- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.523
- 548
- 27
Biz de seni aileye dahil etmeyen sevgilin değiliz :)) Git yüzüne söylesene bunları, söyleyebilir misin? Hayır kajdjsjsjs.Arkadaşlar yazdıklarımı gerçekten okuyup fikirlerini belirten herkese çok teşekkür ederim. Ancak bazı yorumlarda görüyorum ki asla yazdığımı okumadan kendi istediklerini anlayıp kendi keyiflerine göre yazanlar olmuş. Hiç kusura bakmayın ama burası sizin egolarınızı tatmin etmek için istediğiniz gibi at koşturacağınız yer değil. Lütfen zedelenmiş egolarınızı da alın önce bi okuduğunu anlama yeteneği kazanmaya çalışın sonra da sizi kim bu kadar incittiyse problemlerinizi onunla çözün böyle sağa sola saldırmakla olmaz. Okurken içime fenalık geldi ay yeter dedim ne kadar toksik insanlarsınız yaa alt tarafı aklıma takılan bişeyi sordum. Resmen başkasından alamadığınız intikamları almaya çalışmışsınız. Önemli uyarı: ben kayınvalideniz, görümceniz vs değilim. Evliliğe yanaşmayan sevgiliniz hiç değilim. Evlenip de sizi görmeyen eşiniz de değilim. Kendi problemleriniz için yeni konular açın lütfen
bu tavsiye kaçıncı oldu geliyor. Galiba en iyisi hiç takılmamak neden lafını yapıp yapıp eklemiyorlar diye. Artık verilmiş sadakam varmış diye düşünmeye başlayacağım
Yooo ediyor, ailesi sevgilimden daha ilgili bana karşı. Düğünlere davet edilirim, uzaktan akraba gelecekse davet edilirim, kuzenlerine defalarca davet edildim.Grupları var mı bilmiyorum, ilgilenmiyorum da. Yani yanlış yerden vurmaya çalıştın ergen kız, onlar beni ailelerine dahil ediyorlar ama ben dahil olmuyorum. :))
İnsanlar sizi almak zorunda değil, çünkü siz kök aileden değilsiniz, belki özel birşeyler konuşacaklar, belki dedikodu yapacaklar, belki evdeki bir durumu konuşacaklar size ne? Siz bilmek zorunda değilsiniz ki, klasik pembik gelin olmaya çalışıyorsunuz ya ıyyy.
Şşşşş tamam üzülmeyin sizinle de nişanlanır sevgiliniz siz de gelirsiniz böyle aşamalaraBiz de seni aileye dahil etmeyen sevgilin değiliz :)) Git yüzüne söylesene bunları, söyleyebilir misin? Hayır kajdjsjsjs.
Valla çok önemsediğiniz taaa buradan belli oluyor, nişanlınız olup farketmemeli imkansız. Adam kaale almıyor sizi
Ayrıca millete alttan alttan ezik diyorsunuz ama yorumları hazmedemeyip sanal alemdeki yoruma dahi takılıp avam avam millete laf sokan sizsiniz, biz değiliz. :)) nasıl bir özgüvensizliktir bu? İstediğiniz cevapları alamayınca ağlanıp laf sokmaya başlıyorsunuz
Klasik dünyayı sadece evlilikten ibaret zanneden kadın düşüncesi. Evlenemediğim, nişanlamadığım için kıskanıyorum seni evet evet. İçten içe çok mutsuzum, bi an önce eş ailesiyle saçma sapan sorunlar yaşayamadığım, kocamın donlarını yıkayamadığım için çok mutsuzumŞşşşş tamam üzülmeyin sizinle de nişanlanır sevgiliniz siz de gelirsiniz böyle aşamalara
Herkesin her söylediğini ciddiye almamanız gerektiğini öğrenmiş oldunuz böylece.. İşi olan şahsınıza yazsın.. Mesafeli olmak iyidir tavsiye ederim :)isterlerse içerde atomu parçalasınlar benim takıldığım o değil kimadem eklemiyosunuz niye ekleyelim ekleyelim diyosunuz. Ses çıkarmıyorum nolur ekleyin dememi mi bekliyolar anlamıyorum ki
Oooovvvv bu buldumcukluk gözlerimi kamaştırdı.Şşşşş tamam üzülmeyin sizinle de nişanlanır sevgiliniz siz de gelirsiniz böyle aşamalara
Kesin eşinizin tarafı da paralel grup kurmuşturBizim de aile whatsapp grubumuza gelin eklendi ortamın neşesi kaçtı. Dedikodu yapamıyoruz. Paralel grup kurduk kızlarla mecbur. Hem de evlendikten 2 sene sonra falan kaynanasının aklına geldi.
Eşim beni aile whatsapp grubuna evlendikten 6 yıl sonra çocuk doğunca ekledi fotoğraf atarsın diye. Gruba girer girmez oğlan doğurduğum için bu grupta olma şerefine eriştim merhaba güzel insanlar dedimşimdi bu grupta da dedikodu dönmüyor. Herkes aşırı sessizleşti. Sadece ben foto atıyorum
Bence hiç girmeyin gruplara ya boşver gitsin. Eşinin telefonundan takip etmesi daha zevkli.
Hangi aşamaŞşşşş tamam üzülmeyin sizinle de nişanlanır sevgiliniz siz de gelirsiniz böyle aşamalara
Kesin eşinizin tarafı da paralel grup kurmuştur
Neden park yeri numarasının fotosunu atıyor?Nefret ediyorum aile gruplarından . Eşimin aile grubundaydım saçma sapan şeyler vardı millet aklına ne gelse resim çekip gruba atıyordu . Kv gidiyor arabayı otoparka park ediyor park nosunu gruba atıyordu filan falan neyse ki başka bir olay esnasında kavga ettim Kv görümce ile gruptan da çıktım paçamı kurtardım . Sizde o gruba bi girince bulun belanızı bakalım nasıl çıkacaksınız
Dedikodu olmasa bile yeni aileye katilana ne onların yaşanmışlıktan gelen sohbetlerinden.Ornegin geçen gün kardeşlerime çok eskiden tanıdığımız birinin nasıl olduğunu sordum kendi grubumuzdan.Ay kursunlar ya herkes rahat rahat dedikdusunu yapsın kimseye mani olmayayım
Ben seni tutuyorumTeşekkür ederimgerçekten büyütülecek bi konu olmadığının farkındayım ama nolurdu sanki beni eklemeyi unutmasalardı. Böyle düşünüp duruyorum işte
Arabanın yerini unutursa açıp bakacak bulacakNeden park yeri numarasının fotosunu atıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?