Nişanlımın erkek arkadaşlarıyla olan saçma konuşmaları

dünkü yorumumda ilk oturmadaki konuşma için yazmıştım. konu sahibi nin sonra ki yazılarında 1 ay yazısını görünce msjı silmek istedim ama silemedim. ilk oturuşta insan heyecandan saçmalayabilir normaldır. ama 1 ay saçmalamaz.

merak ettim , yorumları okurken kimin yazdığınadamı bakıyorsunuz :)

Gir meee yiiiin şu adamların özeline. Kimin özel yazışmalarını okursanız okuyun sizi rahatsız edecek bişey bulursunuz. Nişanlınız sizin yazışmalarınızı okusa rahatsız olacak bir şeyler görür mutlaka. Hiç adam şöyle kötü böyle bilmem ne diyemicem. Özel Yazışmaları okuyan kadının farkı yoktur bunları yazan adamdan.

Erkekler arasında karı kız muhabbeti belki bi nebze olabilir… ama arkadaslarına yüzük meselesini böyle iğrenç bi şekilde anlatması çok tiksindirici. Karı gibi dedikodu yapmıs resmen. Erkeklik gururu falanda yok. Yanında da gözünü dikmiş bakabiliyorsa ayrıl gitsin. Evlenince çok üzülürsün. Çapkınlığıda geçtim maddi konuları arkadaslarıyla goygoy konusu yapmıs resmen iğrenç

Benim yüzüğümden bahsederken 3500 tl bana girdi diye başlıyor. Benimkini de kaynana aldı 2000tl ona girdi yazmış
Ööööh hayvan herif. Saygısız adamdan hayırmı gelir ya? Şu konusma tarzına bak ergen.

Bunları 1 yıl önce biz sevgiliyken söylüyor. O olmasaydı ben neler yapardım şeklinde.
Olgun değil evet. Çok çocukça tarafları var

Ne zaman bişeyi fazla merak etsem bende başıma böyle işler açıyorum o yüzden merak edip bakmamak lazım. Takılmayın böyle şeylere. Eminim arkadaşlariyla goygoy olsun diye yazmistir erkekler garip

Benim yüzüğümden bahsederken 3500 tl bana girdi diye başlıyor. Benimkini de kaynana aldı 2000tl ona girdi yazmış
Ver yüzüğü iste yüzüğünü "gerizekalı terbiyesiz " de geç.Yalnız adam başkalarına karşı resmen "oynuyor " ..yani belki senin kapında yattı evliliğe ikna için ama başkalarının önünde mecbur kaldı evleniyor rolü yapıyor.. Alınan eşyalardan onun aldıklarının fiyatı senin aldıklarından az fazla olsun "yetişin beni kazıklıyorlar a dostlar " diye bağıracak gibi bir tarzı var çünkü üslup da bilmiyor .Bilemedim bunun iyi günü olduğu kadar kötü günü de var ..sanki çirkin laflar sana ,ailene karşı eder gibi geldi

Bi de kendisinin iki yüzük alacağı parası yok diye annem yardımcı olmuştu.
Bakmıyor haline, bi de bunun goygoyunu yapıyor işte olaya bakın
Yani bir şey demek istemiyorum da...
Madem yüzük alacak parası yok, e bir de rahat durmaya da gönlü yok belli, ne diye nişan işlerine girer ki bir adam?
Nişanlanan şahıslar, ben bu adamda/kadında tamamım, bunla ömür geçiririm sözünü veriyorlar. E haliyle masraf da olacak, baştan aile/ev kurulacak. Ne zannediyordu ki? Yüzük yapılacak masrafların en ufağı zaten. Daha onda vızıldanmaya başlamışsa ohooo. Valla bizde iki sembol vardır, yüzük ve saat. Erkek yüzükleri alır, kadın da saat alır. Buncacık şeyi de karşılayamıyorsak hiç başına geçmemek daha makuldür. Bir de yazık anneniz almış, ona da laf etmiş utanmadan... Ne diyeyim ya, hiç hoşuma gitmedi, benim içime sinmezdi.

