- 16 Haziran 2015
- 98
- 39
- 38
- 34
- Konu Sahibi aburcubur91
-
Paraları olmasa hiç önemli değil paraya önem veren insanlar değiliz ki herşeyi biz kendimiz yapıyoruz zaten ama en azından yetemediğimiz yerde destek olmalılar
Açıkçası ben kimsenin kimseye destek olmak zorunda olunda olduğunu düşünmüyorum. Tabi gelenek halini almış, yardım etselerdi iyi olurmuş. Yapacak bir şey yok, çalışıyorsanız kendiniz alacaksınız. Eltiyle kaynın konuyla ne ilgisi var?
Düğünümüze 2 ay kaldı ve nişanlımın ailesi bize o kadar sıkıntılı günler yaşattı ki ve hala daha yaşatmaya devam ediyorlar...Kayınpederime, kayınvalideme ve kaynıma gerçekten yazıklar olsun diyorum... Sözlendik,nişanlandık,evleniyoruz bize ne maddi destek ne manevi destek verdiler.Kaynım ve eltim(yabancı) avrupa turuna gidiyolar ve kına gecemin olduğu gün geliyolar,en son ev eşyaları alırken masa sandalyelere paramız kalmadı diye nişanlım ailesini aradı kayınvalidem olacak insan da gelin satsın altınlarını alsın bizim paramız yok dedi bana nişanda takılan 5 tane çeyrek altınımda kalmış gözü ki kendisi de bana yani gelinine ve oğluna nişanda çeyrek taktı... ve bu insanlar bizim nişanımıza bir ay kala 45 binlik araba aldılar ve yazlık aldılar...Paraları olmasa hiç önemli değil paraya önem veren insanlar değiliz ki herşeyi biz kendimiz yapıyoruz zaten ama en azından yetemediğimiz yerde destek olmalılar... Ben babamı kaybettim annem dul maaşı alıyo kira faturaları ödüyo kendi ailemden de kimse yok, onun ailesi de böyle işte...yazıklar olsun ne diyim...
cevabın için çok sağol,motive oldum ama zaten bizde kredi çektik yaptık onu ödüyoruz ve devam ediyoruz ama bazen yetemediği yerler oluyo mesela o an 500 tlye ihtiyacınız var ama yok çıkmıyo işte bunun gibi şeyler...iyiki parada gözünüz yok olsa neler yazacaktınız kim bilir?
hep söylüyorum en iyisi kendi paranızla yapılandır. almayıver yahu masa ben ne zamandır evliyim daha yemek takımım masam sandalyem yok ne olmuş eksik oluversin.. kendine yazlıkta alır arabada kimse kimseye para vermek destek olmak zorunda değil.
benim babam balayına yolladı annem buzdolabı aldı kv de perde aldı bunun dışında bir çöp dahi yok evimde onlara ait durumları var yada yok istemem böylesi daha iyi emin olabilirsin.
kimse kendi birikiminden kısıp size bişeyler vermek zorunda değil bende ilk başta yadırgadım sonra anladım ki para kolay kazanılmıyor ve yaş gelip geçiyor insan ömrü hayatında kendi için bişeyler yapabilmek istiyor o yüzden kimseye kırılma gücenme.
bırak eksik kalsın bazı şeylerin.
Bence hiç üzülme minnetin olmaz. Kendi zevkinle yavaş yavaş alırsın herseyi. Kalana evlendikten sonra alınır. Eksik hiç bitmiyor. Emin ol Ota b.ka karismalarindansa bu daha iyi.Düğünümüze 2 ay kaldı ve nişanlımın ailesi bize o kadar sıkıntılı günler yaşattı ki ve hala daha yaşatmaya devam ediyorlar...Kayınpederime, kayınvalideme ve kaynıma gerçekten yazıklar olsun diyorum... Sözlendik,nişanlandık,evleniyoruz bize ne maddi destek ne manevi destek verdiler.Kaynım ve eltim(yabancı) avrupa turuna gidiyolar ve kına gecemin olduğu gün geliyolar,en son ev eşyaları alırken masa sandalyelere paramız kalmadı diye nişanlım ailesini aradı kayınvalidem olacak insan da gelin satsın altınlarını alsın bizim paramız yok dedi bana nişanda takılan 5 tane çeyrek altınımda kalmış gözü ki kendisi de bana yani gelinine ve oğluna nişanda çeyrek taktı... ve bu insanlar bizim nişanımıza bir ay kala 45 binlik araba aldılar ve yazlık aldılar...Paraları olmasa hiç önemli değil paraya önem veren insanlar değiliz ki herşeyi biz kendimiz yapıyoruz zaten ama en azından yetemediğimiz yerde destek olmalılar... Ben babamı kaybettim annem dul maaşı alıyo kira faturaları ödüyo kendi ailemden de kimse yok, onun ailesi de böyle işte...yazıklar olsun ne diyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?