Nişanlımın aile whatsapp grubu

Biz de seni aileye dahil etmeyen sevgilin değiliz :)) Git yüzüne söylesene bunları, söyleyebilir misin? Hayır kajdjsjsjs.
Valla çok önemsediğiniz taaa buradan belli oluyor, nişanlınız olup farketmemeli imkansız. Adam kaale almıyor sizi
Ayrıca millete alttan alttan ezik diyorsunuz ama yorumları hazmedemeyip sanal alemdeki yoruma dahi takılıp avam avam millete laf sokan sizsiniz, biz değiliz. :)) nasıl bir özgüvensizliktir bu? İstediğiniz cevapları alamayınca ağlanıp laf sokmaya başlıyorsunuz

Son düzenleyen: Moderatör:
bu tavsiye kaçıncı oldu geliyor. Galiba en iyisi hiç takılmamak neden lafını yapıp yapıp eklemiyorlar diye. Artık verilmiş sadakam varmış diye düşünmeye başlayacağım

Ohoooo Daha gruba eklenmemesi bile bu kadar çok takacaksan, senin çok işin var. Öncelikle onların seni kabul edip etmemesinin senin için neden bu kadar önemli olduğunu sorgula bence. Sonuçta sen nişanlı la bir yuva kuruyorsun, onlar gelin transfer etmiyorlar.Tabii ki eş ailesi ile iyi ilişkiler kurulmalı, ama kimse birbirini zorla sevmek zorunda değil, saygı duymaları yeterli.

Şimdi zor bela içlerine girmeye çalışırsanız yarın onlar da sizin sınırlarınızı ihlal ettiğinde vereceğiniz tepkiye karşılık '' Nişanlıyken totomuzdan ayrılmazdı, oğlanı aldı tepiği attı. '' derler.

Bence eklemesinler daha iyi, hatta hepsi sizi telefon numaranızı bilmesin

doğrudur. Ben yanlış anlamışımdır

Şşşşş tamam üzülmeyin sizinle de nişanlanır sevgiliniz siz de gelirsiniz böyle aşamalara

Şşşşş tamam üzülmeyin sizinle de nişanlanır sevgiliniz siz de gelirsiniz böyle aşamalara
Klasik dünyayı sadece evlilikten ibaret zanneden kadın düşüncesi. Evlenemediğim, nişanlamadığım için kıskanıyorum seni evet evet. İçten içe çok mutsuzum, bi an önce eş ailesiyle saçma sapan sorunlar yaşayamadığım, kocamın donlarını yıkayamadığım için çok mutsuzum
Sen kendini böyle avut askııım, bir de zahmet olmazsa eski konularıma bak. Evlenmek isteyen sevgili var da senin gibi evlenmek için can atan kadın yok karşısında kajdjsjdjsjs.
Şii üzülme, sevg- ay pardon nişanlın seni ailesine almıyor diye. Üzülme seni önemsemiyor diye.

isterlerse içerde atomu parçalasınlar benim takıldığım o değil ki madem eklemiyosunuz niye ekleyelim ekleyelim diyosunuz. Ses çıkarmıyorum nolur ekleyin dememi mi bekliyolar anlamıyorum ki
Herkesin her söylediğini ciddiye almamanız gerektiğini öğrenmiş oldunuz böylece.. İşi olan şahsınıza yazsın.. Mesafeli olmak iyidir tavsiye ederim :)

Kesin eşinizin tarafı da paralel grup kurmuştur

Hangi aşama
Erkek kardeşim nişanlısının üstüne titriyordu, hepimiz onu çok seviyoruz artık evliler.Kardesim herşeyi organize eder,sizin gozunuz yollarda kalmis biri gel desin diye.
Sanırsınız Meghandan bahsediyoruz

Nefret ediyorum aile gruplarından . Eşimin aile grubundaydım saçma sapan şeyler vardı millet aklına ne gelse resim çekip gruba atıyordu . Kv gidiyor arabayı otoparka park ediyor park nosunu gruba atıyordu filan falan neyse ki başka bir olay esnasında kavga ettim Kv görümce ile gruptan da çıktım paçamı kurtardım . Sizde o gruba bi girince bulun belanızı bakalım nasıl çıkacaksınız

Neden park yeri numarasının fotosunu atıyor?

Ay kursunlar ya herkes rahat rahat dedikdusunu yapsın kimseye mani olmayayım
Dedikodu olmasa bile yeni aileye katilana ne onların yaşanmışlıktan gelen sohbetlerinden.Ornegin geçen gün kardeşlerime çok eskiden tanıdığımız birinin nasıl olduğunu sordum kendi grubumuzdan.
Kardeşimin eşinin başını niye sisirelim cink cink oterek:)

ay bi de siyaset falan konusuyorlar o akraba gruplarinda ortam iyice geriliyor, iyk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…