Nişanlımın evli eski sevgilisine yazması

Ay ne emeği Allah aşkına ya her şeyi dramatikleştirmeyin. Aldatılmaya doymayacaksan devam et her salladığına inan
Sanki bana tarla tırpan sürdü her gün eliyle ekmek yapti pişirdi emek lafını duyunca bana bir sinir geliyor

Kafamda saçma sapan şeyler dönüyor ve seviyorum ki emeklerime çok üzülüyorum
Allah askina boyle bir seyi affettirecek ne emegi verdiniz 2 senede en fazla gezdiniz eglendiniz aci cektirdiyse bunu kastediyorsaniz zaten bu durumu yasamadan ayrilmaliydiniz ayrica emek veren sizseniz sizinki boyle bir sey yapmamaliydi bunca emek verdi diye

O zaman sen o kızın numarasını bul ve onu eşine söyleyeceğine dair tehdit et konuşmayı keser ama tabi iş senin nişanlında bitiyor
Oteki kadinin sucu ne aranan konu sahibinin nisanlisi kadin gayet medeni davranmis bugun o kadin gider yarin baska kadin adamin mayasi belli

Bu sohbetin normal olduğunu söyledi. Ben sohbette ayrıca şunu gördüm. Kıza sen eskiden şöyleydin böyleydin de demiş. Kafayı yiyeceğim az kaldı delirmeme
Manipülasyona izin verme. Aynısını sen yapsan sana ne dermiş sor bakalım.

Bu sohbetin normal olduğunu söyledi. Ben sohbette ayrıca şunu gördüm. Kıza sen eskiden şöyleydin böyleydin de demiş. Kafayı yiyeceğim az kaldı delirmeme
tamam aynısını bende yapacağım
şu şu ex sevgilim var bir bulayım nosunu da yazayım harbi iyi hatırlattın hee merak ettim bende diyin
tepkisine bakın
herife bak sen ne münasebet eski sevgiliye yazmak
aldatmaya müsait

Kesınlıkle kendını onunl evlenseydım nası olurdu dıye duşunup kıyaslıyor bence . Maaşına kadar söylemesi fln hep kıyas. Kadınls ırtıbata geçme tabıkı. Nealaka ne munasebet. Nışanlınız hâlâ nişanlınızsa sizin seçiminiz ama kafasının net olmadığı ortada

Bak işte cümleyi iyice oku demişim ki iş senin nişanlında bitiyor yani adamın kesmesi gerekiyor
Adam kessin kesmesin konu sahibinin iliskiyi kesmesi gerekiyor omur boyu adamin arkasinimi arastiracak kime yazdi karsi tarafin kocasi sevgilisi varmi arastirmasina mi girecek sonra adamlari bulup onlarami yazacak

empati kurun: kocanız eski karısına kadın evli olduğu halde yazıyor ve sizi kötülüyor. az maaş aldığınızı atanmadığınız vs yazıyor. Ne alaka? Ha sevgili, ha nişanlı, ha eş. Ne fark eder? Yapılan şey özünde aynı. Ve ne gerek vardı? Neden o kişiyle dertleşme ihtiyacı hissetti? Neden aklına düştü? Neden bağlantıyı koparmadı? Bu olacak iş değil. Kabul edilemez.

Öğreneli çok yeni oldu ne yapacağımı bilmiyorum aslında biliyorum fakat kendimi ayrılık sürecine dahil edemiyorum sözlüyüm herkes biliyor
Arkadaşım böyle söz attı sonra gayet iyi biri ile tanışıp evlendi. Evlenmese de birşey olmaz zaten. Ama demek istediğim zararın neresinden donseniz kar.

Ben bunu söylüyorum beni aldattın diye. Hayır normal bir sohbetti diyor
Kız hiç yazmadıysa nasıl sohbet oluyor? Kendi kendine mi sohbet etmiş?
Bir de sizin maaşınız ne alaka? Tutup sizin onlarla sizin kazancınızı mı kıyaslamış?
Normal sohbet değil bence, eşim eski sevgiliyi bırakın bir başkasına benim maaşımı söylese sinir olurum o ayrı bir konu bence.
Bence yol verin buna.

Başınız sağ olsun. Sohbetin akışı öyle gelişmişmiş

Senın nişanlın kızı yoklamış. Bizim buralarda öle derler. Bence nişanlınız sızı haketmıyor. Bu daha başlangıc. Evlendıgınızde kımlere kımlere yazacak bır bılsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…