Nişanlımın ailesi beni istemiyor sanırım

bence senin ailen benim ailem olayına girme...
biz nışanlımla aynı hatayı yaptık olan duygularımıza oldu... nışanlım çok akıllı bu tarz lafların ilişkimize zarar werdiği bilincinde..
bende nışanlını al, sakin biyerlere gidin
sadece evlenince birlikte yapacağınız güzel şeylerden konuşun... Bende ayrıntıcı ve sorunları çok takan insanım
nerdeyse k.walidemlerin umursamazlığını eltimin bana yılanlıklarını nışanlımdan çok düşünür olmuştum ki b u kadınlar kulübü ile karşılaşıp bütün sıkıntımı buraya aktardım we büyüklerim çok güzel mşeyler öğretti bana burda...

bence nışanlınla iyi gecin onuda eğit çünkü kadın aşık olacağı erkeği kendi yaratır.. diğerlerinede sana nasıllarsa sende öyle ol...
nasıl yaparsın bilmiyorum artık ?

nişanlımla bi yerlere gidemeyiz ki:)anca telde konuşuyoruz o da artık çok nadir.çünkü bu sorunlar ,belirsizlik ikimizi de yıprattı.nişanlım zaten çok değişti yani iyi yönde değişti birlikteliğimiz boyunca.ailesi de bunun farkında yani benden çnce nasıldı benden sonra nasıl.şöyle diyim kendigörümcem bile dedi ben abim gibi bi kocam olsun istemem dedi.buna rağmen bana iyi davranmıyolar.

gördüğüm kadarıyla sorun sadece altınlar,çevreyi neden bu kadar takıyosun ki kim ne derse desin alacak güçleri yoksa o seti 8 bileziği nasıl alsınlar günah ya çevreye gösteriş yapıcam diye milleti zor durumda bırakmak. evlenirsin kocan yapar altınını hem onunla övünürsün daha iyi ;)bence şimdi ki sorunun nişanlının sana karşı davranışı olmalı baksana mesafe uzun görüşemiyosunuz günde 4 5 kez araması lazım seni :/ altından önce sen bunu bi düşün evlendikten sonra altınların olur belki ama başını taşlara vurursun eşin seni her kırdığında .. diye düşünmekteyim

gördüğüm kadarıyla sorun sadece altınlar,çevreyi neden bu kadar takıyosun ki kim ne derse desin alacak güçleri yoksa o seti 8 bileziği nasıl alsınlar günah ya çevreye gösteriş yapıcam diye milleti zor durumda bırakmak. evlenirsin kocan yapar altınını hem onunla övünürsün daha iyi ;)bence şimdi ki sorunun nişanlının sana karşı davranışı olmalı baksana mesafe uzun görüşemiyosunuz günde 4 5 kez araması lazım seni :/ altından önce sen bunu bi düşün evlendikten sonra altınların olur belki ama başını taşlara vurursun eşin seni her kırdığında .. diye düşünmekteyim

alıcak güçleri var tabiki de.önceden hazırlıkları da vardır.durumları kötü değil.aslında sorun orta yolu bulmaya çalışmamaları.yoksa ben yarısını biz nişamlımla yapalım diyebilirim.ama çaba olmayınca ne yapıcamı bilemiyorum.bir sürü git gel yaşıyorum.

alıcak güçleri var tabiki de.önceden hazırlıkları da vardır.durumları kötü değil.aslında sorun orta yolu bulmaya çalışmamaları.yoksa ben yarısını biz nişamlımla yapalım diyebilirim.ama çaba olmayınca ne yapıcamı bilemiyorum.bir sürü git gel yaşıyorum.

sanki istemiyolarmışta işi uzatıyolarmış gibi geldi bana :/ iş nişanlında neden diretmiyo ki valla canım eminim nişanlın senin taktığın kadar takmıyodur bile bu mevzuyu gidip diyebilir anne babasına evlenmek istiyoruz konuşalım anlaşalım artık diye zorlada olsa yaptırır,sen önce bi nişanlınlaa konuş sert bi şekilde düşüncelerini söyle bakalım tepkisi nolucak kendimi yerine koyuyorum restii bile çekerdim eminim canın çok sıkılıyodur

sanki istemiyolarmışta işi uzatıyolarmış gibi geldi bana :/ iş nişanlında neden diretmiyo ki valla canım eminim nişanlın senin taktığın kadar takmıyodur bile bu mevzuyu gidip diyebilir anne babasına evlenmek istiyoruz konuşalım anlaşalım artık diye zorlada olsa yaptırır,sen önce bi nişanlınlaa konuş sert bi şekilde düşüncelerini söyle bakalım tepkisi nolucak kendimi yerine koyuyorum restii bile çekerdim eminim canın çok sıkılıyodur

bana da istemiyolar gibi geliyo,uzatıyolar gibi geliyo.

bana da istemiyolar gibi geliyo,uzatıyolar gibi geliyo.

