Seviyorum tabi ama korku var sanırım. Çıplak kalmak bu kadar yakın olmak zor geliyor. Konumuz bu değil aslında. Bu benim kararım. Tartışmak istemiyorumm.
Sen öğrenci olduğunu dile getirince bende kendi konumumdan bahsettim tabi ki size ne ? Ben hıv den bahsetmiyorum artık Bağırsakların ne işe yaradığını bilirsin dimi ? Ters ilişki yaşayıp bağırsaklarına neler olmuş bir araştır bence. ben bire bir şahit oldum da senin haberin yok sanırım
Daha çok araştırma yapmanı tavsiye ederim ben sağlık sektöründeyim ve bu sorunları yaşayanları çokça görüyorum... benim buradaki niyetim birşeyler yaparken Biraz düşünün lütfen kendi sağlığınıza dikkat edin sonuçları çok acı oluyor çok...Benim bildigim bu tecavüzlerde oluyor ancak. Milyonlarca insan anal iliski yasiyor. Gay olanlarda anal iliski yasiyor. Hepsi bagirsak sorunumu yasiyor sence? Diger yorumlarini görmedim fakat bu kisisel istegi yaftalamak neden? Niye hemen hastaliga baglaniyor?
O halde hele Türkiyede vajinal iliski daha sakat. Erkekler o kadar sert ki, kanin gelmesini normal buluyorlar. Bu kana hatta farkli farkli anlamlar yüklüyorlar. Bu mu saglik? Bu mu normal?
İşte en başından beri anlatmak istediğim bu olayı anal ilişki yaşamıyor diyeye getirdiler çünkü anlamak istediklerini anliyorlarBir kadını zorla anal ilişkiye ikna etmeye calisan adami da elestiririz,
Evlilik arifsinde ben iliskiye hazır degilim diyen adami da. Cinsellik konularini okuduysaniz, evlendikten sonra iliskiye girmek istemeyen ya da cinselligi tamamen renksiz sadece gorev icabi yapan adamlarin da nasil elestirildigini gormus olmalisiniz, madem seks istemiyorsu neden kadinin başını yakti diye elestirilen suruyle adam var ve siz o adamlarin kadin versiyonusunuz işte. Evlenicem ama agzi degmesin, iliskiye hazir degilim, korkuyorum vs vs eee neden evleniyorsunuz o zaman? Evcilik oynamak icin mi?
Elbette düşünüyorum. Zaten kendimi artık hazırlamak için tüm çabam. Söylenen herşey çok kıymetli ve düşünecegim elbetteTartışmak için yazmadım açıkçası, kendinizi kötü hissettirdiysem özür dilerim.
Sadece bir şeylerin yolunda olmadığını düşündüm.
6 yıl epey yeterli bir süre ama kaçınmışsınız yüzleşmekten.
Ya kendinizi iyi tanımıyorsunuz, ya yüzleşemeyecek kadar korkuyorsunuz.
Iki türlü de evlilikten once kendi içinizde çözmeniz gereken şeyler var.
Imza atıldığında sihirli değnek değmeyecek.
Evlilik içinde bunları çözmek gördüğüm kadarıyla daha zor. Cünkü bunca zamandır ertelediginiz şeyler için artık sebebiniz kalmayacak.
Artık evlisiniz ve hala kaçınıyorsanız bu sefer baskı altında çözmeye çalışacaksınız.
Üslûplar yada bu kadar açık konuşmak sizi rahatsız etmiş olabilir, ama biraz söylenenleri düşünün derim.
Evet meraklıyım ve soruyorum sonra da cevapları rahatsız etti ilk kez. Daha da sormam zaten. Kendimi hazırlamaya çalışıyorum o da bunun farkında. Aslında biraz bunlar için konuşuyoruz. Belki de fikrim yok diye tepkim ama anal ilişki gerçek anlamda bana kendimi kötü hissettirir. Bunu istemem. Onun bunu yaşaması da bana biraz anormal geldi. Belki de değildir zamanla anlayacağımİlişkiniz bana pek sağlıklı gelmedi. Ya dini hassasiyetleriniz olmalı ya da karşınızdaki insana güvenmiyor ve çekici bulmuyor olmalısınız. Dini açıdan cinsellikten uzak duran insanlar da çabuk evleniyor zaten 6 sene uzatmıyor bence
Nişanlınız olgun ve normal fikirlere sahip. Siz de olgunsunuz tabii ki ama hiç fikriniz olmayan bir konu hakkında konuşup şu olmaz bu olmaz diye kararlar almanız saçma olmuş. Fikirlerinizin zamanla değişeceğini düşünüyorum.
Sormamam gereken soruları ben de hep soruyorum. Çünkü meraklının tekiyim Allah affetsinSormuşsunuz artık neden sordum diye üzülmeyin. Nişanlınızın üstüne gitmeyin. Bu konulara uzak olduğum için aşırı tepki verdim sanırım gibisinden bir konuşma yapıp konuyu kapatın bence.
Ama dediğim gibi ben bu tür ilişkileri ve devamında gelen evlilikleri sağlıklı bulmuyorum.
