Ekşi duyuruya da yazmışsınız sanırım öyle bi şey gördüm. Nişanlınızı tüm türkiyeye yorumlatmaya çalışmanızdaki motivasyon nedir? Kendi düşüncelerinize güvenmiyor musunuz yoksa biri size bunda ne var canım oyuna devam desin mi istiyorsunuz?dediğim gibi bazı konularda soru işaretlerim var.
buraya soru soranlar partnerini sevmeyen insanlar mıdır onu da anlamadım açıkçası. diğer insanlar daha tecrübeli oluyor, farklı düşünüyor oluyor ne var ki bunda
bende gordum o yorumu ...Ama amma yüzük olayında adam gömülmüşte olması gerekendi adhjk bir üsttede başka bir arkadaşın yorumunu gördüm adam baya para gömmüş evliliğe aghjk
Bizimkileri eşim aldı, biz öyle biliyodukbenıde bırsey durtmustu ama seytan mı bılememıyıkı durtulmusum dıyebılırım sayede
bu arada bende esıme yuzugunu aldım o bana aldı ben ona zaten boyle olur dıye bılıyorum
Ben de zaten biri beni ikna etsin de hiçbir şey olmamış gibi devam etsin diye yazıyorum bunları.Ekşi duyuruya da yazmışsınız sanırım öyle bi şey gördüm. Nişanlınızı tüm türkiyeye yorumlatmaya çalışmanızdaki motivasyon nedir? Kendi düşüncelerinize güvenmiyor musunuz yoksa biri size bunda ne var canım oyuna devam desin mi istiyorsunuz?
nişan atan kadına ne oluyor pardon?2021 yılı bitiyor taş devri düşüncelerinden sıyrılın artık.ne nişan atan ne de boşanan kadınlar acıların kadınları değiller.ona bişey olmaz . bir ay sonra bulur birirni. çok örnekleri var. bizizm gibi duygusal değillerr. boşanan çok arkadaşım var, anne evine dönüp çocuk bıkıyorlar. trawmaları atlatamadı. adamlar hemen yeni birirni buldu ayda bir çocuk görüyor. eğer içinize sinmiyorsa ilerdede sinmez .
Arkadan konuşmak hep daha kolay ve daha acımasızdır.Kızlar selam.
1 yıllık nişanlıyım, ciddi bir ilişkim var. Evlilik hazırlığı yapıyoruz sürekli alışveriş yapıyoruz ev için, ailelerimiz uyumlu, nişanlımın kendisi de çok anlayışlı. Bana değer verdiğini hissettiriyor. Ama bütün bunlara rağmen arada çıkan küçük sorunlar oluyor bunlardan birisi de dün oldu.
Dün iş dolayısıyla nişanlım whatsapp web'e benim laptop'ımdan bağlandı. Ben de o sırada bi sunum hazırlamaya devam ediyordum ve wp bildilerimleri bana gelmeye devam etti. Ben hiçbir şekilde kontrol bile etmedim kiminle konuştuğunu, kimlerin ne yazdığını. Erkek wp grubundan sürekli sürekli mesaj geliyordu hani şeytan mı dürttü denir artık bilmiyorum ben de sadece erkekler bütün doğruları kendi aralarında konuşur diye aralarında da neler geçtiğini merak ettiğim için bildirimlere baktım.
Çoğunuzun tahmin ettiği gibi aralarında iğrenç konuşmalar geçiyor. Nişanlım bunların hiçbirine dahil olmamış ama biz daha sevgiliyken o da gruba şunları yazmış:
Çalıştığı yere gelen müşteleriler için buraya bebek gibi kızlar geliyor sevgilim olmasa ben neler yapardım burda siz tahmin edin kendimi elinde telefonla batak oynayan dayılar gibi hissediyorum gibisinden bişey yazmış. Erkek arkadaşları da bunun gevezeliğini yapmış.
Ben şimdi bu olayı atlatamıyorum. Erkeklerin aklından gerçekten hayatında ciddi biri olsa da böyle düşünceler geçiyor mu? Bu durumla karşılaşan var mı?
Bir de nişanlamamıza yakın yüzükler alınırken o konuyla ilgili bi yorum yapmış. Çok masraf oluyor evlenmeyin falan demiş. Onun dışında annem nezaket gösterip ona yüzük almışken edepsizce yorumlamış bu olayı. 3500 tl bana girdi benim yüzüğümü de kaynanam aldı 2000 tl de ona girdi şeklinde yorumlamış.
Sizce ben ona bu iki konuyu ona açmalı mıyım? Şu an aşırı soğuk davranıyorum. Yaklaşık 1 yıl önceki olaylar ama toparlayamıyorum.
İstediğiniz kadar nişanlım benim gibi eğitimli değil, arkadaşları şöyle, ailesi böyle deyin 2 yıldır birlikte olabildiğinize göre birbirinize denksiniz. İnsan herşeyde bu kadar aşağı gördüğü biriyle birlikte olup evlenme yoluna girer anlamam mümkün değil.Siniyor ama aklımı karıştıran tek şey hayatında hiç kadın görmemiş olması ve kültür çatışması.
Kendisinin eğitimi benim kadar iyi değil, bugüne kadar arkadaş çevresi hep böyle düz insanlar olmuş, hobilerini bile ben alıştırdım, giyinmeyi, restoran seçmeyi bile ben aşıladım ona.
