Benim eskiden arkadaş çevrem çoktu. Şu an kız wp gruplarında bile değilim.memleketteki arkadaşlarımın gruba attığı fotonun altına ben de orda olsaydım yazdım diye eşim çok kızmıştı. O fotoda ve o grupta bende telefon numarası olmayan kişiler varmış, fotoda erkekler varmış, burada mutsuz muymuşum... ki bu en basitlerinden biri, daha görmediği ya da buna köpürür deyip sildiğim neler neler var. siz kankalarınızla çok üsluplu mu konuşuyorsunuz, eğer öyleyseniz buyrun kavga edip ayrılın. Çocukça işler valla...
Sizinki de abartmis bence diyebilirsiniz çok normal bende orda olsaydım derimmemleketteki arkadaşlarımın gruba attığı fotonun altına ben de orda olsaydım yazdım diye eşim çok kızmıştı. O fotoda ve o grupta bende telefon numarası olmayan kişiler varmış, fotoda erkekler varmış, burada mutsuz muymuşum... ki bu en basitlerinden biri, daha görmediği ya da buna köpürür deyip sildiğim neler neler var. siz kankalarınızla çok üsluplu mu konuşuyorsunuz, eğer öyleyseniz buyrun kavga edip ayrılın. Çocukça işler valla...
Evet. Ben sana baktığım gibi hiçbir kadına bakamam diyor.Ben normal karşılamam yanımızdan gecen kadına dönüp iki kere bakmasi beni rahatsız eder konuştunuz mu bu durumu
Yoo düşünürler, herkesin aklı var sonuçta, cinsiyetten bağımsız. Yenilen her haltı cinsiyete bağlamamak gerekiyor. İşlerine gelince öyle bir düşünüyorlar ki şaşırırsınız. Hepsi ince de düşünebiliyor, duyarlı da olabiliyorlar ama canları isterse.erkekler kadınlar gibi konuşmaz ve düşünmezde..Sevgilim olmasa demiş zaten birşey yaptığını zannetmiyorum. Bence acmayın sizi cok rahatsız edici boyuttaysa o zaman olabilir. Nişanlim diye herşeyime karışma olarak algılamasın olayı.Yine e siz bilirsiniz tabıkı
Bilmiyorum da beni çok rahatsız ederdi bu durumEvet. Ben sana baktığım gibi hiçbir kadına bakamam diyor.
Bu 1-2 kere olanlarda insanlık hali diyor bilinçli yapmıyorum gibi bi açıklama yapıyor. Ama, o beni çok rahat bırakıyor. Kime baktın gibi muhabbetler hiç yok
Kız whatsapp gruplarında olmadığınız belli zatenBenim eskiden arkadaş çevrem çoktu. Şu an kız wp gruplarında bile değilim.
Eskiden çok erkek arkadaşım olduğu için ilişki değil, normal arkadaşlıktan bahsediyorum. Erkek muhabbetlerinin ne denli seviyesiz olduğundan da haberim var. Ama işin iyi tarafı nişanlım bunlarla 7-8 aydır görüşmüyor.
Arada konuşuyorlar ben dahil olmuyorum. Ama hiçbiri de demiyor şu çocuk bebek gibi sevgilim olmasa neler yapardım al sen götür bunu. Hiç şahit olmadımKız whatsapp gruplarında olmadığınız belli zatendışarda da mı konuşmuyorsunuz??
Yarın bir gün arkadaşınıza kv çekiştirirseniz, komşunun eşi çamaşır asıyor diye imrenirseniz bu konunuzu hatırlayınArada konuşuyorlar ben dahil olmuyorum. Ama hiçbiri de demiyor şu çocuk bebek gibi sevgilim olmasa neler yapardım al sen götür bunu. Hiç şahit olmadım
Bu adamda göz flörtü var. Beni rahatsız ediyor.
