Nişanlımın aile whatsapp grubu

Konuda kan döküldü dökülecek hadi bakalım asla böyle bir şey istemiyorum ama asla.

Ah o dertsiz arkadasım, ben de nişanlıyken almadılar gruba gorumcemdi yönetici dkdjskf sonra eşime dedim gruba ne zaman geccez evlenince dedi. Evlendik gorumcem aldı sonra esimin yegeni yeni nişanlanmıstı gorumcem baktım kızı nşlamlıyken aldı birde eşime bunun kavgasını ettim o kızı nişanlıyken beni niye evlendikten snra aldılar.once seni aldı ya kardesm dedi.olsun sonucta evlenmeyi bekledim dedm.bu kızı hemen aldılar dedmskajkd Allah'ım aklıma s.cayım keske girmeseydim birde ne kavgasını ettim ya grubtan biri bi tas atsa hemen gelin oalrak alınıp esime sorardım bu ne demek istiyor bana mı Dior vs diye en son esm numara dsigştirmek zorunda kalmıştı grubtanda cıkmıs oldu.ben de onun bahanesiyle esim yokken bende cıkayım dedm cıktımv vallla kafam rahatladı.benden sonrada zaten millet dısarda mal mulk kavgası edince tek tek cıkmıslar gruptan.bence hiç girmemen daha iyi olur.aklın varsa girme yakında ordakı gelinler nisbet amaclı bişey yazar sonra sen alınırsın esine yazsrsın grupta karı koca kavgalark olurhiç bulasma.alacak olurlarsa hatta ne işim var dercesine geri ayrıl millet desin ayy grubumuzu begenmedi esin ilerde almak isterse masus sey de ay yok fazlasıyla grup var zaten wpmda bir aile grubu daha her dk mesajla rahatsız edilmek istemiyorum de ay ben bide baba tarafı gruvundayım hergun iyi aksamlar hayırlı cumalar mübarek kandiller mesajalrı atmak zorunda kalıyorum,

Sizi çok iyi anladim. Ancak şunu da bilin ki her insanin sevdigi kadar sevmedigi de vardir. Esiniz sizi seviyorsa oh demeyin keyfinize. Aile whatsap grubuna da yalvarsalar girmeyin. Yerinizde olsam teklifte bulunduklarinda reddetmeniz. Boyle teklifleri reddedince niyeyse degere biniyo insanlar. Amaan salin gitsin. Ne konusulabilir ki o grupta. Siz icerigi bilmediginizden digerleri hava atmak istemistir. Kendilerini daha ustun gormuslsrdir. Ama girseniz her biri birbirinin kuyusunu kazar.

Ablacım Allah sana akraba teröründen kurtulman icin 2 kere sans vermis.
Sen ısrarla yok ben gircem o kapıdan diyosun!,
Teyzeli ,yengeli es kisisinin wp grubuna bile bile girilir mi?
Alsalarda ölü taklidi yap,numaranı falan değistir.
Sacmalama yani.

Ben kendi öz teyze grubumu sessize aldım
Farketmisler,ayıp bari göz göre göre yapma diyolar
4 tane teyze her kafadan bi ses aboww.
Kocamın akrabalarının numaralarını bile kaydetmiyorm
Kazara bi gruba alırlar diye

Ee bu kadar dert ediyorsanız söyleyin nişanlınıza eklesin sizi nedir yani

yaşamış biri olarak söylüyorum , bırak almasınlar inan kafan rahat, ondan sonra vay efendim bana cevap vermedi şuna cevap verdi hiç yazmıyor hiç aramıza katılmıyor diye dedikodunu yapıyorlar kayınvalidene ve eşine onlarda dolup sana söylüyor sen sinir oluyorsun tatsızlık çıkmasın diye hayırdır ya ne alaka bile diyemiyosun işin gücüm var boş muhabbetlerle uğraşamam diyemiyosun ki onlar hep kendi aralarında konuşurlar bu böyle ben böyle yaşadım o yüzden bırak eklemesinler boşver

Şahsen ben nisanliyken nişanlımın akrabalarının bulunduğu whatsap gurubuna falan asla dahil olmak istemezdim. O guruplarda geyik muhabbeti dönüyor genelde, kimseyle açıkçası yuzgoz olamam. Mesafeli durmak en guzeli.. Ben 3 buçuk senelik evliyim, sosyal medyamda bile eşimin akrabaları yoktur.

aile grubu kadar saçma birşey yok. kendi aralarında ilgilenmediğim konular hakkında konuşup fotolar paylaşırlar. ayıp olmasın diye çıkamazsın da. kendi ailesi olsa belki keyif alır insan da, bunlar beni hiç sarmıyor. amca kızı hala oğlu bilmemkimin gelininin çocuklarının resminden bana ne. evlenince anlayacaksınız bu grupların gereksizliğini.

Amuan sonrada görüyor gelin ama yazmıyor derler. Kalkar bir yorum yaparsın altında bir şey ararlar. Benim elimde olsa kendi akraba whatsapp grubundan çıkacağım. Bu da kafaya takılacak şey mi?

Ayy almadıklarına sükret kız neden dert edindin, durmadan mesajı bıldırımı onun çocuğunun fotosu bunun pastası onun keki derken bin tane foto dönüyo o gruplarda hicte keyifli değil

Uff keske bizimkiler beni çıkarsa, içimi bayıyo saçma muhabbetleri gerçi sessize aldm amaa.

Aile whatsapp grubundan daha ürküncü varsa o da , eş ailesi whatsapp grubu olmalı.

Gruba zorla ekleseler bile kaçın derim.
Belki henüz evli olmadığıniz için arada konuşulanları yanlış anlama ihtimaline karşı eklememişlerdir.
Eklemesinler de dilerim; gereksiz baş ağrısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…