Nişanlımın sorunu ne?

İlk başta böyle ilgili olup evlendikten sonra gösteriliyor
Ama nişanlın bu pandemi döneminde yoğun olmasından ötürü normal geldi bana
Eski sevgilim garson ve çok yoğun çalışıyordu bende tripli msj atıyordum o zaman arayacağını biliyordum bana kızıyordu ama sakinleştiriyordum haklıydı 😂😂

Kızlar merhaba
Nişanlım bir mağazada müdür yardımcısı. İşteyken pek arayamaz. Ben aradığımda açmaz. Mesaj atar meşgulum diye. Buraya kadar sorun yok. Bugün aradım açmadı.(sorun yok). Hiç bi şekilde dönüş yapmadı. Mesajla filan. 9 saat boyunca. Az önce işten çıktı aramış. Açmadım zahmet ettin dedim. Yoğunmuş dönüş yapamamış. Ya 2 dk mesaj atamaz mı bir insan ya. Meşgulüm çalışıyorum diye. 9 saat boyunca. Hiç mi wcye gitmedin. Yemek yemedin dedim. Gitmemiş yememiş.(9 saat boyunca tuvalete gitmemiş. :işsiz: Otur bir düşün istersen bugün yaptığını dedim. Bir insan isterse 2 dksını ayırıp meşgulum diyebilir dedim. Umursamadın dedim. O da bana sen düşün dedi.
ya bu adama bi haller oldu sözlendikten sonra. Benim o ilgili sevdiğim gitti başkası geldi sanki. Her kavgamızda artık ben alttan alır oldum. Önceden hata yaptığında gönlümü alan adam gitti. Gönül almayan sadece beni suçlayan, düşüncesiz bir insan oldu. Eski hallerini çok öZlüyorum. Ve ben bunu söylediğimde eskisi gibi değilsin, ilgisizsin dediğimde hep işi bahane ediyor. Çok çalışıyorum filan hep iş hep iş.sıkıldım bu durumdan. Ve bu sefer ilk mesaj atan arayan ben olmucam.hep alttan alan olmaktan sıkıldım. :KK12::KK43:
Çünkü ikinize bir yuva kurmaya çalışıyor nişanlınız. Bu kadar tripli olmayın kasap et derdinde koyun can derdinde. Sanki 3 gün aramamış işten çıkar çıkmaz aramış daha ne yapsın. Lütfen biraz anlayış ya hu

İş dışında da ilgisi yok artık demiş konu sahibi. Bence yolunda gitmeyen bir şeyler var. İlgisi başka bir yere kaymış ya da kararsizligi olabilir evlenmenizle alakali. Evlenince düzelmeyecek ama yaşım geçiyor diye neden daha kotusune razi olasınız ki

Maalesef ben eskisi kadar ilgi göremiyorum. İş dışında da artık ilgisi yok eskisi gibi
Yani is disinda da yoksa o zaman siknti, cunku bir sure sonra eski heycanlarin iki arada yazismalarin azalmasi normal ama bu ilgi nerdeyse tamamen bitti diyorsun, bizm is yerinde olmaz ama is disinda ilgi devam eder....simdi bir de evlenince daha da azalacagini hesapla bu ilginjn ona gore ceki duzen verin derim

Bana bir tık fazla ilgi istiyorsunuz gibi geldi. Ama sözlenmeden önce bu halinizden şikayetçi değildi de sonradan ilgisizleştiyse sizi cepte görmeye başlamış olabilir. Bu da evlenince iyice ilgisiz biri olacağı anlamına geliyor. Normalin üstünde bir ilgi beklentiniz varken hiç ilgi görmemeye de tahammül edemeyeceksiniz ve sizin için o evlilik bir eziyet haline gelecek. Beyefendinin bu halinden memnun değilseniz sorunu çözmeden nasıl olsa evlenince değişir falan diye evlenmeyin. Çünkü değişmez

Anlattıklarınıza göre nişanlınız sizden soğumuş. Erkeklere aslında çok ilgi göstermek doğru bir davranış biçimi değil. Hatta biraz ilgisiz kalınmalı ki erkek kadını merak etsin.

