Nişanlımın erkek arkadaşlarıyla olan saçma konuşmaları

Benim eskiden arkadaş çevrem çoktu. Şu an kız wp gruplarında bile değilim.
Eskiden çok erkek arkadaşım olduğu için ilişki değil, normal arkadaşlıktan bahsediyorum. Erkek muhabbetlerinin ne denli seviyesiz olduğundan da haberim var. Ama işin iyi tarafı nişanlım bunlarla 7-8 aydır görüşmüyor.

Sizinki de abartmis bence diyebilirsiniz çok normal bende orda olsaydım derim

Ben normal karşılamam yanımızdan gecen kadına dönüp iki kere bakmasi beni rahatsız eder konuştunuz mu bu durumu
Evet. Ben sana baktığım gibi hiçbir kadına bakamam diyor.
Bu 1-2 kere olanlarda insanlık hali diyor bilinçli yapmıyorum gibi bi açıklama yapıyor. Ama, o beni çok rahat bırakıyor. Kime baktın gibi muhabbetler hiç yok

Yoo düşünürler, herkesin aklı var sonuçta, cinsiyetten bağımsız. Yenilen her haltı cinsiyete bağlamamak gerekiyor. İşlerine gelince öyle bir düşünüyorlar ki şaşırırsınız. Hepsi ince de düşünebiliyor, duyarlı da olabiliyorlar ama canları isterse.
Biz kadınlar bir öğrenmişiz, erkekler ince düşünemez, bizim gibi düşünemez diye. Yüzyılın yalanı resmen, inanmamak lazım.
Konu sahibi yapsa şu muhabbeti, iş yerine ne Yunan tanrısı kılıklı herifler geliyor, off bir sevgilim olmasa neler yapardım dese. Adamın annesi hakkında bilmem ne masrafı da ona girdi dese mesela, neler olurdu? Ben söyleyeyim, büyük bir olay çıkardı. Çifte standarta sonuna kadar karşıyım. Herkese hak ettiği tepkiye vermek lazım, alttan almanın sırası değil.

Bilmiyorum da beni çok rahatsız ederdi bu durum

Kız whatsapp gruplarında olmadığınız belli zaten dışarda da mı konuşmuyorsunuz??

Arada konuşuyorlar ben dahil olmuyorum. Ama hiçbiri de demiyor şu çocuk bebek gibi sevgilim olmasa neler yapardım al sen götür bunu. Hiç şahit olmadım
Yarın bir gün arkadaşınıza kv çekiştirirseniz, komşunun eşi çamaşır asıyor diye imrenirseniz bu konunuzu hatırlayın

Ama bu adamla nisanlisiniz...

ekşi duyuruda da görmüştüm yazmıştım cevap size. Ayrılın bence şu adamdan. Ekşi duyuru da ayda bir soru açıyorsunuz ama burada ilk defa böyle bir şey yaşadık diyorsunuz. Kredi kartlarınıza kadar ödüyormuş adam. Kaç para vermiş macbook almış. Bunları ekşi duyuruda yazmamıştınız. Adam size her imkanı sunuyor. İki binlira girdi demiş anneniz için ayıp evet ama bunu ona dedirtecek ne seviyede ilişkiniz?

Bu durumu ilk defa yaşıyoruz evet. Burda daha detaylı anlattım her şeyi. Her şeyi eksiksiz yapıyor doğru, benim moralimi bozan üslubu. Yüzüklerden bahsederken 3500 bana girdi benim yüzüğümü de kaynanam aldı 2000 tl ona girdi şeklinde yazmış.
Dediğim gibi ben her şeyi olduğu gibi anlatıyorum sadece bunu böyle söylediği için her şeyi bir anda silip atmıyorum. Benim aklımı karıştıran olay bu bebek gibi kadınlara adım atmasını engelleyen bir bariyer miyim onun için. Bu kısmını da kabullenemiyorum.

aa ben rastlamadım ekşi duyuruda merak ettim şimdi

klasik erkek muhabbeti bence ya. girdi şeklinde konuşma da aralarında çok yaygın, yakın erkek arkadaşlarım da aralarında hep o tarz konusuyor. ama siz devamlı onunla alakalı konu açıyorsanız diğer üyenin dediği gibi acaba içinize sinmiyor mu? yeterince sevmiyor musunuz?

macbook da az para değil hani. Kredi kartını falan da ödüyorsa konu sahibinin dediği kadar fakir değil demek ki adam.
Ama yine de girdi çıktı bilmem ne çok absürt yani.

Ben toplumdan çok ayrık bir insan olduğumu görüyorum genellikle bu platformda. Ama anladığım kadarıyla kadınlar da erkekler de bu tarz muhabbetler yapıyorlarmış. Şu adamı götürürdüm ya da şu kız aşırı fıstık minvalinde konuşuluyormuş.Ama anladığım kadarıyla siz de benim gibi bu muhabbetlerin pek içinde değilsiniz ve biraz da bu algılara uzaksınız. Eğer yaşadığınız şeyleri normal görmüyorsanız ki ben göremezdim çünkü hayat algım toplumdan kopuk ve farklı sanırım, nişanlınızın başka kadınlara bakması onurunuzu incitiyorsa, erkek muhabbeti denen bu muhabbeti saygısızca ve iğrenç buluyorsanız, anneniz için söylenen şeyler de bu erkek muhabbetinin bir uzantısı keza, bunlara çözüm bulmadan evlenmeyin. Nişanlınızın algıları kapalı olabilir, konuşarak değiştirebiliyorsanız değiştirirsiniz, ama bakış açılarınız uymuyorsa inanın bana yıllarınız heba olur sizi anlamasını sağlayana kadar.Evlenince daha bir ağır gelecek çünkü bu durumlar size.

Siniyor ama aklımı karıştıran tek şey hayatında hiç kadın görmemiş olması ve kültür çatışması.

Kendisinin eğitimi benim kadar iyi değil, bugüne kadar arkadaş çevresi hep böyle düz insanlar olmuş, hobilerini bile ben alıştırdım, giyinmeyi, restoran seçmeyi bile ben aşıladım ona.
Ailesi biraz yokluk yaşamış, biz çok rahatız
Babası o erken yaşta vefat ettiği için onun eksikliğini çok yaşamış.
Bunun gibi şeyler biraz içime sinmiyor.
Bi de ben 26 yaşında olmama rağmen olgun daha olgun bi insanım soğukkanlıyım. Aklımda bazen soru işareti oluyor. Neden benden daha olgun birisiyle kültür çatışması yaşamadan devam etmek varken bu ilişkideyim diye.
Cevap belli. Nişanlımı seviyorum, bi çaba sarf etmemesini, doğal olmasını, bana her şeyi ilişkinin başından beri açıkça söylemesini, yalan söylememesini, aramızda bi kere bile aldatma konusunun geçmemesini, anlayışını, duygusal oluşunu. Bunlar da net sebepler.
Biraz akışına bırakıcam açıkçası zaten askere gidecek. Yalnız başıma kalıp düşünmek istiyorum bazı şeyleri.

Açık açık konuşun bence. Böyle demesi tabi ki kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…