- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi aburcubur91
-
Yaşadınız mı böyle bir durum bilmiyorum ama bir kadının gençliği boyunca hayal ettiği şeyi böyle kötü hatırlaması ne büyük bir yara biliyor musunuz.. Ben kin tut saygısızlık et demedim UNUTMA dedim SANA BUNLARI YAŞATANLARI UNUTMA EŞİNDE UNUTMASIN ÇÜNKÜ UNUTTUKLARINDA AYnı DARBEYİ FAZLASIYLA YİYECEKLER..Kusura bakmayın sma kininin içinde boğul, affedecek gibi hissedeceksen derhal bu yanlıştan dön, nişanlın öz ailesine karşı "yumuşarsa" derhal onu da doldur eskilerle diye tavsiye veriyorsunuz.
Kızlar aslında sinirimin bozulduğu en büyük şey şu,biz 3 senedir evlilik sürecindeyiz ve bir kere bize alıp da karşılarına "napıyosunuz çocuklar,bir şeye ihtiyacınız var mı nasıl yapacaksınız,planınız ne?" demediler. Diyorum ya çok ilgisizler,ev tuttuk 1 ay sonra gelip gördüler,çeyiz serme olayı olacak istemiyorlar, nasıl gelip gidicez diyorlar, neyi nasıl yaptınız demek yok bi manevi olarak anne baba olarak hiç yanımızda değiller. Açıkçası biz 3 senedir 1 kuruş para istemeden her şeyi yapmışız bir kere çok sıkışmışız 500 tl istemişsek bence bu suç değil kabahat değil,aile olmak bunu gerektirir.
Tamam düğününüz istediğiniz gibi olmamış üzgünsünüz, (benim düğünüm bile olmadı ama bu kv'min değil benim istememem) ama size bi zarar mı vermişler, adam kaçırma, yaralama mı var ? Darbeyi yiyecekler asla unutma vs cidden üzülerek okuyorum. Neyse.Yaşadınız mı böyle bir durum bilmiyorum ama bir kadının gençliği boyunca hayal ettiği şeyi böyle kötü hatırlaması ne büyük bir yara biliyor musunuz.. Ben kin tut saygısızlık et demedim UNUTMA dedim SANA BUNLARI YAŞATANLARI UNUTMA EŞİNDE UNUTMASIN ÇÜNKÜ UNUTTUKLARINDA AYnı DARBEYİ FAZLASIYLA YİYECEKLER..
Ya ne alaka adam yaralama vs . Diyorsun gerçekten saçmaladınız yani .. Sizi eski konularınızdan da biliyorum eşinizle yaşadıklarınızla adam kaçırma yaralamamı vardı ne diyorsunuz siz ?? Ya lütfen bu konuda tuzu kurular saçmalamasınTamam düğününüz istediğiniz gibi olmamış üzgünsünüz, (benim düğünüm bile olmadı ama bu kv'min değil benim istememem) ama size bi zarar mı vermişler, adam kaçırma, yaralama mı var ? Darbeyi yiyecekler asla unutma vs cidden üzülerek okuyorum. Neyse.
