- 9 Mayıs 2014
- 590
- 930
- 303
- Konu Sahibi Tasbebek09
-
Duzelmeyecektir. Sürdürmek yerine bitirmek en mantiklisi olabilir. Insanin zamanla sevgisi ilgisi azalabilir. Saygi duymak gerek. Sev sev sev ilgi goster diye tepesine binmek dogru bir sey degil. Nisanlilik zaten yipratici bir süreç. Alış-veriş maddi konular aileleri bir araya getirmek yeterince zorluyken daha bu kadar ilerleme olmadan zorlanıyorsanız ilişkiyi sürdürmeyin derim ben.Kızlar merhaba
Nişanlım bir mağazada müdür yardımcısı. İşteyken pek arayamaz. Ben aradığımda açmaz. Mesaj atar meşgulum diye. Buraya kadar sorun yok. Bugün aradım açmadı.(sorun yok). Hiç bi şekilde dönüş yapmadı. Mesajla filan. 9 saat boyunca. Az önce işten çıktı aramış. Açmadım zahmet ettin dedim. Yoğunmuş dönüş yapamamış. Ya 2 dk mesaj atamaz mı bir insan ya. Meşgulüm çalışıyorum diye. 9 saat boyunca. Hiç mi wcye gitmedin. Yemek yemedin dedim. Gitmemiş yememiş.(9 saat boyunca tuvalete gitmemiş.Otur bir düşün istersen bugün yaptığını dedim. Bir insan isterse 2 dksını ayırıp meşgulum diyebilir dedim. Umursamadın dedim. O da bana sen düşün dedi.
ya bu adama bi haller oldu sözlendikten sonra. Benim o ilgili sevdiğim gitti başkası geldi sanki. Her kavgamızda artık ben alttan alır oldum. Önceden hata yaptığında gönlümü alan adam gitti. Gönül almayan sadece beni suçlayan, düşüncesiz bir insan oldu. Eski hallerini çok öZlüyorum. Ve ben bunu söylediğimde eskisi gibi değilsin, ilgisizsin dediğimde hep işi bahane ediyor. Çok çalışıyorum filan hep iş hep iş.sıkıldım bu durumdan. Ve bu sefer ilk mesaj atan arayan ben olmucam.hep alttan alan olmaktan sıkıldım.
Mağazada müşteri varmıymış bugunKızlar merhaba
Nişanlım bir mağazada müdür yardımcısı. İşteyken pek arayamaz. Ben aradığımda açmaz. Mesaj atar meşgulum diye. Buraya kadar sorun yok. Bugün aradım açmadı.(sorun yok). Hiç bi şekilde dönüş yapmadı. Mesajla filan. 9 saat boyunca. Az önce işten çıktı aramış. Açmadım zahmet ettin dedim. Yoğunmuş dönüş yapamamış. Ya 2 dk mesaj atamaz mı bir insan ya. Meşgulüm çalışıyorum diye. 9 saat boyunca. Hiç mi wcye gitmedin. Yemek yemedin dedim. Gitmemiş yememiş.(9 saat boyunca tuvalete gitmemiş.Otur bir düşün istersen bugün yaptığını dedim. Bir insan isterse 2 dksını ayırıp meşgulum diyebilir dedim. Umursamadın dedim. O da bana sen düşün dedi.
ya bu adama bi haller oldu sözlendikten sonra. Benim o ilgili sevdiğim gitti başkası geldi sanki. Her kavgamızda artık ben alttan alır oldum. Önceden hata yaptığında gönlümü alan adam gitti. Gönül almayan sadece beni suçlayan, düşüncesiz bir insan oldu. Eski hallerini çok öZlüyorum. Ve ben bunu söylediğimde eskisi gibi değilsin, ilgisizsin dediğimde hep işi bahane ediyor. Çok çalışıyorum filan hep iş hep iş.sıkıldım bu durumdan. Ve bu sefer ilk mesaj atan arayan ben olmucam.hep alttan alan olmaktan sıkıldım.
