sevginizi bir gözden geçirin derim nisanlanmak çocuk oyuncağı mi yaa hayret ediyorum bunları Nisan öncesinde düşüneceksiniz sonrasında değil
Osmaniyeliyiz ikimizdeSiz nerelisiniz eşiniz nereli
o halde annene hediyeyi nasıl akıl etsin?ha başka zamanlar da anneni senle birlikte bir yemeğe götürmüyorsa telefonla arayıp bir halini hatrını sormuyorsa anne bir ihtiyacın var mı demiyorsa formaliteden o zaman annen haklı derim.annen sonuçta eşinden ayrılmış çalışmayan yalnız bir kadın.damat desteği ister hakkıdır.maddi olması gerekmez manevi destek de ister kadın.Kendisi yureyemiyordu arabayla getirdik ayağa kalkana kadar bizde kaldı üç gün falan dediğim gibi şimdi dikişleri duruyor hala tam iyilesmedi ne diyimki hediye falan almayı düşünmedin mi diyim bilemedim
Evet iste zaten diyor gezmeye çıktığımızda annemle yemeğe gidelim demediği olmuyor işte ben gitmem etmem demiyor o gün bizde hastayken para veriyim eve alışveriş yapın dedi anneme desene dedim ondan çekiniyorum dedio halde annene hediyeyi nasıl akıl etsin?ha başka zamanlar da anneni senle birlikte bir yemeğe götürmüyorsa telefonla arayıp bir halini hatrını sormuyorsa anne bir ihtiyacın var mı demiyorsa formaliteden o zaman annen haklı derim.annen sonuçta eşinden ayrılmış çalışmayan yalnız bir kadın.damat desteği ister hakkıdır.maddi olması gerekmez manevi destek de ister kadın.
çocuk size hediye aldığında annenize niye alsın yahu nasıl bir mülteci istek bu![]()
Aileniz ile nişanlınız arasında bir bağ olur mu bilemem,birçok kişi fikir sunmuş zaten. Ben bana göre daha mühim olan bir konuya değineceğim.Evet iste zaten diyor gezmeye çıktığımızda annemle yemeğe gidelim demediği olmuyor işte ben gitmem etmem demiyor o gün bizde hastayken para veriyim eve alışveriş yapın dedi anneme desene dedim ondan çekiniyorum dedi
Bana aslında o niyetle hediye almadı benim istediğim bir şey vardı ondan aldı zaten bide daha iyilesmedi belki alacak ama hemen laf ediyor annemYani kendi evinizde bu adama baktınız ama sadece baktıgınız icin size mi hediye aldı o niyetle? İnsan anneye de bir çiçek alır yahu![]()
Düşündüm ama elimden ne gelirAileniz ile nişanlınız arasında bir bağ olur mu bilemem,birçok kişi fikir sunmuş zaten. Ben bana göre daha mühim olan bir konuya değineceğim.
"Bu yaşta dövdüğü bile oluyor"dediniz. Öncelikli olarak düşünmeniz gereken bu bence.
Ay birde şu 3 ay yatan öğretmen muhabbetini yapmasın kimse artık ya,şaka-ciddi farketmez,irite edici.
Diyarbakirli kurtlerden hic kotuyle karsilasmadim 4 sene onlarla yasadim cok merhametli ve vicdanlilar.batiya geldigimde cok aglamistim. Ama jandarma olusuna birsey diyemem.psikolojin bozulur ayni zamanda onlarinda icinde yasiyorumAilem diyarbakırli kürt diye evlendikten sonra kötü çıkarsa onlarla uğraşılmaz diyor şu an kötü bir şeyini görmedim bir buçuk senedir sevgiliydik bir aydır nisanliyiz sen istedin ondan nişan oldu diyor ben hemşireyim o jandarma uzman çavuş elide silahlı diyor annem ameliyat oldu birkaç gün bizde kaldı sana hediye aliyorda bana niye almadı diyor psikolojim bozuldu gerçekten ne yapmalıyım babamla annem bir buçuk senedir ayrılar nisanlimi seviyorum şu an ama bu şeyler modumu düşürüyor yoruldum ayrıca kadrosu yok falan dediler mesleginin bu arada ameliyat olan nişanlım birkaç gün yanında kaldik annemle sonra bana hediye almıştı annem bana neden hediye almadı dedi seni seven ailesini de sever dedi karşı tarafın göstermelik dedi