Sadece diyorum ki üslubunuz o kadar sert ve kin dolu ki heralde biri anca bunları yapsa böyle şeyler söylerdim. Kv'ler evlenirken destek olmadı asla affetmicem bu günleri hep hatırlıcam affedersem aynı darbeyi tekrar yerim vs demek benim aklımın alacağı bişey değilYa ne alaka adam yaralama vs . Diyorsun gerçekten saçmaladınız yani .. Sizi eski konularınızdan da biliyorum eşinizle yaşadıklarınızla adam kaçırma yaralamamı vardı ne diyorsunuz siz ?? Ya lütfen bu konuda tuzu kurular saçmalamasın
Yoo affedersem aynı darbeyi tekrar yerim diye hiçç düşünmüyorum çünkü onlara karşı içim kalkmıyor artık yaşattıkları çok şeyleri götürdüğü için benden affetmemek için bir çabam yok :) beyaz gelinliğin içinde düğün günü takılar borçlara yetecek mi diye düşünseydiniz.. Gelin odasının kapısında verdiği borcu almak için bekleyen kşiyi görseydiniz ve bunları yaşarknde kv kp adına kimse olmadıysa görürdüm o zaman siziSadece diyorum ki üslubunuz o kadar sert ve kin dolu ki heralde biri anca bunları yapsa böyle şeyler söylerdim. Kv'ler evlenirken destek olmadı asla affetmicem bu günleri hep hatırlıcam affedersem aynı darbeyi tekrar yerim vs demek benim aklımın alacağı bişey değil
ee madem ben sizden daha iyi durumdayım, o zaman siz de düğünsüz evlenseydiniz bunları yaşamasydınız ?Yoo affedersem aynı darbeyi tekrar yerim diye hiçç düşünmüyorum çünkü onlara karşı içim kalkmıyor artık yaşattıkları çok şeyleri götürdüğü için benden affetmemek için bir çabam yok :) beyaz gelinliğin içinde düğün günü takılar borçlara yetecek mi diye düşünseydiniz.. Gelin odasının kapısında verdiği borcu almak için bekleyen kşiyi görseydiniz ve bunları yaşarknde kv kp adına kimse olmadıysa görürdüm o zaman sizi
Bizim biraz farklı oldu arkadaşım eşimin ailesi herkes üzerlerine düşenleri yapacak dediler .. Benim düğünüm eylülde idi mayıs olsun dediler biz kabul etmedik iki ailede maddi olarak zorlanır 9 ay bekleyelim dedik iyi ki de demişiz .. Düğüne 1 ay kalaya kadar oyaladışar bizi babası ilgisizdi zaten ama eşim babasıyla konuşunca merak etme herşeyi hallediyorum diyordu tabii foss çıktı yani baştan bizim durumumuz yok demediler bize hatta isteme gününde 10 tane bilezik takacağım dedi kp düğüne bir aya kala da babamlara ödünç bilezik alacağım düğünden sonra ki gün tekrar kuyumcuya vereceğim dedi düşün artık .. Yani dürüst olmadılar tatlım benim nişanımda bana senin ailen me alacak hangi mobilyaları ailen alacak diye soruyorlardı ailemin alacaklarınım dertlerine düştüler ama inan ki bir bardak bile almadılar kendileri evime ..ee madem ben sizden daha iyi durumdayım, o zaman siz de düğünsüz evlenseydiniz bunları yaşamasydınız ?
Arkadaş herkes ne doluymuş, yok efendim kendileri yapacakmış, yok efendim kimse birikimini vermek zorunda değilmiş
Evlat bu ya kendi canından kanından biri mürüvvetini göreceğin çocuğun !
Tabiki yardıma ihtiyaçları olduğunda koşacaksın , elinden geleni yapacaksın
neyin kafasını yaşıyor herkes anlamış değilim
Baktın evladın evleniyor dizinin dibine çek bizden size bir kuruş işlemez de kimseyi de kendine arattırma.
Yazıklar olsun olanı esirgeyen ailelere
durumlarıda vardı canım kp içkisini içmeseydi kv kendi çocuğu gibi görseydiler herşey güzellikle olurdu yapmadılar ama yapmayı bırak birde asık suratla onlar geziyorlardıBizim biraz farklı oldu arkadaşım eşimin ailesi herkes üzerlerine düşenleri yapacak dediler .. Benim düğünüm eylülde idi mayıs olsun dediler biz kabul etmedik iki ailede maddi olarak zorlanır 9 ay bekleyelim dedik iyi ki de demişiz .. Düğüne 1 ay kalaya kadar oyaladışar bizi babası ilgisizdi zaten ama eşim babasıyla konuşunca merak etme herşeyi hallediyorum diyordu tabii foss çıktı yani baştan bizim durumumuz yok demediler bize hatta isteme gününde 10 tane bilezik takacağım dedi kp düğüne bir aya kala da babamlara ödünç bilezik alacağım düğünden sonra ki gün tekrar kuyumcuya vereceğim dedi düşün artık .. Yani dürüst olmadılar tatlım benim nişanımda bana senin ailen me alacak hangi mobilyaları ailen alacak diye soruyorlardı ailemin alacaklarınım dertlerine düştüler ama inan ki bir bardak bile almadılar kendileri evime ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?