Nişanlımın akrabalarına olan bağımlılığı

Hee bi de bu işin Ordu lu olmakla,karaddenizli olmakla alakası yok.Tamamen senin nişanlının aile akrabalarının yaşam şekli o.
Kalabalık oluşlarını dedim ben . Benim bildiğim karadenizliler hep kalabalık ailelerdi. Teyze hala boldu yani.

durum senden ziyade nişanlına kalmış canım. illa benm dediğim olacak diye tutturursa biraz zor. ama karşılıklı fedakarlık yaparsanız durum toparlanır zamanla da bi düzen oturtursunuz.
İnşallah düzene oturturuz ..Ben bana kalsa bayramlarda giderim ama onun için bayram dışı zamanlarda gitmeyi bile göze alıyorum . O da yapacak aynı fedakarlığı. Yok diretirse hiç gitmem.

En nefret ettiğim şeylerden biridir, yani kaşabalıkta kimin ne dediği belli değil kimin ne yediği ne içtiği belli değil. Şimdiden söyle ben sevmem sıkılırım filan de

En nefret ettiğim şeylerden biridir, yani kaşabalıkta kimin ne dediği belli değil kimin ne yediği ne içtiği belli değil. Şimdiden söyle ben sevmem sıkılırım filan de
Aynen ne anlıyorsunuz ki o kadar kalabalıktan başım ağrır benim.Söyledim hoşlanmadığımı geçiştirdi bakalım konu tekrar açılsın bu sefer kesin ve net söylücem görüşümü ki ısrar etmesin.

bende samsunluyum öyle bir durum yok yani bizde
bayram felan olsa neyse de diğer türlü bilmiyorum
Karadenizliler böyledir demedim karadenizliler kalabalık olur dedim benim tanıdıklarım kalabalık ailelerdi . Yoksa ben nişanlımınkiler gibi bir akrabalık ilişkisini bir yerde görmedim. Çok sıkıcı .

Ama sen içinde doğup büyümüşsün alışmışsın . Ben alışkın değilim bizde yoktur böyle.

bunları göze alarak evlenin

bu saatten sonra ne onlar değişir ne de eşin
sen gitmesende geleceklerdir
gelene hayır diyebilecek misiniz? ona gel dedim buna hayır demeyeyim diyecek hepsini kabul etmek durumunda kalacaksınız
Toplanıp 40 50 kişi gelmezler diye düşünüyorum. Gelirse de evet kabul etmem. O kadar insana hizmet edemem. Parça parça gelsinler..

benim eşim de Ordu'lu, onlar da kalabalıklar ama çok fazla araya gelmezler neyse ki =) şimdiden gidiş gelişleri azalt hoşlanmıyorsan. yoksa bu böyle devam eder orası belli.

Şimdi zaten gelme gitme yok . Bir kez halasına gittim. Kayınvalidemlere gittiğimde de amcalarına uğradım aynı apartmandalar . O kadar ,gelme gitme yok hiç başkasına gitmedim.

Gelin yabancı yerde iş yapamıyorum dese bir tuhaf olur .. Evet etkileyeceğini bende biliyorum düğün olmadan şu konuyu çözmek istiyorum bir yüz yüze gelelim açıcam konusunu yada ben hiç açmıyım nasılsa akraba delisi nişanlım elbet konuyu açar malum...

Benim de anne tarafım kalabalıktır. Nisanlinin ailesi gibi. Birbirlerini çok sever sayarlar. Biz memlekete gizli gitsek de bazen baskın yeriz ( bebeğim küçük kalabalığa alışkın değil diye ) ama asla o kalabalık beni yormaz. İş mis yiyecek içecek sıkıntı olmaz herkes birlikte yapar toplar. Muhabbet desen hiç bitmez :) çocuklar şimdi telefon filan var susuyor eskiden biz çocukken çok fenaydi :))

Yani ne olursa olsun şu gurbette en çok özlediğim şey o kalabalık... esim in ailesi çok az, birbirlerine bağlı değiller o bile seviyor artık :)

Ama siz nisanlinizla mutlaka konuşun. Çünkü oraya gitmek ister...

Üzgünüm cnm asla ve asla değiştiremezsin. Ordulular koloni halinde Yaşar böyle saçma bir dünya görüşleri var. Eşim Ordulu. Sana şunu söyleyim, akrabalarla olmasa bile kendi çekirdek ailesiyle hep böyle içli dışlı olacak. Öyle bağımsız bir hayat bekleme

Ben de kalabalığa hiç gelemem. Nişanlımın akrabalar da kalabalık da Allahtan öyle gel gitleri çok olmaz. Allah kolaylık versin.

Ayyy ben olsam ayrilirim
Birak nisanliyi kocam olsa bile bosarim bu ne yahu kavimler gocu gibi aile

bence tam tersi baştan söylemesi lazım, yoksa ilerde bana hiç karşı çıkmadın evlenince değiştin der. dürüstçe konuşmuş olmak önemli
konu sahibi sen de biraz ödün vericeksin evlilik bu malesef. öyle her gün gitme ama atıyorum 15 günde 1 filan olabilir. sonuçta eşinin de aile yapısı bu, tamamen değiştiremezsin ki. hiç uyum sağlayamam diyosan da evlenme yıpranırsın. ama tamamen değiştirmeye çalışma

ya kalabalıklık güzel ve insan çok mutlu oluyo sdevdiklerini bir arada görünce de her hafta olunca bayar:) okadar işi kim yapıca:) 2-3 ayda bir olursa o güzel bir olay olur birbirini özlersin falan.

Zaten ayda 2 kere toplanıyorlarmış onu istemiyor konu sahibi. Hayır dese de kavgayla gidecek ve en baştan zıtlık olacak bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…