Eski haline dönmeyecek canım buna alışmalısın, o rahatlık bir kere gelmeyegorsun erkekler salıyor gitsin :(

Yani baştan beri yoğunsa gün içinde çok konuşmuyorsanız normal. Ama sonradan böyle olduysa anormal. Benim eşim çok yoğun çalışıyor sevgiliyken de öyleydi nişanlıyken de evliyken de. Onun için alışkınım ve öyle olduğunu biliyorum. Aynı şehirdeyseniz uzaktan takip edin gerçekten yoğun mu?

Bir de sozlenince değişti eskisi gibi ilgili değil demişsiniz. Bu da ayrı bi sıkıntı. Sizi cebinde görüyor demek ki çok fazla umursamadığına göre.

. 9 saat boyunca. Hiç mi wcye gitmedin. Yemek yemedin dedim. Gitmemiş yememiş.(9 saat boyunca tuvalete gitmemiş. :işsiz: Otur bir düşün istersen bugün yaptığını dedim. Bir insan isterse 2 dksını ayırıp meşgulum diyebilir dedim
Ben sizi sıkıntılı gördüm. Pandemi hepimizin psikolojisini bozdu. Aradığında açmıyorsa meşgul demektir, geri dönmediyse yoğun demektir. O yogunluktada , yarım saat molada sizi arasa ne zaman dinlenecek, yemek yiyecek. Nesini merak ediyorsunuz çocuğunuz değil o sizin koca adam. Otur yaptıklarını düşün demek garip geldi bana. Bu kadar sıkboğaz etmeyin adamı.

Bir süre aramayıp kafanızı dinleyin ve acilen kendinize bir iş, uğraş edinin. İnsanın hayatının boş olup sevdiğine sağlıksız bağlanması mutlaka ilişkiyi yıpratır, kavgalara davetiye çıkartır. Hem nişanlınız bunalmış olabilir. O işle uğraşırken bu kadar ilgi beklemenizi şimarıklık olarak bile yorumluyor olabilir. İçinde bulunduğunuz durumu, ruh halini, başarısızlık kaygılarınızı paylaşamıyor olmanız biraz üzücü ( gerçi anlatsanızda yarın öbür gün size dönüşü nasıl olur onu da bilemiyorum. İnsan var insancık var. İnsancıklar ileride can yakmak için kullanabiliyor karşısındakinin aciziyetini. Siz kendinizi bile bu konuda yüksek sesle eleştirmezken ağır bir eleştiri gelebiliyor bazen karşı taraftan. Onu da siz daha iyi bilirsiniz tabi) Ama insanın hayat arkadaşı olacak kişiye duyguları ve kaygılarını dökememesi, Acaba ilişkim gerçekten iyi mi gidiyor? diye de düşündürüyor açıkcası. Kensinize de zaman verin. Şu an pandemi ve piyasalar kötü. Bu sizin suçunuz değil. Dünya bu sorunla uğraşıyor. İş konusunda ilerleme kaydetmeseniz de sosyal ilişkiler (kısıtlı ya da online), hobisel veya mesleki erkinlik, kurslara yönelebilirsiniz. Hiçbir şey yapamıyorsanız sağlıklı beslenip spor yapın. Bedenen iyi hissetmek ruha da iyi geliyor.

Kızlar merhaba
Nişanlım bir mağazada müdür yardımcısı. İşteyken pek arayamaz. Ben aradığımda açmaz. Mesaj atar meşgulum diye. Buraya kadar sorun yok. Bugün aradım açmadı.(sorun yok). Hiç bi şekilde dönüş yapmadı. Mesajla filan. 9 saat boyunca. Az önce işten çıktı aramış. Açmadım zahmet ettin dedim. Yoğunmuş dönüş yapamamış. Ya 2 dk mesaj atamaz mı bir insan ya. Meşgulüm çalışıyorum diye. 9 saat boyunca. Hiç mi wcye gitmedin. Yemek yemedin dedim. Gitmemiş yememiş.(9 saat boyunca tuvalete gitmemiş. :işsiz: Otur bir düşün istersen bugün yaptığını dedim. Bir insan isterse 2 dksını ayırıp meşgulum diyebilir dedim. Umursamadın dedim. O da bana sen düşün dedi.
ya bu adama bi haller oldu sözlendikten sonra. Benim o ilgili sevdiğim gitti başkası geldi sanki. Her kavgamızda artık ben alttan alır oldum. Önceden hata yaptığında gönlümü alan adam gitti. Gönül almayan sadece beni suçlayan, düşüncesiz bir insan oldu. Eski hallerini çok öZlüyorum. Ve ben bunu söylediğimde eskisi gibi değilsin, ilgisizsin dediğimde hep işi bahane ediyor. Çok çalışıyorum filan hep iş hep iş.sıkıldım bu durumdan. Ve bu sefer ilk mesaj atan arayan ben olmucam.hep alttan alan olmaktan sıkıldım. :KK12::KK43:
Karşınızda size şu tavırları sergileyen bir adam varken neye bu ilişkiyi sürdürmekteki ısrarınız?? Ne sorunu varsa var bence bunun bir önemi yok.. Bazen zorlamamak lazım bitirmek en iyisi diye düşünüyorum üzerinde konuşmaya bile gerek yok.. (bana göre)

