- 11 Temmuz 2016
- 2.052
- 3.512
- 133
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok zor bir durum. Benimde eşim ailesine yarım laf söylemez söyletmez. Kendisiyle açıkça konuşun, rahatsizliklarinizi ve kaygılarınızı anlatın. Eğer evlenince senin ve evinizin sorumluluğunu alacak gibi ise sabredin derim.Herkese merhaba.
Derdimi kimseye anlatamadım burda anlatayım bari istedim ve yorum istiyorum.
Nişanlım üç kardeşin ortanca olanı. Annesi ev hanımı babası inşaat işçisi.
Babası nişanlıma hiçbir maddi yardım, okutma vs yapmadığı gibi 17 yaşından beri çocuğa yüklenmiş. Mesela borç yapmış nişanlımı çağırıp yarım saat içinde 5000 lira lazım demiş. Bulmuş vermiş nişanlım sonra nasıl ödedin diye soran yok. Depremde evleri yıkılmış kalıcı konutlardan ev vermişler onun da taksitlerini nişanlım ödemiş. Abisini evlendirirken nişanlım kredi çekmiş vermiş sonra yine nasıl ödedin diye soran yok. Abisinin de nişanlıma tek kuruş faydası yok bu arada nişanımızda 50 lira bile takmadı. Kardeşi 20 yaşında bir senedir evde oturuyor bir dediğini iki etmiyorlar. Nişanlım şuana kadar 75 bin borç ödemiş ailesi için. Yeri geldi benden aldı vs. Şimdi askerde tazminatını aldı dün konuşurken dedi ki belki kardeşime telefon alırım o paradan ki bizim düğünümüze vs tek kuruş yardımı olmayacak ailesinin yine. Benim ailem her şeyi fazlasıyla yapıyor kayınpederim inşaatta iş yok diyerek kenara çekiliyor. Üstüne bir de nişanlımda para istiyor. Benim babam garson 63 yaşında hala çalışıyor. Çok sinirleniyorum bu olanlara ve sizlerden yardım istiyorum. Nişanlımı ailesine , kardeşine, abisine vs yapmaktan nasıl vazgeçireceğim ? Bir akıl verin Allah aşkına .
İnanın benim de aklım almıyor.Genelde ailelerde yükü byük çeker ama şans işte sizi bulmus aynısı bizdede var evlenince soyutladı kendini o aileleri dr allah bildiği gibi yapsın benciller benim aklım almıyor ben kardeşimi kullanamam ya nasıl yapıyorlar
Malesef evlenince öyle olmuyor. Siz birikim yapmak isteyeceksiniz gelecek için,ama eşiniz ailesine verecek. Yaşadığım için biliyorum.İnanın benim de aklım almıyor.
Merhametini kullanıyor resmen.
Nişanlımın da salaklığı tabii kullandırıyor kendini.
Bu konu dışında hiçbir problemimiz yok, çok iyi birbirimizi çok seviyoruz ama ben bu düşüncelerden nasıl kurtulacağım bilmiyorum.
He bize de yapılması gerekenleri eksik etmez biliyorum ama bakalım..
Gercekten de yokmus sorununuz, garsonluk yapan emekcı babanın paralarını nisanlına yedirmen, borcların basını alıp gitmesi dısında..Çok üzgünüm gerçekten. Ayrılmak istemiyorum çünkü bizim ikimizin aramızda bir
Problemimiz yok ve gayet huzurluyuz. Tek sorunumuz bu ama bu da büyük bir sorun. Bayram iznine geldiğinde askerden son kez konuşacağım bu konuyu.
pandemi yüzünden evlenememişler yoksa şimdi hamile takvimi bile eklemiştiAynı sorun 2019da da varmış siz ayrılmayıp evlilik yoluna girmişsiniz. Nikâh tarihiniz belli. Yaşayıp görün ne diyelim. Erkek kıtlığı da yok. Vazgeçemiyorum seviyorum dersin evlenince de bi durumlar yüzünden sevgi de kalmaz.
Çalışıp kazandığınızi verirsiniz baskaalrina. Millet kazandığını harcar gezer tozar araba alır vs. Siz de onun borcu şunun telefonu diye diye dolasirsiniz.
Bir gün aklı başına gelir nisanınızın yapmasaydın derler kıymeti kalmaz.
Bilakis insanın kendine yaptığını başka kimse yapmıyor.Kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor gercekten![]()
Evet çok haklısınız evlenip yaşamadan anlayamıyor bazı kafalar. Evlenince de çocuk var kocam borç yaptı ödeyemiyoruz ayrılmak istiyorum yazıyorlar buradaBilakis insanın kendine yaptığını başka kimse yapmıyor.
Burada sen giderken dönen tecrübeli kadınlar seni kendinden korumaya çalışıyor ama nafile, sen illa yaşayarak görecek insanlardansın...
Arkadaşlar karıştırdığınız bir sey var.
Babamla ilgili konuları okuyup burda cevap vermişsiniz ama ben babamın parasını kimseye yedirmedim. Borç aldım bir ay sonra odettirdim onu. Babamla ilgili hassasimdir ve bu dünyada en çok sevdiğim insandır konuları birbirine karıştırmayın.
Evet borçlarla ilgili sıkıntımız var ve bunu nasıl cozebilirim diye tecrübeli olanlara sormaya geldim.
Onun dışında dalga geçer gibi konusamazsiniz şimdi hamileydi felan nereden biliyorsunuz bunu?
Dedikleriniz konusunda haklı olabilirsiniz ama üslup denen bir şey var. Biraz dikkat edin. Sizlerin hiç sorunu yok mu hiç buraya konu acmadiniz mi ?
Ayrılırım, ayrılmam vs. Ayrıl diyenlere saygım sonsuz. Yol gosterenlere de teşekkür ederim ama diğerleri kendinize gelin burası insanların hayatlarıyla dalga geçme yeri değil.
Kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor gercekten![]()
Nişanlı suçlu olabilir mi yaya biz naptık ki neden en sonunda suçlu biz oluyoruz