Ailesi biraz yokluk yaşamış, biz çok rahatız
Babası o erken yaşta vefat ettiği için onun eksikliğini çok yaşamış.
Bunun gibi şeyler biraz içime sinmiyor.
Bi de ben 26 yaşında olmama rağmen olgun daha olgun bi insanım soğukkanlıyım. Aklımda bazen soru işareti oluyor. Neden benden daha olgun birisiyle kültür çatışması yaşamadan devam etmek varken bu ilişkideyim diye.
Cevap belli. Nişanlımı seviyorum, bi çaba sarf etmemesini, doğal olmasını, bana her şeyi ilişkinin başından beri açıkça söylemesini, yalan söylememesini, aramızda bi kere bile aldatma konusunun geçmemesini, anlayışını, duygusal oluşunu. Bunlar da net sebepler.
Biraz akışına bırakıcam açıkçası zaten askere gidecek. Yalnız başıma kalıp düşünmek istiyorum bazı şeyleri.
doğru zamanı beklicem.yorumları okumadım eğer yüzleşmediyseniz yüzleşin bence ben olsam içim içim yerdi rahat edemezdim yani içimde tutamazdım sinirli biriyimdir zaten hemen sorarım yüzüne de vururum hatta anlasın diye
dediğim gibi bazı konularda eksikler var onlar da bunlardı diğer konularda hiçbir zaman sorun yaşamadık.İstediğiniz kadar nişanlım benim gibi eğitimli değil, arkadaşları şöyle, ailesi böyle deyin 2 yıldır birlikte olabildiğinize göre birbirinize denksiniz. İnsan herşeyde bu kadar aşağı gördüğü biriyle birlikte olup evlenme yoluna girer anlamam mümkün değil.
Gözü dışarıda ama aranızda bir kere bile aldatma konusu geçmemiş ne güzelkonunun başı ile aradaki yorumlarınız da oldukça tutarsiz bu arada.
öncesi se sorun benim için :/Yuzükteki muhabbeti igrenc. Oncesini dert etmeyin
Ya sizi tüm Türkiye yorum yapsa da ikna olmazsınız. İsim vermiyorsunuz ama özeliniz kalmadı. Bence artık kendi kendinize düşünün ve devam edip etmeyeceğinize karar verin.Ben de zaten biri beni ikna etsin de hiçbir şey olmamış gibi devam etsin diye yazıyorum bunları.
yani neden böyle anlaşılıyor bilmiyorum ama benim tek amacım bu tarz konularda tecrübeli insanlardan yardım almak.Onun dışında benim gibi düşünen biri varsa daha iyi konuyu tartışmak. Sizi neden bu kadar gıcık etti istersem tüm sitelere sorarım kime ne.
Size kısaca anlatıyım.
Normal şartlarda efsane anlaşıyoruz. Aileler de öyle.
Ben ne istersem yapıyor, bir dediğim iki olmuyor. Rahatsız olduğum şeylerin çoğunu yapmıyor.Ben ne dersem benim sözüm geçiyor. İlişkinin kalbi benim açıkçası. Olgunluk ilişki konusunda yok. Günlük hayatta çok olgun olduğu konular var. Aileme karşı da çok saygılı onların da her dediği kelimesi kelimesine oluyor. Bana her zaman ben hiç ciddi ilişki yaşamadım, beni sen ve ailen yönlendirsin diyor.
Maddi konuda, şu an bana projelerim çok olduğu için macbook aldı, kredi kartlarımı düzenli olarak yatırıyor, tatillere gidiyoruz, ev eşyalarının bir kısmını aldı. Durum bu şekilde.
Yüzük olayını da tam anlatıyım. Arkadaşıyla konuşurken 3500 tl bana girdi ilk defa bir anda 3500 lira harcadım bir anda diyor benim yüzüğümü de kaynanam aldım 2000 tl ona girdi şeklinde yorumluyor. Bunu kaba bir dille söylememiş olsaydı masraflar açısından haklıydı. Ama kötü bir dil kullanıyor.
Biraz özetledim.
Hanımefendi iyi misiniz? Ailemiz ne isterse onu yapalım ne demek?Bir hafta önce de aramızda ebeveynlerimiz hakkında bi konu geçmişti.
Söz verelim birbirimize, ailemiz ne isterse onu yapalım gibi bi konuşma yapmıştı. Şu an annen Için yapmayacağım şey yok dedi, istediği her şeyi yaparım kendi annemden çok seviyorum gibi konuşmalar yaptı.
Bu 1 yıl önceki yaptığı iğrenç yorum millete hava atmak için miydi sadece yoksa genel olarak mı böyle iğrenç düşünüyor şu an onun ayrımını yapamıyorum.
Erkeklere de bakması lazım o zaman, değil mi?bence var.
kadınlar konusunda doyum noktasına ulaşıp da önünden neler geçse bakmaya tenezzül etmeyen adamlar gördüm.
bunu ona ilk sorduğumda meslekten kalma gibi bişey demişti. Üniversite döneminde barista olarak bi yerde çalışırken sürekli kafeye giren çıkanı takip etmekten kalmış.
Bence o da değil. Bunun annesi de böyle. Herkesi inceleyip yorum yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?