nişanlımın küfürleri ve benden vazgeçmeye çalışması

Yahu sizin bu adamdan kaçıp kurtulmanız gerekiyor, yamanmak için yalvarmanız değil. Ayrıca kendini kaybetmek nasıl oluyor, gayet sevişirken kaybetmek mi? Şaka mı bu konu? Oturup ağlarsanız, kendinizi bir zara indirgerseniz adam da iğrenç bir şekilde size vereyim parasını da diktir der. Adam zaten karaktersiz, iğrenç herifin teki, yetiştirene bakacaksın; anası ne ki danası ne olsun.

müge aplaa

Ilk iliskini bu hayvanla yasadin diye onunla evlenmen gerektigini kim soyledi acaba. Evlenince insan olur mu sandin hangi evrim aciklar bunu. Sal gitsin. Ayrica kadinlar dogum yapip 3 5 kilo bebek cikariyo da genislemiyo kendi bamyasina bakmadan sana bok atmis

küçük bir yerde yaşıyoruz ailem adetlerine çok düşkün biri böyle bişey yaptıığımı duyarsa beni redederler.
Bununla evlenirsen de hayatını mahvedersin.
Böyle birinin merhametine sığınıp, evlilik içi tecavuze, hakarete, şiddete maruz kalacağına ailen reddetsin, devlete sığın.
Bir de çok seviyorum demişsin, Allah akıl fikir versin.

Siz hala böyle biriyle evlenmek için yalvarıyor musunuz?

Hayır hadi bir hata(!) yaptın. (Ben nedense yaşadığınızın arkasında duramadığınızı düşünüyorum.) Bu herifle neden tüm hayatını rezil edesin ki? Bu hayvan herifle beraber oldun diye, evlenmen gerektiğini kim söyledi sana?

duyumasın diye bura küçük bi yer adım kötüye çıkar ailem beni mafeder boşansam bile sonra kızlığım zaten bozulduğu için bişey olmaz

beni bozdu ne yapayım bundan sonra böyle kimse kabuul etmez beni

beni bozdu ne yapayım bundan sonra böyle kimse kabuul etmez beni
Sen bizi çıldırtmak mı istiyorsun? Sen mal mısın bozulasın? Market ürünü müsün? SEN BİR BİREYSİN. Yanlış tercihler yapabilirsin!

buralarda kimse bole kabul etmez beni artık

duyumasın diye bura küçük bi yer adım kötüye çıkar ailem beni mafeder boşansam bile sonra kızlığım zaten bozulduğu için bişey olmaz
Aynen boşanırsın kesin. Adam boşamasın diye kırk takla atarsın sen. Aldatsa da dövse de sövse de canım kocişim dersin.

Arkana bakmadan oğlundan da anasından da kaç ömrünü heba edeceksin yazık etme eyleme

Ben böyle bir konunun gerçek olabileceğine inanmıyorum. Türk filmlerinden fırlamış gibi bir konu. .konu sahibi boşluktan saçma sapan bir senaryo yazmış. Burdaki kadın kitlesinin sinirlerini bozmak, linç yemek için açılmış konu net.

Ayrıca hayal gücü bile olsa konu mide bulandırıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…