Bence anlatmadıgın yada eksık anlattıgın bıseyler var..
ınsanlar sevgı gosterisi yapmak zorunda degıller kı. onlar aramıyosa sen ara.
madem bu kadar konusasın var.
neden senı ıstemıyorlar dıye bu kadar taktın anlamadım.
ben nısanlımın aılesıne hayatta 8 bılezik 1 set takın dıyemem.
dıyene de sasarım yanı.
sız hıc nısanlınızın acısından baktınız mı-?
parası yok aılesı neler dıyo kım bılır?
sizin isteklerinizden ailesinin cenesınden bunalıp kacması yakındır.
Sızınde haklı oldugunuz taraflar var tabı karsı taraftan adım gormemek sinir bozucu olabılır.
ama yapıcaklarından fazlasını istemeyın yapıcaklarını yapmazlar o zaman.
bastan ıletısım koparsa zor toparlarsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence anlatmadıgın yada eksık anlattıgın bıseyler var..
ınsanlar sevgı gosterisi yapmak zorunda degıller kı. onlar aramıyosa sen ara.
madem bu kadar konusasın var.
neden senı ıstemıyorlar dıye bu kadar taktın anlamadım.
ben nısanlımın aılesıne hayatta 8 bılezik 1 set takın dıyemem.
dıyene de sasarım yanı.
sız hıc nısanlınızın acısından baktınız mı-?
parası yok aılesı neler dıyo kım bılır?
sizin isteklerinizden ailesinin cenesınden bunalıp kacması yakındır.
Sızınde haklı oldugunuz taraflar var tabı karsı taraftan adım gormemek sinir bozucu olabılır.
ama yapıcaklarından fazlasını istemeyın yapıcaklarını yapmazlar o zaman.
bastan ıletısım koparsa zor toparlarsınız.

ben onlara adım attım,karşılık bulduğumu sanmıyorum.nişanlım kaçıyor artık dediğiniz gibi sıkıldı.eksik anlattığım kısmı tabiki var burda o kadar uzun yazamam,kısaca nişan döneminde benim ailem nişanlımı istemedi.bitir dedi.bunu unutamıyo kayınvalidem.ben bitirmedim.nişanlım da bitirmedi.ben onlara yaklaşıyorum ama onlar uzak durunca üzülüyorum.konuşmak gerekli ve konuşmak istiyorum çünkü,bu halledilemeyecek bir sorun değil.ayrıca takı olarak dediğim miktar az değil ama çok ta değil.geçen yıl yengeme 400 gr.taktık.zengin olduğumuzdan değil.adetler böyle.
yani ben burda altın delisi gibi görünüyor olabilirim.ama aslında maddiyata önemm verseydim çoktan ayrılmam gerekirdi.hala nişanlımın borçlarını ödüyorum.
neden istemiyolar diye taktım çünkü bunu haketmedim.

ben onlara adım attım,karşılık bulduğumu sanmıyorum.nişanlım kaçıyor artık dediğiniz gibi sıkıldı.eksik anlattığım kısmı tabiki var burda o kadar uzun yazamam,kısaca nişan döneminde benim ailem nişanlımı istemedi.bitir dedi.bunu unutamıyo kayınvalidem.ben bitirmedim.nişanlım da bitirmedi.ben onlara yaklaşıyorum ama onlar uzak durunca üzülüyorum.konuşmak gerekli ve konuşmak istiyorum çünkü,bu halledilemeyecek bir sorun değil.ayrıca takı olarak dediğim miktar az değil ama çok ta değil.geçen yıl yengeme 400 gr.taktık.zengin olduğumuzdan değil.adetler böyle.
yani ben burda altın delisi gibi görünüyor olabilirim.ama aslında maddiyata önemm verseydim çoktan ayrılmam gerekirdi.hala nişanlımın borçlarını ödüyorum.
neden istemiyolar diye taktım çünkü bunu haketmedim.

belkı onlarda adım attıgını sanmıyordur.
objektıf bakmaya calısıyorum ama olayları bılmedıgım ıcın ne kadar olursa artık.
tabıkı sıkılır sureklı aynı seyler huzur arıyordur bı yerden sonra.
ıstenmemeyı yedıremedıler demek kı. bence senınde tavrında sogukluk var yada karsı taraf gercekten donuk...
soyledıgınız mıktar gunumuz sartlarında CoK arkadasım.
sızın takmanız karsı taraftan bekleme hakkı vermez sıze.
adetler boyle de adamın durumu yok kredı cekıcek dıyosun aileside destek olmazsa
adet boyle dıye sana bılezık mı yapıcak.
allah askına makul olun bıraz. sız aılesıne kızıyosunuz nısanlınızı arada unutuyorsunuz farkındamısınız?
haketmemıs olabılırsınız ama ıstemıyoruz dememısler ki...

ayrıca kadın altınlar ona kalıcak demıs ya daha ne desın
ben olsam takıcagı 1 grama bıle mudane etmem...

