Bence bazı seyleri birbirine karıştırmamak lazım .
Evet nişanlınız ailesine yardim ediyor ama,sizi gözü görmüyor mü?Atıyorum,abisine telefon aldı ama size de hayatim bak camasir makinasi aldim evimiz icin diyor mu?
Bir yorumuzda kontor gönderdiginizden bahsetmissiniz.
Demek ki adamın maddi durumu vasat. Kontör kac lira ki?
Kontor alamayan adam nasıl evlencek?
Siz ailesine yardim ettiği icin mi bu durumda oldugunu dusunuyorsunuz eger oyle ise kusura bakmayin ama nişanlınız saf ötesi yani başka kelime kullanmiyorum kırıcı olmasın diye
Bakın,benim babamın cok parası vardı. Bundan 10 15 sene önce bizde lise cagindaydik. Halamla kocasi emeklilerdi. Bi ev sattilar,otekini aldilar. Biseler biseler bir ara durumlari cok kötüydü falan babam yardim etmisti.
Ben annemin bise dedigini hatirlamiyorum sonucta bizde kolejde okuyorduk evimizde eksigimiz yoktu
Sonra sonra gecen sene babamin durumu cok kötü oldu. Halam babama 16 bin lira para vermis. Bu zamanda yani.
Babamda durumunu duzeltti borcunu odedi galiba geçenlerde
Bunlar dert bile degil,bence mesele bile degil.
Bakın benim kaynanam yalnız birisi. Rahmetli esinden maasi var arti calisiyor.Geciniyor tek olduğu icin evime gelmis gecen koca torbada salatalik almis ondan once geldi hediye aldı. Gecen hafta bi yere gittik bardak beğendim aldı hemen.
Simdi bu kadinin durumu kötü olsa esim para yollasa vs vs ben ses cikarmam. Bu dunya yardimlasma dunyasi. Ben eminim esimin isleri kötü gitse vs kaynanam yardim eder. Para da verir.
Ama aileyi somurmek veya evladi sömürmek baska birsey.
Bende aileme yardim ettim.
Para da verdim.
Bunlar gercekten mesele degil. Tabi suanda onceligim eşim,kendi yuvam. Simdi anam babam kizkardesim benden para istese yok diyemem.varsa tabiki yok demem.
Bunlar gercekten sorun değil. Ogun para istedi kardesim benden. Babam daha maasini almamış. Biseler lazimdi kendisine. Aldım kredi kartını esimin,gittim markete sampuan tarzi seler lazımdı. Gel ablam dedim aldim kendisine esim agzini acip bisey deemedi. Diyemez. Ben ona 500 lira versemde bise demezdi.
Yani daha evel aileme daha buyuk meblalar verdigimiz de oldu.
Yalniz su var evlilik arefesinde fazla gereksiz.masraf yapmamak lazim. dugun ne zaman? Ev tutuldu mu? Eger cocuk ailesi tarafindan sürekli somuruluyorsa bu sıkıntıdır. Ayrica kayinbaba haklı olabilir. Insaatlar duruyor adam issizdir. Niye yalan söylesin ki gülüm? Yillarca insaat isciligi yapmamis mi? Biraz pozitif olmaya çalış suclayici düşünme hemen