dünkü yorumumda ilk oturmadaki konuşma için yazmıştım. konu sahibi nin sonra ki yazılarında 1 ay yazısını görünce msjı silmek istedim ama silemedim. ilk oturuşta insan heyecandan saçmalayabilir normaldır. ama 1 ay saçmalamaz.Bacım sen de bütün konularda ruh hastası, psikopat sapik demeden bütün adamlara şans tanıyın diyosun. Dün de ailesinin kakalamaya çalıştığı şizoid bı manyağı anlatırken konu sahibine biraz daha tanıyın evlenince düzelir belki filan diyordun. Troll müsün gerçekten yokluk mu çekiyorsun anlamadım
Nişanlının arkadaşlarına attığı mesaj olan annesine oldu şeklinde değil "annesine girdi" şeklinde miydi
Ööööh hayvan herif. Saygısız adamdan hayırmı gelir ya? Şu konusma tarzına bak ergen.Benim yüzüğümden bahsederken 3500 tl bana girdi diye başlıyor. Benimkini de kaynana aldı 2000tl ona girdi yazmış
Adam terbiyesiz ve seni sevmiyor. Bu adam ile evlenilmez. Seven, aşik olan bir adam "keşke nişanli olmasaydim daa.." demez. Bunu en fazla bir duygu yoksunu hanzo bir ergen der.
Yetişkin, olgun bir adam böyle şeyleri söylemez. Hele seven adam...
Hadi diyelim umursamiyorsun seni sevip sevmemesini, annen için söyledikleri yenilir yutulur değil. O bahsettiğim hanzo ergen bile bunu demez. O yüzügü ben güneşin görmediği yerine yerleştirip ayrilirdim. Tereddüt edilcek bişey bile değil.
Ne zaman bişeyi fazla merak etsem bende başıma böyle işler açıyorumKızlar selam.
1 yıllık nişanlıyım, ciddi bir ilişkim var. Evlilik hazırlığı yapıyoruz sürekli alışveriş yapıyoruz ev için, ailelerimiz uyumlu, nişanlımın kendisi de çok anlayışlı. Bana değer verdiğini hissettiriyor. Ama bütün bunlara rağmen arada çıkan küçük sorunlar oluyor bunlardan birisi de dün oldu.
Dün iş dolayısıyla nişanlım whatsapp web'e benim laptop'ımdan bağlandı. Ben de o sırada bi sunum hazırlamaya devam ediyordum ve wp bildilerimleri bana gelmeye devam etti. Ben hiçbir şekilde kontrol bile etmedim kiminle konuştuğunu, kimlerin ne yazdığını. Erkek wp grubundan sürekli sürekli mesaj geliyordu hani şeytan mı dürttü denir artık bilmiyorum ben de sadece erkekler bütün doğruları kendi aralarında konuşur diye aralarında da neler geçtiğini merak ettiğim için bildirimlere baktım.
Çoğunuzun tahmin ettiği gibi aralarında iğrenç konuşmalar geçiyor. Nişanlım bunların hiçbirine dahil olmamış ama biz daha sevgiliyken o da gruba şunları yazmış:
Çalıştığı yere gelen müşteleriler için buraya bebek gibi kızlar geliyor sevgilim olmasa ben neler yapardım burda siz tahmin edin kendimi elinde telefonla batak oynayan dayılar gibi hissediyorum gibisinden bişey yazmış. Erkek arkadaşları da bunun gevezeliğini yapmış.
Ben şimdi bu olayı atlatamıyorum. Erkeklerin aklından gerçekten hayatında ciddi biri olsa da böyle düşünceler geçiyor mu? Bu durumla karşılaşan var mı?
Bir de nişanlamamıza yakın yüzükler alınırken o konuyla ilgili bi yorum yapmış. Çok masraf oluyor evlenmeyin falan demiş. Onun dışında annem nezaket gösterip ona yüzük almışken edepsizce yorumlamış bu olayı. Olan annesine oldu o ödedi gibi bir yorum yapmış.
Sizce ben ona bu iki konuyu ona açmalı mıyım? Şu an aşırı soğuk davranıyorum. Yaklaşık 1 yıl önceki olaylar ama toparlayamıyorum.
Ver yüzüğü iste yüzüğünü "gerizekalı terbiyesiz " de geç.Yalnız adam başkalarına karşı resmen "oynuyor " ..yani belki senin kapında yattı evliliğe ikna için ama başkalarının önünde mecbur kaldı evleniyor rolü yapıyor.. Alınan eşyalardan onun aldıklarının fiyatı senin aldıklarından az fazla olsun "yetişin beni kazıklıyorlar a dostlar " diye bağıracak gibi bir tarzı var çünkü üslup da bilmiyor .Bilemedim bunun iyi günü olduğu kadar kötü günü de var ..sanki çirkin laflar sana ,ailene karşı eder gibi geldiBenim yüzüğümden bahsederken 3500 tl bana girdi diye başlıyor. Benimkini de kaynana aldı 2000tl ona girdi yazmış
Yani bir şey demek istemiyorum da...Bi de kendisinin iki yüzük alacağı parası yok diye annem yardımcı olmuştu.
