Nişanlımın isteği

Diyetisyene git ve pes etme hergün yürüyüş yapabilirsin bol bol su iç spor yap nisanlini geçtim sen gelinligin içine zayıf bir şekilde girmek istemezmisin

henuz bu isler sihirle olmuyor
yemeyeceksiniz bu kadar basit
yiyen kilo alir yemeyen almaz
hic yemeyin demiyorum tabiki
herseyin ölcüsü var
ben niye kilo almiyorum?
aksamlari yemiyorum
50 kiloyum su an

ayrica 72 kilo cok fazla
dogurdugumde 68 kiloydum ben

tanıştığınızda da aynı kiloda olsan ve şimdi zayıfla dese nişanlın nişanlına kızardım ama tanıdığında zayıfmışsın bende senle aynı kaderi paylaşıyorum bizde tanıştığımızda ben 65 kiloydum sonra 75 oldum bu arada boyum 1,72
son bi kaç gündür ekmek ve tatlıyı kestim hatta bugün bi kek yedim çok pişmanım
şimdi 71 kiloyum,altı kilo kaldı önümde isteyince oluyor
sadece ilk üç dört gün kendine hakim ol sonra zaten miden küçülüyor bir de ben çok işhahlı olduğum için önce bi iki kaşık yemek yiyorum sonra on dakka bekleyip tekrar yemeye devam ediyorum o zaman doyduğunu daha iyi hissediyorsun.

Bir öğünde 3 tabak makarna yiyen, geceleri baklava götüren biri olarak en fazla 50 kiloya çıkabildim. Makarna yemesem çat diye 39a düşüyorum. Sürekli kiloları düşünmeyin bence. Rahat oluun, şimdi yemezsek ne zaman yiyeceğiz?

Bozmama kısmını anlamadım.
Kilo iyi bişey değil hem görsel hem sağlık açısından.

Boğazınızı tutun ve hareket edin. Önemli olan mideyi küçültmek . Hareket olmazsa yağ yanmaz. Yağ yanmazsa su verirsin.

Vücut panik yapar fazlasıyla geri alırsın .
Lifli gıda şart yoksa kabız olursun enerjide şart.

Düzen oturtamazsan yada yapamam diyosan diyetisyene git.

Diyeti bozmaktan bahsediyor :)

yaglı ve hamur işinden vazgecın gunde ın bı adım yuruyun tempolu bak nasıl gidiyor bu arada bırde endokrıne gorun tam kan tahlılı yapsınlar

Gectigimiz 1 yilda 90 kilodan 47 kiloya dustum ustelik 30 umu gecmis bir anneyim. Insan azmedince oluyor. Ben de 50 kiloydun esimle tanistigimde evlendim yillarca kilo almadim hamileyken saglik sorunlari ve yatak istirahati beraberinde depresyon 40 kilo aldim sonra lohusa depresyonuna girdim ustune de aldim. Uzun sure emzirdigim icin diye yapmadim 1.5 yilim obez gecti, esim bir kere bile kilomla ilgili olumsuz bir yorumda bulunmadi ama zaten bisey demesine gerek yoktu ben aynaya baktikca kendimden tiksiniyordum... yani nisanlini falan bosver kendin icin ver kilolarini, sagligin, guzelligin, guzel giyinebilme ozgurlugun icin ver. Gerisini bosver

İnsan kendi sağlığı ve görünümü için değil de neden sevgili/nişanlı/eş istediği için zayıflamak ister anlamıyorum..

Arkadaşım sen stres sıkıntı yaptıkça vücudun direnecek kilo vereceğin varsa bile veremeyeceksin. Karbonhidratları çıkar hayatından, biraz proteine dön..Şeker ve tuzu minimuma indir ve bunu yaşam biçimi haline getir..7-8 ay sonra da gör kendini.

Brawo canım...4 ayda okadar kilo vermişsin. Ama kilo werenlerin göz altı çukurları daha belirgin olmuyor mu? We değdimi kaynana için zayıflamana kıymetini bilsin

Brawo canım...4 ayda okadar kilo vermişsin. Ama kilo werenlerin göz altı çukurları daha belirgin olmuyor mu? We değdimi kaynana için zayıflamana kıymetini bilsin

yok canım öyle çukurluk olmadı; yok o her halde söyleyecek bir şey buldu elbette bulacağımını da biliyordum zaten.
onun istediği olsun diye değildi kilo verme amaç lafını yutturmaktı...
küsüm ki 3 ay olmuştur belki aramıyorum eşim konuşurken verirse ya da o ararsa konuşuyorum o da çokk nadir

t6ebrik ederim sizi sizin yaptığınız şekilde bende bugün başlıyorum kilom 70 boy 1,70

sağolun azcık gaza geldim sayenizde inşallah bozmam

zayıf olana konuşması kolay tabiii

1,70 boy 70 kilo nasıl rahat olayım ben gmbeğim hamile gibi

ben mesela hiç diyet yapamam insülin direncim yok hormonlarım iyi olsa da kötü olsa da adam gibi pko teşhisi konmasada kilo alıyorum.sporla baya vermiştim subklinik troidim de önce antidepresandan zannediyordum değilmiş kiloları şimdi fazlası ile aldım.önce bir endokrin uzmanına git mümkünse fakülteninki orda bir anormali yoksa sporu hiç bırakma ve bir yandan acıkmamak için spor yaptıktan sonra yada öncesinde iştah kesici kullan ben o süre zarfında antidepresan ve sigara ile iştahimi kesmiş bulunmuştum.sen sağlıklı iştah kesen çözümler bul.bence spor yaptığın sürece badem ceviz fındık istediğin kadar yiyebilirsin toklukta haşlanmış yumurtada süper.fazla diyet ürünü seni kabız yapıp kilo vermeni yavaşlatır yada durdur. olaki hiçbir çözüm bulamadın midene kelepçe taktırmak zorunda kalabilirsin

Anladım canım bu kaynanalar görümceler bşey bulur illa. Senin gibi gelini bulmuş kızım diye bağrına basması lazımdı. Çünkü torun verdın . Oğlunu mutlu ediyorsun bakıyorsun.

Ayyy başlığı okuyunca benim de aklıma türlü türlü şeyler geldi.

Spora yazıldım inş faydası olur bogazımınkesebilsem çok iradesizim

Keske once spora gitmek yerine diyete baslasaydiniz. Spor salonlarinda ki aletler (yurume bandi ve bisiklet haric ) kas icin yapilan aletler genelde. Ben spor salonuna gittigimde daha kilolu gozukmustum. Daha sonra baska bi spor salonundaki hocaya sordum incelmek icin spor salonunu tercih etme daha fazla kalinlasirsin toparlanmak,sikilasmak icin gel demisti. Internettr arastirdigimda da dogru oldugunu gordum. Tabi tam bilmiyorum surekli spor yapanlar daha iyi bilir. Diyet yapip jillian michaels yapabilirsin evde. Daha sonrada spor salonunda devam edersin. Hatta maddi durumun iyiyse ve istanbuldaysan aletli platese gitmeni tavsiye ederim.

kılosu 50lerde olan bırısı evlenmeden 70lere gelıyorsa sadece cok yedıgı ıcındır bence
bol su içmek spor yapmak hareket etmek lazım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…