Nişanlımın sorunu ne?

zaten ayrılmayacağınızı belirtmişsiniz, o zaman neden durumdan şikayet ediyorsunuz ben de bunu anlamıyorum. tüm odağınız nişanlınız, kendinize ait bir hayatınız, hedefiniz, hayaliniz yok. ilgisizliğini geçtim, ki belki tolere edebilirsiniz, ama yarın bir gün aldatma bile olsa zaten ayrılmayacaksınız, yani standartlarınız bu. insan kendine neyin yapılmasını kabul ediyorsa, kendi değerini öyle belirler. zaten daha iyisini hak ettiğinizi düşünmüyorsunuz, kafaya takıp var olan ilişkinizi de bunaltmayın şahsi fikrim. hiç değilse beni terk etmiyor şu an deyip oturabilirsiniz.

Ne kadarlik bir birlikteliginiz var ona bakmak lazim.
Onceden cok ilgili bir insan birden ilgi kaybetmez.
Gecen zaman ve yasananlar onemlidir bu noktada.

Bende mağazada çalışmıştım bizim müdür yardımcıları bol bol telefonda konuşuyordu. Yanı onlar dıger çalışanlar gibi değil tabıkı telefona fırsat buluyorlardı. Hangı magaza cok merak ettim. Ama şuna inanıyorum kadın erkek farketmiyor aramak yazmak isteyen her türlü yazar.

Şayet önceden farklı ,sözlendikten sonra değiştiyse .Evlilik kararı aldığına pişman olmuş gibi geldi .Çünkü uzun süre aramaması ,siz aradığınızda geri dönmemesi ,sizi önemsememesi .Kabul edilebilir şeyler değil .Sığındığı mazeretlerde makul değil .Her şeyde bir hayır vardır .Yol yakınken ayrılın .Böyle vurdum duymaz bir adamla ,evlilik hayatınız pekte parlak olmayacak belliki .

Benim de aklima magazadan biriyle ilgilendigi geldi nedense.
Benimde eski eşim beni gün içinde hiç aramaz sormaz, çok yoğunum diye şikayet ederdi. Meğerse çalıştığı mağazada kızlara kur yapmakla meşgulmuş, cep telefonundan yakaladım. İnsan konduramiyor bazen ama Allah'ta karşıma çıkardı yaptıklarını.

Hayal kırıklığınıza üzüldüm, daha fazla aldatılmadan bitirdiğinize sevindim. Konu sahibine ornek olsun.

Hayal kırıklığınıza üzüldüm, daha fazla aldatılmadan bitirdiğinize sevindim. Konu sahibine ornek olsun.
Aldatma için, illa yatakta yakalamak değildir. Beni ilişki içinde yalnız bırakıyorsa, hakkettigim ilgiyi sevgiyi göremeyecem, ne anlami var evliliğin?

Aldatma için, illa yatakta yakalamak değildir. Beni ilişki içinde yalnız bırakıyorsa, hakkettigim ilgiyi sevgiyi göremeyecem, ne anlami var evliliğin?
Ben de aldatmanin sadece fiziksel oldugunu düşünmüyorum. Daha fazla sürememiş bu sebeple sevindim sizin adıniza.

Alttan alma inceldiği yerden kopsun. Şimdi böle ise evliyken daha kötü senaryolara hazır ol. Birde şu iş bahaneleri yokmu deli oluyorum. Sanırsın nasa da çalışıyorlar
Evlilik daha zor. Geri dönüşü daha zor. Yol yakınken artı eksi koy kenara yolun bak onunla yada onsuz...

Mağaza ortamı calısanlar genelde vıcık oluyor onu söyliyim ha yogun mudur bilemem oda olabilir ama bi bes dk arayamıyacak kadarda degildir. Bayram yogunlugu yok birsey yok biraz abartmıs olabilir. Gitmeyin üstüne bakalım ne zaman arayacak. O aradıgında da siz acmayın

9 saat geri dönüş yapmamak çok uzun bir süre. İnsan konuşmak istemediği arkadaşına bile ayıp olmasın diye cevap verir. Kaldı ki siz bir hayatı paylaşmaya hazırlanıyorsunuz. Bence sevgisini sorgulayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…