- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.016
- 498
müge aplaaselam kızlar burda çoğunuz ablamdır sizlerden fikir almak için konu açıyorum bir ablam tavsiye etti burayı çıkmazda olduğum konuları danışmam için. nişanlımla 2 senedir tanışıyoruz 1 yıldır nişanlıyız 5 ay önce evlerine gitmiştim annesi ablasındaydı sevişme esnasında kendimi kaybettim dedi ve cinsel birleşmemiz oldu günlerce ağladım ağlama zaten evleneceğiz dedi. nişanlım pazarcı 3 gün önce evlerine çağırdı beni babam kardeşimle duracak öğlene kadar evdeyim dedi ve benimle yine cinsellik yaşamak istedi canımı çok acıttı biraz nazik davran bana dedim. kadını hayvan gibi becereceksin ki dışarda şey aramayacak dedi.
bende çok terbiyesizce konuşuyorsun aşkım zaten senden başkasını gözüm görmüyor dedim. kasımda düğün yapmak istiyorduk ailesi maddi durumumuz pek yok marta erteleyelim dedi tamam dedik. dün yine seni özledim dedi sabah pazara yine babası ile kardeşini göndermiş annesi ilçede halen kızında kalıyor. seviştikten sonra başladı göğüslerin küçücük içinse çok geniş kayboluyorum dedi. bende kızlığımı bozdun sürekli cinsellik yaşıyoruz genişlemiş olabilir dedim sonra ise büyük göğüslü ne kızlar var gözüm düşüyor dedi. bende niye bana bunu yaptın nasıl adamsın sen dedim. sonra başladı küfür etmeye s..k...im senin kızlığını başlatma anana bacına para neyse veririm gider diktirirsin bende kurtulurum senden dedi. sonra zil çaldı annesi geldi ben ağlıyorum tabi ona anlattı olanları. bana iyi bi kız olsan düğünden önce kızlığını vermezdin dedi oğlumda olsa doğrusu bu dedi. ağlayarak eve geldim dün akşam mesaj atmış bana güvenme kendi yoluna bak diye. aradım ağladım nolur böyle yapma düğün istemiyorum hemen nikah yapalım herşeyim hazır seni çok seviyorum dedim. ben senden sıkıldım beni mutlu edemiyorsun dedi bende elimden geleni yaparım ömrüm boyu mutlu etmek için dedim bilmiyorum düşünürüm bi dedi. çok seviyorum ne yapacağımı bilmiyorum bana yardım edin evlenince küfürleri bırakıp biraz daha olgunlaşırmı
ablalarım ne olur bana akıl verin nasıl evlenmeye ikna ederim. ailem duyarsa bana çok kızar mafederler beni. ben 21 nişanlım 28 yaşındayız. uzun yzdım kusura kalmayın.
Ilk iliskini bu hayvanla yasadin diye onunla evlenmen gerektigini kim soyledi acaba. Evlenince insan olur mu sandin hangi evrim aciklar bunu. Sal gitsin. Ayrica kadinlar dogum yapip 3 5 kilo bebek cikariyo da genislemiyo kendi bamyasina bakmadan sana bok atmisselam kızlar burda çoğunuz ablamdır sizlerden fikir almak için konu açıyorum bir ablam tavsiye etti burayı çıkmazda olduğum konuları danışmam için. nişanlımla 2 senedir tanışıyoruz 1 yıldır nişanlıyız 5 ay önce evlerine gitmiştim annesi ablasındaydı sevişme esnasında kendimi kaybettim dedi ve cinsel birleşmemiz oldu günlerce ağladım ağlama zaten evleneceğiz dedi. nişanlım pazarcı 3 gün önce evlerine çağırdı beni babam kardeşimle duracak öğlene kadar evdeyim dedi ve benimle yine cinsellik yaşamak istedi canımı çok acıttı biraz nazik davran bana dedim. kadını hayvan gibi becereceksin ki dışarda şey aramayacak dedi.
