- 1 Aralık 2014
- 1.571
- 9.385
- 208
- Konu Sahibi deli_avrat
-
Canım bende nişanlıyım aynı durumdayım tabıstıgımızda 56 57 kılo civarındaydım en son bi tartıldım aman allahım karpuz yutmuş kurbaga gıbıKızlar nişanlım zayıflamamı çok istiyo yalvarıyo resmen ,bende çok istiyorum ama hep bozuyorum.Tanıştığımızda 58 kiloydum şimdi 76(( bozmamak işin napabilirim bıltım artık hiç bi elbisem olmuyor (
Yuzmeye baslayacaktım ama evlenınce uzaga gıdıcem dıe tahlıl kayıt vs ugrasmak ıstemedım. Sunuda soylıyım benım gbı en son nezaman su ıctıgını hatırlamıyosan kılo veremezsın su sart!!:) agzın bos duramıyorsa eti form mısır patlagı alabılırsın ara ogun olarak yada meyveli cay , yogurt vs kalorısı az olan seylerle kendını oyala. Son olarak ayran iç. Ayran hem metabolizmayı hızlandırıyo hemde tok tutuyo:)
Evlenince kaldıramam diye söylemistirKızlar nişanlım zayıflamamı çok istiyo yalvarıyo resmen ,bende çok istiyorum ama hep bozuyorum.Tanıştığımızda 58 kiloydum şimdi 76(( bozmamak işin napabilirim bıltım artık hiç bi elbisem olmuyor (
Canm tarçın çayının tarifini verir misimCanım bende nişanlıyım aynı durumdayım tabıstıgımızda 56 57 kılo civarındaydım en son bi tartıldım aman allahım karpuz yutmuş kurbaga gıbı68cıktım ve nısanlımda kiloda takıntılı. Degıl ama o fit gobek falan hıc yok spor hastası bende yanında yag tulumu olmak ıstemedm ve arkadasımın annesının tavsıyesıyle tarcın cayına basladım Bir haftada adam akıllı dıyet yapmadan ıkı kılo verdım kendıne su kıloya ınmem lazım deme bu hafta en az bır yada ıkı kılı vermelıyım de ozaman daha cok azımlı oluyo ınsan ay çenem acıldı
Mayısta inşdüğün ne zaman
Ay inş canım benimBaşarısı n sen valla bakk aman kimler yapmıyor ki ha gayret arkadaşım hadi nişanlısı sasirt
ha ıyı o zaman mayısta ise düşersin yıne 55e ..süper boyle azımlı ınsanları takdır edıyorumMayısta inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?