nişanlımın küfürleri ve benden vazgeçmeye çalışması

Ailene evde yalnız olduğunuzda sana tecavüz ettiğini söyle ve hemen o hayvandan ayrıl derim.

Bu insanlık dışı yaratığı terket. Kendini ona o kadar mecbur hissetmiş ve bunu ona o kadar yansıtmışsın ki kendisini değerli, seni değersiz görmüş. Evlenirsen kendisi de ailesi de seni ezmeye devam edecek. 21 yaşındasın çok çok gençsin bu komplekslerden arın ve bu paraziti hayatından çıkar

Sokaktan adam çevirsen bundan iyi çıkar.
O yüzden eğer gerçekse konunuz ayrılın. Başka koca mı yok?

Kafa buluyor ol bizimle lütfen bu ne mantıksız ipe sapa gelmez konu . Adam kendini kaybetti ne demek bunu anlamadım sen de mi kaybettin? Tecavüze uğradın da bunun adı mi kendini kaybetti oluyor burası ayrı saçma.

Bana küfrediyor hakaret ediyor dediğin adamla evlenmek istemen üstüne bir de onu razı etmeye uğraşmam ayrı bir saçma.

Oturup annesine senin geniş vajinandan, küçük memenden , kızlık zarından bahsetmesi zaten beni benden aldı.

Evlenmeye nasıl razı edeceğin ile ilgili bir akıl veremeyeceğim zaten bu akıl vermek değil aptallık olur .

Yavrum diyemedin mi adam olsaydın da 26 yaşındayken 18-19 yaşında kızı sen yatağına almasaydın diyemedin mi?

Kendini bu pisliğe yamalamaya çalışma sakın.

Biraz asil dur.

Oha. Çok leş muhabbetler duydum gördüm de bu kadar leşi üst seviye resmen. Hayal gücüyse de iğrenç. Ay fenalık geldi.

için çok geniş içinde kayboluyorum mu
nasıl bir egoysa bamyam yetmedi diye düşünmemişde, içinin geniş olduğunu düşünmüş konya ovası ellam.
evlenince kesin düzelir emin ol, koş peşinden her gün küfürlerini duy, dayağini ye anasinin elinede vermişsin kozu sana huzur yok bundan sonra.

Ya bıraz sert konusucam ama yanlıs anlama kırmak için demiyorum, evlenmeden önce birliktelik yasayanları anlamıyorum ve hiç bir sekilde de anlamıyacam, neden boyle bır sey yaptın hadi oldu bitti o pisligi arayıp birde bitirme mi dedin bravo, yarı yolda bırakmıs geberesice Allahtan bulsun, sen de yoluna bak cnm boyle bır pislikle asla muhatap olma, olan oldu bitir sende yenı bır hayata basla

Konu sahibi diyor ki, evlenip boşansam kızlık zarım nasılsa bozulacağı için sorun kalmayacak. Burası tam bir fake hesap cümlesi
Bu cümlenin neresi fake en azından nişanlısıyla evli olunca eşi tarafından bozulmuş olacak, bu şekilde bi kızlığına sahip çıkamadı olacak belkide nişanlısı olacak adam ben yapmadım diye iftira bile atabilir bu şekilde nikahsız afedersin toplumun bakışı acaba kimle nehalt yedi hep bir sorgu sual ...

Kendimi yazdıklarını okurken cokkotu hissettim

Tecavüze ugramisim gibi hissettim hatta
Gercekten seksten erkeklerden tiksindim

Gerek aile gerek çevre korkusu nedeniyle içinde bulunduğunuz durumdan kurtulmak için evlilik tek çözüm gibi düşünüyorsunuz.
Yaşınız çok küçük olsa bile sizde biliyorsunuz aslında evlensenizde bu ve benzeri şiddet artarak devam edecek , saygısız sevgisiz bir evlilik yaşayacaksınız.Ancak bu korkuyla her şeyi göze alabilirim gibi düşünsenizde öyle değil.
Çocuk aileyi yansıtır,annesiyle girdiğiniz diyalog gösterdi ki aile çöp.
Her şey bir bütün.Bu yaşta birinin hayatında karı koca kayınvalide cinsellik vb kavramlar olmamalı.Tüm zorluklarına rağmen hayat çok güzel,kendim için ne yapabilirim, ayaklarımın üzerinde nasıl dururum olmalı .
Çocukluk,ilk gençlik hopppp evlilik.Bu nedir ,bu acele neden yani öyle biri çıkar ki yine de anlamaya çalışırım acele etmeyi ama bu hanzo hödük bir kayıp değil.

Bu konuda sizin kisisel fikrinizin bir onemi yok, yasal ve ahlaki acidan iliskinin iki tarafinin da iliskinin her SANIYESINDE hayir deme hakki vardir ve karsi taraf durmak ZORUNDADIR.

Şimdi kusucam yetmeyecek ağız dolusu küfür edicem ya sabır.
Nereden buldunuz bu at hırsızını. İğrenç Allahin belası herif resmen size tecavüz etmiş.
Göğsün küçük dediği yerde sen kendi durumuna üzül bamya soylu seni diye yardırmak vardı ya nerede sizde o basiret. Delirdim sabah sabah ya

nişanlımın annesi dün akşam annemi arayıp kızına sahip çık daha evlenmeden oğlumun altına yattı diyerek öğrendiği herşeyi anlattı. ailemle aram çok kötü abilerim üzerime yürüdü odamdan çıkmıyorum sürekli aşağılıyor ailem defol çık git dedi babam.
çok kötüyüm annem nişanlını sen ikna edeceksin yoksa adın o. u çıkar diyor 2gündür açım yemek yermisin diyen bile yok herşeyden nefret ediyorum evden iş bulup kacmayı istiyorum

Eğer gerçekse anlattıklarınız çok üzüldüm. Ne yapılır bilmiyorum şiddet gördünüz mü? Tecavüze uğradığınızı söyleyin bunu duyunca belki üstünüze gelmezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…