Son düzenleyen: Moderatör:
belkı onlarda adım attıgını sanmıyordur.
objektıf bakmaya calısıyorum ama olayları bılmedıgım ıcın ne kadar olursa artık.
tabıkı sıkılır sureklı aynı seyler huzur arıyordur bı yerden sonra.
ıstenmemeyı yedıremedıler demek kı. bence senınde tavrında sogukluk var yada karsı taraf gercekten donuk...
soyledıgınız mıktar gunumuz sartlarında CoK arkadasım.
sızın takmanız karsı taraftan bekleme hakkı vermez sıze.
adetler boyle de adamın durumu yok kredı cekıcek dıyosun aileside destek olmazsa
adet boyle dıye sana bılezık mı yapıcak.
allah askına makul olun bıraz. sız aılesıne kızıyosunuz nısanlınızı arada unutuyorsunuz farkındamısınız?
haketmemıs olabılırsınız ama ıstemıyoruz dememısler ki...

ayrıca kadın altınlar ona kalıcak demıs ya daha ne desın
ben olsam takıcagı 1 grama bıle mudane etmem...

off...offff...benim allaha şükür ,allah korusun boşanma olursa onların aklına göre,altınlardan gelecek nafakaya ihtiyacım yok ama zaten nişanı bozulma durumundan zor kurtardık.bunu düşünmeleri bile üzücü.dediğin gibi belki onlar da beni ilgisiz diyolardır.bazen düşünüyorum bu kadar sorundan sonra acaba evliliğim nasıl olur diye.kısmetten ötesi yok gerçekten.bilmiyorum.

Canim cok uzuldum ama bosver ailesini nisanlin seni seviyosa senin arkandaysa hic bi sorun olmaz yakinda evlendinde aileside mecburen kabul edecekler ogullarinin mutlulugu icin sen nisanlinla mutlu ol yeter ama nisanlinda sana kotu davraniosa ailesi yuzunden bilki nisanlin ailesinin sozunu senden cok onemsiyor ve ozaman ilerde buyuk sorunlarla karsilasabilirsin. Bence ona acil dugunumuze az kaldi ailen istemio gibi davranio beni seviosan mutlu oluruz ama istemiosan ayrilalim de. Ozaman anlarsin nisanlinin sevip sevmedigini. Istemiosada dunyanin sonu deilya seni seveni bulursun sevmeyenede elveda dersin. Allah yardimcin olsun by

öncelikle senin ailen benim ailei geçin artık siz ikiniz varsınız
eğer kız benim annem babam der erkek benim annem babam derse evlilik yürümez sizde bir aile olduğunuzun farkına varmak zorundasınız
eğer nişanlınız sizi seviyor sahip çıkıyor istiyorsa ailesini boş verin
ama yok nişanlınız da onların ağzına bakıp değişiyorsa evlenmeden önce bir kere daha düşünün
evlenip ayrılmaktansa düğün olmadan işin bitmesi daha iyidir
zararın neresinden dönerseniz kardır

arkadaşlar,bir ay sonra düğünüm var.nişanlımın ailesi beni istemiyor gibi davranıyor.nişanlımla da aramız bozulmaya başladı senin eilen benim ailem derken.düğünden sonrası nasıl olur sizce?benzer sorunları olanlar yardım edebilir mi?

bence iki taraf şuan düğün hazırlıkları masrafları yani o telaş içinde olduklarından dolayı birbirine gergin gelebilir ne kadar süre nişanlı kalındı ne zamandır birbirinizi tanıyorsunuz bilmiyorum ama o telaş bile insanları germeye yeter bence için rahat olsun düğünü atlatınca hepsi geçer umarım :61:

off...offff...benim allaha şükür ,allah korusun boşanma olursa onların aklına göre,altınlardan gelecek nafakaya ihtiyacım yok ama zaten nişanı bozulma durumundan zor kurtardık.bunu düşünmeleri bile üzücü.dediğin gibi belki onlar da beni ilgisiz diyolardır.bazen düşünüyorum bu kadar sorundan sonra acaba evliliğim nasıl olur diye.kısmetten ötesi yok gerçekten.bilmiyorum.

sen mı cok kuruntulusun nısanlının aılesı mı cok umursamaz anlamam ımkansız heralde.
ama sana ılgısız dıyor olabılırler sen cok haklı olabılırsın ama
sen sevdıgın adamla bı omur bırkestırıceksın ve bu cocuk oyuncagı degıl.
duzelırler dıye galyana gelme duzelmezler.kım ıstedıgını ıstedıgı gıbı degıstırebılmıskı koca ınsanlar degıssın?
sen nısanlına mustakbel kocana bak bıraz da aıleye kapılıp onu arada unutma.
sevdıgın ınsanı bunaltma bırbırınıze destek olarak asabılırsınız bu zamanları..

Back
X