nişanlımın ailesi beni istemiyor mu

uye26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2025
11
-1
1
26
Merhaba, nişan olalı yaklaşık 7 ay oldu, bu süreçte nişanlımın ailesi düğün tarihi ile ilgili benim ailemi hiç aramadı, normal arasalar da bu konuyu hiç açmadılar. en son ben nişanlıma ne zaman olacak belirleyelim ama aileler konuşsunlar dedim ve benim sıkıştırmalarımla düğün salonu bakmaya gittik kafamızda ikimiz bir tarih belirledik ancak ısrarla ailemle konuşulsun dememe rağmen ertesi hafta babasıyla beraber gidip düğün salonunu tutmuşlar.
1 hafta oldu ailemi kimse arayıp tarihle ilgili konuşmadı .Nişan içinde ailesi aramamıştı ben nişanlıma söyleyip babasının babamı aramasını istemiştim öyle aramışlardı. anlamadım istemiyolar mı onların adetlerimi böyle

bence boyle seyler ciftler arasinda konusulur anlasilir.
ablamlarda da boyle olmustu, cift olarak onlar icin hatirasi olan bir gun secmisler, ikisi de ailelere soyledi "bu günü dusunuyoruz" diye, oyle aksiyon alindi. neden erkegin ailesi kiz ailesini arasin ki esek kadar 2 kisi evleniyor diye?
ben de sevgilimle kendi günümü kendim sectim, aileme ay olarak söyledim "şu ay dusunuyoruz" diye, tamam dediler.
yani ne desinler:)
boyle seylerin planlarini ciftler kendileri yapmalilar bence. aileleri ne kadar isin icine sokarsan o kadar caniniz sıkılır hem nisanliyken hem evliyken

Düğün tarihi belirlemek için inatla niye aileni aratmaya çalışıyorsun? Çiftler karar verir uygun olan tarihe

Karışmak istememişlerdir belki. Kendiniz karar verdiğinde onlar da ona göre harekete geçmişler yokuşa surmemisler ki. Sorun şu siz daha ilgili olmalarını bekliyorsunuz ama onlar çekimser. Ailesi nasıl insanlar hiçbir izlenim oluşmadı mi gelip giderken. Ya da nisanliniz ne yorum yaptı bu olanlara

Merak etme evlenince ceeee eeeee diyerek ortaya çıkarlar, masraflardan kaçmak için sağır dilsizi oynuyorlar, hele bir evlen o zaman gör, eğer eşin ailesini savunuyorsa bir halt olmaz o evlilikten , ben olsam evlenmem ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…