- 3 Eylül 2014
- 2.687
- 1.995
- 158
- 34
- Konu Sahibi deli_avrat
-
Diyetisyene git ve pes etme hergün yürüyüş yapabilirsin bol bol su iç spor yap nisanlini geçtim sen gelinligin içine zayıf bir şekilde girmek istemezmisinKızlar nişanlım zayıflamamı çok istiyo yalvarıyo resmen ,bende çok istiyorum ama hep bozuyorum.Tanıştığımızda 58 kiloydum şimdi 76(( bozmamak işin napabilirim bıltım artık hiç bi elbisem olmuyor (
Bozmama kısmını anlamadım.
Kilo iyi bişey değil hem görsel hem sağlık açısından.
Boğazınızı tutun ve hareket edin. Önemli olan mideyi küçültmek . Hareket olmazsa yağ yanmaz. Yağ yanmazsa su verirsin.
Vücut panik yapar fazlasıyla geri alırsın .
Lifli gıda şart yoksa kabız olursun enerjide şart.
Düzen oturtamazsan yada yapamam diyosan diyetisyene git.
Diyeti bozmaktan bahsediyor :)
Brawo canım...4 ayda okadar kilo vermişsin. Ama kilo werenlerin göz altı çukurları daha belirgin olmuyor mu? We değdimi kaynana için zayıflamana kıymetini bilsineşimle sevgiliken 87 kiloydum. annem görene kadar kilo ver dedi. kv takıntılı kilo konusuna. 4 ayda 68 kiloya düştüm.
yani 44-46 bedenden 38 bedene.
yani yapabilirsin; iste ve kararlı ol. 4 ay pirinç tanesi girmedi ağzıma mesela. şimdi yine baya kilo aldım; ve hamilelik sonrası için şimdiden planımı yapıyorum zayıflamak için.
vallahi benim deFesatim galiba basligi okuyunca aklima baska seyler geldiydi
Brawo canım...4 ayda okadar kilo vermişsin. Ama kilo werenlerin göz altı çukurları daha belirgin olmuyor mu? We değdimi kaynana için zayıflamana kıymetini bilsin
saol cnm. irade gerk önce.
zira doğumdan kalma 5 kilom var şu an ama sıkmıyorum :)
valla 6 öğün tarzı beslendim.
sabah kahvaltı
1 dilim ekmek
lor peynir
domat salat
yumurta yedim.
ara
1 meyve
öğlen
1 kasem vardı ona sebze yemeği
1 kase yoğurt
bazen haşlm tavuk
ara
1 meyve yine bazen yemedim
akşamda
öğlen gibi
ara
yine 1 meyve
arada şekersiz çay kahve ve 3 lt su içtim.
ama asla kaçamak yapmadım 5 ay alan valla çok hızlı verdim.
hiç durmadı kilo vermemde.
bazen evde ip atladım kendi çabamla plates yaptım. tabi platesim ne kadar platese benziyordu bilememe:)
Bir öğünde 3 tabak makarna yiyen, geceleri baklava götüren biri olarak en fazla 50 kiloya çıkabildim. Makarna yemesem çat diye 39a düşüyorum. Sürekli kiloları düşünmeyin bence. Rahat oluun, şimdi yemezsek ne zaman yiyeceğiz?
yok canım öyle çukurluk olmadı; yok o her halde söyleyecek bir şey buldu elbette bulacağımını da biliyordum zaten.
onun istediği olsun diye değildi kilo verme amaç lafını yutturmaktı...
küsüm ki 3 ay olmuştur belki aramıyorum eşim konuşurken verirse ya da o ararsa konuşuyorum o da çokk nadir
Spora yazıldım inş faydası olur bogazımınkesebilsem çok iradesizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?