nişanlımın küfürleri ve benden vazgeçmeye çalışması

Sizin derdiniz sanırım bekaretinizi kaybetmiş olmak çünkü böyle bir kişiyi hala seviyor olmanız pek normal değil. Adam size iyilik yapıyor sizi istemeyerek. Daha genceciksiniz hiçbişey senden daha değerli değil ailende eğer gerçekten ailense seni zaten red falan etmez. Eğer ediyorsa bunun için zaten onlardan da kurtulman iyi olur.

Fake konu oldugunu düşünüyorum ve umarım gerçekten öyledir

Adam size tecavüz etmis aslinda siz hala yalvariyorsunuz. Hemen ayrilin. Dünyanin sonu degil. Böyle bir aileye girseniz ömür boyu ezilirsiniz
Burada başka bir tartışma çıkaracağım: ben bunu tecavüz olarak görmüyorum. Yani biriyle iç çamaşırlarını bile çıkaracak kadar ilerlendiyse bu artık tecavüz diye adlandırılmamalı. Gerçek tecavüz mağdurlarına saygısızlık bence.

buralarda kimse bole kabul etmez beni artık
Kendi değerini kendin belirlersin, senden başkası belirlemez. Oturup zarım gitti diye ağlamasaydın keşke; ben senin yerine utandım. Kendini indirgediğin şeye bak. Al parasını diktir o zaman ne diyeyim? Kızma ama güzelim bu zihniyete senin gibiler çanak tutuyor.

evet çünkü tutucu baskııcı ailem 2 abim var
Nisanliniz her zaman kaba saba biriydi size karşı bu birinci ve siz buna rağmen ilişkinizi devam ettirip olayı daha yukarılara tasıdığınızı düşünüyorum. Burada okuyoruz, birçok insan tanıyoruz, kendimiz yaşıyoruz ve insanlar bir güne 1 aya 1 seneye değişmiyor ya. Herkes kimin ne olduğunun farkında. Amacım sizi yargılamak değil ki haddim değil. Birsey yaşamışsıniz ve adi karaktersiz sizi bırakmış ve siz ne kadar yalvarsanız da dönmeyecek. Hadi düşük olan bi ihtimal döndü ailesi ve kendisi size hayatı cehennem edecek. Sonra ben nerde hata yaptım. Iste burda. Şu an bir krizdesiniz ve krizi yeni krizleri davet ederek cozemezsiniz. Okuyor musunuz, çalışıyor musunuz kendi yolunuza bakın. Sizi istemeyeni siz hiç istemeyin. Gelipte ailenize yaptıkları karaktersizlikleri anlatmazlar diye düşünüyorum

Kesinlikle katilmiyorum. Bir kadin her zaman hayir deme hakkina sahiptir! Cirilciplak olup da vazgecse hayir demek hakkidir. Adamin tavri da belli. Kim öyle bir ilk ister. Yapmayin. Biz niye erkeklere tecavüz etmiyoruz?!

Annesi bir anda nasıl çıkıp geldi ? Zamanlaması çok iyiymiş yalnız, tam o iş bittikten dram sahnesi başladıktan sonra gelmiş

Ben konuya inanmadım.Senaryonun şurasında hata yapmışsın bebeğim,anası maşallah iyi koku alıyormuş ki sizi iş bittikten sonra basıvermiş(!)Bir hadi anası geldi gerçekten.E bu çok sevgili nişanlın ne anlattı ona da anası hak verdi.Anneeee içi çok geniş,benimki içinde kayboluyor,zevk alamıyorum,ben bu kızı istemem artık diye şikayet mi etti?

O hayvan sana evlenelim dese bile evlenme kaç kurtar kendini. Olan olmuş ömrünü buna vermeye değer mi ya. Ki inşallah bu konu gerçek değildir. Gercek olmamasıni diliyorum

Bi sektör git bacım allasen
Önüne gelen trolluk tasliyor

Oyle bir ş*refsize denk gelmişsin ki iki gün sonra başka biriyle de olsan bu pislik şantajla da olsa sana rahat huzur vermeyecek. Anneni al karşına konuş yani yaşadığımız ülkeyi zihniyeti biliyorum çok zor ama belki başka şehire vs gönderirler seni ama emin ol bu pislik evlendikten sonra bile sırf aşağılamak için olsa yine duyurur ailene bu olayı. Evlenip hayatını hiç edeceğine ailene bunun zorla olduğunu korkundan ve evleneceğiniz için kimseye soyleyemedigini anlat. Başka çıkar yol yok gibi ya bu pisliğin elinde oyuncak olacaksın ya da bir kere cesur olup o pislikten kurtulacaksın.

Şok icinde okudum pis hanzo keşke birlikte olmasaydın ya 3 senedir evliyim benimde üst bölgem çok zayıf vajinal genişleme var illaki doğumdan sonra birgün eşimin elestirdiginu görmedim ben bile bazen erkek gibiyim derim saçmalama der . Nasıl bir erkekmis bu ya hiç yalvarma zaten evlenince başına kakip duracak pislikler . Üzülme Allah'ına Tevbe et bağışlanma iste. Ve bu erkek bozuntusu şerefsizden bir an önce kurtul halsiyetsiz nasıl sinirlendim

Kesinlikle katilmiyorum. Bir kadin her zaman hayir deme hakkina sahiptir! Cirilciplak olup da vazgecse hayir demek hakkidir. Adamin tavri da belli. Kim öyle bir ilk ister. Yapmayin. Biz niye erkeklere tecavüz etmiyoruz?!
İşte durum o aşamaya geldikten sonra hayır diyebilecek bir zaman kalmıyor. Saniyelik bir olay bile değil bahsettiğimiz. Kadın kontrolü kaybediyor olay bu kadar iletleyince. Hayır diyebilecek tasarrufu kalmıyor. Hayır daha önceki aşamalarda kullanılabilecek. Artık bu kadar ilerledikten sonra düşünceler anlık da değişebiliyor. Benim fkrimce eğer bu kişinin psikolojisini tecavüz olarak etkileyecekse tam olarak bu kadar ileriye gidilmemeli.

Sen hala o adamla nasıl evlenirim diye mi soruyorsun?
Evlenip 2 gün sonra küfür ediyor, dövüyor, aldatıyor diye konularla yine buraya geleceksin!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…