Nişanlımın annesi telefonda bana ister evlen ister evlenme diyor

bu lafından sonra kaynananı çözmüşsündür.
nerde ne konustugunu bilmeyen, hiiççç gelınım üzülcekmiş alıncakmış kırılcakmış demeyen...
nişanlıyken bunu dediyse evlendıkten sonra her lafı çekınmeden söyleyebilir.
yani çokta umrumda ister gell ister gelmee demiş..
korkulur bu kayganadan...
o resti çektiyse sende çek derim ben..

ben nişanlıma bakarım açıckası
vaktiyle çok problem yaşadım böyle; nişanlım adam olup dengeyi kuramadığından da ayrıldım
şimdi evliyim ve eşim hem nişanlılık hem sevgililik hem de evlilik dönemimizde hep ailesine karşı sözünü geçiren taraf olmuştur
bi keresinde ben memleketlerinde çok sıkılmıştım
kimse konuşmuyor yeğeni odaya kapandı hoşgeldin bile demedi fln
eşim ertesi gün "size ve muhabbetinize doyum olmaz ama biz kaçıyoruz işlerimiz var" dedi ve dönmüştük
onları da kırmadı beni de;

kaynanan neden bu lafı etmiş açıklamamışsın ama şimdiden böyle yüzgöz olman hata bence
konuşulacak birşeyler varsa sen nişanlınla konuşup hallet yada büyükler konuşsun.sen neden kaynananla işi bu boyuta getirdin ki:26:
tabii ne olursa olsun bir kayanana gelinine bu lafı etmemeli.kim olsa bozulurdu üzülürdü
bu kaynana ile işin var gibi geldi bana

bence kayınvalıdenle tartışman hata..bence sessiz kalmalı sorun herneyse nişanlınla çözmeliydin.çünkü insan evladının yaptıklarını soyledıklerını unutur ama gelinin söledıklerını unutmaz .. kalp kırmaya gergınlık yaratmayada gerek yok..artık araya mesafe koymalısın derim ben..

aslında bu olay nişanlınızın gelecekte annesi ve sizin aranızda nerde duracağına dair bir ip ucu olabilir.nişanlınız bu tartışma sonucu naptı?
bizde kayınvalidemle nişanlıyken çok fena tartıştık ama inan sonucu benim için hayırlı oldu eşim direk annesine tavrini koydu bir dahada asla böyle birşey yaşanmadı

neden tartıştığınızı açıklamıyorsunuz. bu durumda yorum yapmak çok ama çok anlamsız olur..

eğer siz haklıysanız ve kadın size bunu dediyse kötü,

siz haksızsanız ve kadın bunu dediyse normal olabilir..

afaki yorumlar havada kalır..

nişanlının pısırıklığı nedeniyle onların halletmesi gereken konuda sen öne sürülmüşsün anlaşılan bu... şu durumda da ben atladım kadında bu lafı söyledi sindiremiyorum diyorsun..
keşke bulaşmasaydın dicem ama temenni ile çözülecek durumda değiliz.. çok özverili davrandığın sevdiğin belli.. henüz nişanlına ve ailesine karşı sabır taşın çatlamamış öyle olmuş olsaydı resti zaten çekerdin... o sebepten o sabır taşını ya hiç çatlatma alttan gir üstten çık o kadınla muhattap olmamanın yollarını bul nişanlın halletsin ya da kadının her dediğine eyvallah çek sesini çıkartma... ha bu arada unutmadan sen nişanlına dikkat et anaları ne kadar şirret olursa olsun karısını ezdirmeyen ne adamlar var...

umarım attığın adım senin için güzel günlerin başlangıcı olur...

yani aslında ayrılmamız gerektiğini söyledim nişanlıma ayrıldık da ama o bizim ayrılacağımıza ihtimal vermiyor.eğer gidersem bak noldu tıpış tıpış geldin diye düşünecek.ben onun ister gel ister gelme diyeceği biri değilim.sindiremiyorum dediği şeyleri.böyle gurur yapmak doğru mu bilmiyorum 4 yıllık ilişki..emek.düğüne 1 ay kala..bilmiyorum.
daha önce de açtım konular nişanlımın ailesiyle ilgili.hep sorun hep sorun.kız tarafı gibiler.

haklısın ama en azından mahalle kavgasına dönüştürmeseydi.ben ona saygısızca bişey demedim ama sonra dayanamadım ben de söyledim.

nişanlın şimdiden seni yalnız bırakmış gibi.annesi sana pek değer vermiyor görünüyor anlattıklarından.evlendikten sonra kaynanaya yakın oturursan işin zor.:18: umarım yakın değilsindir...

bu işi nişanlımın halletmesi gerekiyordu evet.ama yapamadı.nişanlım pek konuşmayı bilmez açıkçası.yani kötü konuşabilir .oyüzden ben dedim düzgünce anlatayım.ama olmadı.inatlaşıyorlar.yani aslında çözülmeyecek bişey yok.inat.
daha öncesinde nişanlım da çok uğraştı.hatta küstü ailesine ben olmaz öyle dedim.ama para bizde,istediğimiz gibi olacak.sen de ister kabul et ister etme diyolar.ben buna üzülüyorum.

Nişanlının pısırık olması parasız olmasından kaynaklanıyor herhalde, kaynanada bu gücü kullanıyor , pısırık erkek el kızını ezdirir

Canım peki eşinin ailesine "ben eşya da para da istemiyorum,olduğu kadar olsun" desen..

mümkün mertebe muhatap olmayin telefonda konusmayn mesela ben 5 aydir nisanliyim daha 1 defa telde konusmadm ancak bize geldiklerinde hal hatir
sorarim 1-2 laf ederim o kadar mesafeli olmak en iyisi

mümkün mertebe muhatap olmayin telefonda konusmayn mesela ben 5 aydir nisanliyim daha 1 defa telde konusmadm ancak bize geldiklerinde hal hatir
sorarim 1-2 laf ederim o kadar mesafeli olmak en iyisi

farklı şehirlerdeyiz gidip gelme yok zaten.nişanlanmadan önce telde konuşurduk.nişan döneminde nadir konuştuk.ama nişanlanmadan önce "5 tane zehrayı cebinden çıkarır "diyodu.artık önemi yok zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…