cidden bu adamla mi evleneceksin?Benim ayda ne kadar kazandığımı falan söylemiş. Kız atanmış öğretmen. Biz ikimiz atanamadık. Tabii eski sevgilisinin kocası da atanmış diye benimki onların maddi durumlarını sormuş, şaşırmış falan.
ay siz memur maaşıyla ay sonunu nasıl getiriyorsunuz, nişanlımın güzellik/saç tasarım merkezi var ayda 300 kazanıyor filan deseydi onere mi olacaktınız?O zaten işin en saçma tarafı. Ben az kazanıyorum ve bunu saçma bir şekilde söylemiş kıza
E ne yapıyorsa yapsın ablacım bananeAdam kessin kesmesin konu sahibinin iliskiyi kesmesi gerekiyor omur boyu adamin arkasinimi arastiracak kime yazdi karsi tarafin kocasi sevgilisi varmi arastirmasina mi girecek sonra adamlari bulup onlarami yazacak
ne oldu ayrıldınız mı?Kafası çalışmasa böyle saçma sorular neden sordun
Kafasında çok saçma şeyler var belli ki
Yaptığı tek şey bizi bitirmek oldu.
Hanimefendi siz karsi tarafin kocasina ulasin anlatin dediginiz icin muhabbet buraya geldi yoksa sizene banane zatenE ne yapıyorsa yapsın ablacım banane
Eğer ki evlenirsen başını yakarsın yol yakınken dön.Bu soruyu sormak için hesap açtım. Sözlüyüm. Önümüzdeki ay nişanlanıyoruz. 2.5 yıla yakındır beraberiz. Eski sevgilisi hala rehberinde kayıtlı. İş bu ya kızda da kayıtlı benimki nedense. Kız evli ve benimkine hiç yazmamış. Ama benimki bunun durumuna cevap vermiş İstanbula mı geldin diye. Böyle konuşma başlamış. Benimki önümüzdeki ay nişanlanacağım falan demiş. Askere gideceğinden bahsetmiş. Benim ayda ne kadar kazandığımı falan söylemiş. Kız atanmış öğretmen. Biz ikimiz atanamadık. Tabii eski sevgilisinin kocası da atanmış diye benimki onların maddi durumlarını sormuş, şaşırmış falan. Sizce ben ne yapmalıyım? Niye yazmış şimdi bu? Ama şuna eminim Kız ona hiç yazmamış. Kendi gelip anlattı.
Kıyamet kopardı deseydimDur ben de eski sevgilimle bi yazayım diyin bakalım
Hayır daha değilne oldu ayrıldınız mı
Zaten en çok canımı acıtan da bu olducidden bu adamla mi evleneceksin?
eski sevgiliye yazmanin da bir onuru vardir. "senle kocan ek derslerle 70-80 alsaniz evinize 150 bin giriyordur. hey masallah. ben de atanamamis ogretmen aldim, 50 bine gecinmeye calisacagiz" falan mi yazdi?
ne ezik birsey. kadina "oh kurtulmusum culsuzdan" dedirtmekten baska neye yaramjs bu mesaji?
40 civarıEskiden erkeğin maaşı söz konusu olurdu şimdi kadının maaşı.
Roller çok değişti ya.
Kendi kaç kuruş kazanıyor da bunu sohbet konusu yapmış paşa hazretleri.
Mevzu evlilik değil kiEvlenmek bu kadarmi önemli?
Yıllardır ayrılarmış ama eklilermiş ara ara konuşuyorlarmışEmın mısın daha önce konuşmadıklarına ?
çünkü insan yıllarca konuşmadığı birine daha dün görüşürüp ayrılmış gibi şuraya mı geldın yazabılır mı sence ? hadi seninki dengesiz biri diyelim karşı taraftan alacağı tepkiyi bilmeden en salak adam bile evli eski sevgılısine kocası görür mü korkusuyla yazmaya korkar pat die , e karşı tarafa diyecek söz bile bulamıyorum çünkü
karşı tarafın bi hayırdır sen yapması gerekmez mi sohbet etmek yerine ?
İlk değil son da olmaz normalleştirmeye çalışmış bide
Böyle tipler evlendıkten sonra yolda aklına bisey gelip gülümsesen kime gülüyorsun die kavga eder maaşını da her ay kendı hesabına ister
Nişanlınızın tek derdi para gibi geldiBu soruyu sormak için hesap açtım. Sözlüyüm. Önümüzdeki ay nişanlanıyoruz. 2.5 yıla yakındır beraberiz. Eski sevgilisi hala rehberinde kayıtlı. İş bu ya kızda da kayıtlı benimki nedense. Kız evli ve benimkine hiç yazmamış. Ama benimki bunun durumuna cevap vermiş İstanbula mı geldin diye. Böyle konuşma başlamış. Benimki önümüzdeki ay nişanlanacağım falan demiş. Askere gideceğinden bahsetmiş. Benim ayda ne kadar kazandığımı falan söylemiş. Kız atanmış öğretmen. Biz ikimiz atanamadık. Tabii eski sevgilisinin kocası da atanmış diye benimki onların maddi durumlarını sormuş, şaşırmış falan. Sizce ben ne yapmalıyım? Niye yazmış şimdi bu? Ama şuna eminim Kız ona hiç yazmamış. Kendi gelip anlattı.
ne pekiMevzu evlilik değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?