Nişanlımın erkek arkadaşlarıyla olan saçma konuşmaları

şimdi yine beni linçlerler ama yinede yazayım :))) ben hiç anaormal bi durm göremedim . çünkü erkekler böyle , bu gerçek işimize gelmesede gerçek bu .

hadi nişanı bozdun , daha iyisisni bulabilecekmisisnin. bütün ortamı olan erkekeler böyle. ayrıca masraf olayıda doğruyu söylemiş. gerçekten gerek siz masraflaı olan geleneklarimiz. tek sorun buysa , görmemezlikten gelin derim. bundan sonra dikkatli olur takip edemezsiniz.

erkekler arasındaki karı kız muhabbetine hiç takılmam ben de kız arkadaşlarımla yapıyorum çünkü. yani evli olmasam şunu götürürüm bilmemne derim bunlar geyiktir.

ama kayınvalidesi olacak eşinni annesi olacak insanın arkasından edepsizce konuşması beni de çok rahatsız ederdi.

Bacım sen de bütün konularda ruh hastası, psikopat sapik demeden bütün adamlara şans tanıyın diyosun. Dün de ailesinin kakalamaya çalıştığı şizoid bı manyağı anlatırken konu sahibine biraz daha tanıyın evlenince düzelir belki filan diyordun. Troll müsün gerçekten yokluk mu çekiyorsun anlamadım

Ben olsam böyle gözü kaşı ayrı oynayan birisiyle bile bile evlenmem net.

Evet doğru. Bu şekilde iğrenç bi dilleri var.
Görmemezlikten gelinecek bi durum değil benim için yüzük hakkında yaptığı yorum.
O yüzüğü parmağından alıp sokağa fırlatıp şimdi sana girdi asıl dedikten sonra rahatlarım ben ancak.

Oturdum usenmedim empati yaptimkizlarla ilgili konusmalarina cok takilmazdim cunku ben de begendigim dizilerdeki erkekleri gruba falan atarim geyik doner. Orasi tamam. Arkadaslarinin evlilik gereksiz muhabbeti de tamam. Bence de oyle cunku hele su ekonomik ortamda. Gereksiz diye konusulur da o yola giren herkes bu masraflari oder pasa pasa. Hadi o da tamam.

Amaaa anneme oyle diyecek adamin var yaaa agzina kurekle vururum kurekle. Aslinda annenize bir sey demek istememis arkadas ortaminda kendini rezil bir sekilde evlilige hazir konduguna dair imalarda bulunmus. Cunku eziyolar bu konuda birbirlerini. Ama ne olursa olsun bu dil eziklik dilidir nettt...o lafi sindirsem ezik erkekle ne isim var derim. ben olsam ayrilir kime girdi simdi bir daha bak bakalim derdim de ben pek sallamiyorum bu erkek islerini artik. Cogu kadin emek, zaman vs... Falan der.

Bı de kaşı gözü oynuyor sapik gibi biseymiş nişanlısının yanında bile

Bı de kaşı gözü oynuyor sapik gibi biseymiş nişanlısının yanında bile
Ya cogu erkek cidden oyle bakiyor gerek gizli gerek alenen de bu kadar rahatsiz edici yapmasibu adam olmamis ya net. En az 10 yili var.

Şu şeytan da hep dürtüyor ya. Bütün suç şeytanda zaten. Açık açığa merakıma yenildim baktım deseniz daha inandırıcı olurdu. Çünkü nişanlınıza zaten güvenmiyormuşsunuz. Sizi rahatsız eden nişanlınızın hareketleri. O muhabbetleri boş verin de siz nişanlınızın davranışlarına odaklanın

erkek muhabbeti için bişey diyemiyorum hepimiz genç ve sağlıklı insanlarız, güzele güzel seksiye seksi deriz yani yapacak bişey yok. zaten sevgilisi olduğu için kendini o kızlardan soyutladığını ifade etmiş. demek ciddi anlamda ihanet etme düşüncesi yok yani.

masraf konusunda da haklı, masraflı yani evilik.
ama ben o kaş göz oynama, başka kadınlara bakma olayından çok tiksindim şu an. bence asıl sorun bu yani. adına göz flörtü mü dersin ne dersin bilmem ama sevgilisinin, nişanlısının yanında başka kadına göz dikip bakmak çok sapıkça, iğrenç. böyle erkekler biz kadınları çok rahatsız ediyor bakışlarıyla.

işte boyle olaylar oluyor sonra kızlar evlenınce duzelır degısır sanıyor evlenıyorlar konu acıyorlar
bızde dıyoruz kı adam kendını ılla bellı etmıstır hıc mı farketmedınız
sonra da ayrıntı verıyorlar bıle bıle lades demıssınız kendı dusen aglamaz dıyoruz

bunları neden yazdım
sız o duruma gelmeyın boyle seyler onemlı seyler dıye parmagımla gosterıyorum bakın

Bir gün üniversitedeyiz yurttan çıktık çarşıya inecegiz. Bizle beraber bir kız daha çıktı aynı anda. Dış Kapıda sevgilisi bekliyormuş. Cocuk başladı bu ne çok kısa, git değiştir hemen vs. Kiz da ciddi ciddi gitti. Neyse biz otobüs bekliyoruz hemen yurdun önünde zaten 3 kızız. Başladı bizi kesmeye ama nasıl suzuyor rahatsız olduk acayip otobüsün geleceği yönün tersine döndük. Yani bir de böyleleri kendini bu şekilde de belli edebiliyor. Kendini bildiği için kız arkadaşına etek giyme vs diyor. Yillar oldu ama umarım o kıza ayrılıp akillanmistir

Biraz argo söylemiş canım.
2000 tl ona girdi yazmış. Ben bu şekilde yazmak istemiştim. Bu dalga geçilecek bi konu mu?

Adam terbiyesiz ve seni sevmiyor. Bu adam ile evlenilmez. Seven, aşik olan bir adam "keşke nişanli olmasaydim daa.." demez. Bunu en fazla bir duygu yoksunu hanzo bir ergen der.

Yetişkin, olgun bir adam böyle şeyleri söylemez. Hele seven adam...

Hadi diyelim umursamiyorsun seni sevip sevmemesini, annen için söyledikleri yenilir yutulur değil. O bahsettiğim hanzo ergen bile bunu demez. O yüzügü ben güneşin görmediği yerine yerleştirip ayrilirdim. Tereddüt edilcek bişey bile değil.

Nişanlının arkadaşlarına attığı mesaj olan annesine oldu şeklinde değil "annesine girdi" şeklinde miydi

ona bişey olmaz . bir ay sonra bulur birirni. çok örnekleri var. bizizm gibi duygusal değillerr. boşanan çok arkadaşım var, anne evine dönüp çocuk bıkıyorlar. trawmaları atlatamadı. adamlar hemen yeni birirni buldu ayda bir çocuk görüyor. eğer içinize sinmiyorsa ilerdede sinmez .

Özgüvenini düşürüyor. Paranoyak yapıyor seni, sanki bilmiyor mu gördüğünü?! Sinirlendim bu ne ya.

Yanınızdayken başkalarına bakan kişinin gönlü sizde değildir, konfor alanısınızdır. Aşk yok sanırım, alışkanlık var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…