Nişanlımın sorunu ne?

Tasbebek09

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014
590
930
303
Kızlar merhaba
Nişanlım bir mağazada müdür yardımcısı. İşteyken pek arayamaz. Ben aradığımda açmaz. Mesaj atar meşgulum diye. Buraya kadar sorun yok. Bugün aradım açmadı.(sorun yok). Hiç bi şekilde dönüş yapmadı. Mesajla filan. 9 saat boyunca. Az önce işten çıktı aramış. Açmadım zahmet ettin dedim. Yoğunmuş dönüş yapamamış. Ya 2 dk mesaj atamaz mı bir insan ya. Meşgulüm çalışıyorum diye. 9 saat boyunca. Hiç mi wcye gitmedin. Yemek yemedin dedim. Gitmemiş yememiş.(9 saat boyunca tuvalete gitmemiş. Otur bir düşün istersen bugün yaptığını dedim. Bir insan isterse 2 dksını ayırıp meşgulum diyebilir dedim. Umursamadın dedim. O da bana sen düşün dedi.
ya bu adama bi haller oldu sözlendikten sonra. Benim o ilgili sevdiğim gitti başkası geldi sanki. Her kavgamızda artık ben alttan alır oldum. Önceden hata yaptığında gönlümü alan adam gitti. Gönül almayan sadece beni suçlayan, düşüncesiz bir insan oldu. Eski hallerini çok öZlüyorum. Ve ben bunu söylediğimde eskisi gibi değilsin, ilgisizsin dediğimde hep işi bahane ediyor. Çok çalışıyorum filan hep iş hep iş.sıkıldım bu durumdan. Ve bu sefer ilk mesaj atan arayan ben olmucam.hep alttan alan olmaktan sıkıldım.

Duzelmeyecektir. Sürdürmek yerine bitirmek en mantiklisi olabilir. Insanin zamanla sevgisi ilgisi azalabilir. Saygi duymak gerek. Sev sev sev ilgi goster diye tepesine binmek dogru bir sey degil. Nisanlilik zaten yipratici bir süreç. Alış-veriş maddi konular aileleri bir araya getirmek yeterince zorluyken daha bu kadar ilerleme olmadan zorlanıyorsanız ilişkiyi sürdürmeyin derim ben.

Mağazada müşteri varmıymış bugun

Daha ilk günden ilgisi azalan erkek evlenince ne yapar bilemedim. Arama bence bak bakim keyfi yetip arayacak çabalayacak mı

İşte nişan bunun için var. Yol yakınken bas gitsin tekmeyi, emin ol nikahı kıyınca daha iyi olmayacak.

Normal zamandaki davranışlarına göre ilişkiye devam edip etmeyeceğinizi değerlendirin bence..

işte insanın kafası dolu olur, düşünemez, dönmemiş olabilir.. kusura bakmayın ama abartmışsınız, karşı taraf için sıkıcı duruyorsunuz.

Bitirmeyi kaç kere düşündüm inanın ama sonra nolcak dedim bitirince. Üzülen ben olcam ağlıcam zırlıcam. Uzun zamandır beraberiz. Kolay olmayacak. Sonra başkasını bul sonra tekrar kendini anlat. Aynı şeyler.yaş 29 zaten. Ayrılırsam da hayatıma kimseyi almam ben. Yoruldum artık hayattan da insanlardan da.
Sen eski halını ozlemıssın o eski hallerden Sıkılmıs. Elbette istese bı dk arayabilir ya da yazabilirdi
Eskisi gibi olacagini sanmıyorum
Evet eskiyi özledim.
Konusmaniza ragmen duzelmiyorsa duzelmek icin ugrasmiyorsa muhtemelen duzelmeyecektir maalesef.
Bekleyip görcem. Uzaktayız diye böyle oluyor diyorum bazen. Belkide kendimi kandırıyorum kimbilir.
Mağazada müşteri varmıymış bugun
Bilmem çok yoğunmuş koşturmuş durmuş
Yasak yokmuydu ya bugün
Süpermarketler açık 10.00-17.00 arası
Evet hiç bi şekilde dönmeyeceğim.o da aramaz zaten. Biliyorum.
Evet ben de bunu merak ettim. Nasıl bir mağazaymış ki sokağa çıkma yasağı varken çalışabiliyor? Yurtdışında mı acaba?
Süpermarket 10.00-17.00 arası açık.
Ya değişir deyip evleneceksin ama değişmeyecek,
Ya da değişmez deyip ayrılacaksın, yine değişmeyecek.
Yani değişmeyecek.
Evet farkındayım değişmeyecek.
Daha ilk günden ilgisi azalan erkek evlenince ne yapar bilemedim. Arama bence bak bakim keyfi yetip arayacak çabalayacak mı
Çabalamayacak. Artık çabalamıyor

Hepimizi alintilamana gerek var miydi canikom?

Normal olan budur bence ilk günlerdeki o sirekli mesajlaşılan hallerin olmaması doğaldır. Ben ilişkinin bu monoton halini seviyorum açıkçası.
Benim eşimin 2 telefonu bar şahsi ve iş.
Şahsi telefonu işe gidince çekmeceye atar sessize alıp ve bütün gün bakmaz öğlen belki bi de çıkarken.
İş telefonundan arıyorsam eğer anlıyor ki acil durum açıyor.
sen çalışıyor musun bilmiyorum ama ben de iş yerinde vakit bulamıyorum. O aradığında da unutuveriyorum o an açamadıysam.
bana doğal olan bu gibi geliyor. Gün içinde acil bir şey olmadıkça konuşmak mantıklı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…