Nişanlımın lafı çok zoruma gitti 😣

Ne şakası yahu bariz hayal kırıklığından doğan saçma sapan kelimeler dökülmüş ağzından ... ilerde de bu tür seýler duyacaksın demek için müneccim olmak gerekmez, oyüzden diyorum ki duyacaklarına ya hazırlıklı ol yada hadi sepet havası oğlum sana de
Haklısın bunu düşünücem

Kızlar iyi geceler hepinize:KK43:
Bugün nişanlımla evdeyken içimde sütyen yoktu ve eli çarptı yanlışlıkla şakayla karışık senin göğüslerin neden sarkık yaa yaşlı göğüsü gibi falan dedi şaşkın bi sekilde ben şoka girdim cidden öyle mi düşünüyorsun dedim hala devam ettirdi sonra gözlerim dolunca yaptığını anladı şimdi gitti olur mu öyle sey ben şaka yaptım çok güzelsin vs dedi ama hala ağlamaklıyım o kadar mutsuzum ki hasta oldum sizde abartıyor muyum ben😥

Benimde sarkık ama ben kendimle o kadar barışığım ki, ben olsam yer çekimini duydun mu kuzum sen diye dalga geçip, üstüne üstlük onda bi kusur bulurdum. Atıyorum sen önce seyrek saçlarına bak hem seninkiler ortada gibi. Kadınlar böyle konularda altta kalmamalı asla. Erkekler hassas noktanı bilirse canını yakmak istediklerinde o noktaya basmaktan çekinmiyorlar. Bir de hiç bi zaman nişanlınızın yanında kendinizi eleştirip, kusurlarınızdan bahsetmeyin. Sanki kendileri çok mükemmel gibi triplere giriyorlar.

Ayrılmak çok zor geliyor😣
Ya bu 🐂 le yaşayıp ama ben seviyorum dersin ya da ben sevilmeyi ve değer görmeyi hak ediyorum diyip yoluna bakarsın. İkisini de sen yaşayacaksın. Bizler burda anca bir kaç mesaj ahh vahh deriz geçer gider bizim için. Ama insan önce kendini sevsin 💕

33 yaşımdayım.. Hayatımın hiçbir döneminde dik duran füze gibi memelerim olmadı... Vücuduma göre büyük memelerim var.. Hiç de takmıyorum valla.. Beğenen böyle beğensin derdim hep.. Öyle de oldu.. Ne takcam yahu... Sarkık markık iş görüyor.. 😂 Üzülmeyin.. Bir daha böyle bir patavatsızlık ederse seninki de pek bi sünmüş dersiniz... 😜

Eğer düğün salonu falan tutulmasıyla ağırdan al hatta ayrıl bile😠 Bu evlenince Allah bilir?

Benimde sarkık ama ben kendimle o kadar barışığım ki, ben olsam yer çekimini duydun mu kuzum sen diye dalga geçip, üstüne üstlük onda bi kusur bulurdum. Atıyorum sen önce seyrek saçlarına bak hem seninkiler ortada gibi. Kadınlar böyle konularda altta kalmamalı asla. Erkekler hassas noktanı bilirse canını yakmak istediklerinde o noktaya basmaktan çekinmiyorlar. Bir de hiç bi zaman nişanlınızın yanında kendinizi eleştirip, kusurlarınızdan bahsetmeyin. Sanki kendileri çok mükemmel gibi triplere giriyorlar.
Kısas yaptım zaten ağlıyor anlamadım hic.
Biraz fazla ileri gitmis olabilirim ama:KK64:

Ama çok aşırı özür diledi :KK42:
Anlaşıldı sende evlendikten sonra pişman olacaklar tarafında yerini kapacaksin. Bize hava hos. Bak ben 20 yıllık evliyim 110kilo olduğumuda bilir Kocam 60 kilo olduğumu da. Bir günden bir güne beni vücudum için kötü hissettirmedi. Sana bunu daha nişanlıyken söyleyen adam seni uzer. Ama sen burnunun dikine gideceksin. Olsun fark etmez. Biz burdayız nasılsa, gelir ağlarsın arada.

Back
X