bende çok terbiyesizce konuşuyorsun aşkım zaten senden başkasını gözüm görmüyor dedim. kasımda düğün yapmak istiyorduk ailesi maddi durumumuz pek yok marta erteleyelim dedi tamam dedik. dün yine seni özledim dedi sabah pazara yine babası ile kardeşini göndermiş annesi ilçede halen kızında kalıyor. seviştikten sonra başladı göğüslerin küçücük içinse çok geniş kayboluyorum dedi. bende kızlığımı bozdun sürekli cinsellik yaşıyoruz genişlemiş olabilir dedim sonra ise büyük göğüslü ne kızlar var gözüm düşüyor dedi. bende niye bana bunu yaptın nasıl adamsın sen dedim. sonra başladı küfür etmeye s..k...im senin kızlığını başlatma anana bacına para neyse veririm gider diktirirsin bende kurtulurum senden dedi. sonra zil çaldı annesi geldi ben ağlıyorum tabi ona anlattı olanları. bana iyi bi kız olsan düğünden önce kızlığını vermezdin dedi oğlumda olsa doğrusu bu dedi. ağlayarak eve geldim dün akşam mesaj atmış bana güvenme kendi yoluna bak diye. aradım ağladım nolur böyle yapma düğün istemiyorum hemen nikah yapalım herşeyim hazır seni çok seviyorum dedim. ben senden sıkıldım beni mutlu edemiyorsun dedi bende elimden geleni yaparım ömrüm boyu mutlu etmek için dedim bilmiyorum düşünürüm bi dedi. çok seviyorum ne yapacağımı bilmiyorum bana yardım edin evlenince küfürleri bırakıp biraz daha olgunlaşırmı
ablalarım ne olur bana akıl verin nasıl evlenmeye ikna ederim. ailem duyarsa bana çok kızar mafederler beni. ben 21 nişanlım 28 yaşındayız. uzun yzdım kusura kalmayın.
Bununla evlenirsen de hayatını mahvedersin.küçük bir yerde yaşıyoruz ailem adetlerine çok düşkün biri böyle bişey yaptıığımı duyarsa beni redederler.
Siz hala böyle biriyle evlenmek için yalvarıyor musunuz?selam kızlar burda çoğunuz ablamdır sizlerden fikir almak için konu açıyorum bir ablam tavsiye etti burayı çıkmazda olduğum konuları danışmam için. nişanlımla 2 senedir tanışıyoruz 1 yıldır nişanlıyız 5 ay önce evlerine gitmiştim annesi ablasındaydı sevişme esnasında kendimi kaybettim dedi ve cinsel birleşmemiz oldu günlerce ağladım ağlama zaten evleneceğiz dedi. nişanlım pazarcı 3 gün önce evlerine çağırdı beni babam kardeşimle duracak öğlene kadar evdeyim dedi ve benimle yine cinsellik yaşamak istedi canımı çok acıttı biraz nazik davran bana dedim. kadını hayvan gibi becereceksin ki dışarda şey aramayacak dedi.
duyumasın diye bura küçük bi yer adım kötüye çıkar ailem beni mafeder boşansam bile sonra kızlığım zaten bozulduğu için bişey olmazGerçekten sevdiğin için mi evlenmek istiyorsun yoksa olay duyulmasın diye mi önce kendine bunun cevabını ver dürüstçe.
Nişanlım dediğin adam tam bir ş... mis bu arada işte insan bilemiyor maalesef bazen bazı şeyleri yaşamadan karşındakinin gerçek yüzünü göremiyorsun. Yaşadığın kolay bi durum değil ama toparlanmak zorundasın. Bence arkana bakmadan kaç o adamdan inan ki dünyanın sonu değil.
evet çünkü tutucu baskııcı ailem 2 abim varSiz hala böyle biriyle evlenmek için yalvarıyor musunuz?
beni bozdu ne yapayım bundan sonra böyle kimse kabuul etmez beniBu ne ya? Aşırı fake duruyor.
Fake değilse de beynin fake olabilir, bi kontrol ettir. Böyle bi adamla evlenmeye çalışmak için zekasal anlamda bi sıkıntın olmalı.
Kendine layık gördüğün hayata ve adama bak. Son olarak, umarım fake bi hikayedir.
Sen bizi çıldırtmak mı istiyorsun? Sen mal mısın bozulasın? Market ürünü müsün? SEN BİR BİREYSİN. Yanlış tercihler yapabilirsin!beni bozdu ne yapayım bundan sonra böyle kimse kabuul etmez beni
buralarda kimse bole kabul etmez beni artıkHayır hadi bir hata(!) yaptın. (Ben nedense yaşadığınızın arkasında duramadığınızı düşünüyorum.) Bu herifle neden tüm hayatını rezil edesin ki? Bu hayvan herifle beraber oldun diye, evlenmen gerektiğini kim söyledi sana?
Kabul etse sanki başına kalkmayacaklar anası kakmış iştebeni bozdu ne yapayım bundan sonra böyle kimse kabuul etmez beni
Aynen boşanırsın kesin. Adam boşamasın diye kırk takla atarsın sen. Aldatsa da dövse de sövse de canım kocişim dersin.duyumasın diye bura küçük bi yer adım kötüye çıkar ailem beni mafeder boşansam bile sonra kızlığım zaten bozulduğu için bişey olmaz
Evlenmek zorunda misin? Oku calis gez. Zaten sen bu kafadan cikar kendini gelistirirsen sana bozuk mal gibi davranmayan "insan" illa ki karsina cikarburalarda kimse bole kabul etmez beni artık
beni bozdu ne yapayım bundan sonra böyle kimse kabuul etmez beni
Valla miAy sahte üye bu. Boşverin kızlar nefesinizi tüketmeyin boşuna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?