Nişanlımın isteği

Canım bende nişanlıyım aynı durumdayım tabıstıgımızda 56 57 kılo civarındaydım en son bi tartıldım aman allahım karpuz yutmuş kurbaga gıbı 68cıktım ve nısanlımda kiloda takıntılı. Degıl ama o fit gobek falan hıc yok spor hastası bende yanında yag tulumu olmak ıstemedm ve arkadasımın annesının tavsıyesıyle tarcın cayına basladım Bir haftada adam akıllı dıyet yapmadan ıkı kılo verdım kendıne su kıloya ınmem lazım deme bu hafta en az bır yada ıkı kılı vermelıyım de ozaman daha cok azımlı oluyo ınsan ay çenem acıldı

Yuzmeye baslayacaktım ama evlenınce uzaga gıdıcem dıe tahlıl kayıt vs ugrasmak ıstemedım. Sunuda soylıyım benım gbı en son nezaman su ıctıgını hatırlamıyosan kılo veremezsın su sart!!:) agzın bos duramıyorsa eti form mısır patlagı alabılırsın ara ogun olarak yada meyveli cay , yogurt vs kalorısı az olan seylerle kendını oyala. Son olarak ayran iç. Ayran hem metabolizmayı hızlandırıyo hemde tok tutuyo:)

:) ne kadar içten bır yorum :) haklısınız ama tombuldut :)
su ıcmeye alısın ama kılo degıl saglık ıcın de guzel bırsey

Evlenince kaldıramam diye söylemistir

Canm tarçın çayının tarifini verir misim

canım iste yeterki başarırsın.kilo üstüne kilo binince çok zor olur.ben 1 senede 15 kilo vermiştim.1 sene çok uzun bi süre ama hızlı kilo vermediğim için kalıcı oldu.senelerdirde aynı kilodayım.diyet için pazartesiyi beklersen hep kaybedersin.yeterki azimli ol :)

Canım aynı konuyu ben de açmıştım bikaç gün önce.Benim vermem gereken kilo seninkinden çok çok fazla.Ben de sen gibiydim.En son sevgilim nerdeyse azarladı beni,tabi ki sağlığım için ve ben de bikaç gün önce diyete başladım.Daha doğrusu diyet demiyorum ben buna,yaşam tarzımı değiştirmeye çalışıyorum.Sağlıksız şeylerden uzak duruyorum,kahvaltı yapmazdım,artık kahvaltı yapıyorum,günde yarım saat spor yapıyorum.Bizim de nisanda nişanımız olucak,ben de o zamana kadar baya vermeyi hedefliyorum.Beraber yardımlaşalım mı? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…