Nişanlımın akrabalarına olan bağımlılığı

Zaten ayda 2 kere toplanıyorlarmış onu istemiyor konu sahibi. Hayır dese de kavgayla gidecek ve en baştan zıtlık olacak bence.
Ayda iki kere ile mi kalacak ? Bunun kayinvalide ziyareti de var haftasonlarıni onlarla mi geçircem ben ? İki kere o kalabalık yığını olan ortama gitsem bi kere kayinvalide ziyareti birinde kendi aileme gitsem tamam bir ay daki tüm haftasonları ailelere ayrılıyor .

Annesi uzak olun dedi biz de uzak oturacagiz öyle içli dişli olmayı kayinvalidem de istemiyor ki beni sever ve nisanlim tek oğlan ogluna çok duskun ama kadın anlayışlı yani uzak istiyor .Koloni oldukları bir gerçek.

Zaten ayda 2 kere toplanıyorlarmış onu istemiyor konu sahibi. Hayır dese de kavgayla gidecek ve en baştan zıtlık olacak bence.
o zaman evet baştan çok da söylenmemek lazım sonradan onu ayda bir e düşürür, her seferinde eşiyle gitmez nişanlısı. bir de zaten nişanlısının hayatı bu şekilde, bir insanın kim olduğunu çok da değiştiremiyosun zamanla yavaş yavaş adapte olabilir ama çok da zorlamadan, bu 2 taraf için de geçerli tabi
ama şöyle bir şey de var sıra konu sahibine geldiğinde napıcak. ben evde 40 kişi görsem çıldırırım heralde:) yılda 1 defa falan denk gelse olabilir de.

Yok bacım once seni bu ortama sokmayacagiz derler sonra bir bakmıssin o kırk kişiye sen hizmet ediyorsun. Az sesini cikarip bu ne böyle dersen seni uyumsuz olmakla suçlarlar. Bu ise sen bastan girme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…