Bakmıyor haline, bi de bunun goygoyunu yapıyor işte olaya bakın
Bunları 1 yıl önce biz sevgiliyken söylüyor. O olmasaydı ben neler yapardım şeklinde.
Olgun değil evet. Çok çocukça tarafları var
İkimiz de 26 yaşındayızSevgili olsun, nişanli olsun fark etmez. Bunlar söylenilcek şeyler değil.
Evlilik olgunluk gerektiren birşey zaten. Yaşlar kaç?
İkimiz de 26 yaşındayız
Daha ciddi problemler edinin bence, ne diyceksiniz adama aradan 1 yıl geçmiş. Ayrıca adam o konuşmayı yaptığında nişanlı değilsiniz.Kızlar selam.
1 yıllık nişanlıyım, ciddi bir ilişkim var. Evlilik hazırlığı yapıyoruz sürekli alışveriş yapıyoruz ev için, ailelerimiz uyumlu, nişanlımın kendisi de çok anlayışlı. Bana değer verdiğini hissettiriyor. Ama bütün bunlara rağmen arada çıkan küçük sorunlar oluyor bunlardan birisi de dün oldu.
Dün iş dolayısıyla nişanlım whatsapp web'e benim laptop'ımdan bağlandı. Ben de o sırada bi sunum hazırlamaya devam ediyordum ve wp bildilerimleri bana gelmeye devam etti. Ben hiçbir şekilde kontrol bile etmedim kiminle konuştuğunu, kimlerin ne yazdığını. Erkek wp grubundan sürekli sürekli mesaj geliyordu hani şeytan mı dürttü denir artık bilmiyorum ben de sadece erkekler bütün doğruları kendi aralarında konuşur diye aralarında da neler geçtiğini merak ettiğim için bildirimlere baktım.
Çoğunuzun tahmin ettiği gibi aralarında iğrenç konuşmalar geçiyor. Nişanlım bunların hiçbirine dahil olmamış ama biz daha sevgiliyken o da gruba şunları yazmış:
Çalıştığı yere gelen müşteleriler için buraya bebek gibi kızlar geliyor sevgilim olmasa ben neler yapardım burda siz tahmin edin kendimi elinde telefonla batak oynayan dayılar gibi hissediyorum gibisinden bişey yazmış. Erkek arkadaşları da bunun gevezeliğini yapmış.
Ben şimdi bu olayı atlatamıyorum. Erkeklerin aklından gerçekten hayatında ciddi biri olsa da böyle düşünceler geçiyor mu? Bu durumla karşılaşan var mı?
Bir de nişanlamamıza yakın yüzükler alınırken o konuyla ilgili bi yorum yapmış. Çok masraf oluyor evlenmeyin falan demiş. Onun dışında annem nezaket gösterip ona yüzük almışken edepsizce yorumlamış bu olayı. Olan annesine oldu o ödedi gibi bir yorum yapmış.
Sizce ben ona bu iki konuyu ona açmalı mıyım? Şu an aşırı soğuk davranıyorum. Yaklaşık 1 yıl önceki olaylar ama toparlayamıyorum.
Ben olsam o yazışmanın sssini alır, kafasına çarpardım. Girdi mirdi ne demek ya? Hadi beni geçtim, aileme yapılan saygısızlığı asla asla asla affetmem. Nişanı atarım, kocamsa da boşarım. Ailem kırmızı çizgimdir, saygısızlık yapıldıysa orada biter benim için. Ne karşı tarafa yaparım ne de yaptırırım. Ana baba ayrı, sevgili/koca ayrı. Herkes yerini bilecek.Biraz argo söylemiş canım.
2000 tl ona girdi yazmış. Ben bu şekilde yazmak istemiştim. Bu dalga geçilecek bi konu mu?
Ben buna takıldım yanında sen varken başkalarına mi bakıyor ? Yanlış mı anladimBu adamda göz flörtü var. Beni rahatsız ediyor.
Gözleri kör olsun demiyorum. Yanında ben varken de karşıdaki bi kadına hayatında hiç kadın görmemiş aç gözlüler gibi de bakmasın. Dün de aynısını yaptı. Bi kadına gözlerini dikmiş 3-4 kez bakıyor. Ben böyle sapıkça davranmasını istemiyorum yanımda. Kabul da etmiyorum.
Size kısaca anlatıyım.26 yaşindaki bir adam evlenecek, yüzük alamayacak ama ve bu tür laflari edecek üstelik? 19-20 yaş beklemiştim. Bu şahis ile lütfen evlenme. Öngörme yok. Olgunluk yok. Pis ağiz var, saygisizlik var,..
Bu saatten sonra adam ile evlenirsen, kendi mutsuzluğunu garantilemiş olursun.
Evet bazı zamanlarda bir iki kez dönüp bakıyor böyle. Bu da beni rahatsız ediyor.Ben buna takıldım yanında sen varken başkalarına mi bakıyor ? Yanlış mı anladim
Ben normal karşılamam yanımızdan gecen kadına dönüp iki kere bakmasi beni rahatsız eder konuştunuz mu bu durumuEvet bazı zamanlarda bir iki kez dönüp bakıyor böyle. Bu da beni rahatsız ediyor.
Bazıları için bu durum normal karşılanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?