Siz de rahat edersiniz tövbe ya. Ayrılmaz merak etmeyin seviyoruz birbirimizi :)Ay adam inşallah sizden ayrılır da kurtulur
Evet çok ütopik tamam.6 yıllık birliktelikte bi taraf aktifken hiç sevişmemek bana ütopik geliyor bizim bi arkadaş vardı işini eline aldı düzenini kurdu 8 senelik sevgilisiyle evlendi aralarında cinsellik yoktu ama düzenli olarak başka kadınlarla sevişirdi ve o başka bu başka derdi sevgilisinin gözünde de tam bir ideal erkekti ben sizin uzun süredir aldatıldığınızı düşünüyorum bana erkek arkadaşınız gram inandırıcı gelmedi ha şimdi bizim arkadaş nasıl evlendi çocuğu oldu o kızdan güya o ayrı bu ayrıydı ama hala başkalarıyla sex yapmaya devam ediyor. Cinsel olarak aktif Bir erkek ya da kadın psikolojisi bozuk değilse cinsellikte travma yaşamamışsa biriyle sevgili olup 6 sene boyunca saygı duymak adı altında sex orucuna girmesine hiç bir şekilde inanmam ben, doğaya aykırı kimse kimseyi kandırmasın bunun doğal gidişatı şudur aktif kadın ya da erkek pasif birine denkgelir ve o kişi istemiyorsa bir süre sonra o ilişki aktif olanı tatmin etmemeye başlar ve ayrılırlar ya da koskoca 6 yıl sonra evlenilmez 1-2 sene sonunda evlenilir.
konu açıp fikir danismis veya yanlış değerlendiriyor ihtimalimi düşünmüş olabilir miyim ? Her konuda böyle laf olsun diye yorum yapan yok mu oluyorum. Okuma arkadaşım o zaman şimdi de niye konu actin tartışması. Sizi ilgilendirir mi ? HayırKonunzun amaci ne
Bile bile geriyorsunuz ortamı bence
Size anormal gelen nisanliniza normal geliyordur
Hata evlendikten sonra sizede normal gelebilir
Belki hoşlancaksınız, bilemesiniz denemeden
Adam zorla anal yapalım dememiş, istemessen zorlamam demiş.
Ayrılmak istiyorsanız ayrılın
Devam etceksiniz edin
Burda anketmi oluşturuyorsunuz. Çoğunluk ne derse ona göremi karar verceksiniz ben anlamadım ki
evet kesinlikle anal ilişki yaşayanların normal bir dışkılaması olmuyor. çünkü orası direkt olarak bağırsaklara bağlı. kaldı ki dışkılama esnasında zorlanınca bile hemoroid oluyorsun. hele ki ilişkiye girersen çok ama çok başka sorunlar olması zaten iki kere iki dört. bunun için doktor olmaya gerek yok. hepimiz bunu yaşıyoruz zaten. aklı olan bunu bilir.Benim bildigim bu tecavüzlerde oluyor ancak. Milyonlarca insan anal iliski yasiyor. Gay olanlarda anal iliski yasiyor. Hepsi bagirsak sorunumu yasiyor sence? Diger yorumlarini görmedim fakat bu kisisel istegi yaftalamak neden? Niye hemen hastaliga baglaniyor?
O halde hele Türkiyede vajinal iliski daha sakat. Erkekler o kadar sert ki, kanin gelmesini normal buluyorlar. Bu kana hatta farkli farkli anlamlar yüklüyorlar. Bu mu saglik? Bu mu normal?
Yalnız bu ciddi sorun.Seviyorum tabi ama korku var sanırım. Çıplak kalmak bu kadar yakın olmak zor geliyor. Konumuz bu değil aslında. Bu benim kararım. Tartışmak istemiyorumm.
Konuştuk paylaştık ve biraz uzaklaştım haliyle şaşkınlık yaşadım. Abartmıyor musunuz ? Sanki adama hakaret ettim. Bir türlu şaşkınlık yaşadım o da bunu anlamaya çalıştıHayır bu adam bundan sonra size herhangi bir konuda bir soru sorduğunuzda dürüstçe cevap vermeyecek, veremeyecek. Soğudum ne demek ? Bu kadar kolay mı? Anal oral zıkkımsal her türlü cinsel hayatımla ilgili, geçmişime dair bir soru sorulsa nişanlım tarafından, doğruyu söyleyince de benden soğuduğunu tiksindiğini söylese ve mesafe koysa o yüzüğü kafasına geçiririm. İnsanlarla evleniyorsunuz diye o insan sizin mülkiyetiniz olmuyor! Kimseyi geçmişiyle yargılayamaz suçlu hissettiremez psikolojik şiddet uygulayamazsınız! Elbette ilkeleriniz olabilir, bana gelmez, ben kaldıramam der ayrılırsınız. İnsanları değiştirmeleri telafi etmeleri mümkün olmayan konularda böyle kötü hissettirmeye hiç hakkınız yok.
Oyle olmaz merak etmeyin. Ne dert oldu neden sevismedigimizYalnız bu ciddi sorun.
6 yıldır tanıdığınız, sevdiiniz biriyle çıplak olmak tabu değil olsa olsa travmatik bir durumdur.
Kuzenim böyle bir kızla evlendi ve çok mutsuz. Kız utandığı için sadece gece ve karanlıkta sevişiliyor. İlişki bitince kız diğer köşeye kıvrılıp yatıyormuş. Kuzen "aramıza tır sığar" diyor. Çocuğu olduğu için boşanamıyor da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?