Gözleri kör olsun demiyorum. Yanında ben varken de karşıdaki bi kadına hayatında hiç kadın görmemiş aç gözlüler gibi de bakmasın. Dün de aynısını yaptı. Bi kadına gözlerini dikmiş 3-4 kez bakıyor. Ben böyle sapıkça davranmasını istemiyorum yanımda. Kabul da etmiyorum.
ekşi duyuruda da görmüştüm yazmıştım cevap size. Ayrılın bence şu adamdan. Ekşi duyuru da ayda bir soru açıyorsunuz ama burada ilk defa böyle bir şey yaşadık diyorsunuz. Kredi kartlarınıza kadar ödüyormuş adam. Kaç para vermiş macbook almış. Bunları ekşi duyuruda yazmamıştınız. Adam size her imkanı sunuyor. İki binlira girdi demiş anneniz için ayıp evet ama bunu ona dedirtecek ne seviyede ilişkiniz?
ekşi duyuruda da görmüştüm yazmıştım cevap size. Ayrılın bence şu adamdan. Ekşi duyuru da ayda bir soru açıyorsunuz ama burada ilk defa böyle bir şey yaşadık diyorsunuz. Kredi kartlarınıza kadar ödüyormuş adam. Kaç para vermiş macbook almış. Bunları ekşi duyuruda yazmamıştınız. Adam size her imkanı sunuyor. İki binlira girdi demiş anneniz için ayıp evet ama bunu ona dedirtecek ne seviyede ilişkiniz?
klasik erkek muhabbeti bence ya. girdi şeklinde konuşma da aralarında çok yaygın, yakın erkek arkadaşlarım da aralarında hep o tarz konusuyor. ama siz devamlı onunla alakalı konu açıyorsanız diğer üyenin dediği gibi acaba içinize sinmiyor mu? yeterince sevmiyor musunuz?Bu durumu ilk defa yaşıyoruz evet. Burda daha detaylı anlattım her şeyi. Her şeyi eksiksiz yapıyor doğru, benim moralimi bozan üslubu. Yüzüklerden bahsederken 3500 bana girdi benim yüzüğümü de kaynanam aldı 2000 tl ona girdi şeklinde yazmış.
Dediğim gibi ben her şeyi olduğu gibi anlatıyorum sadece bunu böyle söylediği için her şeyi bir anda silip atmıyorum. Benim aklımı karıştıran olay bu bebek gibi kadınlara adım atmasını engelleyen bir bariyer miyim onun için. Bu kısmını da kabullenemiyorum.
macbook da az para değil hani.ekşi duyuruda da görmüştüm yazmıştım cevap size. Ayrılın bence şu adamdan. Ekşi duyuru da ayda bir soru açıyorsunuz ama burada ilk defa böyle bir şey yaşadık diyorsunuz. Kredi kartlarınıza kadar ödüyormuş adam. Kaç para vermiş macbook almış. Bunları ekşi duyuruda yazmamıştınız. Adam size her imkanı sunuyor. İki binlira girdi demiş anneniz için ayıp evet ama bunu ona dedirtecek ne seviyede ilişkiniz?
Siniyor ama aklımı karıştıran tek şey hayatında hiç kadın görmemiş olması ve kültür çatışması.klasik erkek muhabbeti bence ya. girdi şeklinde konuşma da aralarında çok yaygın, yakın erkek arkadaşlarım da aralarında hep o tarz konusuyor. ama siz devamlı onunla alakalı konu açıyorsanız diğer üyenin dediği gibi acaba içinize sinmiyor mu? yeterince sevmiyor musunuz?
Açık açık konuşun bence. Böyle demesi tabi ki kötü.Bu durumu ilk defa yaşıyoruz evet. Burda daha detaylı anlattım her şeyi. Her şeyi eksiksiz yapıyor doğru, benim moralimi bozan üslubu. Yüzüklerden bahsederken 3500 bana girdi benim yüzüğümü de kaynanam aldı 2000 tl ona girdi şeklinde yazmış.
Dediğim gibi ben her şeyi olduğu gibi anlatıyorum sadece bunu böyle söylediği için her şeyi bir anda silip atmıyorum. Benim aklımı karıştıran olay bu bebek gibi kadınlara adım atmasını engelleyen bir bariyer miyim onun için. Bu kısmını da kabullenemiyorum.
Sildi soru sahibi ekşi duyuruda sorusunu.aa ben rastlamadım ekşi duyuruda merak ettim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?