estağfurullah ben havlu attım. Tebrik ediyorum sayenizde kimsenin gel gitli hormonlarıyla uğraşamayacağımı farkettim. Artık gruba alsalar da ben çıkarım zaten biraz daha teyze çocuk çoluk çekemeyeceğimBak gene varisli teyze olduk bu ergenler niye boyle ya
Ablacım Allah sana akraba teröründen kurtulman icin 2 kere sans vermis.Merhaba kızlar
Bu konu kafaya takılacak bir konu mu bilmiyorum ama içten içe beni kemiriyor. Nişanlımın aile üyeleriyle bir whatsapp grubu var. Dayılar, yengeler, teyzeler, enişteler, kuzenler, gelinler, damatlar vs.
Benimle birlikteyken ayyy artık sen de bizdensin deyip duruyorlar ki ben de artık samimiyet kurmaya başladığımızı düşünüyorum. Geçenlerde whatsapp grubunun konusu açıldı ayy sen neden yoksun ki grupta hemen ekleyelim dediler o sırada konu değişti ekleyemeden kaldı. Bi kaç gün sonra tekrar whatsapp grubunda konuşulan bi konudan bahsedildi ama beni ekleme konusu hiç açılmadı. Sizce beni aileden görmüyorlar mı ? O grubun konusu açıldıkça artık sinir oluyorum. Seni de ekleyelim demeselerdi o grup hiç aklıma bile gelmiyordu ama lafını yaptıktan sonra eklemediler ya sürekli beni istemediklerini düşünmeye başladım. Sizce beni aralarında istemiyorlar mı ?
yaşamış biri olarak söylüyorum , bırak almasınlar inan kafan rahat, ondan sonra vay efendim bana cevap vermedi şuna cevap verdi hiç yazmıyor hiç aramıza katılmıyor diye dedikodunu yapıyorlar kayınvalidene ve eşine onlarda dolup sana söylüyor sen sinir oluyorsun tatsızlık çıkmasın diye hayırdır ya ne alaka bile diyemiyosun işin gücüm var boş muhabbetlerle uğraşamam diyemiyosun ki onlar hep kendi aralarında konuşurlar bu böyle ben böyle yaşadım o yüzden bırak eklemesinler boşverMerhaba kızlar
Bu konu kafaya takılacak bir konu mu bilmiyorum ama içten içe beni kemiriyor. Nişanlımın aile üyeleriyle bir whatsapp grubu var. Dayılar, yengeler, teyzeler, enişteler, kuzenler, gelinler, damatlar vs.
Benimle birlikteyken ayyy artık sen de bizdensin deyip duruyorlar ki ben de artık samimiyet kurmaya başladığımızı düşünüyorum. Geçenlerde whatsapp grubunun konusu açıldı ayy sen neden yoksun ki grupta hemen ekleyelim dediler o sırada konu değişti ekleyemeden kaldı. Bi kaç gün sonra tekrar whatsapp grubunda konuşulan bi konudan bahsedildi ama beni ekleme konusu hiç açılmadı. Sizce beni aileden görmüyorlar mı ? O grubun konusu açıldıkça artık sinir oluyorum. Seni de ekleyelim demeselerdi o grup hiç aklıma bile gelmiyordu ama lafını yaptıktan sonra eklemediler ya sürekli beni istemediklerini düşünmeye başladım. Sizce beni aralarında istemiyorlar mı ?
Amuan sonrada görüyor gelin ama yazmıyor derler. Kalkar bir yorum yaparsın altında bir şey ararlar. Benim elimde olsa kendi akraba whatsapp grubundan çıkacağım. Bu da kafaya takılacak şey mi?Merhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?