Nişanlımın isteği

önce bir diyetisyene gidin
hatta bir psikologdan destek alın
nişanlınız haklı tanıştığınız zamanki halinizi sevmiş olabilir..
formunuza dikkat etmeniz hem sizin özsaygınızı hem nişanlınıza olan sevginizi gösterir

İlk zamanlar bu kiloda olsaymışsınız haksızmış bunu istemekle ama sonradan kilo alınca bunu istemesi doğal oluyor. Kötü bir şey de değil sizin için de iyi olur.

Nişanlın bu konuda takıntılıysa bunu sorun yapıp sana söylüyorsa
vay haline
evlenip çoluk çocuğa karışınca bu halinden de eser kalmayacak
Neden böyle diyorsunuz ki? Evli 4 çocuk sahibi halam maşallah diğer halamda 2 çocuk sahibi o da çok fit. Herhangi bir hastalığı yoksa rahatlıkla kilosunu koruyabilir.

seven adam kiloluda sever sen o zaman fittin şimdi şişdin die baskımı yapılırmış demekki dış görünüşüne bakıyor yarın sen bu adamla evlenecen çocuk doğuracan dahada kilo alacan bu sefer paronayak olacan aldatırmı die boş ver kalbine bakanla evlen baştasın daha hata bence.....

öncelikle nişanlın için değil bunu kendin için istemelisin. 20 kilo almışsın bu azımsanacak birşey değil bence azimli ol diyet spor neyse yap verirsin inşallah

Neden böyle diyorsunuz ki? Evli 4 çocuk sahibi halam maşallah diğer halamda 2 çocuk sahibi o da çok fit. Herhangi bir hastalığı yoksa rahatlıkla kilosunu koruyabilir.
Evlendikten sonra daha rahat oluyor insan erteliyor daha çabuk pes ediyor
artı hamilelik doğum ister istemez kilo alıyorsun
bu kilonun üstüne daha alırsa
eşiyle durumu daha kötü olur diye dedim

Canim 18 kilo almissin bu cok fazla yaa..
Spor yapiyormusun..
Spordan kastim haril haril olmasa bile atiyorum bir sabah kosusu, yemekten sonra yuruyus fln..
Bence de bir diyetisyene gorun.
Nisanlini gectim sagligin icin bu kadar kilo zararli zaten..

oldum olası tombiktim :)
sonra atandım doğunun en ücra yerine. yapacak hiçbir şey yo. ee yemeğe vurduk ev arkadaşımla.
ama öyle böyle değil. tabi ben şiştikçe şiştim. ev arkadaşım benden de kilolu ama umru değil.

neyse tanıştım biriyle. söz, nişan hep tombik tombik
sonra nikahı kıydık tayin için ama düğün yok. foto falan çekindik
Aman Allah'ı o da neeeeeeeeeeeee!!
eşimin yanında duba gibiyim..

sonra zayıflamak için ne yemem içmem gerek ona bakındım.
bir diyetisyen yazmış bizim vatandaşımız ne yememem gerek dese zaten zayıflar..
neyse burda diyet topiklerini gördüm..

ünlerce okudum ve gaza geldim yani :)
nişanlıma da demedim kendi kendime başladım diyete.

kilom 82 di. 80-89 kilosu aralığındakiler zayıflıyor topiğine takılmaya başladım. ama sayfalar çok ileride ben gerileri de okuyordum aldığım gazı yitirmemek için.

gelgelelim 5 ay gibi bir sürede 59 kilo oldum..

yani gelinliğimde tombik değildim :)

tavsiyem çok güzel motive ol. o gruplara takıl ve hiç kaçamak yapma. inan ben 1 defa bile kaçamak yapmadım..

tebrikler

ay bacım nasıl verdin ya okadar kiloyu ya maşallah sana ben 67den 60a inmeye imkansız gözüyle bakıyorum nerdeyse ...neler yaptın biraz örnek verebilirmisin

ay bacım nasıl verdin ya okadar kiloyu ya maşallah sana ben 67den 60a inmeye imkansız gözüyle bakıyorum nerdeyse ...neler yaptın biraz örnek verebilirmisin

saol cnm. irade gerk önce.
zira doğumdan kalma 5 kilom var şu an ama sıkmıyorum :)

valla 6 öğün tarzı beslendim.
sabah kahvaltı
1 dilim ekmek
lor peynir
domat salat
yumurta yedim.
ara
1 meyve

öğlen
1 kasem vardı ona sebze yemeği
1 kase yoğurt
bazen haşlm tavuk

ara
1 meyve yine bazen yemedim

akşamda
öğlen gibi

ara
yine 1 meyve

arada şekersiz çay kahve ve 3 lt su içtim.

ama asla kaçamak yapmadım 5 ay alan valla çok hızlı verdim.
hiç durmadı kilo vermemde.

bazen evde ip atladım kendi çabamla plates yaptım. tabi platesim ne kadar platese benziyordu bilememe:)

herkes aynı vucut kıtle endeksine sahıp değil ve metabolizma da aynı sistemde çalışmıyor bu size özgü bir diyet herkese aynı cevabı vermeyebilir

bol su iç
hatta kış mevsimindeyiz bitki çayları iç
açıkdıgın zaman yagsız yogurt yada meyve ye
eve abur cubur alma
almazsan zaten mecbur meyve yada yogurt yersin
salata ye ama hakiki zeytinyaglı olsun yagı çok dökme
ekmegi yememeye çalış hatta elinden gelirse hiç yeme
spor yap
yürü koş bisiklete bin
kolay gelsin

yazdınız mı bilmiyorum. tiroid için kan tahlili yaptır mutlaka. Sağlık sorunun var mi yok mu öğren. sonra doğru diyetisyene...

ilk önce kola ve gazozu hayatından tamamen çıkar. kan sekerin aniden çıkıp sonra aniden düşüyor. Böylece çok yiyorsun.

Sağlığın için zayıfla... daha mutlu olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…