Çok ayıp etmiş.Biraz argo söylemiş canım.
2000 tl ona girdi yazmış. Ben bu şekilde yazmak istemiştim. Bu dalga geçilecek bi konu mu?
Biraz argo söylemiş canım.
2000 tl ona girdi yazmış. Ben bu şekilde yazmak istemiştim. Bu dalga geçilecek bi konu mu?
Bacım sen de bütün konularda ruh hastası, psikopat sapik demeden bütün adamlara şans tanıyın diyosun. Dün de ailesinin kakalamaya çalıştığı şizoid bı manyağı anlatırken konu sahibine biraz daha tanıyın evlenince düzelir belki filan diyordun. Troll müsün gerçekten yokluk mu çekiyorsun anlamadımşimdi yine beni linçlerler ama yinede yazayım :))) ben hiç anaormal bi durm göremedim . çünkü erkekler böyle , bu gerçek işimize gelmesede gerçek bu .
hadi nişanı bozdun , daha iyisisni bulabilecekmisisnin. bütün ortamı olan erkekeler böyle. ayrıca masraf olayıda doğruyu söylemiş. gerçekten gerek siz masraflaı olan geleneklarimiz. tek sorun buysa , görmemezlikten gelin derim. bundan sonra dikkatli olur takip edemezsiniz.
Ben olsam böyle gözü kaşı ayrı oynayan birisiyle bile bile evlenmem net.Bu adamda göz flörtü var. Beni rahatsız ediyor.
Gözleri kör olsun demiyorum. Yanında ben varken de karşıdaki bi kadına hayatında hiç kadın görmemiş aç gözlüler gibi de bakmasın. Dün de aynısını yaptı. Bi kadına gözlerini dikmiş 3-4 kez bakıyor. Ben böyle sapıkça davranmasını istemiyorum yanımda. Kabul da etmiyorum.
Evet doğru. Bu şekilde iğrenç bi dilleri var.şimdi yine beni linçlerler ama yinede yazayım :))) ben hiç anaormal bi durm göremedim . çünkü erkekler böyle , bu gerçek işimize gelmesede gerçek bu .
hadi nişanı bozdun , daha iyisisni bulabilecekmisisnin. bütün ortamı olan erkekeler böyle. ayrıca masraf olayıda doğruyu söylemiş. gerçekten gerek siz masraflaı olan geleneklarimiz. tek sorun buysa , görmemezlikten gelin derim. bundan sonra dikkatli olur takip edemezsiniz.
Oturdum usenmedim empati yaptimKızlar selam.
1 yıllık nişanlıyım, ciddi bir ilişkim var. Evlilik hazırlığı yapıyoruz sürekli alışveriş yapıyoruz ev için, ailelerimiz uyumlu, nişanlımın kendisi de çok anlayışlı. Bana değer verdiğini hissettiriyor. Ama bütün bunlara rağmen arada çıkan küçük sorunlar oluyor bunlardan birisi de dün oldu.
Dün iş dolayısıyla nişanlım whatsapp web'e benim laptop'ımdan bağlandı. Ben de o sırada bi sunum hazırlamaya devam ediyordum ve wp bildilerimleri bana gelmeye devam etti. Ben hiçbir şekilde kontrol bile etmedim kiminle konuştuğunu, kimlerin ne yazdığını. Erkek wp grubundan sürekli sürekli mesaj geliyordu hani şeytan mı dürttü denir artık bilmiyorum ben de sadece erkekler bütün doğruları kendi aralarında konuşur diye aralarında da neler geçtiğini merak ettiğim için bildirimlere baktım.
Çoğunuzun tahmin ettiği gibi aralarında iğrenç konuşmalar geçiyor. Nişanlım bunların hiçbirine dahil olmamış ama biz daha sevgiliyken o da gruba şunları yazmış:
Çalıştığı yere gelen müşteleriler için buraya bebek gibi kızlar geliyor sevgilim olmasa ben neler yapardım burda siz tahmin edin kendimi elinde telefonla batak oynayan dayılar gibi hissediyorum gibisinden bişey yazmış. Erkek arkadaşları da bunun gevezeliğini yapmış.
