Nişanlımın erkek arkadaşlarıyla olan saçma konuşmaları

emın mısınız ? sızın yanınızda baskalarını suzuyor capkınlık yapıyor ya hanı

emın mısınız ? sızın yanınızda baskalarını suzuyor capkınlık yapıyor ya hanı
Bu arada hemcinslerine de aynı şekilde. Gittiği bi mekana da. Biraz bazı şeyleri eksik yaşamış olmasına yoruyorum.
Ben bazı konularda aşırı doyum noktasını ulaştım. O hiç ulaşmamış.

Birkaç ay önce açtığınız konuda nişanlınızın yine garip davranışlarından bahsetmişsiniz.
Eminim ki iyi anlaşıyorsunuz, yoksa 2 yıl beraber olmazdınız. Ancak hem bu hem diğer konudaki size karşı tuhaf davranışları bulunan bir erkek var...

Siniyor ama aklımı karıştıran tek şey hayatında hiç kadın görmemiş olması ve kültür çatışması.
Aileler uyumlu diyordunuz. Uyumlu değilsiniz ve nişanlınızı sevmiyorsunuz, birbirinizin zamanını oyalamayın bence.

Bu arada hemcinslerine de aynı şekilde. Gittiği bi mekana da. Biraz bazı şeyleri eksik yaşamış olmasına yoruyorum.
Ben bazı konularda aşırı doyum noktasını ulaştım. O hiç ulaşmamış.
daha once hıc kadın gormemıs gıbı bakmasından rahatsızım demıssınız yorumunuzu gordum
bunun doyum noktasıyla alakası yok yalnız bu baska bırsey
sureklı ınsanlara dık dık bakması bakakalması da
eger zıhınsel bır sorunu yoksa psıkolojık bır rahatsızlıgı vardır

anlaşma anlamında uyumlu. Kültür/bakış açısı anlamında değil. İki taraf da bize müdahale etmiyor nasıl mutluysanız öyle yapın her şeyi düğün bile yapmayın kafasındalar.

Ben olaya herkesten farklı bakıyorum. Bir insanın mesajlaşmalarını okumanız çok irite edici ve adamın arkadaşlarının özelinede saygısızlık yapmışsınız. Zaten nedense hep bir şeytan dürtüyor. Kim birinin mesajlarını okusa zaten hoşlanmayacağı şeyler bulur isterse adam melaike olsun. Evlenirken masraf çok oluyor vs doğru yani yanlış bir şey dememiş. Erkek tarafının yükü ağır sizin aldıklarınızla bir değil. Bu arada herkes yüzük alamayan adamla zaten niye evleniyorsunuz demişte pardon niye alsın? Adamın alyansını zaten konu sahibinin alması gerekiyor şaka mısınız? Konu sahibi sizde baya yüzük için bazı yorumlarda lütuf gibi döktürmüşsünüzde o lütfu adam değil anneniz size yapmış. Adamlık sorun yok zaten sizin görevinizdi. Haklı olduğunuz şeyler annesine girdi vs saçma lafı ve yanınızda kadınlara aç gibi bakması böyle biri ile zaten aklı olan evlenmez.

bence de zamana ihtiyacınız var yaşınız da genç acele etmeyin. askerlik de tam düşünmek için ideal.

bence var.
kadınlar konusunda doyum noktasına ulaşıp da önünden neler geçse bakmaya tenezzül etmeyen adamlar gördüm.
bunu ona ilk sorduğumda meslekten kalma gibi bişey demişti. Üniversite döneminde barista olarak bi yerde çalışırken sürekli kafeye giren çıkanı takip etmekten kalmış.
Bence o da değil. Bunun annesi de böyle. Herkesi inceleyip yorum yapıyor.

