Nişanlımın lafı çok zoruma gitti 😣

Valla affedersiniz benim memem yok gibi bisey yani bende utanırdim nasi evlenirim vs derdim ama benlik bi durum degil napak rabbim böyle yaratmış suan evliyim hamileyim. Esimden de bugüne kadar bise duymadım ne bise demeye nede saka yapmaya hakki yok yani. Bosver fazla takma üzme kendini de. Sende bi gün ona bi saka yap anlasin seni.

Üç çocuk annesiyim, yaklaşık 6 yıl bebek emzirdim hayatım boyunca, bu halimde bile eşim öyle bir şey söylemedi, resmen odun ötesi biriymiş, şimdi göğüslerinizi beğenmeyen, evlenip çocuk doğurunca, kilo alınca, karın çaglayıp deriler yumuşayınca neler söyler kim bilir...

Her erkek bir gün sütyensiz meme gerçeğiyle yüzleşecek hiç kafana takma bence :KK70:

Söyledikleri aşırı saygısızca geldi. Süründür, pişman et, mahvet onuuuu :KK62: Sonra iyi bi nişanlı olursa barışırsın canın isterse. Kendini üzüp sıkma sakın.

Bana garip gelen nişanlısınız ama daha hala nişanlının memelerini görmemiş olması. Sence de garip değil mi? Sürpriz yumurta gibi evlendikten sonra ne çıkarsa bahtına yani senin de onun da. Az sevişin. Memelerin sarkmışsa da sarkmış yani çözümü var yaptırırsın. Demek ki fiziksel özellikler onun için önemli ki bence de haklı yani. Sonuçta iç güzellik de bir yere kadar ten uyumu iyi görünüş iyi seks bunlar çok önemli şeyler. Kimse kendini kandırmasın herkes herkesin her halini beğenmiyor. Ama söyleme biçimi çok kötü ona bir şey diyemem.

Not: evliyim 32 yaşındayım ve benim de memelerim bence sarkık. Vurmadan önce belirteyim de.

Fikrimi sorarsanız, aklınca dokunmak için bahane olarak söylemiş. Klasik erkek. Hem bilmiyor çoğu meme nasıl olur. Rahat olun.

Ne bileyim konu bana çok ilginç geldi .
Nisanliniz sevgiliniz ilk kez memenize dokunuyor ve söylediği bu mu ?
Ne bileyim daha heyecanlı olmasını beklerdim açıkçası . Sizi çekici bulduğuna eminseniz sorun yok ama bana tavır ilginç geldi .
Ayrıca bütün doğal memeler sarkiktir zaten .

Kırıcı bir şaka ama naçizane tavsiyem kimsenin eleştirisnin seni ağlatmasına gözlerni doldurmasına falan izin verme heleki görünüşünle ilgili. Seni çok güçsüz kırılgan gösterir bu

Back
X