Ben şimdi bu olayı atlatamıyorum. Erkeklerin aklından gerçekten hayatında ciddi biri olsa da böyle düşünceler geçiyor mu? Bu durumla karşılaşan var mı?
Bir de nişanlamamıza yakın yüzükler alınırken o konuyla ilgili bi yorum yapmış. Çok masraf oluyor evlenmeyin falan demiş. Onun dışında annem nezaket gösterip ona yüzük almışken edepsizce yorumlamış bu olayı. Olan annesine oldu o ödedi gibi bir yorum yapmış.
Sizce ben ona bu iki konuyu ona açmalı mıyım? Şu an aşırı soğuk davranıyorum. Yaklaşık 1 yıl önceki olaylar ama toparlayamıyorum.
Bı de kaşı gözü oynuyor sapik gibi biseymiş nişanlısının yanında bileOturdum usenmedim empati yaptimkizlarla ilgili konusmalarina cok takilmazdim cunku ben de begendigim dizilerdeki erkekleri gruba falan atarim geyik doner. Orasi tamam. Arkadaslarinin evlilik gereksiz muhabbeti de tamam. Bence de oyle cunku hele su ekonomik ortamda. Gereksiz diye konusulur da o yola giren herkes bu masraflari oder pasa pasa. Hadi o da tamam.
Amaaa anneme oyle diyecek adamin var yaaa agzina kurekle vururum kurekle. Aslinda annenize bir sey demek istememis arkadas ortaminda kendini rezil bir sekilde evlilige hazir konduguna dair imalarda bulunmus. Cunku eziyolar bu konuda birbirlerini. Ama ne olursa olsun bu dil eziklik dilidir nettt...o lafi sindirsem ezik erkekle ne isim var derim. ben olsam ayrilir kime girdi simdi bir daha bak bakalim derdim de ben pek sallamiyorum bu erkek islerini artik. Cogu kadin emek, zaman vs... Falan der.
Ya cogu erkek cidden oyle bakiyor gerek gizli gerek alenen de bu kadar rahatsiz edici yapmasiBı de kaşı gözü oynuyor sapik gibi biseymiş nişanlısının yanında bile
Şu şeytan da hep dürtüyor ya. Bütün suç şeytanda zaten. Açık açığa merakıma yenildim baktım deseniz daha inandırıcı olurdu. Çünkü nişanlınıza zaten güvenmiyormuşsunuz. Sizi rahatsız eden nişanlınızın hareketleri. O muhabbetleri boş verin de siz nişanlınızın davranışlarına odaklanınKızlar selam.
1 yıllık nişanlıyım, ciddi bir ilişkim var. Evlilik hazırlığı yapıyoruz sürekli alışveriş yapıyoruz ev için, ailelerimiz uyumlu, nişanlımın kendisi de çok anlayışlı. Bana değer verdiğini hissettiriyor. Ama bütün bunlara rağmen arada çıkan küçük sorunlar oluyor bunlardan birisi de dün oldu.
Dün iş dolayısıyla nişanlım whatsapp web'e benim laptop'ımdan bağlandı. Ben de o sırada bi sunum hazırlamaya devam ediyordum ve wp bildilerimleri bana gelmeye devam etti. Ben hiçbir şekilde kontrol bile etmedim kiminle konuştuğunu, kimlerin ne yazdığını. Erkek wp grubundan sürekli sürekli mesaj geliyordu hani şeytan mı dürttü denir artık bilmiyorum ben de sadece erkekler bütün doğruları kendi aralarında konuşur diye aralarında da neler geçtiğini merak ettiğim için bildirimlere baktım.
Çoğunuzun tahmin ettiği gibi aralarında iğrenç konuşmalar geçiyor. Nişanlım bunların hiçbirine dahil olmamış ama biz daha sevgiliyken o da gruba şunları yazmış:
Çalıştığı yere gelen müşteleriler için buraya bebek gibi kızlar geliyor sevgilim olmasa ben neler yapardım burda siz tahmin edin kendimi elinde telefonla batak oynayan dayılar gibi hissediyorum gibisinden bişey yazmış. Erkek arkadaşları da bunun gevezeliğini yapmış.