Bakın bu durumu evlendikten sonra yasasaniz ayrılmak felan kolay olmuyor.
Şuan baştan tiksinti duyarak sırf nisanlandim diye devam etmeyin çünkü siz daha evlenmeden yorulmussunuz.

İkimiz de 26 yaşındayız

26 yaşindaki bir adam evlenecek, yüzük alamayacak ama ve bu tür laflari edecek üstelik? 19-20 yaş beklemiştim. Bu şahis ile lütfen evlenme. Öngörme yok. Olgunluk yok. Pis ağiz var, saygisizlik var,..

Bu saatten sonra adam ile evlenirsen, kendi mutsuzluğunu garantilemiş olursun.

Daha ciddi problemler edinin bence, ne diyceksiniz adama aradan 1 yıl geçmiş. Ayrıca adam o konuşmayı yaptığında nişanlı değilsiniz.

Biraz argo söylemiş canım.
2000 tl ona girdi yazmış. Ben bu şekilde yazmak istemiştim. Bu dalga geçilecek bi konu mu?
Ben olsam o yazışmanın sssini alır, kafasına çarpardım. Girdi mirdi ne demek ya? Hadi beni geçtim, aileme yapılan saygısızlığı asla asla asla affetmem. Nişanı atarım, kocamsa da boşarım. Ailem kırmızı çizgimdir, saygısızlık yapıldıysa orada biter benim için. Ne karşı tarafa yaparım ne de yaptırırım. Ana baba ayrı, sevgili/koca ayrı. Herkes yerini bilecek.
Ben olsam anneme o lafı demiş adamla devam edemezdim, içim almazdı.

Ben buna takıldım yanında sen varken başkalarına mi bakıyor ? Yanlış mı anladim

Size kısaca anlatıyım.
Normal şartlarda efsane anlaşıyoruz. Aileler de öyle.
Ben ne istersem yapıyor, bir dediğim iki olmuyor. Rahatsız olduğum şeylerin çoğunu yapmıyor.Ben ne dersem benim sözüm geçiyor. İlişkinin kalbi benim açıkçası. Olgunluk ilişki konusunda yok. Günlük hayatta çok olgun olduğu konular var. Aileme karşı da çok saygılı onların da her dediği kelimesi kelimesine oluyor. Bana her zaman ben hiç ciddi ilişki yaşamadım, beni sen ve ailen yönlendirsin diyor.
Maddi konuda, şu an bana projelerim çok olduğu için macbook aldı, kredi kartlarımı düzenli olarak yatırıyor, tatillere gidiyoruz, ev eşyalarının bir kısmını aldı. Durum bu şekilde.
Yüzük olayını da tam anlatıyım. Arkadaşıyla konuşurken 3500 tl bana girdi ilk defa bir anda 3500 lira harcadım bir anda diyor benim yüzüğümü de kaynanam aldım 2000 tl ona girdi şeklinde yorumluyor. Bunu kaba bir dille söylememiş olsaydı masraflar açısından haklıydı. Ama kötü bir dil kullanıyor.
Biraz özetledim.

memleketteki arkadaşlarımın gruba attığı fotonun altına ben de orda olsaydım yazdım diye eşim çok kızmıştı. O fotoda ve o grupta bende telefon numarası olmayan kişiler varmış, fotoda erkekler varmış, burada mutsuz muymuşum... ki bu en basitlerinden biri, daha görmediği ya da buna köpürür deyip sildiğim neler neler var. siz kankalarınızla çok üsluplu mu konuşuyorsunuz, eğer öyleyseniz buyrun kavga edip ayrılın. Çocukça işler valla...

Evet bazı zamanlarda bir iki kez dönüp bakıyor böyle. Bu da beni rahatsız ediyor.
Bazıları için bu durum normal karşılanıyor
Ben normal karşılamam yanımızdan gecen kadına dönüp iki kere bakmasi beni rahatsız eder konuştunuz mu bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…