nişanlımın küfürleri ve benden vazgeçmeye çalışması

Ahh ahhhh

Kesinlikle katilmiyorum. Bir kadin her zaman hayir deme hakkina sahiptir! Cirilciplak olup da vazgecse hayir demek hakkidir. Adamin tavri da belli. Kim öyle bir ilk ister. Yapmayin. Biz niye erkeklere tecavüz etmiyoruz?!
Orası öyle, kesinlikle katılıyorum. Anadan üryan bile olsa partner dur dediği anda durulmalı. Fakat burada sevişme esnasında o anki gazla olanlar olduktan sonra, arkasında duramamak kaynaklı bir durum olduğunu düşünüyorum. Adamın tecavüz ettiğini düşünmüyorum. Öyle olsa adam bana tecavüz etti derdi. Sonra akılları başlarına geliyor, hayır arkasında duramayacaklarsa neden bu toplara giriyorlar?

Ailene durumu anlat ağaç kovuğundan çıkmadın ya adam nişanlinmis ailen hakkını arasın eğer öyle insanlarsa. Ne kadar pislik insanlar ya laflara bak terbiyrsiz

Ne okudum lan ben böyle.
İğrençler resmen iğrençlik kelimesi bu ana oğulu bakılıp keşfedilmiş.
Sen sevmişsin güvenmişsin hayvanoğlu hayvan çıkmış.
Ailen bir kızar iki kızar evlatsın atmazlar seni.
Bir ömürü safça güvendin diye boş yere harcama o ana oğula.
Ailene o şerefsizliklerini, laflarını anlat zaten suçlu kim anlarlar.

Nereye kusuyoruz ya ne biçim insan alacağını aldı hevesi gitti tabii iğrenç insan

Yavrum güzel senaryo ama hatan erkek diliyle yazman... olmamış.Biraz daha kadın gibi düşünüp daha duygulu yazarsan seni kırmayıp karşı tarafa yardiririz merak etme ama cıkkk olmamış .Daha erotik,bol kv li ,bol şerefsiz adam olan konu yaz........

Hiç cinsel ilişki deneyimi olmamış erkek dili

Yarın öbür gün hadi evlendin diyelim kim bilir kaç kisiyle yattın diye iftira bile atabilir böyle pislikler sakın evlenme düzelmez hem sen nasıl kaldıracaksın bunca hakareti. Annesi olacak adi kadın oğlum sen nasil gunahina girersin diyeceğine seni suclamiş sendede suç yok değil ama önce o pislik evladını uyarsaymiş bu iğrenc insanlarla bidaha görüsme yalvarsalar bile kabul etme kendini iyice düsürmüssun adam hala bi düsünüyüm demiş

Ilk defa bir konuyu okurken bu kadar sinirlendim. Yahu bu adam hayvan . Sevişdikden sonra bu denli terbiyesiz birine donuşemez. Onceden de kufurleri olan biriymiş demek ki ama goz yummuşsunuz ve en ozel aninizi bu ayiya harcamişsiniz. Ikinci konu yaptiği hakaretler ağiza alinacak degil. Ne demek gogsun kucuk başkalarina gozhm kayiyor. Ne demek para veririm diktirirsin. Ama en çok sinirlendigim şey sizin yalvarmaniz. Arkadaşim tamam bir halt etmişsin ama cezasi bu insanla geleceyini çurutmek mi? Yalvarmak nedir ya hem de bu kadar hakarete ragmen. Binde bin beş yüz eminim ki burdaki onerileri dikkate almiycaksin. Ve once kendi gururunu bu pisliyin ayaklari altina atacaksin, sonra istedigin olursa şayet bu adamin kolesi olarak yaşiycaksin. Bir zar için. Lutfen ablalarim yapmayin boyle. Bu denli terbiyesiz adam sizden ayrilmasa bile siz kendinize azacik sayginiz varsa ayrilmalisiniz. Yazik gencecik kizlara cok yazik. Ayilara kurbam ediyorsunuz kendinizi

Ilk defa bir konuyu okurken bu kadar sinirlendim. Yahu bu adam hayvan . Sevişdikden sonra bu senli terbiyesiz birine donuşemez. Onceden de kufurleri olan biriymiş demek ki ama gkz yummuşsunuz ve en ozel aninizi bu ayiya harcamişsiniz. Ikinci konu yaptiği hakaretler ağiza alinacak degil. Ne demek gogsun kucuk başkalarina gozhm kayiyor. Ne demek para veririm diktirirsin. Ama en çok sinirlendigim şey sizin yalvarmaniz. Arkadaşim tamam bir halt etmişsin ama cezasi bu insanlar geleceyini çurutmek mi? Yalvarmak nedir ya hem de bu kadar hakarete ragmen. Binde bin beş yüz eminim ki burdaki onerileri dikkate almiycaksin. Ve once kendi gururunu bu pisliyin ayaklari altina atacaksin, sonra istedigim olursa şayet bu adamin kolesi olarak yaşiycaksin. Bir zar için. Lutfen ablalarim yapmayin boyle. Bu denli terbiyesiz adam sizden ayrilmasa bile siz kendinize azacik sayginiz varsa ayrilmalisiniz. Yazik gencecik kizlara cok yazik. Ayilara kurbam ediyorsunuz ken

Bir gururun varsa bu adama yalvarmazsın o gelsin sana yalvarsın evlenmek için bu ne böyle be gerçekten büyük bir hata yapmışsın adam o kadar geniş ki anasına cinsel hayatını aktarıyor .mk

Hala nasıl ikna ederim diyorsun kendini neden bu kadar küçük düşürüyorsun? Böyle bir pislikle nasıl birlikte olmak istiyorsun ağzım açık okudum gerçekten. Ayrıl olan olmuş yapacak bir şey yok bu adam seni ileride aldatır. Annesi desen söylediği lafa bak. Daha fazla kendini küçük düşürme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…