Ben şimdi bu olayı atlatamıyorum. Erkeklerin aklından gerçekten hayatında ciddi biri olsa da böyle düşünceler geçiyor mu? Bu durumla karşılaşan var mı?
Bir de nişanlamamıza yakın yüzükler alınırken o konuyla ilgili bi yorum yapmış. Çok masraf oluyor evlenmeyin falan demiş. Onun dışında annem nezaket gösterip ona yüzük almışken edepsizce yorumlamış bu olayı. Olan annesine oldu o ödedi gibi bir yorum yapmış.
Sizce ben ona bu iki konuyu ona açmalı mıyım? Şu an aşırı soğuk davranıyorum. Yaklaşık 1 yıl önceki olaylar ama toparlayamıyorum.
Bu adamda göz flörtü var. Beni rahatsız ediyor.
Gözleri kör olsun demiyorum. Yanında ben varken de karşıdaki bi kadına hayatında hiç kadın görmemiş aç gözlüler gibi de bakmasın. Dün de aynısını yaptı. Bi kadına gözlerini dikmiş 3-4 kez bakıyor. Ben böyle sapıkça davranmasını istemiyorum yanımda. Kabul da etmiyorum.
Bir gün üniversitedeyiz yurttan çıktık çarşıya inecegiz. Bizle beraber bir kız daha çıktı aynı anda. Dış Kapıda sevgilisi bekliyormuş. Cocuk başladı bu ne çok kısa, git değiştir hemen vs. Kiz da ciddi ciddi gitti. Neyse biz otobüs bekliyoruz hemen yurdun önünde zaten 3 kızız. Başladı bizi kesmeye ama nasıl suzuyor rahatsız olduk acayip otobüsün geleceği yönün tersine döndük. Yani bir de böyleleri kendini bu şekilde de belli edebiliyor. Kendini bildiği için kız arkadaşına etek giyme vs diyor. Yillar oldu ama umarım o kıza ayrılıp akillanmistirerkek muhabbeti için bişey diyemiyorum hepimiz genç ve sağlıklı insanlarız, güzele güzel seksiye seksi deriz yani yapacak bişey yok. zaten sevgilisi olduğu için kendini o kızlardan soyutladığını ifade etmiş. demek ciddi anlamda ihanet etme düşüncesi yok yani.
masraf konusunda da haklı, masraflı yani evilik.
ama ben o kaş göz oynama, başka kadınlara bakma olayından çok tiksindim şu an. bence asıl sorun bu yani. adına göz flörtü mü dersin ne dersin bilmem ama sevgilisinin, nişanlısının yanında başka kadına göz dikip bakmak çok sapıkça, iğrenç. böyle erkekler biz kadınları çok rahatsız ediyor bakışlarıyla.
Biraz argo söylemiş canım.
Nişanlının arkadaşlarına attığı mesaj olan annesine oldu şeklinde değil "annesine girdi" şeklinde miydiEvet doğru. Bu şekilde iğrenç bi dilleri var.
Görmemezlikten gelinecek bi durum değil benim için yüzük hakkında yaptığı yorum.
O yüzüğü parmağından alıp sokağa fırlatıp şimdi sana girdi asıl dedikten sonra rahatlarım ben ancak.
ona bişey olmaz . bir ay sonra bulur birirni. çok örnekleri var. bizizm gibi duygusal değillerr. boşanan çok arkadaşım var, anne evine dönüp çocuk bıkıyorlar. trawmaları atlatamadı. adamlar hemen yeni birirni buldu ayda bir çocuk görüyor. eğer içinize sinmiyorsa ilerdede sinmez .Evet doğru. Bu şekilde iğrenç bi dilleri var.
Görmemezlikten gelinecek bi durum değil benim için yüzük hakkında yaptığı yorum.
O yüzüğü parmağından alıp sokağa fırlatıp şimdi sana girdi asıl dedikten sonra rahatlarım ben ancak.
Özgüvenini düşürüyor. Paranoyak yapıyor seni, sanki bilmiyor mu gördüğünü?! Sinirlendim bu ne ya.Bu adamda göz flörtü var. Beni rahatsız ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?