yanlıs dusunuyorsunuz
kadın konusunda doyum noktasına ulasan bırı bakmaya tenezzul etmez dıyorsunuz ya bunu doyumla alakası yok karakterle yapıyla ılgısı var

suan sız ınkar asamasındasınız
kabul etmek ıstemıyorsunuz bazı seylerı gormek ıstemıyorsunuz
sız bu adamla evleneceksınız
evlendıkten sonra konu acacaksınız ve bız demıstık dıyecegız

anlaşma anlamında uyumlu. Kültür/bakış açısı anlamında değil. İki taraf da bize müdahale etmiyor nasıl mutluysanız öyle yapın her şeyi düğün bile yapmayın kafasındalar.
Ya siz bu kadar sevseydiniz nişanınızı buraya bize sormaz kendiniz hallederdiniz sorununuzu. Ama diğer sorularınızı da biliyorum sürekli bir açık arıyorsunuz nişanlınız da çömez hep açık veriyor. Ayrılın bence ayrılmak istiyorsunuz ama itiraf edemiyorsunuz kendinize bana kalırsa.

yoo her şeyi olduğu gibi görmek istiyorum hiçbir şeyi görmezden gelmek için çaba sarf etmiyorum.
vaktimi boşa harcamayı hiç sevmiyorum çünkü. özellikle böyle uzun vadelileri

ben evlenmeden once baska bırıyle sozluydum
boyle buna benzer sekılde yakalamıstım aldatıldıgımı ogrenmıstım
kardesının stajıyla alakalı bır konu ıcın bılgısayara bakmam gerekıyordu kendısının evındeydım bılgısayarını actım facebook acık dırekt sayfada duruyor oyle
etıketlenmıs gızlemıs mesajlar falan mesajlastıgı ısımı gorunce de bır saskınlık

kız da kım benım en yakın arkadasım bulusmuslar bırlıkte ortak bır kasede dondurma yıyorlar arkadasları cekmıs yuklemıs etıketlemısler bu zırtapozda gızlemıs ben gordum sok ıkıncı dondurma kasesı arıyorum yok ya olamaz olamaz dıye dıyorum kı ya bulusacaklarmıs bana nıye haber vermedıler neden acaba şaşkoloz

neyse ben zaten agzımdan tukurukler saca saca bırseyler soyledım agır seyler
cok hızlı sekılde evlendıler hemen dusunsene bende askerken gelecek evlenıcez dıye alısverıs yapıyorum

yanı o yuzden kurcalama kısmına cok da sey yapmayalım bazen ıyı oluyor mesela benım hayatım kurtuldu ya bakmasaydım ya okumasaydım

Nisanliniz sizin yaninizda veya yaninizda degilken surekli kadinlara bakmasi sizi asiri derecede rahatsiz etmis. Doyum noktasi ile alakasi yok bence bunun, karakter meselesi. Maalesef evlenince bu durumun degisecegini sanmiyorum. Emin misiniz nisanlinizla devam etmek istedeginize?

dediğim gibi bazı konularda soru işaretlerim var.
buraya soru soranlar partnerini sevmeyen insanlar mıdır onu da anlamadım açıkçası. diğer insanlar daha tecrübeli oluyor, farklı düşünüyor oluyor ne var ki bunda

Ay ne biliyim sürekli bir şeytan dürttü lafı var ya normal geyiklere bile takanlar var. Sankim kimse geyik yapmıyor. Kimse kimsenin arkasından laf söyleyip şakasını yapmıyor herkes melaike gibi takılıyor ya asıl ona ayarım

benıde bırsey durtmustu ama seytan mı bılemem ıyıkı durtulmusum dıyebılırım sayede

bu arada bende esıme yuzugunu aldım o bana aldı ben ona zaten boyle olur dıye bılıyorum

benıde bırsey durtmustu ama seytan mı bılemem ıyıkı durtulmusum dıyebılırım sayede

bu arada bende esıme yuzugunu aldım o bana aldı ben ona zaten boyle olur dıye bılıyorum
Ama amma yüzük olayında adam gömülmüşte olması gerekendi adhjk bir üsttede başka bir arkadaşın yorumunu gördüm adam baya para gömmüş evliliğe aghjk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…