Evet ben de bunu merak ettim. Nasıl bir mağazaymış ki sokağa çıkma yasağı varken çalışabiliyor? Yurtdışında mı acaba?Mağazada müşteri varmıymış bugun
İşte nişan bunun için var. Yol yakınken bas gitsin tekmeyi, emin ol nikahı kıyınca daha iyi olmayacak.Kızlar merhaba
Bitirmeyi kaç kere düşündüm inanın ama sonra nolcak dedim bitirince. Üzülen ben olcam ağlıcam zırlıcam. Uzun zamandır beraberiz. Kolay olmayacak. Sonra başkasını bul sonra tekrar kendini anlat. Aynı şeyler.yaş 29 zaten. Ayrılırsam da hayatıma kimseyi almam ben. Yoruldum artık hayattan da insanlardan da.Duzelmeyecektir. Sürdürmek yerine bitirmek en mantiklisi olabilir. Insanin zamanla sevgisi ilgisi azalabilir. Saygi duymak gerek. Sev sev sev ilgi goster diye tepesine binmek dogru bir sey degil. Nisanlilik zaten yipratici bir süreç. Alış-veriş maddi konular aileleri bir araya getirmek yeterince zorluyken daha bu kadar ilerleme olmadan zorlanıyorsanız ilişkiyi sürdürmeyin derim ben.
Evet eskiyi özledim.Sen eski halını ozlemıssın o eski hallerden Sıkılmıs. Elbette istese bı dk arayabilir ya da yazabilirdi
Eskisi gibi olacagini sanmıyorum
Bekleyip görcem. Uzaktayız diye böyle oluyor diyorum bazen. Belkide kendimi kandırıyorum kimbilir.Konusmaniza ragmen duzelmiyorsa duzelmek icin ugrasmiyorsa muhtemelen duzelmeyecektir maalesef.
Bilmem çok yoğunmuş koşturmuş durmuşMağazada müşteri varmıymış bugun
Süpermarketler açık 10.00-17.00 arasıYasak yokmuydu ya bugün
Evet hiç bi şekilde dönmeyeceğim.o da aramaz zaten. Biliyorum.Saçmalık bence
Pandemide mağazada kim olacak?
Konuay gelirsek bence hiç mesaj falan atmayın, peşindne koşmayın. Siz yeterince çaba göstermişsiniz zaten, bırakın bundan sonrasını o düşünsün. kafasına dank edip ararsa arar, aramazsa da inceldiği yerden kopar.
Süpermarket 10.00-17.00 arası açık.Evet ben de bunu merak ettim. Nasıl bir mağazaymış ki sokağa çıkma yasağı varken çalışabiliyor? Yurtdışında mı acaba?
Evet farkındayım değişmeyecek.Ya değişir deyip evleneceksin ama değişmeyecek,
Ya da değişmez deyip ayrılacaksın, yine değişmeyecek.
Yani değişmeyecek.
Çabalamayacak. Artık çabalamıyorDaha ilk günden ilgisi azalan erkek evlenince ne yapar bilemedim. Arama bence bak bakim keyfi yetip arayacak çabalayacak mı
Hepimizi alintilamana gerek var miydi canikom?Bitirmeyi kaç kere düşündüm inanın ama sonra nolcak dedim bitirince. Üzülen ben olcam ağlıcam zırlıcam. Uzun zamandır beraberiz. Kolay olmayacak. Sonra başkasını bul sonra tekrar kendini anlat. Aynı şeyler.yaş 29 zaten. Ayrılırsam da hayatıma kimseyi almam ben. Yoruldum artık hayattan da insanlardan da.
Evet eskiyi özledim.
Bekleyip görcem. Uzaktayız diye böyle oluyor diyorum bazen. Belkide kendimi kandırıyorum kimbilir.
Bilmem çok yoğunmuş koşturmuş durmuş
Süpermarketler açık 10.00-17.00 arası
Evet hiç bi şekilde dönmeyeceğim.o da aramaz zaten. Biliyorum.
Süpermarket 10.00-17.00 arası açık.
Evet farkındayım değişmeyecek.
Çabalamayacak. Artık çabalamıyor
Kızlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?