Nişanlımın erkek arkadaşlarıyla olan saçma konuşmaları

Ekşi duyuruya da yazmışsınız sanırım öyle bi şey gördüm. Nişanlınızı tüm türkiyeye yorumlatmaya çalışmanızdaki motivasyon nedir? Kendi düşüncelerinize güvenmiyor musunuz yoksa biri size bunda ne var canım oyuna devam desin mi istiyorsunuz?

Ama amma yüzük olayında adam gömülmüşte olması gerekendi adhjk bir üsttede başka bir arkadaşın yorumunu gördüm adam baya para gömmüş evliliğe aghjk
bende gordum o yorumu ...
bence bayaa sıkıntıları var
aval aval sagı solu suzen bır ınsan futursuzca patavatsızca da konusuyor bu yetıyor zaten sorun var demeye
bırde kultur olarakda fazlasıyla fark var

keske guzel bır ask hıkayesı gozumuzun onunde taclanabılseydı fakat bu iş yaş bellı

benıde bırsey durtmustu ama seytan mı bılemem ıyıkı durtulmusum dıyebılırım sayede

bu arada bende esıme yuzugunu aldım o bana aldı ben ona zaten boyle olur dıye bılıyorum
Bizimkileri eşim aldı, biz öyle biliyoduk borçlu çıktım yattığım yerde görüyo musun, inşallah o zamanki fiyatı kabul eder

Ben de zaten biri beni ikna etsin de hiçbir şey olmamış gibi devam etsin diye yazıyorum bunları.
yani neden böyle anlaşılıyor bilmiyorum ama benim tek amacım bu tarz konularda tecrübeli insanlardan yardım almak.Onun dışında benim gibi düşünen biri varsa daha iyi konuyu tartışmak. Sizi neden bu kadar gıcık etti istersem tüm sitelere sorarım kime ne.

nişan atan kadına ne oluyor pardon?2021 yılı bitiyor taş devri düşüncelerinden sıyrılın artık.ne nişan atan ne de boşanan kadınlar acıların kadınları değiller.

yorumları okumadım eğer yüzleşmediyseniz yüzleşin bence ben olsam içim içim yerdi rahat edemezdim yani içimde tutamazdım sinirli biriyimdir zaten hemen sorarım yüzüne de vururum hatta anlasın diye

Arkadan konuşmak hep daha kolay ve daha acımasızdır.

Nişanlınızla kesinlikle bunun pazarlığını yapın. Evlendiğimiz gün artık bu wp grubunda olmayacaksın. Bu bir kırmızı çizgi olsun. Basite almayın lütfen burdan çoook sorunlar çıkıyor

İstediğiniz kadar nişanlım benim gibi eğitimli değil, arkadaşları şöyle, ailesi böyle deyin 2 yıldır birlikte olabildiğinize göre birbirinize denksiniz. İnsan herşeyde bu kadar aşağı gördüğü biriyle birlikte olup evlenme yoluna girer anlamam mümkün değil.

Gözü dışarıda ama aranızda bir kere bile aldatma konusu geçmemiş ne güzel konunun başı ile aradaki yorumlarınız da oldukça tutarsiz bu arada.

yorumları okumadım eğer yüzleşmediyseniz yüzleşin bence ben olsam içim içim yerdi rahat edemezdim yani içimde tutamazdım sinirli biriyimdir zaten hemen sorarım yüzüne de vururum hatta anlasın diye
doğru zamanı beklicem.
benim de şu an içim içimi yiyor.
mesela birine dönüp baktığında bu da mı bebek gibi gördüğün kızlardan deyip yüzüne vurucam o an her şeyi.
bazen o kadar anlam veremiyorum ki neden bi insan hayatında biri varken bu muhabbeti yapar ki.
ben böyle konularla muhatap olmaktan da iğrenirim aynı zamanda. ilişkinin başından beri ona söylediğim tek şey var aklında en küçük konuda kalan biri veya bi olay olursa bi dk bile yanımda durma diyordum.
bilmiyorum bu olayı hiçe sayacak kadın var mıdır ama benim için hiç öyle değil

dediğim gibi bazı konularda eksikler var onlar da bunlardı diğer konularda hiçbir zaman sorun yaşamadık.
aldatma konusu hiç geçmedi bugüne kadar evet. benim de anlam veremediğim nokta o bu konu hiç geçmemişken bende böyle izlenim yaratacak hareketler yaptığı için okuma isteği geldi belki de mesajları bilemiyorum

Ya sizi tüm Türkiye yorum yapsa da ikna olmazsınız. İsim vermiyorsunuz ama özeliniz kalmadı. Bence artık kendi kendinize düşünün ve devam edip etmeyeceğinize karar verin.

Bir ünlüye çok yakışıklı demek ayrı yoldan geçen her erkeğe off ne güzel ben napardım bunla demek apayrı.. Bence Allah göstermiş size nişanlınızın karakteri çok sıkıntılı bir kere sen bu adama saygını yitirdin.. Saygı gidince sevginin 1 haftalık ömrü var

"Benim bir dediğimi iki etmiyor". Bu niye iyi bişey olsun? Eşmi istiyorsun, evcil hayvan/robotmu? Ailene karşi saygida, arkadaşlarina yazdiği mesajlardan gayet belli!

Bak canip, evlilik böyle kafe restoranlara gitmek gibi değil. Insan olgun, kendi fikirleri olan ve uygulayan birini ister. Atiyorum, salondaki jardaği kendisi makineye atmasi, ev işlerinde söylemeden iş bölümü yapan. Sen sormadan plan yapabilen, yada sana danişan biri. Hele bebek olunca bunlar çok daha önemli oluyor.

Bir yüzük için bu kadar çirkenleşen biri, kadinlari sadece seks objesi gören kişi, ev işlerinde pek eşitleyici görüşe sahip değildir. Sana "yaparim" dersede yalan. Adam totosunu kaldirmaz. Herşeyi sen söylemek zorunda kalirsan, 20 defa söyledikten sonra ancak,..

Hali ile adam icin evlilik sorumluluğu ağir gelir. Zaten şimdi dişarda kadinlara bakiyorsa, hayli hayli aldatir.

Yani gerçekten nasil bir kültür bu ki kadinlardan hem mankenlik, hem aşçilik, hem marie kondoluk, hem super çalişan kadin, hem pedagojide master yapmiş bir annelik bekleniliyor da.... Bir erkekten normal konuşmak ve iletişim bile beklenilmiyor yaaa??

Ben olsam gider yüzlerdim. Onu zorla mı nişan yaptırdınız, istemiyorsa sizinle evlenmesin. Direk bu konuyu konuşun bence. Tamam her erkek arkadaşlarıyla saçma sapan muhabbetler yapar (erkek muhabbeti işte) ,ama bu da fazla olmuş. Bir yüzüğün bile hesabını yapmış. Ne sinsi adammış nişanlınız. Kusura bakmayın ama okurken bile sinirlendim yaşamayı bilemiyorum

Hanımefendi iyi misiniz? Ailemiz ne isterse onu yapalım ne demek?
Annesi birsey yaptıracak size heralde. Kabul Etmeyeceğiniz için yol yapmış
Ayrıca size hiç saygısı yok ve gözü dışarda. Yazmışsınız yanımda kadınlara gözünü dikip görmemiş gibi bakıyor diye

Erkeklere de bakması lazım o zaman, değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…