Bilmiyorum kasiyer değilki müdür yardımcısı. Çalışanlar daha çok koşturuyor..bi mesaj atılabilir. Wc ye bile gitmemiş hiç inanmadım. O zaman düzgünce cevap verebilir. Yeteri kadar anlayış gösteriyorum. Ama yetmiyor sanırım. Ne hali varsa görsün demem mi lazım anlamadım.
kaçan kovalanır derler ya bende ilgilenmedim aramadım bi ara hiç farketmedi bile. Noldu diye sormadı. İlgisini çekemiyorum artık. Aslında içimde birikenler bunlar hani dolarsın bi anda patlar ya insan küçük kıvılcım yeter.öyle işte durumda. Bahane oldu bu da.
nasıl bir market, hangi market bilmiyorum ama bu her mahallede olan marketlerdense eğer bölge müdürü olmadığın sürece her işe koşarsın normal bir çalışan gibi. sadece bugün böyle ise alttan alın diyeceğim ancak hep böyleyse bilemiyorum. nişanlınız sonuçta bu gibi tavırları tartacağınız bir zaman.

Kızlar merhaba
Valla cok meşgul de olunsa mutlaka geri dönüş olur yada 2 kelime de olsa msj cvp verilir. Belki de çalıştığı yerde anormal bir durum vardır, yada ohh cepte havasına girmiştir. Şimdiden böyleyse ohoo

Bilmiyorum kasiyer değilki müdür yardımcısı. Çalışanlar daha çok koşturuyor..bi mesaj atılabilir. Wc ye bile gitmemiş hiç inanmadım. O zaman düzgünce cevap verebilir. Yeteri kadar anlayış gösteriyorum. Ama yetmiyor sanırım. Ne hali varsa görsün demem mi lazım anlamadım.
kaçan kovalanır derler ya bende ilgilenmedim aramadım bi ara hiç farketmedi bile. Noldu diye sormadı. İlgisini çekemiyorum artık. Aslında içimde birikenler bunlar hani dolarsın bi anda patlar ya insan küçük kıvılcım yeter.öyle işte durumda. Bahane oldu bu da.

müdür yardımcısı demek bütün gün odasında oturuyor demek mi? Kasiyerden daha yoğun emin ol.

İşteyken pek arayamaz, aradığımda da açamaz diyip ısrarla aramak neden? Mesai sonrasında konuşsanız olmuyor mu?
Sözlenmek artık nişanlılık mı demek oluyor? Ailelerin haberi var mı nişanlı olduğunuzdan?
Gereksiz yere sorun çıkarıyorsunuz. Hep alttan alan olmanız da ayrılmaktan korkmanızdan dolayı bence. Böyle olduğu sürece kimse sizin karşınızda alttan almaz ki. Ama bu konuda siz haksızsınız. Evde işiniz yok diye çalışan kişiye saramazsınız.

Kızlar merhaba
Adam yoğunum diyo çalışıyorum diyo daha ne desin. Benim eşim de yoğun çalışır nisanliyken de öyleydi. Ben ondan karşılık beklemeden mesajlar atardım hala da öyle. O ne zaman uygun olursa o zaman cevap verir. Bu cevaplar bazen akşam 11 gibi bazen de ertesi gün sabah geliyo. İşinin yoğun olduğunu bildiğim için adamın tuvalete gittiğinde ama mesaj atmasını beklemiyorum. Adamın tuvalete girdiğinde bile sizinle ilgilenmesini istiyorsunuz bu biraz bencilce değil mi

Back
X